Επισκέπτης
Koίτα ήμουνα πολύ μικρό για να ξέρω τι έλεγαν επί Πασόκ με χρηματιστήρια κτλ....όχι ρε συ!
δεν τα επιννόησαν τα σκάνδαλα οι δημοσιορουφιάνοι!
και μάλιστα τα εβγαζαν στον αέρα με την ίδια ένταση-συχνότητα και πάθος με τα αντίστοιχα (πολύ-πολύ μεγαλύτερης βαρύτητας βέβαια) σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚιστάν του Σημίτη αλλά και το ξεπουλημα του ΓΑΠ σε Αμερικάνους και τουρκαλάδες!
συγκεντρώσου ρεεεεεεεεε!
επειδή εσένα ως αριστερόσ αρεσει η άποψη των αριστερών ρουφιανοδημοσιογράφων, δε σημαίνει ότι είναι και η πραγματικότητα!
Απλά είσαι θύμα με τη θέλησή σου, στην κλασική προπαγάνδα των αριστερών μίντια, που είναι ίδια (μέχρι και σήμερα στα κομμουνιστικά καθεστώτα γίνεται η πλύση εγκεφάλου στον λαό για το πόσο καλά περνάνε σε σχέση με τους άλλους που είναι στην πείνα)!
οσο για τα κανάλια, αν μου συγκρίνεις Μέγκα με τηλεάστυ, φαίνεται πόσο μπορείς να υποστηρίξεις τη φανατισμένη σου αποψη!
Τα μεγάλα κανάλια, πανελλαδικής εμβέλειας είναι:
μέγκα, αντ1, άλφα,σταρ,άλτερ, σκάι και νετ!
Μπορείς να μου βρεις δεξιό δημοσιογράφο (όχι τον Αυτιά) σ αυτά?
αν όχι, μπορείς απλά να μου πεις ότι έχω δίκιο!
Α! και δες πώς αντιμετώπισαν ΟΛΑ τα κανάλια το θάνατο 4 αθώων τραπεζουπαλλήλων σε σχεση με το θάνατο του Αλέξη πέρσι!
τότε έπρεπε να παραιτηθεί ο δεξιός υπουργός (αλλά και όλη η "ανίκανη" κυβέρνηση) ενώ τώρα ρίχνουν ευθύνες μέχρι και στο Βγενόπουλο!
ρε που και λο!
αι σιχτίρ!
Δεν νομίζω πάντως ότι δείχνουνε και πολύ έντονο ενδιαφέρον να είναι ειδικά Πασόκ κυβέρνηση,είναι γεγονός ότι δεν χάνουνε με καμία κυβέρνηση!!!
Προσωπικά από όσο παρακολούθησα δεν είδα κανάλι να καταδικάζει Βγενόπουλο για έλλειψη μέτρων κ την απαγόρευση απεργίας που έβγαλε.
Τώρα για το ΔΝΤ έχω ακούσει πολλάκις από αρκετές φωνές να καταδικάζουνε και αναλύουνε αυτό που ισχύει,δηλαδή ότι είναι στραγγαλισμός.
Αριστερά στα ΜΜΕ δεν υπάρχει όσο και να επιμένεις,κυβερνητισμός απλά.