Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η Ελευθεροτυπια ηταν το ονομα στρειτ 8888  θα μπορουσε αν ειναι η Καθημερινη , η Μεσημβρινη , η Ακροπολη...Ολες για να πουλησουν θα εβγαζαν και προκηρυξεις απο το κεφαλι τους...Ξερουν οτι το θεμα πουλαει με την εννοια πως ο κοσμος συμφωνει με ολες τις θεωριες του ανταρτικου πολης

τελικά η κυβέρνηση Καραμανλή δεν την ήθελαν οι αμερικάνοι όπως μούπες πριν ή ήταν κακιά?
γιατί οι άλλοι μου το γυρνάνε......

και πες μου και για τηνπόρτα της τράπεζας!
αν μπορείς!

Επισκέπτης
ναι, αυτό προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε και στο φινάλε....όποιος καταλάβει!
όλο αυτο το "ΤΙΠΟΤΑ" του Καραμανλή ήταν αποτέλεσμα της προπαγάνδας της αριστεροΠΑΣΟΚικής πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ.

Η τρίχα γινόταν τριχιά και για ψύλου πήδημα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ εκλογές απ την επομένη των εκλογων!

δεν υποστηρίζω ότι ήταν καλή ή κακή κυβέρνηση!
απλά θέλω να βλέπω τα πραγματα και λιγο πιο....από πίσω......

αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι η άποψη της κακής κυβέρνησης είναι η άποψη πο μας επιβλήθηκε απ τους ρουφιανους!τους ρουφιάνους που έχω μαθει λόγω δουλειάς, πως ό,τι λένε είναι ψέματα και τα παίρνουν!

Τους ίδιους ρουφιάνους που κάνουν τουμπεκί ψιλοκομένο τώρα με τον Γιωργάκη!

τι διάολο? δεν το βλέπετε?
Επιτέλους συμφωνήσαμε σε κάτι,ωστόσο υπάρχει/έρχεται ανανεωτική τάση από την Πασπ,σε λίγα χρόνια θα δεις έναν Πασόκ αγνώριστο,μου τα έλεγαν σχολή εμένα,θα δεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ο Καραμανλης δεν εκανε απολυτως τιποτα οσο κυβερνησε. ΤΙΠΟΤΑ.

Σωστά!! Δεν έκανε τίποτα για να διορθώσει το μπάχαλο που επικρατούσε (ακόμη επικρατεί βέβαια) στο σύνολο του Δημόσιου τομέα.
Γι αυτό και είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ χειρότερη κυβέρνηση μετά την 8ετιά 81-89 η οποία και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ αυτό το μπάχαλο.

Προφανώς ο γιατρός που δεν κατάφερε να σώσει τον μαχαιρωμένο ασθενή, ίσως και να μην προσπάθησε κι όλας διότι ήταν άσχετος ή τεμπέλης, φταίει! Αλλά όχι τόσο όσο αυτός που τον μαχαίρωσε!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ναι, αυτό προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε και στο φινάλε....όποιος καταλάβει!
όλο αυτο το "ΤΙΠΟΤΑ" του Καραμανλή ήταν αποτέλεσμα της προπαγάνδας της αριστεροΠΑΣΟΚικής πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ.

Η τρίχα γινόταν τριχιά και για ψύλου πήδημα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ εκλογές απ την επομένη των εκλογων!

αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι η άποψη της κακής κυβέρνησης είναι η άποψη πο μας επιβλήθηκε απ τους ρουφιανους!τους ρουφιάνους που έχω μαθει λόγω δουλειάς, πως ό,τι λένε είναι ψέματα και τα παίρνουν!

Ο Χοντρος ανελαβε πολιτικη ευθυνη. Αλλα μας ειπε εγω δεν ηξερα κτλ.. Ωραιος πρωθυπουργος. Προσωπικα εγω σπανια τον εβλεπα στις καμερες η στην βουλη. Ανυπαρκτος.
Η ΝΔ κυνηγησε λιγο τους Πασοκους στο δημοσιο. Φανηκε απο τις προαγωγες. Εγω γνωριζω για συγκεκριμενο τομεα του δημοσιου αλλα υποθετω πως και αλλου τα ιδια εγιναν.
Παλι καλα που μιλησε για νταβατζηδες στου Μπαιρακταρη ο Χοντρος, πανω στην καψα του για γυρο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σωστά!! Δεν έκανε τίποτα για να διορθώσει το μπάχαλο που επικρατούσε (ακόμη επικρατεί βέβαια) στο σύνολο του Δημόσιου τομέα.
Γι αυτό και είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ χειρότερη κυβέρνηση ματά την 8ετιά 81-89 η οποία και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ αυτό το μπάχαλο.

Προφανώς ο γιατρός που δεν κατάφερε να σώσει τον μαχαιρωμένο ασθενή, ίσως και να μην προσπάθησε κι όλας διότι ήταν άσχετος ή τεμπέλης, φταίει! Αλλά όχι τόσο όσο αυτός που τον μαχαίρωσε!!

Να δεχτω πως εχεις δικιο. Ποτε δεν ειμαι απολυτος στις αποψεις μου.

Ο Χοντρος ανελαβε πολιτικη ευθυνη. Αλλα μας ειπε εγω δεν ηξερα κτλ.. Ωραιος πρωθυπουργος. Προσωπικα εγω σπανια τον εβλεπα στις καμερες η στην βουλη. Ανυπαρκτος.
Η ΝΔ κυνηγησε λιγο τους Πασοκους στο δημοσιο. Φανηκε απο τις προαγωγες. Εγω γνωριζω για συγκεκριμενο τομεα του δημοσιου αλλα υποθετω πως και αλλου τα ιδια εγιναν.
Παλι καλα που μιλησε για νταβατζηδες στου Μπαιρακταρη ο Χοντρος, πανω στην καψα του για γυρο.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τζεημς απο τη στιγμη που μια κυβερνηση ειναι αθυρμα στα χερια των Αμερικανων(οπως ελεγαν και στο κοριτσακι με τα σπιρτα παιδια-αθυρματα ηταν και ο κωστακης και το γιωργακης) θα ειναι αρνητικο το προσημο των πραξεων της για τον απλο κοσμο και θετικο για το κεφαλαιο

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

ορθώς εμίλησες....
ποιός αλογοσκούφης,
ποιά απογραφή,
ποιός Πολύδωρας,
ποιός στρατρηγός άνεμος,
ποιός Ζαχόππουλος,
ποιά Τσέκου,
ποιός Δούκας,
ποιά ομόλογα,
ποιός Βουλγαράκης,
ποιές οφ σόρ,
ποιός Ρουσσόπουλος
ποιός Εφραίμ

ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό από πού συνάγεται;  :think:
Απο ολες τις ερευνες κοινης γνωμης που εχουν γινει κατα καιρους ειτε στην πρωτη μορφη του ελληνικου φαινομενου του ανταρτικου πολης με 1η μαη , αντικρατικη παλη , ελα ,17ν , επαναστατικους πυρηνες ειτε με τις νεοτερες οργανωσεις ενοπλης πολιτικης αντιβιας Ε.Α , ΣΠΤΦ,ΟΠΛΑ,Σεχτα Επαναστατων

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ορθώς εμίλησες....
ποιός αλογοσκούφης,
ποιά απογραφή,
ποιός Πολύδωρας,
ποιός στρατρηγός άνεμος,
ποιός Ζαχόππουλος,
ποιά Τσέκου,
ποιός Δούκας,
ποιά ομόλογα,
ποιός Βουλγαράκης,
ποιές οφ σόρ,
ποιός Ρουσσόπουλος
ποιός Εφραίμ

Βρηκαν πατηματα, και καλα εκαναν που τους εκραζαν.

Επισκέπτης
ορθώς εμίλησες....
ποιός αλογοσκούφης,
ποιά απογραφή,
ποιός Πολύδωρας,
ποιός στρατρηγός άνεμος,
ποιός Ζαχόππουλος,
ποιά Τσέκου,
ποιός Δούκας,
ποιά ομόλογα,
ποιός Βουλγαράκης,
ποιές οφ σόρ,
ποιός Ρουσσόπουλος
ποιός Εφραίμ

Προσπαθεί να εκφράσει το γεγονός ότι τότε έκραζαν πρωί μεσημερί βράδυ....

Τώρα ξαφνικά φταίνε οι αριστεροί,οι κερδοσκόποι κτλ αλλά όχι προς θεού το Πασόκ,αυτοί για το καλό μας βρεεεε!!!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Τώρα ξαφνικά φταίνε οι αριστεροί,οι κερδοσκόποι κτλ αλλά όχι προς θεού το Πασόκ,αυτοί για το καλό μας βρεεεε!!!

Παπαζολ κοιτας το δεντρο ΜΠΑΤΣΟΚ και οχι το ΔΑΣΟΣ που ειναι το κρατος , το παρακρατος , τα μμε , το πολιτικο συστημα , οι μπατσοι , οι τραπεζες , οι κεφαλαιουχοι , οι μεγαλοβιομηχανοι και εφοπλιστες

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παπαζολ κοιτας το δεντρο ΜΠΑΤΣΟΚ και οχι το ΔΑΣΟΣ που ειναι το κρατος , το παρακρατος , τα μμε , το πολιτικο συστημα , οι μπατσοι , οι τραπεζες , οι κεφαλαιουχοι , οι μεγαλοβιομηχανοι και εφοπλιστες

Για αυτους δουλευουμε....

Επισκέπτης
Σώπαααα!!!

Σου εξηγώ την άποψη James,η οποία ισχύει ναι....

Σαφώς το θέμα δεν είναι Πασόκ/Νδ αλλά το σύστημα,το οποίο μακάρι κ πρέπει να πέσει....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
πολυ το μπλα μπλα και εχω μια απορια...

πρεπει ή οχι να γινει πραγματικη δουλεια στο 99% του δημοσιου και ιδιωτικου βιου στην ελλαδα?
αν οχι τοτε κακως χαλαμε τη ζαχαρενια μας...
...
αν ναι, υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι μπορουν αυτα τα πραγματα να γινουν αναιμακτα? Υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι δε θα χαθουν ζωες και περιουσιες? Δε ξερω ρε παιδια, αλλα εγω δεν το βλεπω δυνατο να "αυτορυθμιστει" ο δημοσιος και ιδιωτικος βιος.

Να κανω τοσο λαθος?

Επισκέπτης
πολυ το μπλα μπλα και εχω μια απορια...

πρεπει ή οχι να γινει πραγματικη δουλεια στο 99% του δημοσιου και ιδιωτικου βιου στην ελλαδα?
αν οχι τοτε κακως χαλαμε τη ζαχαρενια μας...
...
αν ναι, υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι μπορουν αυτα τα πραγματα να γινουν αναιμακτα? Υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι δε θα χαθουν ζωες και περιουσιες? Δε ξερω ρε παιδια, αλλα εγω δεν το βλεπω δυνατο να "αυτορυθμιστει" ο δημοσιος και ιδιωτικος βιος.

Να κανω τοσο λαθος?
Η εξουσία πρέπει να περάσει σε άλλο σύστημα διακυβέρνησης

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Η εξουσία πρέπει να περάσει σε άλλο σύστημα διακυβέρνησης

οκ... εχεις δει κανεναν να λεει "οκ τα εκανα σκατα, παω σπιτι μου?"

μονο με το ζορι γινονται αυτα τα πραγματα. και στο ζορι επανω, προφανως θα παρει η μπαλα δικαιους και αδικους.
(αν και η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει αθωος σε θεματα που αφορουν την κοινωνια ολη).

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παπαζολ πως να πεσει το συστημα οταν ολοι βολευονται απο αυτο και οσοι δεν βολευονται και προτεινουν τον αλλο δρομο αντιμετωπιζονται ως νοσταλγοι του σταλιν , κουμμουνια , αλητες , κλεφτες τη στιγμη που κατηγορουν εν συστημα που δεν εχει εφαρμοστει ποτε εδω.Αυτοδιαχειριση , η ζωη στα χερια των πολιτων ολα τα εμπορικα κεντρα θα περασουν στους πολιτες , γκρεμισμα ολων των φυλακων και υπαρξη μονο ειδικων χωρων για απατεωνες-εγκληματιες (σωματεμποροι , βιαστες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σαφώς το θέμα δεν είναι Πασόκ/Νδ αλλά το σύστημα,το οποίο μακάρι κ πρέπει να πέσει....

Ο.Κ. Κι εμένα δεν μου αρέσει οπότε να πέσει!

Στη θέση του τί θα βάλουμε;; :think: :think:
Διότι και ο Σάχης δεν ήταν καλός αλλά οι Αγιατολάχ είναι χειρότεροι. Και ο Τσάρος κακός αλλά οι μπολσεβίκοι επίσης χειρότεροι. Και ο Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ αιμοσταγής δικτάτωρας, αλλά σκότωνε 2-3 τη μέρα ενώ τώρα σκοτώνονται 2-3 κάθε μισή ώρα.

Για την περίπτωσή μας, πάρχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση από την (κάκιστη επαναλαμβάνω) παρούσα κατάσταση πέρα από την "βελτίωσή" της ίδιας, όσο μέτρια αποδοτικότητα μπορεί αυτή έχει.
Είμαι όλος αυτιά.
Διότι να καταγγέλεις τα στραβά εύκολο είναι, όλοι τα βλέπουμε.
Να μας πει κάποιος πως θα τα φιάξουμε (μπαλώσουμε έστω!), συγγνώμην αλλά μόνο τον Παπακωνσταντίνου, τον Γιωργάκη και το Δ.Ν.Τ. άκουσα. Δυστυχώς...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom