Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
θενκσ κιλερ,απο οτι καταλαβαινω δεν αφηνεις πολλα περιθωρια για καποιον αλλον νικητη στην διοργανωση εκτος του ελβετου.εγω παντως μερικα ψιλα θα τα ριξω σε καποια αουτσαιντερ μπας και σπασει ο διαλος κανα ποδαρι

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
για οσους βλεπουν το ματσακι αυτη τη στιγμη στο nova,ο ελβετος τα σπαει...φοβερο τεννις απ'τον 2ο κιολας γυρο του wimbledon  :headbang2: :headbang2:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πρέπει να κοιτάτε πολύ και την φόρμα του κάθε παίκτη.Ο Φέντερερ είναι ο παλιός Φέντερερ και έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία γιατί τώρα είναι υγιής και φαγώθηκε να πάρει το Ρολάν Γκαρός.Είχε κερδίσει και τον Ναδάλ σε χώμα μέσα στην Ισπανία πράγμα πολύ σημαντικό που τον έκανε 1ο φαβορί για το Ρολάν Γκαρός ενώ όλοι κοιτούσαν τον Ναδάλ ο οποίος έδειχνε από την αρχή μία κόπωση.
Το Γουίμπλετον όμως και το US Open  του ταιριάζει όμως γάντι και δύσολα χάνει ακόμα και αν παίξει άσχημα.Το μεγάλο αίνιγμα είναι αν οι αλλαγές που έκανε για το Ρολάν Γκαρός επηρεάσουν το παιχνίδι του στο Γουίμπλεντον αν και δεν το νομιζω.
Ο μοναδικός που νομιζω που μπορεί να του κάνει ζημιά είναι ο Μάρευ λόγω ότι είναι Άγγλος,ταιριάζει το παιχνίδι τους και είναι ο τελευταίος που τον κέρδισε σε τουρνουά.Ο Ρόντικ είναι άλλη καλή περίπτωση λόγω σερβίς αλλά τον έχει κάνει πελάτη ο Ελβετός.Κατά την γνώμη μου το μεγάλο αίνιγμα είναι ο Τζιόκοβιτς που κάπου θα κάνει το μπάμ.
Σάφιν,Χάας δεν είναι παίκτες ούτε 4άδας και αν κάνουν κάτι θα είναι φωτοβολίδα.
Από γυναίκες ακόμα είναι η Σαράποβα και η Ντεμεντίεβα αλλά είναι λίγο ασταθής τελευταία,οι Γουίλιαμς είναι πολύ δυνατές μακράν χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις.
Εγώ προσωπικά δεν παίζω το ελληνικό στοίχημα γιατί είναι σκέτη απάτη με τα σέτ και νκητή αλλά το Ladbrokes που μπορείς να παίξεις οσους αγώνες θέλεις στην σειρά και με καλά ποσοστά.Κάποτε σε Ρολάν Γκαρός είχα βγάλει με 16 αγώνες με 5000δρχ 565.000 σε δύο ημέρες αλλά μου έκανε ζημιά ο Χιούιτ σε άλλα στοιχήματα επειδή δεν τον ήξερα.
Αυτά για σήμερα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πάει και Σαράσποβα,τώρα το διάβασα δεν ήταν και σε καλή κατάσταση την πήρε και η κατηφόρα.
Τουλάχιστον δεν έχασε η Τσιμπούλκοβα,πρέπει να την βοηθήσουμε αν δικαιολογεί το όνομά της!!!!

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Από γυναίκες ακόμα είναι η Σαράποβα και η Ντεμεντίεβα αλλά είναι λίγο ασταθής τελευταία,οι Γουίλιαμς είναι πολύ δυνατές μακράν χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις.
Η Σαράποβα μας άφησε χρόνους από σήμερα, όσο για τη Ντεμεντίεβα είναι η αδυναμία μου και τενιστικά και εμφανισιακά και πιστεύω ότι δικαιούται να πάρει ένα μεγάλο τουρνουά το κορίτσι.. Το δικαιούται λόγω του ότι παίζει στα ίσα τόσα χρόνια έχοντας ένα αστείο σέρβις.. Έχει απίστευτο πείσμα η κοπέλα αυτή! Από την άλλη ίσως δεν το δικαιούται γιατί έχει ένα αστείο σέρβις :) και όσο και να έχει προσπαθήσει η βελτίωσή της σε αυτό είναι ελάχιστη. Εγώ πάντως σε αυτή τα έσπρωξα! Τη βλέπω καρφί για ημιτελικό και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και στραβοπατήσει κάπου η Βίνους (γιατί σε μεταξύ τους ημιτελικό δεν την κόβω να το έχει) πάει τελικό και εκεί όλα γίνονται..
Όσο για τους άντρες, δεν βλέπω κάποια έκπληξη, εκτός αν ξυπνήσει ξαφνικά ο Τζόκοβιτς..

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πάει και Σαράσποβα,τώρα το διάβασα δεν ήταν και σε καλή κατάσταση την πήρε και η κατηφόρα.
Τουλάχιστον δεν έχασε η Τσιμπούλκοβα,πρέπει να την βοηθήσουμε αν δικαιολογεί το όνομά της!!!!
Ναι, με πρόλαβες.. Κάποια ψιλά έπαιξα και στη νεαρά Τσιμπούλκοβα, όπως και στην ΑΛΛΗ :)(κυνηγώντας τη Βοζνιάτσκι), αλλά χλωμή την έκοψα σήμερα με εύκολη αντίπαλο.. Τουλαχιστον συνεχίζει και είμαστε μεσα :)

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως το ματς της Σαράποβα ήταν όλα τα λεφτά!
Από 0-1 σετ και 0-3, ξαφνικά ξυπνάει και λες εντάξει, τώρα την έχει.. Και αν θυμάμαι κάνει και πρώτη μπρέικ στο τρίτο..
Και μετά πάλι γεια σας!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
καλα ρε καθεστε και βλεπετε γυναικειο τεννις?? :uglystupid:

δεν υπαρχει αθλημα που να παιζουν γυναικες και να'ναι ενδιαφερον εκτος ισως απ'το beach volley :grin:

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικά, κανένα ενδιαφέρον...

Συνημμένα

• simona-halep.jpg
    simona-halep.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • cirstea.jpg
    cirstea.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 53
  • dementieva.jpg
    dementieva.jpg
    84,7 KB · Εμφανίσεις: 27

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
δεν καθομαι να δω καμια τσοντα καλυτερα...

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πέρα από την πλάκα όμως, το θεωρώ πιο ενδιαφέρον από των ανδρών λόγω διάρκειας πόντων που οφείλεται στη μεγαλύτερη αδυναμία τους στο σερβις..
Κάτι σαν το βόλευ ένα πράγμα που τις πιο μεγάλες σε διάρκεια φάσεις θα τις δεις στις γυναίκες όπου δεν υπάρχουν τα καρφιά-δυναμίτες και βγαίνουν πιο εύκολα άμυνες..
Άλλοι πάλι θεωρούν πιο εντυπωσιακά τα δυνατά χτυπήματα. Γούστα είναι αυτά! Σε άλλους αρεσει η Σαράποβα και σε άλλους η Ιβάνοβα :)

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και σε άλλους οι τσόντες :) Κι εδώ πάσο!

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
απ΄το να καθομαι 2 ωρες μπροστα στην τιβι περιμενοντας για ενα upskirt καλυτερα να δω μια τσοντα φιλε μου... ;)

alphonso ασχετο. βρηκες τ'ονειρο μου και το κανες αβαταρ!!!  :boobies: :boobies:

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
απ΄το να καθομαι 2 ωρες μπροστα στην τιβι περιμενοντας για ενα upskirt καλυτερα να δω μια τσοντα φιλε μου... ;)
Πολύ σωστός όσον αφορά το κομματι της τσόντας ;)
Από την άλλη, 2 ώρες δεν της σπαταλάω για ένα upskirt, αλλά γιατί γουστάρω το τένις.. Και με ωραίες παρουσίες το γουστάρω λίγο περισσότερο!
Τα γκομενάκια στα έβαλα ως αντιπαράθεση στο μπιτς βόλει που ανέφερες..
και σε αλλους η kournikova :smitten: :smitten:

53132annakournikova1912.jpg
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Έχει ωραία παιδιά το τέννις γιατί στις 100 πρώτες οι 70 είναι από Ρωσία,Ουκρανία,Τσεχία και άλλες ευτυχώς ανατολικές χώρες.
Η μία είναι χειρότερη από την άλλη.
Θα ήθελα να πάει η Τσιμπούλκοβα τελικό να έβλεπα πως θα την ονόμαζε ο εκφωνητής.Αλλά το δείχνει το RTL από ότι ξερω,έχει μέλλον η κοπέλα!
Χρειαζόταν το τέννις ένα τέτοιο μεγάλο όνομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom