Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αν έχεις κανένα πρόχειρο παράδειγμα, σημερινό ή προηγουμένων ετών, καθεστώτος όπου οι πολίτες να περνάνε καλλίτερα από την σύγχρονη φιλελεύθερη αστική δημοκρατία, παγκοσμίως, να μας το πεις κι εμάς που μας διαφεύγει.

Τα λοιπά είναι φιλολογίες και εικασίες.
Δεν έχεις όμως και κανένα παράδειγμα νεο-ευρωκομμουνισμού!!!

Επισκέπτης
Προφανώς για όσους είναι οπαδοί του ολοκληρωτισμού
Αλλο ενα ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ συμπερασμα.
Επειδη εγραψα οτι η Ισλαμικη επανασταση του 1979,η,η Ρωσσικη του Οκτωβριου του 1917 ηταν ΙΣΤΟΡΙΚΑ προοδευτικες,αρα ειμαι οπαδος του Χομεινι,η,του Σταλιν:Ραβδος εν γωνια αρα βρεχει.
Βολικοτατα ο κυριος Γιαννεβαν"ΞΕΧΝΑΕΙ"οτι η αγαπημενη του Αστικη Δημοκρατια επικρατησε χαρις σε κατι γκιλοτινες και επιτροπες εθνικης σωτηριας.
Αν έχεις κανένα πρόχειρο παράδειγμα, σημερινό ή προηγουμένων ετών, καθεστώτος όπου οι πολίτες να περνάνε καλλίτερα από την σύγχρονη φιλελεύθερη αστική δημοκρατία, παγκοσμίως, να μας το πεις κι εμάς που μας διαφεύγει.

Τα λοιπά είναι φιλολογίες και εικασίες.
Τα 550 ευρω τον μηνα ειναι"εικασια"και"φιλολογια"?
Σε παρακαλω να μου υποδειξεις ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ενας εργαζομενος να την βγαλει με τον παραπανω μισθο.
Και δεν ειναι φιλολογικη η ερωτηση μου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η μονη ελευθερια που αγαπας ειναι η ελευθερια να περνας καλα ΕΣΥ.

Δεn υπαρχει ελευθερια αν καποιος ψοφαει στο πεζοδρομιο.
Η αν ψαχνει στα σκουπιδια για να φαει.
Η αν του λενε"ζησε με 550 κατοσταρικα τον μηνα,και στ'αρχιδια μας".
Για αυτα ΤΟ ΜΟΝΟ που ειπες ειναι το γνωστο...there is no alternative.

Το πρόβλημα με τους υποστηρικτές των χιλιαστικών ιδεολογήματων τύπου μαρξισμός, αναρχισμός κτλ είναι ότι επειδή ακριβώς είναι αδύνατο να περνάνε όλοι "καλά" δεν θέλουν να περνά κανείς καλά...
Και φυσικά κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πράγματι...
Όλες οι πολυεθνικές πλακώνονται ποια θα ανοίξει πρώτη υποκατάστημα στην τεχεράνη, το δε χρηματιστήριό της βάζει κάτω σίτυ και γουώλ στρητ...
http://[URL unfurl="true"]www.greenprophet.com/wp-content/uploads/2010/04/mcdonalds-halal-sign.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πράγματι...
Όλες οι πολυεθνικές πλακώνονται ποια θα ανοίξει πρώτη υποκατάστημα στην τεχεράνη, το δε χρηματιστήριό της βάζει κάτω σίτυ και γουώλ στρητ...
Εγω ειπα οτι το Ιραν ειναι μια ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ οικονομια.
Γιατι δεν υπαρχουν"Θεοκρατιες"πουθενα στον κοσμο.

Οσο για το αν ειναι πετυχημενη η οχι(σαν καπιταλιστικη χωρα),αυτο καλυτερα να το ψαξεις,ειδικα εν συγκρισει με την"οχι-και-τοσο-ασχημη"(κατα Γιανεβαν)εποχη προ 1979.

Επισκέπτης
Το πρόβλημα με τους υποστηρικτές των χιλιαστικών ιδεολογήματων τύπου μαρξισμός, αναρχισμός κτλ είναι ότι επειδή ακριβώς είναι αδύνατο να περνάνε όλοι "καλά" δεν θέλουν να περνά κανείς καλά...
Και φυσικά κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν.
Ενω αν περναω εγω καλα(σου λεει ο ισιος)ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ τι γινεται με τους αλλους.

Λεμε και καμμια μαλακια(ξαναλεει ο ισιος)οτι φταινε οι ΔΥ(γιατι ειναι πολλοι),το ΚΚΕ(γιατι δεν σεβεται δηθεν το Συνταγμα που ο Παπακωνσταντινου εκανε κωλοπανο-αλλα αυτος ειναι Δημοκρατης),οι διαδηλωτες(γιατι δηθεν διωχνουν τους τουριστες-το οτι υπαρχει κριση δεν μετραει προφανως)και ολα καλα.

Ζητω η Δημοκρατια λεμε...και βεβαιως στα παπαρια μας ολα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Οσο για το αν ειναι πετυχημενη η οχι(σαν καπιταλιστικη χωρα),αυτο καλυτερα να το ψαξεις,ειδικα εν συγκρισει με την"οχι-και-τοσο-ασχημη"(κατα Γιανεβαν)εποχη προ 1979.
Δεν το πιασα - εννοείς ότι ήταν καλύτερη η περίοδος Σάχη σε σχέση με την επόμενη επί Χομεινί? :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω ειπα οτι το Ιραν ειναι μια ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ οικονομια.
Γιατι δεν υπαρχουν"Θεοκρατιες"πουθενα στον κοσμο.

,,,,για πες μας και τι κανουνε στους αναρχικους εκει?

Επισκέπτης
Πράγματι...
Ενω της Σανγκαης...σκιζει.

Εκει βεβαιως ειναι καθ'οδον προς την κοινοβουλευτικη Δημοκρατια.

Βεβαιως κυβερνα ενα"ΚΚ"αλλα ενταξει...αφου σεβονται την ιδιοκτησια και κανουν μπιζνες ειναι φιλαρακια.

Με τον καιρο θα ερθουν και τα υπολοιπα.
Δεν το πιασα - εννοείς ότι ήταν καλύτερη η περίοδος Σάχη σε σχέση με την επόμενη επί Χομεινί? :think:
Τσεκαρε λιγο πιο πισω το νημα.

Επισκέπτης
Το Ιράν του σήμερα είναι αποτέλεσμα κομμουνιστικής επάναστασης;;;; :think:

Exώ χάσει τον μπούσουλα μιλάμε!!! :cheesy:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οσο ειχε ρολα η Μαρφιν, αλλο τοσο δε πειραζουν τους αναρχικους στο Ιραν.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ενω αν περναω εγω καλα(σου λεει ο ισιος)ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ τι γινεται με τους αλλους.

Λεμε και καμμια μαλακια(ξαναλεει ο ισιος)οτι φταινε οι ΔΥ(γιατι ειναι πολλοι),το ΚΚΕ(γιατι δεν σεβεται δηθεν το Συνταγμα που ο Παπακωνσταντινου εκανε κωλοπανο-αλλα αυτος ειναι Δημοκρατης),οι διαδηλωτες(γιατι δηθεν διωχνουν τους τουριστες-το οτι υπαρχει κριση δεν μετραει προφανως)και ολα καλα.

Ζητω η Δημοκρατια λεμε...και βεβαιως στα παπαρια μας ολα.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ότι κάποιοι παίρνουν €550... Το πρόβλημα είναι πόσοι θα έπρεπε να παίρνουν € 550 και βγάλε βάσει προσόντων και τους έχουμε με μισθούς 2000 και βάλε, χρυσές συντάξεις και τρελά εφάπαξ στα 50...
Και ασφαλώς τα € 550 είναι ψίχουλα...
Το ζήτημα είναι να υπάρχει η δυνατότητα όποιος θέλει και μπορεί να πάρει αυτά που του αξίζουν και να του δοθεί η δυνατότητα να τα διεκδικήσει λαμβάνοντας δημόσια δωρεάν παιδεία...Κάτι το οποίο δεν γίνεται με μονίμως κλειστά δημόσια πανεπιστήμια και σχολεία..

Και φυσικά δεν νιώθω καμία τύψη και ενοχή για ζάκια, άστεγους και λαθρομετανάστες...
Αν για κάποιους νιώθω λύπη είναι για αυτούς που γαμιούνται στη δουλειά για να συντηρούν όλον αυτόν τον εσμό και πρέπει να τρώνε στη μάπα ό,τι λούμπεν κυκλοφορεί συν τους οπαδούς χιλιάστικών ιδεολογημάτων...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οι υποστηρικτες της πολιτικης αντιβιας δεν ειναι πιονια κανενος...
Δεν εχουν κυβερνησει ποτε και αρα κανεις τυχαρπαστος  χαλκοκονδυλιος , τρα μου ν τανας  κλπ <<δημοκρατικοφανεις>> ναζιστοφασιστικοδικτακτορικες δυναμεις  δεν μπορουν να κατηγορουν παγκοσμιως το κινημα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom