Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τζεημς τα χεις κανει λιγο νερο στο μυαλο σου
Υπουργος Δικαιοσυνης ειναι ο Καστανιδης και οχι Ο Χρυσοχοιδης ή κατα κοσμον Χρυσοχουντίδης

Εκεινη την εποχη που αναφερεις ο Χρυσοχοιδης ηταν υπουργος δημοσιας ταξης και τωρα ειναι υπουργος του ΠΡΟ.ΠΟ

μη με μπερδεύεις με τον παπαζόλη ρε!
αυτός είναι πότε με το ΠΑΣΟΚ και πότε με το τσίριζα, αλλά δεν το έχει ξεκαθαρίσει ακομα!

αχαχχαχααχαχαχαχα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ανεξαρτήτου χρώματος!!!

Αυτό λέγεται συμφεροντολογικά ΜΜΕ,όχι Πασοκικά!!!
το ΠΑΣΟΚ θα φέρνανε!
συγκεντρώσου.

σύνδεσέ το λίγο και με το ποστ μου περί προέδρου της σοσιαληστικής διεθνούς........

βάλτο λίγο να δουλεψει ρε!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:offtopic: Δεν είμαι ο Τζεημς ρε κ εγώ,ξύπνα κ αλλάξε προμηθευτή,πολύ νοθευμένα σου δίνει!!! :2funny: :2funny: :2funny:
: ) : )
Παπαζολ συγγνωμη που σε επαναβαπτισα ως Τζεημς : )

Ερχεστε στην ουσια των λεγομενων μου

Ολα τα απο  κομματα ειναι ιδια.Ενα κομματι του κοσμου επενδυσε στον Ανδρεα Παπανδρεου ομως γρηγορα οι διακηρυξεις περι εξοδου απο εε και η συνθηματολογια εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο , κλεισιμο βασεων σουδας επεσαν στο κενο. Για μενα απο την αποπομπη Δρεττακη  της πρωτης  κυβερνησης Ανδρεα  Παπανδρεου που πηγε να φορολογησει το Μεγαλο Κεφαλαιο τελειωσε η πολιτικη και αρχισε  το κοινοβουλευτικο πανηγυρι

Επισκέπτης
το ΠΑΣΟΚ θα φέρνανε!
συγκεντρώσου.

σύνδεσέ το λίγο και με το ποστ μου περί προέδρου της σοσιαληστικής διεθνούς........

βάλτο λίγο να δουλεψει ρε!
Το Πασόκ εξυπηρετούσε κ το φέραν!!!

Το Πασόκ πάντως με την ΝΔ δεν έχει παρά ελάχιστες διαφορές!!!

ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΜΕ!!!

Κατανοητόν;;;;

Επισκέπτης
: ) : )
Παπαζολ συγγνωμη που σε επαναβαπτισα ως Τζεημς : )

Ερχεστε στην ουσια των λεγομενων μου

Ολα τα απο  κομματα ειναι ιδια.Ενα κομματι του κοσμου επενδυσε στον Ανδρεα Παπανδρεου ομως γρηγορα οι διακηρυξεις περι εξοδου απο εε και η συνθηματολογια εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο , κλεισιμο βασεων σουδας επεσαν στο κενο. Για μενα απο την αποπομπη Δρεττακη  της πρωτης  κυβερνησης Ανδρεα  Παπανδρεου που πηγε να φορολογησει το Μεγαλο Κεφαλαιο τελειωσε η πολιτικη και αρχισε  το κοινοβουλευτικο πανηγυρι
Aυτός ο Α.Παπανδρέου έχει κάνει μέγαλη μαγκιά,ήταν μεγάλη αλεπού ο άτιμος,μέγας λαοπλάνος!!!

Εφαγέ,ήπιε,πάσαρε και δημοκρατία και να έτοιμη η υπνωτική ένεση στον ελληνικό λαό!!!

Κάτω η κακιά δεξιά,ζήτω σε εμάς τους κεντροαριστερούς(λέμε τώρα)!!!

Κεντροαριστερά=τρώνε αλλά σου αφήνουνε ψιχουλάκια να ζεις.

Δεξιά=απλά τρώνε.

Πασόκ=μπουφέ.

ΝΔ=κλειστό τραπέζι στρογγυλό!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Aυτός ο Α.Παπανδρέου έχει κάνει μέγαλη μαγκιά,ήταν μεγάλη αλεπού ο άτιμος,μέγας λαοπλάνος!!!

Εφαγέ,ήπιε,πάσαρε και δημοκρατία και να έτοιμη η υπνωτική ένεση στον ελληνικό λαό!!!

Κάτω η κακιά δεξιά,ζήτω σε εμάς τους κεντροαριστερούς(λέμε τώρα)!!!

Κεντροαριστερά=τρώνε αλλά σου αφήνουνε ψιχουλάκια να ζεις.

Δεξιά=απλά τρώνε.

Πασόκ=μπουφέ.

ΝΔ=κλειστό τραπέζι στρογγυλό!!!
κατάλαβες γιατί σου λέω ότι είσαι θύμα της προπαγάνδας των ρουφιάνων?
ότι λέγανε στην τουβου, το λες και συ τώρα!

θα μου πει κάποιος πότε στην Ελλάδα είχαμε τέτοια αύξηση της βενζίνης πουχου?
από 0,7 έως το πολύ πολύ 1€ (και γκάριζαν οι ρουφιάνοι όλη μέρα) σε πάνω από 1,6 ευρώ μέσα σε  μήνες!

και δεν βγάουν μιλιά!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ που λέει κι ο μέμος!

γκαγκα δεν μου είπες:
όταν κάηκε η τράπεζα ήταν ή δεν ήταν κλειδωμένη?

Επισκέπτης

από 0,7 έως το πολύ πολύ 1€ (και γκάριζαν οι ρουφιάνοι όλη μέρα) σε πάνω από 1,6 ευρώ μέσα σε  μήνες!

και δεν βγάουν μιλιά!

Καταρχήν λέω ότι Πασόκ/Νδ το ίδιο μαγαζί.

Αριστερά πάντως δεν είναι.....

Ωστόσο υπάρχει θεωρία ότι η τρύπα άνοιξε από Νδ και φτάσαμε εδώ τώρα,αυτό το επιχείρημα πώς αντεκρούεται αγαπητέ;;;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

και δεν βγάουν μιλιά!

γκαγκα δεν μου είπες:
όταν κάηκε η τράπεζα ήταν ή δεν ήταν κλειδωμένη?
Τζεημς τα οπισθια που εχεις για αβαταρ ποιας ειναι ?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καταρχήν λέω ότι Πασόκ/Νδ το ίδιο μαγαζί.

Αριστερά πάντως δεν είναι.....

Ωστόσο υπάρχει θεωρία ότι η τρύπα άνοιξε από Νδ και φτάσαμε εδώ τώρα,αυτό το επιχείρημα πώς αντεκρούεται αγαπητέ;;;

ΠΑΣΟΚ-αριστερά το ίδιο μαγαζί!
όλα τα κουμμούνια επί ΠΑΣΟΚ βολεύτηκαν!
γι αυτό και χρωστούν αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ανδρέα που τους έχωσε στο δημόσιο!

η ΝΔ ειναι στην άλλη πλευρά του ποταμού!
άλλωστε μόνος σου πριν μερικά ποστ είπες ότι ΠΑΣΟΚ και τσίριζα είναι σχεδον το ίδιο!

όσο για την τρύπα του ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ και των υπολοίπων κλεφτών του, ας μην έπαιρνε την εξουσία αν δεν μπορούσε να κυβερνήσει!

ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν έφερε τέτοια καταστροφή σε τόσο ΛΙΓΟ χρόνο!

και σαν να μην έφτανε αυτό φέρνει και τον Τούρκο να ξεπουλήσει ότι προλαβει ο κλέφταρος!

ΟΥΣΤ  λαμόγια!

ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Επισκέπτης
ΠΑΣΟΚ-αριστερά το ίδιο μαγαζί!
όλα τα κουμμούνια επί ΠΑΣΟΚ βολεύτηκαν!
γι αυτό και χρωστούν αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ανδρέα που τους έχωσε στο δημόσιο!

η ΝΔ ειναι στην άλλη πλευρά του ποταμού!
άλλωστε μόνος σου πριν μερικά ποστ είπες ότι ΠΑΣΟΚ και τσίριζα είναι σχεδον το ίδιο!

όσο για την τρύπα του ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ και των υπολοίπων κλεφτών του, ας μην έπαιρνε την εξουσία αν δεν μπορούσε να κυβερνήσει!

ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν έφερε τέτοια καταστροφή σε τόσο ΛΙΓΟ χρόνο!

και σαν να μην έφτανε αυτό φέρνει και τον Τούρκο να ξεπουλήσει ότι προλαβει ο κλέφταρος!

ΟΥΣΤ  λαμόγια!

ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Το ότι αναγκάζεται σε κάποιες κινήσεις το Πασόκ λόγω κλεφτράδων στην ΝΔ δεν μου το κατέριψες!!! :rolleyes:

Το δε Σύριζα οφείλω να σου πω ότι θεωρείται προδοτικό από ΚΚΕ!!! :grin:

Για πες 2-3 κομμουνιστές που βολεύτικαν λόγω Πασόκ;;;; :think:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Το ότι αναγκάζεται σε κάποιες κινήσεις το Πασόκ λόγω κλεφτράδων στην ΝΔ δεν μου το κατέριψες!!! :rolleyes:

Το δε Σύριζα οφείλω να σου πω ότι θεωρείται προδοτικό από ΚΚΕ!!! :grin:

Για πες 2-3 κομμουνιστές που βολεύτικαν λόγω Πασόκ;;;; :think:

2-3?
δες τις εκλογές των δημ.υπαλλήλων τι ποσοστά παίρνουν!

όσο για το "ακατάρριπτο"  επιχείρημά σου, είναι σαν να μου ζητάς να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, τη στιγμή μάλιζτα που λίγο πριν μου είπες ότι πράγματι,δεν είμαι (υπάρχουν τα λεφτά)!
με την ίδια λογική γιατί ο Καραμανλής έπαιζε PS (σύμφωνα πάντα με τους αντικειμενικούς σου δημοσιορουφιάνους)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
α μπράβο!
τώρα το πας ωραία!

μ αυτό που λες λοιπον έρχεσαι στα λόγια μου:
δημοσιογράφοι-όργανα προπαγάνδας που θέλαν να ρίξουν τον Καραμανλή.
σωστά?

πού είναι το 50-50 που λέει ο παπαζολης, και πού βρίσκεται η αντικειμενική δημοσιογραφία?
ένα τσούρμο εγκάθετων είχαμε που θέλαν να ρίξουν μια κυβέρνηση με καθημερινή πλύση εγκεφάλου!
άσχετα αν η κυβέρνηση αυτή ηταν καλή ή όχι!
το ίδιο θα έκαναν ακόμα κι αν ήταν η τελειότερη κυβέρνηση της χώρας!

σωστά?

Ξεχνας πως πατησαν στην δυσαρεσκεια του κοσμου. Ειχε καει η μιση ελλαδα, Βατοπεδι, κτλ...
Και το κυριοτερο: Ο Καραμανλης υποσχεθηκε παρα πολλα στον κοσμο, υποσχεθηκε την επανιδρυση του κρατους.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
όχι ρε συ!
δεν τα επιννόησαν τα σκάνδαλα οι δημοσιορουφιάνοι!
και μάλιστα τα εβγαζαν στον αέρα με την ίδια ένταση-συχνότητα και πάθος με τα αντίστοιχα (πολύ-πολύ μεγαλύτερης βαρύτητας βέβαια) σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚιστάν του Σημίτη αλλά και το ξεπουλημα του ΓΑΠ σε Αμερικάνους και τουρκαλάδες!

συγκεντρώσου ρεεεεεεεεε!
επειδή εσένα ως αριστερόσ αρεσει η άποψη των αριστερών ρουφιανοδημοσιογράφων, δε σημαίνει ότι είναι και η πραγματικότητα!

Απλά είσαι θύμα με τη θέλησή σου, στην κλασική προπαγάνδα των αριστερών μίντια, που είναι ίδια (μέχρι και σήμερα στα κομμουνιστικά καθεστώτα γίνεται η πλύση εγκεφάλου στον λαό για το πόσο καλά περνάνε σε σχέση με τους άλλους που είναι στην πείνα)!

οσο για τα κανάλια, αν μου συγκρίνεις Μέγκα με τηλεάστυ, φαίνεται πόσο μπορείς να υποστηρίξεις τη φανατισμένη σου αποψη!

Τα μεγάλα κανάλια, πανελλαδικής εμβέλειας είναι:
μέγκα, αντ1, άλφα,σταρ,άλτερ, σκάι και νετ!

Μπορείς να μου βρεις δεξιό δημοσιογράφο (όχι τον Αυτιά) σ αυτά?

αν όχι, μπορείς απλά να μου πεις ότι έχω δίκιο!

Α! και δες πώς αντιμετώπισαν ΟΛΑ τα κανάλια το θάνατο 4 αθώων τραπεζουπαλλήλων σε σχεση με το θάνατο του Αλέξη πέρσι!
τότε έπρεπε να παραιτηθεί ο δεξιός υπουργός (αλλά και όλη η "ανίκανη" κυβέρνηση) ενώ τώρα ρίχνουν ευθύνες μέχρι και στο Βγενόπουλο!

ρε που και λο!

αι σιχτίρ!

Συγκρινεις τον θανατο ενος ανηλικου που ηταν εν ψυχρω δολοφονια απο αστυνομικο, με τον θανατο 4 ανθρωπων που δεν ξερεις αν ωφειλεται σε ηλιθιους,πραιτωριανους ή απλα αντιεξουσιαστες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δεν επιμένω σε κάτι!
απλά σε ενημερώνω σε κάτι που δεν γνωρίζεις!
τα ονόματα που σου έγραψα είναι αριστεροί ή της αριστερής συνιστώσας του ΠΑΣΟΚ.

εσύ ξέρεις τελικά κανένα δεξιό δημοσιογράφο, ή γράφουμε επί 3 σελίδες για κάτι που θα έπρεπε να συμφωνίσεις απ την αρχή (μια και δεν έχεις αντίλογο πέραν απ το τι πιστεύεις και όχι του τι ισχύει)?

Εισαι τοσο  :uglystupid: που θες να μας πεισεις πως το ΛΑΟΣ ειναι καλυτερο απο τους αλλους. Πες μας μονο, δεν ειναι αδικια που Ψινακης και Σαρρη δεν μπηκαν στην βουλη?
Για τετοιο θεατρο μιλαμε το ΛΑΟΣ....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
α μπράβο!
τώρα το πας ωραία!

μ αυτό που λες λοιπον έρχεσαι στα λόγια μου:
δημοσιογράφοι-όργανα προπαγάνδας που θέλαν να ρίξουν τον Καραμανλή.
σωστά?

πού είναι το 50-50 που λέει ο παπαζολης, και πού βρίσκεται η αντικειμενική δημοσιογραφία?
ένα τσούρμο εγκάθετων είχαμε που θέλαν να ρίξουν μια κυβέρνηση με καθημερινή πλύση εγκεφάλου!
άσχετα αν η κυβέρνηση αυτή ηταν καλή ή όχι!
το ίδιο θα έκαναν ακόμα κι αν ήταν η τελειότερη κυβέρνηση της χώρας!

σωστά?

Οτι τα ΜΜΕ κατευθυνουν τον κοσμο γνωστο ειναι εδω και καιρο. Επισης η κυβερνηση Καραμανλη ΔΕΝ εκανε απολυτως τιποτα, εκτος απο την περιφημη απογραφη. Για τα αποτελεσματα της οποιας η ΕΕ ειπε οτι δεν ηταν παρατυπια τελικα το που ειχαν γραφτει καποιες δαπανες στον προυπολογισμο.

Επισκέπτης
2-3?
δες τις εκλογές των δημ.υπαλλήλων τι ποσοστά παίρνουν!

όσο για το "ακατάρριπτο"  επιχείρημά σου, είναι σαν να μου ζητάς να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, τη στιγμή μάλιζτα που λίγο πριν μου είπες ότι πράγματι,δεν είμαι (υπάρχουν τα λεφτά)!
με την ίδια λογική γιατί ο Καραμανλής έπαιζε PS (σύμφωνα πάντα με τους αντικειμενικούς σου δημοσιορουφιάνους)
Εχείς μία μικρή τρικυμία.....

Διαχωρίζουμε καταρχήν Πασόκ από αριστερά(ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ).

Στις εκλογές δημ.υπαλλήλων πρώτο έρχεται το Πασόκ κατεξοχήν,δεύτερη η Νδ και τρίτο το ΚΚΕ όπως και στην βουλή.

Αυτό σημαίνει ότι το Πασόκ βόλευει τους κομμουνιστές επειδή έτσι;;;;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom