Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πάει έτσι.

Τα πάντα μπορούνε να γίνονται χωρίς χρήμα....

Η διαφορά:

Ο γιατρός είναι λειτουργός,όχι εισοδηματίας!!! ;)

Και ο χομο Καπιταλιστερνταλ μπορει και πεθαινει απο καρκινο στον εγκεφαλο λογω χρησης κινητων , απο καρκινο στο εντερο λογω διατροφης , απο καρκινο πνευμονα λογω ποτου καπνισματος...Αυτοι οι θανατοι ειναι πιο επωδυνοι απο εναν απλο πυρετο...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν το ψάξεις πάντως λίγο και εσύ κομμουνιστής είσαι κατά βάθος!!! :grin:
“Είμαι κομμουνιστής, φτωχός, αόμματος
ορίστε έχω και χαρτιά του κόμματος
βοηθήστε με, μαντάμ, να ανανήψω
το αριστερό μου παρελθόν… να τους το κρύψω

Φέρτε μου πτώματα να τα πατήσω
να καταλάβω, να καζαντήσω
Θέλω να ονειρευτώ αμερικάνικα
και να με δένουν σα σκυλί… με τα λουκάνικα”

:rockon:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
“Είμαι κομμουνιστής, φτωχός, αόμματος
ορίστε έχω και χαρτιά του κόμματος
βοηθήστε με, μαντάμ, να ανανήψω
το αριστερό μου παρελθόν… να τους το κρύψω

Φέρτε μου πτώματα να τα πατήσω
να καταλάβω, να καζαντήσω
Θέλω να ονειρευτώ αμερικάνικα
και να με δένουν σα σκυλί… με τα λουκάνικα”

:rockon:
Στην Ελλαδα για να γινεις γνωστος πρεπει να σαι κομμουνιστης ή πουστης

Επισκέπτης
Και ο χομο Καπιταλιστερνταλ μπορει και πεθαινει απο καρκινο στον εγκεφαλο λογω χρησης κινητων , απο καρκινο στο εντερο λογω διατροφης , απο καρκινο πνευμονα λογω ποτου καπνισματος...Αυτοι οι θανατοι ειναι πιο επωδυνοι απο εναν απλο πυρετο...
Δεν υπάρχουν νεκροί κ θανάτοι απαραίτητα ντε και καλά....

Πάντως το άλλο άκρο της τεχνολογίας μπορεί να γίνει το ίδιο επικίνδυνο με την εποχή του λίθου...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μαλλον καλυτερα για νa γινεις διασημος...εγω προτιμω ασιμος παντως ;)

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
δώσε μας μια γουλιά και μας.
μη το κρατάς όλο για πάρτη σου.
Θα παρεις αλλα πρωτα απο ολα θα πατε
αλλου να παιξετε.
και αν καποιος ειναι πανω απο 10 χρονων(εγκεφαλικα)
θα τον διωξετε.ΤΖΙΖ ΚΑΚΟ

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μ' αρέσει αυτό. Μήπως είσαι ο περσόνας νον γκράτας σε νέο περιτύλιγμα? :cheesy:

(inside joke :grin:)

κατά τον Μίλαν Κούντερα οι τύποι ανθρώπινων χαρακτήρων δεν ξεπερνάνε σε αριθμό τα δάχτυλα των χεριών σου.

επίσης πάλι κατά τον Μίλαν Κούντερα, στην ποικιλλότητά τους πάλι μόνο το περιτύλιγμα αλλάζει.  :sunglasses:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Λαθος κανεις στα δυο.

Τοσο η Ισλαμικη οσο και η Οκτωβριανη επανασταση ωφελησαν τα μεγιστα τις δυο αυτες χωρες-με οσες ενστασεις και αν εχει κανεις,για το παπαδαριο του Ιραν ειδικα.

Μάλιστα! Το διαβάσαμε και αυτό!

Είναι αλήθεια πως περίμενα να βρεθεί κάποιος υποστηρικτής του Σταλινισμού, ίσως και να το επιζητούσα γι αυτό και η (ελαφρώς προβοκατόρικη) αναφορά στους μπολσεβίκους. ;) ;)
Βέβαια οι μπολσεβίκοι δεν έριξαν ακριβώς τον Τσάρο, το αστικό δημοκρατικό καθεστώς του Κερένσκυ έριξαν, αλλά λεπτομέρειες τώρα... Και στο τέλος-τέλος γλύτωσαν από δαύτους οι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης τελικά.

Αλλά να βρεθεί κάποιος, ο οποίος μάλιστα αυτοπροσδιορίζεδται ως "προδευτικός", που να υποστηρίζει το θεοκρατικό καθεστώς της Τεχεράνης (από το οποίο να δούμε αν και πότε θα γλυτώσει ο κόσμος εκεί!) αυτό ομολογώ πως δεν το περίμενα...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
κατά τον Μίλαν Κούντερα οι τύποι ανθρώπινων χαρακτήρων δεν ξεπερνάνε σε αριθμό τα δάχτυλα των χεριών σου.

επίσης πάλι κατά τον Μίλαν Κούντερα, στην ποικιλλότητά τους πάλι μόνο το περιτύλιγμα αλλάζει.  :sunglasses:
Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε όχι με το είναι και την αβάσταχτη ελαφρότητα του, αλλα με το φαίνεσθαι ;)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος νοιαζεται για κουντερα ?? ολοι για τα ποδια τςη κουντορα ενδιαφερονται δυστυχως....

Επισκέπτης
Μάλιστα! Το διαβάσαμε και αυτό!

Είναι αλήθεια πως περίμενα να βρεθεί κάποιος υποστηρικτής του Σταλινισμού, ίσως και να το επιζητούσα γι αυτό και η (ελαφρώς προβοκατόρικη) αναφορά στους μπολσεβίκους. ;) ;)
Βέβαια οι μπολσεβίκοι δεν έριξαν ακριβώς τον Τσάρο, το αστικό δημοκρατικό καθεστώς του Κερένσκυ έριξαν, αλλά λεπτομέρειες τώρα... Και στο τέλος-τέλος γλύτωσαν από δαύτους οι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης τελικά.

Αλλά να βρεθεί κάποιος, ο οποίος μάλιστα αυτοπροσδιορίζεδται ως "προδευτικός", που να υποστηρίζει το θεοκρατικό καθεστώς της Τεχεράνης (από το οποίο να δούμε αν και πότε θα γλυτώσει ο κόσμος εκεί!) αυτό ομολογώ πως δεν το περίμενα...
Nα διαβαζεις πιο προσεκτικα γιατι δεν εγραψα ΤΙΠΟΤΕ τετοιο.

Και να την ψαξεις λιγο καλυτερα για το τι και που ηταν το Ιραν και η Ρωσσια πριν το 1979 και το 1917 αντιστοιχως.

Οσο για το"προβοκαρισμα"οι φιλελευθεροκατι θεσεις σου μου ειναι γνωστες.

Οπως το βλεπω μαλλλον εγω σε προβοκαρα.

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε όχι με το είναι και την αβάσταχτη ελαφρότητα του, αλλα με το φαίνεσθαι ;)

Η πρόσθεση και η αφαίρεση

Υπάρχουν δύο μέθοδοι για να καλλιεργήσει κανείς τη μοναδικότητα του εγώ: η προσθετική μέθοδος και η αφαιρετική μέθοδος. Η Ανιές αφαιρεί από το εγώ της ό,τι είναι εξωτερικό και δανεισμένο, για να πλησιάσει έτσι στην καθαρή της ουσία (διατρέχοντας τον κίνδυνο να καταλήξει στο μηδέν, μ' αυτές τις συνεχείς αφαιρέσεις). Η μέθοδος της Λώρας είναι ακριβώς αντίθετη: για να κάνει το εγώ της περισσότερο ορατό, πιο εύκολο να το συλλάβει κανείς, για να του δώσει περισσότερη πυκνότητα, του προσθέτει αδιάκοπα νέες ιδιότητες, με τις οποίες προσπαθεί να ταυτιστεί (διατρέχοντας τον κίνδυνο να χάσει την ουσία του εγώ, με τις πρόσθετες ιδιότητες)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom