Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο άνθρωπος με το χέρι του δεν θα είχε καλύτερη αίσθησης της μπάλλας.Έχει ατελείωτα βιντεάκια με υψηλή τεχνική.Είμαστε τυχεροί που τον βλέπουμε,όχι στερεότυπο τέννις με δύναμη αλλά η τεχνική στο απώγειό της σε συνδυασμό με τέλειες κινήσεις.
Ότι και να πει κανείς είναι λίγο,και τώρα να σταματούσε το τέννις έχει πάρει και τα 4 Grand Slam κάτι που μερικοί σκοτωθήκανε να το κάνουνε χωρίς επιτχία όπως ο Σάμπρας και ειδικά ο Λέντλ,14 Grand Slam συνολικά στα 27 του και χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.
Και όμως συνεχίζει ενώ έχει λεφτά για δύο γενιές ακόμα.Αυτοί είναι αθλητές πρότυπα!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Ήμαρτον Παναγία μου!!! :o :o :o
Καλά πώς έγινε αυτό; Μήπως είχε βρέξει και είχε γίνει ψιλολάσπη το court;
Πάντως είναι ο μόνος που θα μπορούσε να το καταφέρει. Το σερβίς του ήταν φαρμάκι!!! :priest:
βυζολαγνε,μαλλον προκειται για διαφημιστικο της gatorade,δεν ειναι σιγουρο οτι εγινε τετοιο πραγμα

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Ρόντικ έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο σερβίς με 244 χλμ ταχύτητα!
Αλλά με τέτοιες τεχνικές δεν φαίνεται αυτή η δύναμη,δεν είναι διαφημιστικό κόλπο ειδικά αν έχει βρέξει και το γήπεδο είναι λίγο παραπάνω βρεγμένο και κάνει γωνία και η γραμμή που κάνει κόντρα στην μπάλλα.
Πάντως είναι εντυπωσιακό!!!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
το βιντεο ειναι μουφα φυσικα και ειναι απο διαφημιστικο της powerade. Παρομοια βιντεο υπαρχουν και με αλλους αθλητες οπως πχ το βιντεο που δειχνει σε προπονηση τον Lebron να βαζει 4 συνεχομενα σουτ απο την μια ακρη του γηπεδου στην αλλη. αν προσεξετε το βιντεο ειναι προφανες οτι ο ποντος που παιζεται ειναι τοσο χαλαρος που αποκλειεται να ειναι πραγματικος αγωνας ενω κ το περιβαλλον στο court ειναι σαν να ειναι γηπεδοτης γειτονιας. βεβαια το αναφερει κ η σελιδα tennis.com :
In 2002, he appeared in a famous Powerade commercial that appeared to show Roddick serving an ace so hard that the ball penetrated the red clay surface and became lodged in the court. Narrated by Cliff Drysdale, the commercial resembled a real broadcast so closely that some were fooled into believing they were seeing genuine match footage.

περα απο αυτο παντως το παγκοσμιο ρεκορ στο σερβις του ροντικ ειναι 155 μιλια την ωρα δηλαδη 249.5 χλμ την ωρα σε αγωνα για το davis cup!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι νουμερο που εισαι..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
if you want to play tennis,
go home and play your pennis :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
giorgospapa η βαθμολογία μου είναι στο itf,αν ήξερες και από τέννις καθόλου.
Άντε πιές τον τώρα,δεν έχει μόνο το ATP διεθνή βαθμολογία και δεν θα εξηγάω στον κάθε άσχετο τι μαλάκας είναι αλλά να μάθουν τίποτα.
Αν δεν σε πειράζει έλα να σου δώσω μερικά κύπελλα γιατί έχω πρόβλημα χώρου στο σπίτι μου!!!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε φιλε εισαι πολυ γραφικος... εχω γνωρισει ψωνια και ψωνια αλλα εσυ εισαι κ γελοιος...  ναι ρε φιλε ξερουμε και την itf και στα αρχιδια  μας που εχεις βαθμολογια και που δεν εχεις. και εγω μπορει να λεω οτι με το σερβις μου τρυπησα το χωμα και το μπαλακι πηγε να βρει τα κυπελλα σου.... το θεμα ειναι οτι εισαι ενοχλητικος. τον πουλο λοιπον.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
giorgospapa η βαθμολογία μου είναι στο itf,αν ήξερες και από τέννις καθόλου.
Άντε πιές τον τώρα,δεν έχει μόνο το ATP διεθνή βαθμολογία και δεν θα εξηγάω στον κάθε άσχετο τι μαλάκας είναι αλλά να μάθουν τίποτα.
Αν δεν σε πειράζει έλα να σου δώσω μερικά κύπελλα γιατί έχω πρόβλημα χώρου στο σπίτι μου!!!
φιλε ptenniskiller, σταματα να κωλοτρίβεσαι. στο παρον σαιτ, αν δεν κανεις πρωτα ενα προσεκτικο και λεπτομερες κλύσμα, δεν προκειται να καταφερεις αυτο που εχεις βαλει σκοπο.

κανε κλικ www.10percent.gr/old/issues/200706/10.html]εδώ[/url] (ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθεις στο φυσικο και γνώριμό σου χωρο) και ακολουθα πιστα τις οδηγίες..

αντε, καλημέρες !!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
425
Πόντοι
36
φιλε ptenniskiller, σταματα να κωλοτρίβεσαι. στο παρον σαιτ, αν δεν κανεις πρωτα ενα προσεκτικο και λεπτομερες κλύσμα, δεν προκειται να καταφερεις αυτο που εχεις βαλει σκοπο.

κανε κλικ www.10percent.gr/old/issues/200706/10.html]εδώ[/url] (ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθεις στο φυσικο και γνώριμό σου χωρο) και ακολουθα πιστα τις οδηγίες..

αντε, καλημέρες !!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δεν γαμιέστε ασχετίδιδες,άντε και παίξτε με τα αρχιδάκηδες και τα δαχτυλάκια σας στο PC σας.Βαρέθηκα να μιλάω με μαλακισμένα αντιδραστικά που ότι και να ακούσουν πρέπει να πουν το αντίθετο.
Κοιτάξτε τα προβληματικά παιδικά σας χρόνια και άντε ακούστε κανέναν σχετικό μήπως και μάθετε τίποτα.Σιγά μην απολογούμαι στο κάθε μαλακισμένο που δεν έχει μπεί στο γήπεδο και δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει πρώτη θέση και κύππελα για να καταλάβει την ψυχολογία του κάθε αθλήματος.
Άντε τραβήξτε μία μαλακία τώρα και για ύπνο.Μέσα από τον αθλητισμό έμαθα και να έχω ανοσία στους μαλάκες,μεγάλη επιτυχία.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Βλέπω ότι ξέρεις ΑΒ66 από κλύσματα,δεν είχα ξαναδεί ποτέ,ευχαριστώ που με δίδαξε ένας που κάνει τόσο συχνή χρήση στο κωλάντερό του.Δυστηχώς μόνο από τέννις ξέρω.Μήπως είσαι και πουστρούλα και το ξέρεις τόσο καλά;
Πληθείνεστε αλλά μην το δείχνετε!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Βλέπω ότι ξέρεις ΑΒ66 από κλύσματα,δεν είχα ξαναδεί ποτέ,ευχαριστώ που με δίδαξε ένας που κάνει τόσο συχνή χρήση στο κωλάντερό του.Δυστηχώς μόνο από τέννις ξέρω.Μήπως είσαι και πουστρούλα και το ξέρεις τόσο καλά;
Πληθείνεστε αλλά μην το δείχνετε!!!
βασικα δεν ειμαι ο αβ66. ειμαι ο πνευματικος σου βρε ζωον..

πρεπει να μαθεις κι αλλα πραματακια εκτος απο τενις. ξεκινα απ το μουνι. μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις τα μπαλακια και για αλλες δουλειες εκτος απο αυτην που ξερεις. περιμενε τον ιβλη να σου δωσει ιδεες.

που σαι ρε ιβλη ????  :headbang: :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
βασικα δεν ειμαι ο αβ66. ειμαι ο πνευματικος σου βρε ζωον..

πρεπει να μαθεις κι αλλα πραματακια εκτος απο τενις. ξεκινα απ το μουνι. μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις τα μπαλακια και για αλλες δουλειες εκτος απο αυτην που ξερεις. περιμενε τον ιβλη να σου δωσει ιδεες.

που σαι ρε ιβλη ????  :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom