siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Δειτε δειτε
ο remi ειναι θεοςΔειτε δειτε
ο remi ειναι θεος
τσεκαρε οπωσδηποτε το βιντεακι με το βολλευ που μπουκαρει σε αγωνα ελλαδας-γαλλιας και κανει χειραψια με τους ελληνες παιχτεςΟΦΟΤΟΠΙΚ εχω μπει στο γιουτουμπ στη σελιδα του και τα βλεπω ενα ενα κι εχω λυωσει..
τσεκαρε οπωσδηποτε το βιντεακι με το βολλευ που μπουκαρει σε αγωνα ελλαδας-γαλλιας και κανει χειραψια με τους ελληνες παιχτες
επισης,τον τελικο κυπελλου γαλλιας(ποδοσφαιρο)που κανει χειραψια με τον σιρακ
Είδα επίσης κάτι για Σάμπρας,θα σας πω μία ιστορία που έγινε πριν περίπου 15 χρόνια και είναι αλήθεια.Είχε γίνει ανεπίσημη πρόταση στον Σάμπρας να πάρει Ελληνική υπηκότητα για να συμμετάσχει με την Ελληνική Εθνική ομάδα στο Davis Cup γνωστό και σαν Παγκόσμιο Κύππελο Τέννις μετξύ εθνικών ομάδων.
faxanadu εκτός από τίτλους όπως λέω έχω εδώ και χρόνια και παγκόσμια βαθμολογία στην ΙΤF,ξέρω τόσο τέννις όσο δεν έχεις φανταστεί.
Στο Γουίμπλεντον θα φανούν παίκτες σερβίς-βολλέ και σε αυτόν τον τομέα μετά τον γνωστό βασιλιά του αθλήματος μην παραξενευθείτε αν δείτε παίκτη εκτός 10άδας να πηγαίνει τελικό όπως έγινε φέτος με τον Σόντερλινγκ από το 23 που δεν τον περίμενε κανείς.
Είδα επίσης κάτι για Σάμπρας,θα σας πω μία ιστορία που έγινε πριν περίπου 15 χρόνια και είναι αλήθεια.Είχε γίνει ανεπίσημη πρόταση στον Σάμπρας να πάρει Ελληνική υπηκότητα για να συμμετάσχει με την Ελληνική Εθνική ομάδα στο Davis Cup γνωστό και σαν Παγκόσμιο Κύππελο Τέννις μετξύ εθνικών ομάδων.
Η απάντηση του ίδιου ήταν ότι ζητούσε τότε 100.000.000 δρχ/χρόνο και 1 παίκτη μέσα στους 100 πρώτους στην παγκόσμια κατάταξη.Γιατί και αυτό είχε ένα κόστος για προπονήσεις και ταξίδια φανταστείτε κάτι σαν τον Παγδατή.Λογικό γιατί δεν μπορούσε και ο ίδιος να παίζει μόνος του όταν υπάρχουν 5 αγώνες/συνάντηση και τόσο δύσκολους αγώνες εναντίων άλλων εθνικων ομάδων.
Η απάντηση φυσικά της χειρότερης ομοσπονδίας του Ελληνικού αθλητισμού ήταν αρνητική γιατί ο πρόεδρός της θέλει μόνο την καρέκλα και είναι μόνιμος αν είναι δυνατόν τα τελευταία 20 χρόνια.
Μπορείτε να φανταστείτε να κάναμε πρόταση στον Φέντερερ να παίξει με την Εθνική ομάδα και να του λέγαμε όχι.Τελειώνοντας τα τελευταία 15 χρόνια η Ελλάδα χάνει από κάθε άγνωστη χώρα της Αφρικής γιατί ανήκουμε στην Ευρωαφρικανική ζώνη από το να παίζαμε αντίπαλοι με Ισπανία,Αργεντινή,Γαλλία κλπ.
Γιατί σίγουρο θα ήταν και η αναβάθμιση του αθλήματος όταν θα είχες σαν πρότυπο τον Σάμπαρας.
Αυτά για να μάθετε και κάτι που φαντάζομαι δεν είχατε ακούσει ποτέ αλλά δεν είναι και ψέμα.Τότε ήταν ήδη Νο1 για περίπου 2 χρόνια.
και εγω φιλε μου σε κατι τετοια υποδηματα σε γραφω γιατι σε θεωρω απο τους κλασσικους τυπαδες που επειδη ξερουν εναν τομεα καλα (ή εστω νομιζουν) προσπαθουν να επιδειχθουν μεσω αυτου κανοντας το μαγκα. συνεχισε λοιπον να λες αυτα που ξερει οποιοσδηποτε ασχολειται κ παρακολουθει τενις εστω για 1-2 χρονια, σαν να ειναι οι υπερτατες επαγγελματικες αναλυσεις και περιμενε να μεινουν με ανοιχτο το στομα οσοι δεν ξερουν, για να νιωσεις σπουδαιος.faxanadu σε γράφω στα παλιά μου τεννιστικά υποδήματα και δεν ασχολούμαι μαζί σου γιατί σε θεωρώ από τα αντιδραστικά παιδάκια του site που αντιδρούνε σε ότι ακούσουν ειδικά από άτομα που ξέρουν περισσότερα από αυτούς.
Βυζολάγνος δεν ξέρω για τον Φιλιππούση,όχι ότι δεν άξιζε αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα με τραυματισμούς γι αυτό και σταμάτησε νωρίς να παίζει.Δεν θυμάμαι αν θα μπορούσαν να παίζουν και οι 2 αυτοί μαζί Davis Cup,αν και με τέτοια σύνθεση θα είμασταν μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες με άνεση.
moraki ωραίο το site warehouse-europe που δεν το ήξερα,μόνο το αμερικάνικο κοιτούσα που είναι και πιο αναλυτικό.Εγώ ψωνίζω από το keller-sports από Γερμανία που μου κάνουν και έκπτωση.Το βασικό με Αμερική είναι ένα:να διαλέγεις όχι express για οποιοδήποτε δέμα.Άστο να έρθει σε καμιά 10αριά ημέρες χωρίς πρόβλημα τελωνείου γιατί όταν δουν οι υπάλληλοι τέννις γυρνάει το μάτι τους.
Η Αμερική θεωρείται χονδρική χωρίς φόρους για αυτό είναι και φθηνότερη οπότε λογικό είναι να μπει ο φόρος με την είσοδο στην χώρα οπότε για μας είναι το ΦΠΑ 19%.Έψαχνα μία φορά από Ισπανία με γελοίες τιμές αλλά ήταν στα ισπανικά και από ότι κατάλαβα δεν πουλούσαν στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Στο tenniswarehouse-europe πάντως είχε καλές τιμές αλλά όχι σε όλα τα προιόντα και πολλά σπαστά νούμερα.Πολύ καλές τιμές για αθλητικά πάντως έχουν τα πρατήρια Ν.Σμύρνης-Π.Φαλήρου στις οδούς Ελ.Βενιζέλου & Αχιλλέως που ανταγωνίζονται τις τιμές του εξωτερικού.Εκεί που έχουν πρεξηγηθεί οι τιμές είναι στις ρακέτες και τις χορδές που νομίζουν ότι οι αντιπροσωπίες θα κάνουν περιουσία και οι διαφορές είναι περίπου στο +40%.Αλλά και αυτοί θα την πατήσουν επειδή πολλοί παραγγέλνουν από internet τώρα.
Αυτά για τώρα!!!