Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
(αν και η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει αθωος σε θεματα που αφορουν την κοινωνια ολη).
Αμετοχος πιο σωστα,θα ελεγα.

Απο 'κει και περα η θεση του καθενος κρινεται-η,θα κριθει,οταν ερθει η ωρα.

Σιγουρα δεν ειμαστε παντως ολοι το ιδιο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τη στιγμη που κατηγορουν εν συστημα που δεν εχει εφαρμοστει ποτε εδω .Αυτοδιαχειριση , η ζωη στα χερια των πολιτων ολα τα εμπορικα κεντρα θα περασουν στους πολιτες , γκρεμισμα ολων των φυλακων και υπαρξη μονο ειδικων χωρων για απατεωνες-εγκληματιες (σωματεμποροι , βιαστες)

Αυτά εφαρμόστηκαν κάπου και πέτυχαν και μου έχει διαφύγει, ή κουβέντα να κάνουμε;!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο.Κ. Κι εμένα δεν μου αρέσει οπότε να πέσει!

Στη θέση του τί θα βάλουμε;; :think: :think:
Διότι και ο Σάχης δεν ήταν καλός αλλά οι Αγιατολάχ είναι χειρότεροι. Και ο Τσάρος κακός αλλά οι μπολσεβίκοι επίσης χειρότεροι. Και ο Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ αιμοσταγής δικτάτωρας, αλλά σκότωνε 2-3 τη μέρα ενώ τώρα σκοτώνονται 2-3 κάθε μισή ώρα.

Για την περίπτωσή μας, πάρχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση από την (κάκιστη επαναλαμβάνω) παρούσα κατάσταση πέρα από την "βελτίωσή" της ίδιας, όσο μέτρια αποδοτικότητα μπορεί αυτή έχει.
Είμαι όλος αυτιά.
Διότι να καταγγέλεις τα στραβά εύκολο είναι, όλοι τα βλέπουμε.
Να μας πει κάποιος πως θα τα φιάξουμε (μπαλώσουμε έστω!), συγγνώμην αλλά μόνο τον Παπακωνσταντίνου, τον Γιωργάκη και το Δ.Ν.Τ. άκουσα. Δυστυχώς...
Γιανεβαν σκεψου εναν κοσμο χωρις κινητα , αμαξια ,υπολογιστες , χωρις εξετασεις , ελεγκτικους μηχανισμους , μεσαζοντες και νταβαδες ???
Θα ειμασταν πιο ανθρωπινοι πιο φιλικοι στο περιβαλλον , πιο φιλικοι στο συνανθρωπο και θα ζουσαμε ελευθεροι χωρις στρατους κατοχης,παπαδες,δημοσιοκαφρους  με ειρηνη και αγαπη.

Επισκέπτης
Ο.Κ. Κι εμένα δεν μου αρέσει οπότε να πέσει!

Στη θέση του τί θα βάλουμε;; :think: :think:
Διότι και ο Σάχης δεν ήταν καλός αλλά οι Αγιατολάχ είναι χειρότεροι. Και ο Τσάρος κακός αλλά οι μπολσεβίκοι επίσης χειρότεροι. Και ο Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ αιμοσταγής δικτάτωρας, αλλά σκότωνε 2-3 τη μέρα ενώ τώρα σκοτώνονται 2-3 κάθε μισή ώρα.

Για την περίπτωσή μας, πάρχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση από την (κάκιστη επαναλαμβάνω) παρούσα κατάσταση πέρα από την "βελτίωσή" της ίδιας, όσο μέτρια αποδοτικότητα μπορεί αυτή έχει.
Είμαι όλος αυτιά.
Διότι να καταγγέλεις τα στραβά εύκολο είναι, όλοι τα βλέπουμε.
Να μας πει κάποιος πως θα τα φιάξουμε (μπαλώσουμε έστω!), συγγνώμην αλλά μόνο τον Παπακωνσταντίνου, τον Γιωργάκη και το Δ.Ν.Τ. άκουσα. Δυστυχώς...
Ο Μαρξ μια χαρά τα λέει.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Οποία αχαριστία...
Τόσα χρόνια η ελευθεροτυπία σας έκανε πλάτες, δημοσίευε τις προκηρύξεις σας, στήριζε τα "διωκόμενα" μέλη σας και το κυριότερο, σας έδινε βήμα...
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός των ευεργετηθέντων...
Βασικά, επειδή τη διάβαζα (όχι πια... :rolleyes:) από το Γυμνάσιο, όλοι εκεί μέσα όταν ερχόταν η ώρα ψήφιζαν πιο πολύ δαγκωτά [size=14pt]ΠΑΣΟΚ[/size] κι απ' τον Κουτσόγιωργα.

Για το θεαθήναι το έπαιζαν αριστερόστροφες φωνές (as if... :rolleyes:) o Βότσης και οι υπόλοιποι. Άντε πες να ψήφιζε αριστερά ο Κοροβέσης (at best... :rolleyes:) - όλοι οι άλλοι χαλαρά [size=8pt]πασοκ[/size] str8, αφού το ξέρεις. ;)

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν ναι, υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι μπορουν αυτα τα πραγματα να γινουν αναιμακτα? Υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι δε θα χαθουν ζωες και περιουσιες? Δε ξερω ρε παιδια, αλλα εγω δεν το βλεπω δυνατο να "αυτορυθμιστει" ο δημοσιος και ιδιωτικος βιος.

Να κανω τοσο λαθος?

αντιθέτως.
στοιχειώδης μελέτη της ιστορίας δε διδάσκει κάτι διαφορετικό από αυτό που μεστά αποτύπωσες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Γιανεβαν σκεψου εναν κοσμο χωρις κινητα , αμαξια ,υπολογιστες , χωρις εξετασεις , ελεγκτικους μηχανισμους , μεσαζοντες και νταβαδες ???
Θα ειμασταν πιο ανθρωπινοι πιο φιλικοι στο περιβαλλον , πιο φιλικοι στο συνανθρωπο και θα ζουσαμε ελευθεροι χωρις στρατους κατοχης,παπαδες,δημοσιοκαφρους  με ειρηνη και αγαπη.

Δεν φταιει η τεχνολογια, η διαφθορα και η απλήστια φταιει.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αντιθέτως.
στοιχειώδης μελέτη της ιστορίας δε διδάσκει κάτι διαφορετικό από αυτό που μεστά αποτύπωσες.
Μα ποια ιστορια να διαβασει το παιδι ???
Αυτη που τον γαλουχει με τα ιδανικα και τις αρχες του μισους , της εκδικησης , της εχθρας απεναντι στο Γερμανο , Τουρκο , Εβραιο , Ρωσσο κλπ ???

Μια Ιστορια που γραφεται , ξεγραφεται , ξανα γραφεται συμφωνα με τη Διοικηση του εκαστοτε Παιδαγωγικου Ινστιτουτου ????

Για αυτο φαινεται πως εδω υπαρχουν τοσες ακραια εθνικιστικες φωνες λες και οι Ελληνες δεν σκοτωσαν Τουρκους ή οι Τουρκοι ηταν και ειναι ζωα  ???
Δεν εκανε επεκτατικη πολιτικη ο Βενιζελος και εφαγε το κεφαλι του ???

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά, επειδή τη διάβαζα (όχι πια... :rolleyes:) από το Γυμνάσιο, όλοι εκεί μέσα όταν ερχόταν η ώρα ψήφιζαν πιο πολύ δαγκωτά [size=14pt]ΠΑΣΟΚ[/size] κι απ' τον Κουτσόγιωργα.

Για το θεαθήναι το έπαιζαν αριστερόστροφες φωνές (as if... :rolleyes:) o Βότσης και οι υπόλοιποι. Άντε πες να ψήφιζε αριστερά ο Κοροβέσης (at best... :rolleyes:) - όλοι οι άλλοι χαλαρά [size=8pt]πασοκ[/size] str8, αφού το ξέρεις. ;)

στην Ελλάδα ισχύουν τα εξής:
εκ δεξιών η διαστρέβλωση είναι είτε λόγω υπερβολικής ευφυίας, είτε λόγω υπερβολικής βλακείας.
εκ σοσιαλιστών η διαστρέβλωση είναι γηγενής ανεξαρτήτως εγκεφαλικής λειτουργίας.

Επισκέπτης

Αναρχοπρωτογονιστες κι ετσι δικε μου ? Γουσταρω :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Βρε σύ (περα από τα τρία πρώτα!) τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν κι εμένα. Πόσο όμως εφικτό είναι να φιάξουμε ένα σύστημα χωρίς ελέγχους και "καταστολή"!
Ξεκινάς από την υπόθεση πως ο άνθρωπος, ως είδος, είναι καλός από την φύση του και το σύστημα τον διαφθείρει.
Φοβάμαι πως κάνεις λάθος! Ο άνθρωπος είναι άγριο ζώο και η συγκροτημένη κοινωνία με τις δομές της χρειάζεται για να ελέγχει τα άγρια του ένστικτα. Πάλι δυστυχώς...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οταν τελειωσουν οι μαλακιες :jerking: :jerking: :jerking:
και ξυπνησετε  :idiot: :idiot: :idiot:
παρτε κατι να συνελθετε ,κατι ελαφρυ ομως.

Επισκέπτης
εκ δεξιών η διαστρέβλωση είναι είτε λόγω υπερβολικής ευφυίας ή λόγω υπερβολικήε βλακείας.
εκ σοσιαλιστών η διαστρέβλωση είναι γηγενής ανεξαρτήτως εγκεφαλικής λειτουργίας.
Σωστός!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Διότι και ο Σάχης δεν ήταν καλός αλλά οι Αγιατολάχ είναι χειρότεροι. Και ο Τσάρος κακός αλλά οι μπολσεβίκοι επίσης χειρότεροι.
Λαθος κανεις στα δυο.

Τοσο η Ισλαμικη οσο και η Οκτωβριανη επανασταση ωφελησαν τα μεγιστα τις δυο αυτες χωρες-με οσες ενστασεις και αν εχει κανεις,για το παπαδαριο του Ιραν ειδικα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Γεννημένη από το χρήμα.

Καταγείς το χρήμα και λειτουργείς επειδή το θες κ νιώθεις.

Ας γυρισουμε στον χομο σαπιενς, που πεθαινε απο εναν πυρετο η μια απλη λοιμωξη.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βρε σύ (περα από τα τρία πρώτα!) τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν κι εμένα. Πόσο όμως εφικτό είναι να φιάξουμε ένα σύστημα χωρίς ελέγχους και "καταστολή"!
Ξεκινάς από την υπόθεση πως ο άνθρωπος, ως είδος, είναι καλός από την φύση του και το σύστημα τον διαφθείρει.
Φοβάμαι πως κάνεις λάθος! Ο άνθρωπος είναι άγριο ζώο και η συγκροτημένη κοινωνία με τις δομές της χρειάζεται για να ελέγχει τα άγρια του ένστικτα. Πάλι δυστυχώς...
Γιατι ηταν ασχημα οταν ειμασταν μικροι που πηγαιναμε με τα ποδηλατα ή τα ποδια  και  βλεπαμε τις παρεες μας χωρις αμαξια και χωρις πριν να συνεννοηθουμε μεσω κινητων και μεσων κοινωνικης δικτυωσης ??? Τοτε ο κοσμος πως αντεχε και χωρις την επελαση της τεχνολογιας ???? Πως συζητουσε ??? Πως τσακωνοταν ??? Δεν ερωτευοταν , δεν εκανε καμακι ???

Επισκέπτης
Οταν τελειωσουν οι μαλακιες :jerking: :jerking: :jerking:
και ξυπνησετε  :idiot: :idiot: :idiot:
παρτε κατι να συνελθετε ,κατι ελαφρυ ομως.
Αν το ψάξεις πάντως λίγο και εσύ κομμουνιστής είσαι κατά βάθος!!! :grin:

Η διαφορά:ο ακροδεξιός λέει πας μην Ελλήν βάρβαρος/ο κομμουνιστής λέει όλοι οι καλοί χωράνε!!! ;)

Υ.Γ.Στις κρεμάλες είναι το θέμα καθαρά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εκ δεξιών η διαστρέβλωση είναι είτε λόγω υπερβολικής ευφυίας, είτε λόγω υπερβολικής βλακείας.
Μ' αρέσει αυτό. Μήπως είσαι ο περσόνας νον γκράτας σε νέο περιτύλιγμα? :cheesy:

(inside joke :grin:)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom