Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
όχι ρε συ!
δεν τα επιννόησαν τα σκάνδαλα οι δημοσιορουφιάνοι!
και μάλιστα τα εβγαζαν στον αέρα με την ίδια ένταση-συχνότητα και πάθος με τα αντίστοιχα (πολύ-πολύ μεγαλύτερης βαρύτητας βέβαια) σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚιστάν του Σημίτη αλλά και το ξεπουλημα του ΓΑΠ σε Αμερικάνους και τουρκαλάδες!

συγκεντρώσου ρεεεεεεεεε!
επειδή εσένα ως αριστερόσ αρεσει η άποψη των αριστερών ρουφιανοδημοσιογράφων, δε σημαίνει ότι είναι και η πραγματικότητα!

Απλά είσαι θύμα με τη θέλησή σου, στην κλασική προπαγάνδα των αριστερών μίντια, που είναι ίδια (μέχρι και σήμερα στα κομμουνιστικά καθεστώτα γίνεται η πλύση εγκεφάλου στον λαό για το πόσο καλά περνάνε σε σχέση με τους άλλους που είναι στην πείνα)!

οσο για τα κανάλια, αν μου συγκρίνεις Μέγκα με τηλεάστυ, φαίνεται πόσο μπορείς να υποστηρίξεις τη φανατισμένη σου αποψη!

Τα μεγάλα κανάλια, πανελλαδικής εμβέλειας είναι:
μέγκα, αντ1, άλφα,σταρ,άλτερ, σκάι και νετ!

Μπορείς να μου βρεις δεξιό δημοσιογράφο (όχι τον Αυτιά) σ αυτά?

αν όχι, μπορείς απλά να μου πεις ότι έχω δίκιο!

Α! και δες πώς αντιμετώπισαν ΟΛΑ τα κανάλια το θάνατο 4 αθώων τραπεζουπαλλήλων σε σχεση με το θάνατο του Αλέξη πέρσι!
τότε έπρεπε να παραιτηθεί ο δεξιός υπουργός (αλλά και όλη η "ανίκανη" κυβέρνηση) ενώ τώρα ρίχνουν ευθύνες μέχρι και στο Βγενόπουλο!

ρε που και λο!

αι σιχτίρ!
Koίτα ήμουνα πολύ μικρό για να ξέρω τι έλεγαν επί Πασόκ με χρηματιστήρια κτλ....

Δεν νομίζω πάντως ότι δείχνουνε και πολύ έντονο ενδιαφέρον να είναι ειδικά Πασόκ κυβέρνηση,είναι γεγονός ότι δεν χάνουνε με καμία κυβέρνηση!!!

Προσωπικά από όσο παρακολούθησα δεν είδα κανάλι να καταδικάζει Βγενόπουλο για έλλειψη μέτρων κ την απαγόρευση απεργίας που έβγαλε.

Τώρα για το ΔΝΤ έχω ακούσει πολλάκις από αρκετές φωνές να καταδικάζουνε και αναλύουνε αυτό που ισχύει,δηλαδή ότι είναι στραγγαλισμός.

Αριστερά στα ΜΜΕ δεν υπάρχει όσο και να επιμένεις,κυβερνητισμός απλά.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καλά ρε φίλε.. ότι πείς. .ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο...
χαζός είναι αυτός ή κλώνος του ΠάΠια και θέλει απλά να μας τσιτώσει?
δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος με μεγαλύτερο IQ απ του ραδικιού που να τα πιστεύει όλα αυτά!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
όχι ρε συ!
δεν τα επιννόησαν τα σκάνδαλα οι δημοσιορουφιάνοι!
και μάλιστα τα εβγαζαν στον αέρα με την ίδια ένταση-συχνότητα και πάθος με τα αντίστοιχα (πολύ-πολύ μεγαλύτερης βαρύτητας βέβαια) σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚιστάν του Σημίτη αλλά και το ξεπουλημα του ΓΑΠ σε Αμερικάνους και τουρκαλάδες!

συγκεντρώσου ρεεεεεεεεε!
επειδή εσένα ως αριστερόσ αρεσει η άποψη των αριστερών ρουφιανοδημοσιογράφων, δε σημαίνει ότι είναι και η πραγματικότητα!

Απλά είσαι θύμα με τη θέλησή σου, στην κλασική προπαγάνδα των αριστερών μίντια, που είναι ίδια (μέχρι και σήμερα στα κομμουνιστικά καθεστώτα γίνεται η πλύση εγκεφάλου στον λαό για το πόσο καλά περνάνε σε σχέση με τους άλλους που είναι στην πείνα)!

οσο για τα κανάλια, αν μου συγκρίνεις Μέγκα με τηλεάστυ, φαίνεται πόσο μπορείς να υποστηρίξεις τη φανατισμένη σου αποψη!

Τα μεγάλα κανάλια, πανελλαδικής εμβέλειας είναι:
μέγκα, αντ1, άλφα,σταρ,άλτερ, σκάι και νετ!

Μπορείς να μου βρεις δεξιό δημοσιογράφο (όχι τον Αυτιά) σ αυτά?

αν όχι, μπορείς απλά να μου πεις ότι έχω δίκιο!

Α! και δες πώς αντιμετώπισαν ΟΛΑ τα κανάλια το θάνατο 4 αθώων τραπεζουπαλλήλων σε σχεση με το θάνατο του Αλέξη πέρσι!
τότε έπρεπε να παραιτηθεί ο δεξιός υπουργός (αλλά και όλη η "ανίκανη" κυβέρνηση) ενώ τώρα ρίχνουν ευθύνες μέχρι και στο Βγενόπουλο!

ρε που και λο!

αι σιχτίρ!
Στο μεγκα υπαρχουν οι Σαραντακοι ενθερμοι υποστηρικτες της Δεξιας παραταξης διαχρονικα , στον Αντεννα ο Γιαννης Παπαδοπουλο παρουσιαστης ειδησεων υπηρξε κατα καιρους αρθρογραφος δεξιων φυλλαδων ,ο Χατζηνικολαου στο Αλτερ ηταν γραμματεας της ΟΝΝΕΔ Παντειου , η Γαβρα η Πηνελοπη στη ΝΕΤ ηταν στο γραφειο Τυπου του Καραμανλη πριν παει στη παρουσαιση του δελτιου του σαβατοκυριακου
Επισης στο ραδιοφωνο της ΝΕΤ εχει εκπομπη ο Τερνς Κουικ γνωστος δεξιος.Η τρεμη στο Μεγκα ειναι κουμπαρα της Μπακογιαννη και λεει τις ειδησεις.Η Φραγκακη στον Αντεννα που λεει τα νεα ειναι παντρεμενη με το Κοτταριδη και τους εχει παντρεψει η Μπακογιαννη παλι

Τι θελω να πω οτι ολοι ειναι ιδιοι...Δεξια και Αριστερα τα ιδια χαλια

Επισκέπτης
Στο μεγκα υπαρχουν οι Σαραντακοι ενθερμοι υποστηρικτες της Δεξιας παραταξης διαχρονικα , στον Αντεννα ο Γιαννης Παπαδοπουλο παρουσιαστης ειδησεων υπηρξε κατα καιρους αρθρογραφος δεξιων φυλλαδων ,ο Χατζηνικολαου στο Αλτερ ηταν γραμματεας της ΟΝΝΕΔ Παντειου , η Γαβρα η Πηνελοπη στη ΝΕΤ ηταν στο γραφειο Τυπου του Καραμανλη πριν παει στη παρουσαιση του δελτιου του σαβατοκυριακου
Επισης στο ραδιοφωνο της ΝΕΤ εχει εκπομπη ο Τερνς Κουικ γνωστος δεξιος.Η τρεμη στο Μεγκα ειναι κουμπαρα της Μπακογιαννη και λεει τις ειδησεις.Η Φραγκακη στον Αντεννα που λεει τα νεα ειναι παντρεμενη με το Κοτταριδη και τους εχει παντρεψει η Μπακογιαννη παλι

Την αριστερά πού την έχεις δει αναρωτιέμαι;! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Koίτα ήμουνα πολύ μικρό για να ξέρω τι έλεγαν επί Πασόκ με χρηματιστήρια κτλ....

Δεν νομίζω πάντως ότι δείχνουνε και πολύ έντονο ενδιαφέρον να είναι ειδικά Πασόκ κυβέρνηση,είναι γεγονός ότι δεν χάνουνε με καμία κυβέρνηση!!!

Προσωπικά από όσο παρακολούθησα δεν είδα κανάλι να καταδικάζει Βγενόπουλο για έλλειψη μέτρων κ την απαγόρευση απεργίας που έβγαλε.

Τώρα για το ΔΝΤ έχω ακούσει πολλάκις από ακρετές φωνές να καταδικάζουνε και αναλύουνε αυτό που ισχύει,δηλαδή ότι είναι στραγγαλισμός.

Αριστερά στα ΜΜΕ δεν υπάρχει όσο και να επιμένεις,κυβερνητισμός απλά.

δεν επιμένω σε κάτι!
απλά σε ενημερώνω σε κάτι που δεν γνωρίζεις!
τα ονόματα που σου έγραψα είναι αριστεροί ή της αριστερής συνιστώσας του ΠΑΣΟΚ.

εσύ ξέρεις τελικά κανένα δεξιό δημοσιογράφο, ή γράφουμε επί 3 σελίδες για κάτι που θα έπρεπε να συμφωνίσεις απ την αρχή (μια και δεν έχεις αντίλογο πέραν απ το τι πιστεύεις και όχι του τι ισχύει)?

Επισκέπτης
δεν επιμένω σε κάτι!
απλά σε ενημερώνω σε κάτι που δεν γνωρίζεις!
τα ονόματα που σου έγραψα είναι αριστεροί ή της αριστερής συνιστώσας του ΠΑΣΟΚ.

εσύ ξέρεις τελικά κανένα δεξιό δημοσιογράφο, ή γράφουμε επί 3 σελίδες για κάτι που θα έπρεπε να συμφωνίσεις απ την αρχή (μια και δεν έχεις αντίλογο πέραν απ το τι πιστεύεις και όχι του τι ισχύει)?

Πράγμα που δείχνει ότι τα πράγματα είναι 50%-50%.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Το έγραφε στο θρεντ ''τραβέλια με προσόντα''...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πλάκα κάνω ρε!

Καλλίτερα ρε με τραβέλια, παρά με ορισμένους εγγεφαλικά ευνουχισμένους που εχουν κάνει το ασπρο μαυρο και εχουν και το θράσος να πουλάν και τρέλα.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Την αριστερά πού την έχεις δει αναρωτιέμαι;! :2funny: :2funny: :2funny:
Ε γιατι πολυ απλα τζεημς ολοι οι μεγαλοδημοσιοκαφροι ειναι λακεδες και το παιζουν σε δεκα ταμπλο και πασοκ και νδ και αριστεροι αν χρειαστει..Αυτος ο Κωνστας ας πουμε  οσο ηταν στο Αλφα εβριζε το Παπανδρεου και ανεβαζε λιγο το Παπακωνσταντινου και τον κατεβαζε  ανεπαρκη τωρα γιναμε κολληταρια και παμε μαζι γηπεδο και για ολα φταινε οι ξενες αγορες αλλα εμεις τιποτα ???

Για αυτο σας λεω αλλα εσεις αργειτε αλλα σιγα σιγα το καταλβαινετε
μπατσοι τιβι νεοναζι το ιδιο μαγαζι

Επισκέπτης
Ε γιατι πολυ απλα τζεημς ολοι οι μεγαλοδημοσιοκαφροι ειναι λακεδες και το παιζουν σε δεκα ταμπλο και πασοκ και νδ και αριστεροι αν χρειαστει..Αυτος ο Κωνστας ας πουμε  οσο ηταν στο Αλφα εβριζε το Παπανδρεου και ανεβαζε λιγο το Παπακωνσταντινου και τον κατεβαζε  ανεπαρκη τωρα γιναμε κολληταρια και παμε μαζι γηπεδο και για ολα φταινε οι ξενες αγορες αλλα εμεις τιποτα ???

μπατσοι τιβι νεοναζι το ιδιο μαγαζι
Η αριστερά επιμένω ότι στα πρασινογαλάζια ΜΜΕ δεν υπάρχει!!! :P

Σε καμία σειρά του Παπακαλιάτη πιθανόν!!! :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ναι ναι!
ο Χατζινικολάου καταρχήν είναι γιος βουλευτή της ΝΔ που μόλις ενηλικιώθηκε, σήκωσε το δικό του μπαϊράκι και πήγε στο άλλο στρατόπεδο!
εχει δε να μιλήσει με τον μπαμπα του από τότε.....

οπότε, αν ακούς απλά κάποια στοιχεία από δω κι από κει, δε σημαίνει ότι είναι και έτσι!

πες μου τώρα γιατί δεν ζητάενε εκλογές ,ολοι αυτοί οι "δεξιοί" που μου αναφέρεις!

και γιατί όοοοοοοοολα τα κανάλια επί 5 χρόνια Καραμανλή μας είχαν πρήξει τα παπάρια με εκλογές ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μέρα!

πες μου γιατί ο δεξιός υπουργός ηταν άχρηστος και έπρεπε να παραιτηθεί επειδη ένας μπάτσος σκοτωσε ένα 15χρονο και ο σημερινός υπουργός είναι στο απυρόβλητο?

ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ?

και μετά δίνεις απάντηση και στον εαυτό σου για το αν είναι όλοι ίδιοι, ή έχουν την ίδια συμπεριφορά και αντικειμενικότητα!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά για όλα αυτα!
μάλλον χιούμορ κάνεις (πολύ κακό όμως) ή είσαι αγρια μαστουρωμένος!

λέγε τι ισχύει για να σου απαντήσω ανάλογα!
Τζεημς η αληθεια ποναει και αυτην εκφραζω.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

μπατσοι τιβι [size=12pt]αριστεροί[/size] το ιδιο μαγαζι
αν το πεις έτσι, ίσως να έχεις κάποιο δίκιο...... :rolleyes:

Επισκέπτης
ναι ναι!
ο Χατζινικολάου καταρχήν είναι γιος βουλευτή της ΝΔ που μόλις ενηλικιώθηκε, σήκωσε το δικό του μπαϊράκι και πήγε στο άλλο στρατόπεδο!

οπότε, αν ακούς απλά κάποια στοιχεία από δω κι από κει, δε σημαίνει ότι είναι και έτσι!

πες μου τώρα γιατί δεν ζητάενε εκλογές ,ολοι αυτοί οι "δεξιοί" που μου αναφέρεις!

και γιατί όοοοοοοοολα τα κανάλια επί 5 χρόνια Καραμανλή μας είχαν πρήξει τα παπάρια με εκλογές ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μέρα!

πες μου γιατί ο δεξιός υπουργός ηταν άχρηστος και έπρεπε να παραιτηθεί επειδη ένας μπάτσος σκοτωσε ένα 15χρονο και ο σημερινός υπουργός είναι στο απυρόβλητο?

ΓΙΑΤΙ?

και μετά δίνεις απάντηση και στον εαυτό σου για το αν είναι όλοι ίδιοι, ή έχουν την ίδια συμπεριφορά και αντικειμενικότητα!
Να σου θυμίσω ότι ο σημερινός υπουργός δικαιοσύνης είναι αυτός που εξάρθρωσε 17Ν και Ε.Α.,εεεμ καλά να πάθετε,φάτε τώρα Πασόκ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι ναι!

ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ?

Γιατι πολυ απλα ο Καρμανλης τους εκανε τη δουλεια για πεντε χρονια και μετα τον βαρεθηκαν οι Αμερικανοι και τον ξαποστειλαν
Εφεραν ετσι το Γιωργακη και ολο το συστημα πρεπει και θα τον στηριξει μεχρι να φθαρει
Ανακυκλωση γινεται τζεημς ανακυκλωση περιττωματων

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Να σου θυμίσω ότι ο σημερινός υπουργός δικαιοσύνης είναι αυτός που εξάρθρωσε 17Ν και Ε.Α.,εεεμ καλά να πάθετε,φάτε τώρα Πασόκ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τζεημς τα χεις κανει λιγο νερο στο μυαλο σου
Υπουργος Δικαιοσυνης ειναι ο Καστανιδης και οχι Ο Χρυσοχοιδης ή κατα κοσμον Χρυσοχουντίδης

Εκεινη την εποχη που αναφερεις ο Χρυσοχοιδης ηταν υπουργος δημοσιας ταξης και τωρα ειναι υπουργος του ΠΡΟ.ΠΟ

Επισκέπτης
Τζεημς τα χεις κανει λιγο νερο στο μυαλο σου
Υπουργος Δικαιοσυνης ειναι ο Καστανιδης και οχι Ο Χρυσοχοιδης ή κατα κοσμον Χρυσοχουντίδης

Εκεινη την εποχη που αναφερεις ο Χρυσοχοιδης ηταν υπουργος δημοσιας ταξης και τωρα ειναι υπουργος του ΠΡΟ.ΠΟ
:offtopic: Δεν είμαι ο Τζεημς ρε κ εγώ,ξύπνα κ αλλάξε προμηθευτή,πολύ νοθευμένα σου δίνει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γιατι πολυ απλα ο Καρμανλης τους εκανε τη δουλεια για πεντε χρονια και μετα τον βαρεθηκαν οι Αμερικανοι και τον ξαποστειλαν
Εφεραν ετσι το Γιωργακη και ολο το συστημα πρεπει και θα τον στηριξει μεχρι να φθαρει
Ανακυκλωση γινεται τζεημς ανακυκλωση περιττωματων
α μπράβο!
τώρα το πας ωραία!

μ αυτό που λες λοιπον έρχεσαι στα λόγια μου:
δημοσιογράφοι-όργανα προπαγάνδας που θέλαν να ρίξουν τον Καραμανλή.
σωστά?

πού είναι το 50-50 που λέει ο παπαζολης, και πού βρίσκεται η αντικειμενική δημοσιογραφία?
ένα τσούρμο εγκάθετων είχαμε που θέλαν να ρίξουν μια κυβέρνηση με καθημερινή πλύση εγκεφάλου!
άσχετα αν η κυβέρνηση αυτή ηταν καλή ή όχι!
το ίδιο θα έκαναν ακόμα κι αν ήταν η τελειότερη κυβέρνηση της χώρας!

σωστά?

Επισκέπτης
α μπράβο!
τώρα το πας ωραία!

μ αυτό που λες λοιπον έρχεσαι στα λόγια μου:
δημοσιογράφοι-όργανα προπαγάνδας που θέλαν να ρίξουν τον Καραμανλή.
σωστά?

πού είναι το 50-50 που λέει ο παπαζολης, και πού βρίσκεται η αντικειμενική δημοσιογραφία?
ένα τσούρμο εγκάθετων είχαμε που θέλαν να ρίξουν μια κυβέρνηση με καθημερινή πλύση εγκεφάλου!
άσχετα αν η κυβέρνηση αυτή ηταν καλή ή όχι!
το ίδιο θα έκαναν ακόμα κι αν ήταν η τελειότερη κυβέρνηση της χώρας!

σωστά?
Ανεξαρτήτου χρώματος!!!

Αυτό λέγεται συμφεροντολογικά ΜΜΕ,όχι Πασοκικά!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom