Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι συζηταμε ρε παιδια??Ο ροτζερ ειναι μια κατηγορια μονος του....Η αρμονια στις κινησεις του,η απαραμιλη τεχνικη και το ηθος του τον εχουν κανει τον πληρεστερο τεννιστα ολων των εποχων....Τωρα χαρακτηρισμοι τυπου πριμαντονα ειναι αναξιοι σχολιασμου,καθως ειναι αποτελεσματα εμπαθειας... ;) ;)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σιροπιαστέ πήγαινε να πιείς αγιασμό και να προσκυνήσεις το εικόνισμα του αγίου Φέντερερ να ζητήσεις συγχώρεση!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πριμαντόνα είναι ο Σιροπιαστός όταν κάνει σεξ με τον φίλο του!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μπορεί να έχει ερωτικά αισθήματα γιά τον Ναδάλ!
Πως σου φαίνεται η Σαράποβα,μήπως σε απωθεί;
Σοροπιαστέ απάντησε θα κάνουμε ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε!!!!!!!!!!

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τρελή μουνάρα η Κουρνίκοβα η οποία τα παράτησε για να γίνει μοντέλο στην Αμερική!!!

Nadal & Federer είναι για μένα κορυφές στο τεννις..ασχολούμουν κι εγώ με το τέννις αλλά σταμάτησα λόγω πανελληνίων... :( :( :( :(

Θα μου πείτε τώρα σιγά το ταλέντο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Παιδεια κι Ευγενεια αλλοι δεν εχουν φιλε AB66 κι αμα δε με πιστευεις δες τα αλλα μου ποστ κι ειδικα στ'αθλητικα. Βλεπετε ολοι το δεντρο και χανετε το δασος. Δηλαδη δε καταλαβαινω γιατι ντε και καλα πρεπει να γουσταρω τον Φεντερερ. Σε κανενα σημειο δεν υποτιμησα την αξια του, απλα δε μ'αρεσει το στυλ παιχνιδιου του, κι αμα μου βγαζει πριμαντονα, θα λεω οτι μου βγαζει πριμαντονα κι αναγκη δε σας εχω ξερεις..δε καταλαβα, δημοκρατια δεν εχουμε; δεν εχω δικαιωμα στην αποψη μου, δεν εχουμε ελευθερια γνωμη; τα θεια εβρισα ή την οικογενεια του; λοιπον;; Κι αν ξεφυγα σε εκφρασεις ειναι που 5 τυποι ειτε επειδη επαγγελματικα ειτε σαν φιλαθλοι (αρχιδια φιλαθλοι σαν αρρωστοι οπαδοι ολυμπιακου ή παναθηναικου κανουν)προσπαθουν ντε και καλα να περιορισουν το δικαιωμα της αλλης γνωμης.

Αντιθετως, εμπαθεια εχουν οι 5 τυποι αυτοι με οποιονδηποτε αλλο τενιστα πλην του Φεντεραρ, κι ειδικα του Ναδαλ, αν το βλεπεις.

Παραθετω: Τεννιςκιλλερ ποστ νρ 20 " Ήρθε η ώρα μου να μιλήσω καθότι προπονητής,εν ενεργεία παίκτης με πολλούς τίτλους και απαιτώ τον ανάλογο σεβασμό." Μηπως ειμαστε λιγο ψωνια;; Δηαλδη πως τη βλεπεις ΑΒ66, αμα αυτος κι αυλικοι του λενε μαυρο, πρεπει να λεω κι εγω μαυρο; οπου μαυρο = φεντερερ; για εξηγησε μου το αυτο, πως ακριβως ειναι σωστο;;;

Κι εγω ρε παιζω 17 χρονια μπασκετ κι εχω αποψη για ΝΒΑ αλλα τι σημαινει αυτο, οτι εχω δικιο σε ολα; Για 4-5 συγεκριμενους λογους θεωρω πχ τον Μπραιαντ ανωτερο απο τον Γουειντ ας πουμε. Δηλαδη αμα ερθεις εσυ και υποστηριξεις τον Γουειντ πρεπει εγω να ρθω αν σε πιασω απ'το λαιμο και να σε βγαλω ασχετο κι αδαη;;

Για σκεψου λιγο

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
425
Πόντοι
36
Δεν είπα εγώ ότι πρέπει να γουστάρεις ντε και καλά τον Federer αλλά από ότι κατάλαβα δεν ξέρεις και δεν παίζεις τέννις δεν πρέπει να μιλάς και για το στυλ παιγνιδιού του. Το παιγνίδι του Nadal βασίζεται στην δύναμη την οποία θα την έχει για κανά δυο χρόνια ακόμη. Ομως ο Ελβετός παίζει με μυαλό και για αυτό θα παίζει αρκετά χρόνια.....

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Δεν είπα εγώ ότι πρέπει να γουστάρεις ντε και καλά τον Federer αλλά από ότι κατάλαβα δεν ξέρεις και δεν παίζεις τέννις δεν πρέπει να μιλάς και για το στυλ παιγνιδιού του. Το παιγνίδι του Nadal βασίζεται στην δύναμη την οποία θα την έχει για κανά δυο χρόνια ακόμη. Ομως ο Ελβετός παίζει με μυαλό και για αυτό θα παίζει αρκετά χρόνια.....

Δεν εχεις δικιο, απο ποια αποψη, οκ, δε ξερω τεννις και δε παιζω αλλα βλεπω, δε το γνωρισα χτες. Καλο χρυσο το στυλ παιχνιδιου του, εχω δικαιωμα να μη μου αρεσει ναι ή οχι; εχω δικαιωμα να μη το βρισκω ελκυστικο και να το λεω ναι ή οχι; Εκει ειναι που εχουμε κολλησει εδω περα. Και τη τελευταια φορα που κοιταξα, δε πηγα να γραψω στο thread Roger Federer Fans ή κατι αναλογο..ετσι;

Για να καταλαβεις καλυτερα σου ξαναλεω το παραδειγμα του μπασκετ. Βλεπω πχ το Μπραιαντ που χει τεραστια ποικιλια κινησεων, ειναι αρμονικος, σκοραρει με πολλους τροπους δεν ειναι μονοδιαστατος κλπ. Κι εχεις το Γουειντ την αντιπαθητικη αυτη φατσα, κοντος, φουσκωτος που βαζει καλαθια μονο με δυναμη και γιουρια και μπουκαρω κι οποιον παρει ο χαρος. Εχει κι ενα αξιοπρεπες σουτ το οποιο ομως ειναι πεταω το καρπουζι σε αισθητικη. Εσυ τωρα εχεις δει μπασκετ μον απο τη τιβι δεν εχεις παιξει ποτε αλλα παρακολουθεις κι εισαι φαν του Γουειντ, σου αρεσει αυτος ο μαγκικος, μπουκαδορικος τροπος που βαζει καλαθια, που συνηθως μονο καρφωνει, το τσαμπουκαλικι κλπ. Θα σου αρεσε εγω, ο και καλα ποιο σχετικος με το αθλημα, να ερθω να σου πω εισαι ασχετος κι αδαης και δε ξερεις και δεν εχεις αθλητικη παιδεια; Θα σου αρεσε; ή θα θεωρουσες οτι εχω δικιο; κατι απο τα δυο;;; λοιπον, με πιανεις;

Επισης, και το εκανες κι εσυ, κοφτε την αυτη τη καραμελα με το Ναδαλ, εγω δεν αναφερω καν το Ναδαλ και στα ποστ μετα το γλυψιμο προς το Φεντερερ, βγαινει χολη κι αντιπαθεια προς το Ναδαλ. Που χεσμενους τους εχω και τους δυο, τα "Ελ ντοπα" ομως δινουν και παιρνουν...

Ειναι παρα πολυ απλο, δεν ειπα δεν κανει ή δεν ειναι καλο το στυλ του Φεντε. Ειπα οτι δεν μ'αρεσει. Κι ειναι γεγονος, ειδικα για οσους λενε για τη δυναμη του Ναδαλ, οτι τα 2 ματσακια ο Φεντε τα πηρε ΜΟΝΟ με το drop-shot. Οκ δε λεω, το εκανε τελεια. Και καλα εκανε, για εκεινον. Δε μπορεις να με υποχρεωσεις ομως να μου αρεσει; ε; Αυτο δεν ηταν μονοδιαστατο στυλ παιχνιδιου; Κατι τεοιο εκανε κι η Κουζνετσοβα αλλα σε μικροτερο βαθμο γιατι η αλλη τσατιστηκε, εκανε παιδιαριωδη λαθη και μονο τα κλαμματα που δεν εβαλε κιολας.

Ο Βυζολαγνος εγραψε "Απ'τους σύγχρονους και ο Φέντερερ και ο Ναδάλ είναι παιχταράδες. Τελείως διαφορετικό στυλ όμως. Ο Φέντερερ στηρίζεται στην τεχνική ενώ ο Ναδάλ στη δύναμη. Ο Φέντερερ έχει και forehand και backhand και drop shot και ό,τι θες. Ο Ναδάλ έχει μόνο forehand αλλά γαμεί και δέρνει μ'αυτό." Δηλαδη δε μπορει να γινει συζητηση πανω σε αυτο; πρεπει ν'αρχισουμε τις καγκουριες προς τους, αντιθετα με Φεντερερ, φρονουντες;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Κανείς δεν είπε ότι ο Ναδάλ δεν έχει τεχνική,δεν μπορεί να είσαι Νο1 με 4000 πόντους μπροστά από τον 2ο και να μην έχεις τεχνική κατάρτιση.Τότε πώς πήρε το Γουίμπλεντον πέρυσι νικώντας έναν παίκτη ανίκητο σε σερβίς-βολέ σαν τον Φέντερερ;
Μήπως θέλεις να κάτσεις απέναντι από ένα μπαλλάκι που σου έρχεται με μηδέν τριβές με 220 χλμ. να δούμε τι θα γίνει;
Θα σε απογοητεύσω αλλά η ψυχολογία η δική σου είναι για κλάματα και δεν σου φταίνε όλοι όσοι στο λένε.Αλλά χαίρομαι γιατί και στο μπάσκετ έχω κάνει πρωταθλητισμό και ξέρω από ομαδικά αθλήματα και ξέρω την ψυχολογία τους.
Και επειδή παίζεις μπάσκετ για πες μου ποιό άθλημα έχει περισσότερη ψυχολογία το τέννις ή το μπάσκετ;
Και ερώτηση Νο2:Τι διαφορά έχει το Νο1 με το Νο100;
Μάθε να ακούς και να μαθαίνεις,τα ιερά τέρατα δεν τα ακουμπάς,τα προσκυνάς και μαθαίνεις από αυτά.
Χάρις στον Φέντερερ μπορεί να παίζουν κάποια εκατομύρια παιδιά αυτή την στιγμή στον κόσμο.Το τέννις ήταν Νο1 σπόρ στην Γερμανία όταν έπαιζαν Γκράφ και Μπέκερ αν κα ιίδια χρονιά η Γερμανία είχε πάρει παγκόσμιο κύππελο στο ποδόσφαιρο.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και κάτι άλλο για να ξεκαθαρίσουμε,ποιός είπε ότι έχουν διαφορετική τεχνική;
Παίζουν και οι δύο με αρκετές στροφές στην μπάλλα αλλά βαθιά και με πολύ πίεση.Απλώς ο Φέντερερ κατεβαίνει πιό συχνά στο βολλέ για να τελειώσει τον πόντο σε σχέση με τον Ναδάλ που έχει περισσότερη υπομονή και περιμένει πίσω.
Και η δύο έχουν τέλεια φυσική κατάσταση και φοβερή αντίληψη ενώ τα σερβίς έχουν την σχετική δυσκολία γιά κάθε αντίπαλο.
Συμπερασματικά ο Φέντερερ είναι πιό θεαματικός σαν παίκτης επειδή είναι πιο πολυσύνθετος.Η βάση βέβαια λέει ότι το αποτέλεσμα μετράει για αυτό και ο Ναδάλ κερδίζει στο χώμα επειδή είναι η επιφάνεια που παίζει συχνότερα ενώ ο Φέντερερ σε πιο γρήγορα για τον ίδιο λόγο.Όμως ο Φέντερερ πήρε Ρολλάν Γκαρός σε χώμα και ο Ναδάλ Γουίμπλεντον σε γρασίδι.Ακόμα και ένα γύρο να περάσεις σε τέτοια τουρνουά που δεν είναι η επιφάνειά σου είναι υπόθεση,όχι να κερδίσεις 6-7 γύρους και να πάρεις και τον τελικό.
Θέλεις πολύ φροντιστήριο σοροπιαστέ.Απόλαυσε τώρα τον θεό στο Γουίμπλεντον που θα το πάρει για πλάκα,παίξε και στοίχημα για νικητή τουρνουά να βγάλεις λεφτά να με ευγνωμονείς αιώνια!!!!!!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
καλα ρε τενισκιλλερ αραξε που εχεις κ πολλους τιτλους κ τα ξερεις ολα γυρω απο το τενις. δεν θα εισαι κ πρωτος που προτεινεις τον φεντερερ για νικητη του γουιμπλεντον. δεν εχεις κανει κ τις φοβερες ανακαλυψεις γυρω απο τον τεννιστικο κοσμο πια να το παιζεις τοσο μαγκας!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
καλα ρε τενισκιλλερ αραξε που εχεις κ πολλους τιτλους κ τα ξερεις ολα γυρω απο το τενις. δεν θα εισαι κ πρωτος που προτεινεις τον φεντερερ για νικητη του γουιμπλεντον. δεν εχεις κανει κ τις φοβερες ανακαλυψεις γυρω απο τον τεννιστικο κοσμο πια να το παιζεις τοσο μαγκας!
την εχουν δει ειδημονες μερικοι μερικοι και προσβαλουν τους αλλους με ευκολια  :jerking: :jerking:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πάρε και τον Μάρευ φιναλίστ,να βγάλεις περισσότερα.Είσαι εντάξει τώρα ή θα μου βάλεις τον Ναδάλ στο τελικό;
Άντε πήγαινε να παίξεις στο PC σου τώρα να δείς καμία τσόντα και άσε τα άλλα στους ειδικούς.Νάξερες πόσα έχω βγάλει στο Ladbrokes από το τέννις σε στοιχήματα θα κρυβόσουν κάτω από τον καναπές σου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αντε με το μαλακα τον μιστερ ''τικ''....

1. πιανει το σορτσακι
2. πιανει τη μυτη του
3. τραβαει το σωβρακο του
4. στρωνει το μαλλι πισω απο το αριστερο αυτι
5. στρωνει το μαλλι πισω απο το δεξι αυτι
6. ξανα-πιανει τη μυτη του
7. χτυπαει το μπαλακι με τη ρακετα 7 (επτα φορες)
8. χτυπαει το μπαλακι με το χερι 7 (επτα φορες)

και

9. σερβιρει

και εσυ σαν μαλακας παρακαλας να ειναι πετυχημενο το 1ο σερβίς για να μην ξαναπαρακολουθησεις ολη τη διαδικασια που την εχεις μαθει απεξω και δε λεει να την αλλαξει κιολας για να εχει ενδιαφερον..  :tits2:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
αντε με το μαλακα τον μιστερ ''τικ''....

1. πιανει το σορτσακι
2. πιανει τη μυτη του
3. τραβαει το σωβρακο του
4. στρωνει το μαλλι πισω απο το αριστερο αυτι
5. στρωνει το μαλλι πισω απο το δεξι αυτι
6. ξανα-πιανει τη μυτη του
7. χτυπαει το μπαλακι με τη ρακετα 7 (επτα φορες)
8. χτυπαει το μπαλακι με το χερι 7 (επτα φορες)

και

9. σερβιρει

και εσυ σαν μαλακας παρακαλας να ειναι πετυχημενο το 1ο σερβίς για να μην ξαναπαρακολουθησεις ολη τη διαδικασια που την εχεις μαθει απεξω και δε λεει να την αλλαξει κιολας για να εχει ενδιαφερον..  :tits2:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.η μονη μου ενσταση στο τεννις ειναι η διαρκεια...ειναι λιγο εξοντωτικο να βλεπεις ματσ διαρκειας 4-5 ωρων...καλυτερα να εληγε στα 2 σετ ο αγωνας και οι ημιτελικοι-τελικοι στα 3

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom