You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tennis Fans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να κοιτάτε πολύ και την φόρμα του κάθε παίκτη.Ο Φέντερερ είναι ο παλιός Φέντερερ και έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία γιατί τώρα είναι υγιής και φαγώθηκε να πάρει το Ρολάν Γκαρός.Είχε κερδίσει και τον Ναδάλ σε χώμα μέσα στην Ισπανία πράγμα πολύ σημαντικό που τον έκανε 1ο φαβορί για το Ρολάν Γκαρός ενώ όλοι κοιτούσαν τον Ναδάλ ο οποίος έδειχνε από την αρχή μία κόπωση.
Το Γουίμπλετον όμως και το US Open του ταιριάζει όμως γάντι και δύσολα χάνει ακόμα και αν παίξει άσχημα.Το μεγάλο αίνιγμα είναι αν οι αλλαγές που έκανε για το Ρολάν Γκαρός επηρεάσουν το παιχνίδι του στο Γουίμπλεντον αν και δεν το νομιζω.
Ο μοναδικός που νομιζω που μπορεί να του κάνει ζημιά είναι ο Μάρευ λόγω ότι είναι Άγγλος,ταιριάζει το παιχνίδι τους και είναι ο τελευταίος που τον κέρδισε σε τουρνουά.Ο Ρόντικ είναι άλλη καλή περίπτωση λόγω σερβίς αλλά τον έχει κάνει πελάτη ο Ελβετός.Κατά την γνώμη μου το μεγάλο αίνιγμα είναι ο Τζιόκοβιτς που κάπου θα κάνει το μπάμ.
Σάφιν,Χάας δεν είναι παίκτες ούτε 4άδας και αν κάνουν κάτι θα είναι φωτοβολίδα.
Από γυναίκες ακόμα είναι η Σαράποβα και η Ντεμεντίεβα αλλά είναι λίγο ασταθής τελευταία,οι Γουίλιαμς είναι πολύ δυνατές μακράν χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις.
Εγώ προσωπικά δεν παίζω το ελληνικό στοίχημα γιατί είναι σκέτη απάτη με τα σέτ και νκητή αλλά το Ladbrokes που μπορείς να παίξεις οσους αγώνες θέλεις στην σειρά και με καλά ποσοστά.Κάποτε σε Ρολάν Γκαρός είχα βγάλει με 16 αγώνες με 5000δρχ 565.000 σε δύο ημέρες αλλά μου έκανε ζημιά ο Χιούιτ σε άλλα στοιχήματα επειδή δεν τον ήξερα.
Αυτά για σήμερα!
Το Γουίμπλετον όμως και το US Open του ταιριάζει όμως γάντι και δύσολα χάνει ακόμα και αν παίξει άσχημα.Το μεγάλο αίνιγμα είναι αν οι αλλαγές που έκανε για το Ρολάν Γκαρός επηρεάσουν το παιχνίδι του στο Γουίμπλεντον αν και δεν το νομιζω.
Ο μοναδικός που νομιζω που μπορεί να του κάνει ζημιά είναι ο Μάρευ λόγω ότι είναι Άγγλος,ταιριάζει το παιχνίδι τους και είναι ο τελευταίος που τον κέρδισε σε τουρνουά.Ο Ρόντικ είναι άλλη καλή περίπτωση λόγω σερβίς αλλά τον έχει κάνει πελάτη ο Ελβετός.Κατά την γνώμη μου το μεγάλο αίνιγμα είναι ο Τζιόκοβιτς που κάπου θα κάνει το μπάμ.
Σάφιν,Χάας δεν είναι παίκτες ούτε 4άδας και αν κάνουν κάτι θα είναι φωτοβολίδα.
Από γυναίκες ακόμα είναι η Σαράποβα και η Ντεμεντίεβα αλλά είναι λίγο ασταθής τελευταία,οι Γουίλιαμς είναι πολύ δυνατές μακράν χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις.
Εγώ προσωπικά δεν παίζω το ελληνικό στοίχημα γιατί είναι σκέτη απάτη με τα σέτ και νκητή αλλά το Ladbrokes που μπορείς να παίξεις οσους αγώνες θέλεις στην σειρά και με καλά ποσοστά.Κάποτε σε Ρολάν Γκαρός είχα βγάλει με 16 αγώνες με 5000δρχ 565.000 σε δύο ημέρες αλλά μου έκανε ζημιά ο Χιούιτ σε άλλα στοιχήματα επειδή δεν τον ήξερα.
Αυτά για σήμερα!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Πάει και Σαράσποβα,τώρα το διάβασα δεν ήταν και σε καλή κατάσταση την πήρε και η κατηφόρα.
Τουλάχιστον δεν έχασε η Τσιμπούλκοβα,πρέπει να την βοηθήσουμε αν δικαιολογεί το όνομά της!!!!
Τουλάχιστον δεν έχασε η Τσιμπούλκοβα,πρέπει να την βοηθήσουμε αν δικαιολογεί το όνομά της!!!!
Η Σαράποβα μας άφησε χρόνους από σήμερα, όσο για τη Ντεμεντίεβα είναι η αδυναμία μου και τενιστικά και εμφανισιακά και πιστεύω ότι δικαιούται να πάρει ένα μεγάλο τουρνουά το κορίτσι.. Το δικαιούται λόγω του ότι παίζει στα ίσα τόσα χρόνια έχοντας ένα αστείο σέρβις.. Έχει απίστευτο πείσμα η κοπέλα αυτή! Από την άλλη ίσως δεν το δικαιούται γιατί έχει ένα αστείο σέρβις και όσο και να έχει προσπαθήσει η βελτίωσή της σε αυτό είναι ελάχιστη. Εγώ πάντως σε αυτή τα έσπρωξα! Τη βλέπω καρφί για ημιτελικό και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και στραβοπατήσει κάπου η Βίνους (γιατί σε μεταξύ τους ημιτελικό δεν την κόβω να το έχει) πάει τελικό και εκεί όλα γίνονται..Από γυναίκες ακόμα είναι η Σαράποβα και η Ντεμεντίεβα αλλά είναι λίγο ασταθής τελευταία,οι Γουίλιαμς είναι πολύ δυνατές μακράν χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις.
Όσο για τους άντρες, δεν βλέπω κάποια έκπληξη, εκτός αν ξυπνήσει ξαφνικά ο Τζόκοβιτς..
Ναι, με πρόλαβες.. Κάποια ψιλά έπαιξα και στη νεαρά Τσιμπούλκοβα, όπως και στην ΑΛΛΗ (κυνηγώντας τη Βοζνιάτσκι), αλλά χλωμή την έκοψα σήμερα με εύκολη αντίπαλο.. Τουλαχιστον συνεχίζει και είμαστε μεσαΠάει και Σαράσποβα,τώρα το διάβασα δεν ήταν και σε καλή κατάσταση την πήρε και η κατηφόρα.
Πέρα από την πλάκα όμως, το θεωρώ πιο ενδιαφέρον από των ανδρών λόγω διάρκειας πόντων που οφείλεται στη μεγαλύτερη αδυναμία τους στο σερβις..
Κάτι σαν το βόλευ ένα πράγμα που τις πιο μεγάλες σε διάρκεια φάσεις θα τις δεις στις γυναίκες όπου δεν υπάρχουν τα καρφιά-δυναμίτες και βγαίνουν πιο εύκολα άμυνες..
Άλλοι πάλι θεωρούν πιο εντυπωσιακά τα δυνατά χτυπήματα. Γούστα είναι αυτά! Σε άλλους αρεσει η Σαράποβα και σε άλλους η Ιβάνοβα
Κάτι σαν το βόλευ ένα πράγμα που τις πιο μεγάλες σε διάρκεια φάσεις θα τις δεις στις γυναίκες όπου δεν υπάρχουν τα καρφιά-δυναμίτες και βγαίνουν πιο εύκολα άμυνες..
Άλλοι πάλι θεωρούν πιο εντυπωσιακά τα δυνατά χτυπήματα. Γούστα είναι αυτά! Σε άλλους αρεσει η Σαράποβα και σε άλλους η Ιβάνοβα
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
και σε αλλους η kournikova
Γούστα είναι αυτά! Σε άλλους αρεσει η Σαράποβα και σε άλλους η Ιβάνοβα
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
απ΄το να καθομαι 2 ωρες μπροστα στην τιβι περιμενοντας για ενα upskirt καλυτερα να δω μια τσοντα φιλε μου... ;)Και σε άλλους οι τσόντες Κι εδώ πάσο!
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
απ΄το να καθομαι 2 ωρες μπροστα στην τιβι περιμενοντας για ενα upskirt καλυτερα να δω μια τσοντα φιλε μου... ;)
alphonso ασχετο. βρηκες τ'ονειρο μου και το κανες αβαταρ!!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
ειναι και δικο μου ονειροalphonso ασχετο. βρηκες τ'ονειρο μου και το κανες αβαταρ!!!
Πολύ σωστός όσον αφορά το κομματι της τσόντας ;)απ΄το να καθομαι 2 ωρες μπροστα στην τιβι περιμενοντας για ενα upskirt καλυτερα να δω μια τσοντα φιλε μου... ;)
Από την άλλη, 2 ώρες δεν της σπαταλάω για ένα upskirt, αλλά γιατί γουστάρω το τένις.. Και με ωραίες παρουσίες το γουστάρω λίγο περισσότερο!
Τα γκομενάκια στα έβαλα ως αντιπαράθεση στο μπιτς βόλει που ανέφερες..
και σε αλλους η kournikova
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Έχει ωραία παιδιά το τέννις γιατί στις 100 πρώτες οι 70 είναι από Ρωσία,Ουκρανία,Τσεχία και άλλες ευτυχώς ανατολικές χώρες.
Η μία είναι χειρότερη από την άλλη.
Θα ήθελα να πάει η Τσιμπούλκοβα τελικό να έβλεπα πως θα την ονόμαζε ο εκφωνητής.Αλλά το δείχνει το RTL από ότι ξερω,έχει μέλλον η κοπέλα!
Χρειαζόταν το τέννις ένα τέτοιο μεγάλο όνομα.
Η μία είναι χειρότερη από την άλλη.
Θα ήθελα να πάει η Τσιμπούλκοβα τελικό να έβλεπα πως θα την ονόμαζε ο εκφωνητής.Αλλά το δείχνει το RTL από ότι ξερω,έχει μέλλον η κοπέλα!
Χρειαζόταν το τέννις ένα τέτοιο μεγάλο όνομα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις