Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το απιστευτο...

τσακωνεστε κ για το τεννις!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

ανοιξτε κ θεμα για το πινγκ πονγκ... να πορωθειτε βρε.. να βρισετε να το ευχαριστηθειτε! χαχαχαχα

χα

τεσπα... ανα κ ραφαελ... σας αγαπω

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
θα ριξω πολλα λεφτα στον φεντερερ στο στοιχημα για το γουιμπλεντον

εφοσον ο ναδαλ θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα απων,δυσκολα βλεπω να απειλειται ο ελβετος

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πάρε και τον Μάρευ φιναλίστ,να βγάλεις περισσότερα.Είσαι εντάξει τώρα ή θα μου βάλεις τον Ναδάλ στο τελικό;
Άντε πήγαινε να παίξεις στο PC σου τώρα να δείς καμία τσόντα και άσε τα άλλα στους ειδικούς.Νάξερες πόσα έχω βγάλει στο Ladbrokes από το τέννις σε στοιχήματα θα κρυβόσουν κάτω από τον καναπές σου!

τι λες ρε μαγκα αληθεια στον τελικο θα φτασει ο μαρευ ε?? δηλαδη το νουμερο 2 και το νουμερο 3 στο ταμπλο δεν θα αναμετρηθουν στον ημιτελικο αλλα στον τελικο! μπραβο ρε επαγγελματια τεννιστα με τους χιλιαδες τιτλους κ τα απειρα κερδισμενα στοιχηματα! πραγματι κρυφτηκα κατω απο τον καναπε με τις μαλακιες που ακουω. (παρεπιπτοντως ειμαι υπερτατος φαν του φεντερερ και αντιπαθω τον ναδαλ αλλα αυτο ειναι ασχετο)

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
θα ριξω πολλα λεφτα στον φεντερερ στο στοιχημα για το γουιμπλεντον

εφοσον ο ναδαλ θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα απων,δυσκολα βλεπω να απειλειται ο ελβετος

Αναλογως με ποιον θα παει αντιπαλο..αμα παει με κανα τυπου σοντερλινγκ κι εχει καμια αποδοση 1.07-1.10? Ρισκαρεις; Ο μαλακας ο ΟΠΑΠ ποτε θα βαλει το κουπονι;; Μονο σε ονλαιν εχω πετυχει αποδοσεις.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
425
Πόντοι
36
Ρε παιδιά, πότε έχει γενέθλεια ο Nadal να του πάρω κανένα πιο φαρδύ βρακί για δώρο?

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Federer ueber alles............

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ξεκολατε μαλακες! το θεμα του θρεαντ ειναι ''τεννιςφανς'' και οχι ''τσακωνομαστε σα χαζοι για το ποιος ειναι καλυτερος ,ο Φεντερερ ή ο  Ναδαλ''. Ανοιχτε ενα θρεαντ και πηγαιντε και βγαλτε τα ματια σας. Εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε που μας ενδιαφερει το τεννις?
Αφου ξερετε και οι δυο απο τεννις, θα ξερετε οτι ειναι αθλημα ευγενειας. Και οχι τσακωμων.
Επισης θα επρεπε να ξερετε οτι ο Φεντερερ με τον Ναδαλ εκτιμουν απεριοριστα ο ενας τον αλλον.
Γιαυτο λοιπον αν εχετε να γραψετε κατι γραψτε κατι χρησιμο. Καποια ειδηση, ή κατι που θα βοηθησει οσους παιζουν τεννις. Απο μια συμβουλη εως ενα βιντεο στο you tube με οδηγιες για καποια κινηση , ή εναν ωραιο ποντο.
Αιντε μπραβο

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
425
Πόντοι
36
Ρωτήστε να σας πούμε ότι θέλετε από τέννις.

Εγώ σταματώ την κόντρα εδώ πάντως

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ας κανω λοιπον εγω την αρχη με κατι χρησιμο
το κορυφαιο σαιτ στον κοσμο για να αγορασεις ειδη τεννις ειναι το tennis-warehouse.com
ειναι αμερικανικο ομως και καποιες φορες εχω πληρωσει εξοδα τελωνειου.
Μολις πριν λιγο και ρο ανοιξε υποκαταστημα στη Ευρωπη
ΔΕν συγκρινεται σε ποικολια και τιμες με το αμερικανικο αλλα αυτη τη στιγμη ειναι μακραν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΕΝΝΙΣ
Μολις παρελαβα μια παραγγελια 336 ευρω. (τα καλοκαιρινα μου :grin:)

και για αγορες ανω των 100 ευρω εχει δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα
Σπευσατε γιατι ηδη εξατλουνται τα νουμερα στα καλοκαιρινα

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ξεκολατε μαλακες! το θεμα του θρεαντ ειναι ''τεννιςφανς'' και οχι ''τσακωνομαστε σα χαζοι για το ποιος ειναι καλυτερος ,ο Φεντερερ ή ο  Ναδαλ''. Ανοιχτε ενα θρεαντ και πηγαιντε και βγαλτε τα ματια σας. Εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε που μας ενδιαφερει το τεννις?
Αφου ξερετε και οι δυο απο τεννις, θα ξερετε οτι ειναι αθλημα ευγενειας. Και οχι τσακωμων.
Επισης θα επρεπε να ξερετε οτι ο Φεντερερ με τον Ναδαλ εκτιμουν απεριοριστα ο ενας τον αλλον.
Γιαυτο λοιπον αν εχετε να γραψετε κατι γραψτε κατι χρησιμο. Καποια ειδηση, ή κατι που θα βοηθησει οσους παιζουν τεννις. Απο μια συμβουλη εως ενα βιντεο στο you tube με οδηγιες για καποια κινηση , ή εναν ωραιο ποντο.
Αιντε μπραβο
σορρυ αλλα εγω δεν τσακωθηκα για το ποιος ειναι καλυτερος γιατι ο καθενας εχει την αποψη του κ ειναι σεβαστη. τσακωθηκα γιατι ηρθε ενας τυπας να μας το παιξει επαγγελματιας τεννιστας (σιγα ρε jakupovic) να απαιτησει οπως δηλωσε σεβασμο και να μας κανει τον μαγκα λεγοντας προφανεστατα πραγματα...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Sorry φίλε αλλά αμα άλλαζε γκομενα κάθε μήνα δέν θα ήταν ο Φέντερερ, θα ήταν ο ..Παγδατής

Είδες και ο Ροναλντινιο που κατάντησε..

Σωστόςςςςςςςς
Επίσης να ενημερώσουμε τον άνωθεν τυπά, πως η "χοντρή" είναι χοντρή γιατί θα γίνει μαμά. Αν του λέει αυτό κάτι..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ειδικά το τένις ρε παιδιά δεν μαζεύει και πολύ ωραίες κοπέλλες σε υψηλές θέσεις η κουρνίκοβα και άντε με το ζόρι η ιβάνοβιτς εξαιρούνται... γενικά παίζουν απίστευτα άσχημες κοπέλλες.. μάλλον δεν έβρισκαν άντρες και το έριξαν στο τέννις που θέλει και πνευματική συγκέντρωση.. τι να πω...

το ότι η maria sharapova που είναι μέτρια ψιλοθεωρείται ωραία κοπέλλα δείχνει τι μπάζα παίζουν στο χώρο... ε βέβαια όταν οι άλλες επιλογές είναι η σάφινα, η κουζνίκοβα, η γουίλιαμς και τα λοιπά μπάζα φυσικά και θα θεωρείται μούναρος η σαραπόβα...

:2funny: :2funny: :2funny:
Ο κανένας όμως μίλησε ορθά!!! :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
κοιταξε να δεις, γιατι ξεφευγεις λιγο...το γεγονος οτι δεν "παω" τον Φεντερερ σαν τυπο και στυλ και μου βγαζει λιγο πριμαντονε στυλακι ειναι υποκειμενικο και δεν εχει να κανει με την αξια του. Σαφως κι ειναι απο τους καλυτερους ολων των εποχων. Επισης κραταω αυτα που λες για τη ψυχολογια στο τεννις ομως στο οποιο οχι δεν εχω ασχοληθει ενεργα ουτε εχω παρακολουθησει πολυ. Αλλα μη μας βγαζεις κι αδαεις χωρις να μας ξερεις κιολας, εχω κανει σε συλλογο και μπασκετ και κικμποξ και ξερω απο ψυχολογια, ειδικα δε μπασκετ ημουν κι 1-2 θεση οποτε αν δεν εμπαιναν απο την αρχη χορταινα παγκο μετα...

Ωραιες οι αποψεις σου αλλα μη βιαζεσαι να κρινεις την αθλητικη παιδεια του αλλου και το παιξεις φωστηρας επειδη, πχ στη προκειμενη περιπτωση του τεννις, κατεχεις το αθλημα περισσοτερο..
Συμφωνοι σιροπιαστέ, μη συγκρίνουμε όμως ομαδικά αθλήματα με ατομικά όπου δεν έχεις βοήθεια από πουθενά. Γενικά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εσύ φίλε σιροπιαστέ ποτέ δεν θα παίξεις τέννις.

Γιατί το τέννις εκτός από πόδια , φυσική κατάσταση και μυαλό [size=10pt][size=10pt][size=10pt]θέλει και ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΥΓΕΝΕΙΑ[/size][/size][/size].

Κάτι που προφανώς εσύ δεν το έχεις.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Συμφωνοι σιροπιαστέ, μη συγκρίνουμε όμως ομαδικά αθλήματα με ατομικά όπου δεν έχεις βοήθεια από πουθενά. Γενικά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα..

Ομοια δεν ειναι αλλα σε καποια αθληματα ειναι ακριβως το ιδιο. Οταν ο Φεντερερ θα στηριχθει στον εαυτο του για να παρει το ποντο στο ταημπρεηκ που θα του δωσει το τουρνουα, ετσι και πχ στο μπασκετ ενας θα παρει τη μπαλα να βαλει αυτο το σουτ που χαρισει το τροπαιο στην ομαδα του. Οταν ερθει μια τετοια στιγμη στα 3 δευτερα πχ στους Κλιβελαντς ή στους Λεηκερς, ποια ομαδικη ψυχολογια θα επενεργησει; Η προσωπικη, η ατομικη του Κομπε και του Λεμπρον και του οποιουδηποτε μεγαλου παιχτη σε τετοια περιπτωση θα ενεργησει και θα κανουν οτι κανουν. Ομαδικο αθλημα, ατομικη πιστη-ικανοτητα για τη φαση και τη στιγμη (οπου επισης δεν εχουν βοηθεια), πως να το κανουμε δεν ειναι ολοι οι ιδιοι. Σε αλλα αθληματα ειναι απο πολυ λιγοτερο ως ανυπαρκτο. Πχ στη μπαλα ο μεγαλος παιχτης θα χει τη ψυχολογια να πα να βαρεσει το πεναλτυ στο 90, αλλα σε καθε αλλη περιπτωση εχει παρα πολλους αντιπαλους μεσα για να κανει κατι μονος. Ανομοια πραγματα ειναι, κατα περιπτωση κι αθλημα ομως, οχι απολυτα και σε ολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom