Επισκέπτης
Αμετοχος πιο σωστα,θα ελεγα.(αν και η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει αθωος σε θεματα που αφορουν την κοινωνια ολη).
Απο 'κει και περα η θεση του καθενος κρινεται-η,θα κριθει,οταν ερθει η ωρα.
Σιγουρα δεν ειμαστε παντως ολοι το ιδιο.
Αμετοχος πιο σωστα,θα ελεγα.(αν και η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει αθωος σε θεματα που αφορουν την κοινωνια ολη).
Τη στιγμη που κατηγορουν εν συστημα που δεν εχει εφαρμοστει ποτε εδω .Αυτοδιαχειριση , η ζωη στα χερια των πολιτων ολα τα εμπορικα κεντρα θα περασουν στους πολιτες , γκρεμισμα ολων των φυλακων και υπαρξη μονο ειδικων χωρων για απατεωνες-εγκληματιες (σωματεμποροι , βιαστες)
Γιανεβαν σκεψου εναν κοσμο χωρις κινητα , αμαξια ,υπολογιστες , χωρις εξετασεις , ελεγκτικους μηχανισμους , μεσαζοντες και νταβαδες ???Ο.Κ. Κι εμένα δεν μου αρέσει οπότε να πέσει!
Στη θέση του τί θα βάλουμε;;
Διότι και ο Σάχης δεν ήταν καλός αλλά οι Αγιατολάχ είναι χειρότεροι. Και ο Τσάρος κακός αλλά οι μπολσεβίκοι επίσης χειρότεροι. Και ο Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ αιμοσταγής δικτάτωρας, αλλά σκότωνε 2-3 τη μέρα ενώ τώρα σκοτώνονται 2-3 κάθε μισή ώρα.
Για την περίπτωσή μας, πάρχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση από την (κάκιστη επαναλαμβάνω) παρούσα κατάσταση πέρα από την "βελτίωσή" της ίδιας, όσο μέτρια αποδοτικότητα μπορεί αυτή έχει.
Είμαι όλος αυτιά.
Διότι να καταγγέλεις τα στραβά εύκολο είναι, όλοι τα βλέπουμε.
Να μας πει κάποιος πως θα τα φιάξουμε (μπαλώσουμε έστω!), συγγνώμην αλλά μόνο τον Παπακωνσταντίνου, τον Γιωργάκη και το Δ.Ν.Τ. άκουσα. Δυστυχώς...
Ο Μαρξ μια χαρά τα λέει.Ο.Κ. Κι εμένα δεν μου αρέσει οπότε να πέσει!
Στη θέση του τί θα βάλουμε;;
Διότι και ο Σάχης δεν ήταν καλός αλλά οι Αγιατολάχ είναι χειρότεροι. Και ο Τσάρος κακός αλλά οι μπολσεβίκοι επίσης χειρότεροι. Και ο Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ αιμοσταγής δικτάτωρας, αλλά σκότωνε 2-3 τη μέρα ενώ τώρα σκοτώνονται 2-3 κάθε μισή ώρα.
Για την περίπτωσή μας, πάρχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση από την (κάκιστη επαναλαμβάνω) παρούσα κατάσταση πέρα από την "βελτίωσή" της ίδιας, όσο μέτρια αποδοτικότητα μπορεί αυτή έχει.
Είμαι όλος αυτιά.
Διότι να καταγγέλεις τα στραβά εύκολο είναι, όλοι τα βλέπουμε.
Να μας πει κάποιος πως θα τα φιάξουμε (μπαλώσουμε έστω!), συγγνώμην αλλά μόνο τον Παπακωνσταντίνου, τον Γιωργάκη και το Δ.Ν.Τ. άκουσα. Δυστυχώς...
Βασικά, επειδή τη διάβαζα (όχι πια... ) από το Γυμνάσιο, όλοι εκεί μέσα όταν ερχόταν η ώρα ψήφιζαν πιο πολύ δαγκωτά [size=14pt]ΠΑΣΟΚ[/size] κι απ' τον Κουτσόγιωργα.Οποία αχαριστία...
Τόσα χρόνια η ελευθεροτυπία σας έκανε πλάτες, δημοσίευε τις προκηρύξεις σας, στήριζε τα "διωκόμενα" μέλη σας και το κυριότερο, σας έδινε βήμα...
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός των ευεργετηθέντων...
αν ναι, υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι μπορουν αυτα τα πραγματα να γινουν αναιμακτα? Υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι δε θα χαθουν ζωες και περιουσιες? Δε ξερω ρε παιδια, αλλα εγω δεν το βλεπω δυνατο να "αυτορυθμιστει" ο δημοσιος και ιδιωτικος βιος.
Να κανω τοσο λαθος?
Γιανεβαν σκεψου εναν κοσμο χωρις κινητα , αμαξια ,υπολογιστες , χωρις εξετασεις , ελεγκτικους μηχανισμους , μεσαζοντες και νταβαδες ???
Θα ειμασταν πιο ανθρωπινοι πιο φιλικοι στο περιβαλλον , πιο φιλικοι στο συνανθρωπο και θα ζουσαμε ελευθεροι χωρις στρατους κατοχης,παπαδες,δημοσιοκαφρους με ειρηνη και αγαπη.
Μα ποια ιστορια να διαβασει το παιδι ???αντιθέτως.
στοιχειώδης μελέτη της ιστορίας δε διδάσκει κάτι διαφορετικό από αυτό που μεστά αποτύπωσες.
Βασικά, επειδή τη διάβαζα (όχι πια... ) από το Γυμνάσιο, όλοι εκεί μέσα όταν ερχόταν η ώρα ψήφιζαν πιο πολύ δαγκωτά [size=14pt]ΠΑΣΟΚ[/size] κι απ' τον Κουτσόγιωργα.
Για το θεαθήναι το έπαιζαν αριστερόστροφες φωνές (as if... ) o Βότσης και οι υπόλοιποι. Άντε πες να ψήφιζε αριστερά ο Κοροβέσης (at best... ) - όλοι οι άλλοι χαλαρά [size=8pt]πασοκ[/size] str8, αφού το ξέρεις. ;)
Γιανεβαν σκεψου εναν κοσμο χωρις κινητα , αμαξια ,υπολογιστες , χωρις εξετασεις , ελεγκτικους μηχανισμους , μεσαζοντες και νταβαδες ???
Θα ειμασταν πιο ανθρωπινοι πιο φιλικοι στο περιβαλλον , πιο φιλικοι στο συνανθρωπο και θα ζουσαμε ελευθεροι χωρις στρατους κατοχης,παπαδες,δημοσιοκαφρους με ειρηνη και αγαπη.
Γεννημένη από το χρήμα.Δεν φταιει η τεχνολογια, η διαφθορα και η απλήστια φταιει.
Σωστός!!!στην Ελλάδα ισχύουν τα εξής:
εκ δεξιών η διαστρέβλωση είναι είτε λόγω υπερβολικής ευφυίας ή λόγω υπερβολικήε βλακείας.
εκ σοσιαλιστών η διαστρέβλωση είναι γηγενής ανεξαρτήτως εγκεφαλικής λειτουργίας.
Λαθος κανεις στα δυο.Διότι και ο Σάχης δεν ήταν καλός αλλά οι Αγιατολάχ είναι χειρότεροι. Και ο Τσάρος κακός αλλά οι μπολσεβίκοι επίσης χειρότεροι.
Γεννημένη από το χρήμα.
Καταγείς το χρήμα και λειτουργείς επειδή το θες κ νιώθεις.
Οταν τελειωσουν οι μαλακιες
και ξυπνησετε
παρτε κατι να συνελθετε ,κατι ελαφρυ ομως.
Γιατι ηταν ασχημα οταν ειμασταν μικροι που πηγαιναμε με τα ποδηλατα ή τα ποδια και βλεπαμε τις παρεες μας χωρις αμαξια και χωρις πριν να συνεννοηθουμε μεσω κινητων και μεσων κοινωνικης δικτυωσης ??? Τοτε ο κοσμος πως αντεχε και χωρις την επελαση της τεχνολογιας ???? Πως συζητουσε ??? Πως τσακωνοταν ??? Δεν ερωτευοταν , δεν εκανε καμακι ???Βρε σύ (περα από τα τρία πρώτα!) τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν κι εμένα. Πόσο όμως εφικτό είναι να φιάξουμε ένα σύστημα χωρίς ελέγχους και "καταστολή"!
Ξεκινάς από την υπόθεση πως ο άνθρωπος, ως είδος, είναι καλός από την φύση του και το σύστημα τον διαφθείρει.
Φοβάμαι πως κάνεις λάθος! Ο άνθρωπος είναι άγριο ζώο και η συγκροτημένη κοινωνία με τις δομές της χρειάζεται για να ελέγχει τα άγρια του ένστικτα. Πάλι δυστυχώς...
Αν το ψάξεις πάντως λίγο και εσύ κομμουνιστής είσαι κατά βάθος!!!Οταν τελειωσουν οι μαλακιες
και ξυπνησετε
παρτε κατι να συνελθετε ,κατι ελαφρυ ομως.
Μ' αρέσει αυτό. Μήπως είσαι ο περσόνας νον γκράτας σε νέο περιτύλιγμα?στην Ελλάδα ισχύουν τα εξής:
εκ δεξιών η διαστρέβλωση είναι είτε λόγω υπερβολικής ευφυίας, είτε λόγω υπερβολικής βλακείας.
εκ σοσιαλιστών η διαστρέβλωση είναι γηγενής ανεξαρτήτως εγκεφαλικής λειτουργίας.