Νέα

Τέλος το σχολείο, επιτέλους μια νέα αρχή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Σε βλέπω, όλο προοπτικές είσαι. Τρως την ώρα σου 18χρονων σε μπουρδελοφόρουμ. Μην κοιτάς εμάς εδώ,ότι κάναμε κάνανε,εγκέφαλο κάψαμε, την ώρα σκοτώνουμε, κανέναν πληρωμένο μούνο ψαχνουμε
Μα αφού σου λέω ότι κάνω πράγματα, τώρα αν δε με πιστεύεις δε μπορώ να στο αποδείξω αλλιώς, αυτό το φόρουμ εντάξει ισχύει δεν είναι τόσο για την ηλικία μου αλλά έχει φάση δε βαριέσαι, δεν είναι ότι μιλάτε μόνο για αγοραίο ο'τι θες έχει εδώ μέσα, τεσπα, δεν διαφωνώ μαζί σου απλά κάνω κάποιες διευκρινίσεις, τα λέμε!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Γεια σας, τελείωσα τις πανελλήνιες και πλέον αναμένω τα αποτελέσματα τα οποία ελπίζω να αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά που έκανα αυτή τη χρονιά. Μετά από 12 βαρετά σχολικά χρόνια νομίζω πως ήρθε μια νέα περίοδος, μια νέα αρχή, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και φυσικά έχω πολλά σχέδια στο μυαλό μου για τα χρόνια που έρχονται. Το μόνο που σίγουρα θα μείνει από αυτά τα χρόνια είναι οι 2-3 κολλητοί μου με τους οποίους είμαστε αχώριστοι θα λέγαμε, αλλά νομίζω ότι όλα τα άλλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ποιες είναι οι συμβουλες σας εσάς των μεγαλύτερων για τις ηλικίες 18-25, τι να κάνω σε αυτά τα χρόνια? Τι να προσέξω και τι να αποφύγω?
Τύπε να προσέχεις να τυλίγεις καλά την πιτα στη λαδόκολλα γιατί ο συνάδελφος σου μάλλον θα την τιγκάρει στο λάδι και να αποφεύγεις να ξαναβάζεις τον ζεσταμένο γύρο στην κατάψυξη, πάτα λάϊκ αν σε κάλυψα :confused: :confused: :confused:

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τύπε να προσέχεις να τυλίγεις καλά την πιτα στη λαδόκολλα γιατί ο συνάδελφος σου μάλλον θα την τιγκάρει στο λάδι και να αποφεύγεις να ξαναβάζεις τον ζεσταμένο γύρο στην κατάψυξη, πάτα λάϊκ αν σε κάλυψα :confused: :confused: :confused:
Ο γύρος πάντα διπλοτυλιγμενος χαχαχαχ

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, ειδικά αν κατάγεσαι από φτωχή οικογένεια τότε τα χρόνια που θα ακολουθήσουν μέχρι να αποκατασταθείς επαγγελματικά και να σταθείς στα πόδια σου θα είναι τα πιο δύσκολα της ζωής σου. Εάν η οικογένεια σου έχει κάποια στοιχειώδη οικονομική άνεση τότε θα απολαύσεις κάποια πράγματα. Στην ηλικία 18 26 ο άνδρας δεν είναι ποθητός από τις γυναίκες, αυτές γαμιούνται με μεγαλύτερους οπότε μην προσδοκάς πολλά πράγματα. Να πηγαίνεις τακτικά σε πουτάνες (εγώ δεν πήγαινα) διότι η επαφή μαζί τους σου ανεβάζει την αυτοεκτίμηση.
Όταν βρω λίγο χρόνο θα σου γράψω κι άλλες τοποθετήσεις διότι το νήμα είναι σοβαρό.
Ωραίος Τζιμ, πολύ ωραίος. Ο δεξιός δικηγόρος λέει στο παιδί να μη γίνει κομμουνιστής. Από μέσα του χασκογελά με το τυπάκι με τον ξυρισμένο κώλο, μάστερ των πολεμικών τεχνών που έχουν λεφτά οι άγιοι γονείς του. Και που γουστάρει ανήλικα. Φίλτατε Τζίμη, για αρχή, γράψου σε μια φοιτητική παράταξη, σε ένα κόμμα, βάλε λίγο ιδεαλισμό στη ζωή σου, δεν είσαι κωλόγερος σαν εμένα και τον στρατάρχη. Άρχισε να διαβάζεις και καμιά εφημερίδα. Και μη μπλέκεις με ανήλικα.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Το πιο πιθανό είναι να μας ενημερώνεις για τις πουτανες σε λίγο καιρό

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ωραίος Τζιμ, πολύ ωραίος. Ο δεξιός δικηγόρος λέει στο παιδί να μη γίνει κομμουνιστής. Από μέσα του χασκογελά με το τυπάκι με τον ξυρισμένο κώλο, μάστερ των πολεμικών τεχνών που έχουν λεφτά οι άγιοι γονείς του. Και που γουστάρει ανήλικα. Φίλτατε Τζίμη, για αρχή, γράψου σε μια φοιτητική παράταξη, σε ένα κόμμα, βάλε λίγο ιδεαλισμό στη ζωή σου, δεν είσαι κωλόγερος σαν εμένα και τον στρατάρχη. Άρχισε να διαβάζεις και καμιά εφημερίδα. Και μη μπλέκεις με ανήλικα.
Αφού αυτοί κάνουν όλο επεισόδια, σε παράταξη θα γραφομουν μόνο για να παίρνω σημειώσεις, δεν ασχολούμαι με πολιτικά, μόνο με αθλητικά, θα γραφτώ σε σύνδεσμο μάλλον, ίσως όχι φέτος γιατί οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι κλειστοί, του χρόνου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το πιο πιθανό είναι να μας ενημερώνεις για τις πουτανες σε λίγο καιρό
Μπα...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Αφού αυτοί κάνουν όλο επεισόδια, σε παράταξη θα γραφομουν μόνο για να παίρνω σημειώσεις, δεν ασχολούμαι με πολιτικά, μόνο με αθλητικά, θα γραφτώ σε σύνδεσμο μάλλον, ίσως όχι φέτος γιατί οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι κλειστοί, του χρόνου.

Μπα...

Καλες ειναι οι πουτανες φιλαρακι,θα σου λενε τι ωραια που με γαμας και μαζι σου εχυσα οπως με κανεναν αλλον και εσυ θα λες οτι σε ερωτευτηκε.Παιζει ομως να σε ερωτευτει στ αληθεια,δεν ειναι επειδη την πληρωσες,με τιποτα.

Περα απο την πλακα,δεν ξερω τι εχεις σκοπο να σπουδασεις,δεν διαβασα ολο το θρεντ γιατι πρεπει να παω σε πουτανα αλλα αν θες μια συμβουλη,σπουδασε τι ειναι να σπουδασεις και φυγε εξωτερικο.Να δεις πως ειναι να ζεις σαν ανθρωπος,μην χασεις ουτε λεπτο στην κωλοχωρα που λεγεται Ελλαδα.Εδω θα εισαι μια ζωη μεροδουλι μεροφαι,θα στερηθεις τα παντα αλλα οκ,θα εισαι στην πατριδα :vomit:

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
-Μη γραφτείς σε καμία παράταξη. Οι σημειώσεις τους είναι γτπ και δεν αξίζει τον κόπο.
-Μη χάσεις ούτε μάθημα απ' τη σχολή σου. Τελείωσε τη σχολή σου στα 4 χρόνια και φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς για εξωτερικό για δουλειά πάνω στο αντικείμενό σου.
-Σε αυτό το διάστημα και μέχρι να τελειώσεις τη σχολή, ικανοποίησε τις σεξουαλικές σου ορμές είτε με μαλακία είτε με καμία γκόμενα χωρίς πολλούς συναισθηματικούς δεσμούς είτε στις πουτάνες.

Αν τα κάνεις αυτά, στα 30 θα είσαι ένας νέος επιτυχημένος πλούσιος εργένης και όλα τα μουνιά θα είναι στα πόδια σου.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
-Μη γραφτείς σε καμία παράταξη. Οι σημειώσεις τους είναι γτπ και δεν αξίζει τον κόπο.
-Μη χάσεις ούτε μάθημα απ' τη σχολή σου. Τελείωσε τη σχολή σου στα 4 χρόνια και φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς για εξωτερικό για δουλειά πάνω στο αντικείμενό σου.
-Σε αυτό το διάστημα και μέχρι να τελειώσεις τη σχολή, ικανοποίησε τις σεξουαλικές σου ορμές είτε με μαλακία είτε με καμία γκόμενα χωρίς πολλούς συναισθηματικούς δεσμούς είτε στις πουτάνες.

Αν τα κάνεις αυτά, στα 30 θα είσαι ένας νέος επιτυχημένος πλούσιος εργένης και όλα τα μουνιά θα είναι στα πόδια σου.
Καλες ειναι οι πουτανες φιλαρακι,θα σου λενε τι ωραια που με γαμας και μαζι σου εχυσα οπως με κανεναν αλλον και εσυ θα λες οτι σε ερωτευτηκε.Παιζει ομως να σε ερωτευτει στ αληθεια,δεν ειναι επειδη την πληρωσες,με τιποτα.

Περα απο την πλακα,δεν ξερω τι εχεις σκοπο να σπουδασεις,δεν διαβασα ολο το θρεντ γιατι πρεπει να παω σε πουτανα αλλα αν θες μια συμβουλη,σπουδασε τι ειναι να σπουδασεις και φυγε εξωτερικο.Να δεις πως ειναι να ζεις σαν ανθρωπος,μην χασεις ουτε λεπτο στην κωλοχωρα που λεγεται Ελλαδα.Εδω θα εισαι μια ζωη μεροδουλι μεροφαι,θα στερηθεις τα παντα αλλα οκ,θα εισαι στην πατριδα :vomit:

Παιδιά πάντως εγώ και τώρα θέλω να κάνω πράγματα, το ότι θα επιδιώξω γκόμενες είναι το μόνο σίγουρο, θα γνωρίσω κόσμο, θα ασχοληθώ με το αντικείμενο μου και μόνος μου, θα γυρίσω την Αθήνα, γενικά έχω πολλά στο μυαλό μου και για τη σχολή και για μετά. Εγώ προσωπικά θέλω να μείνω Ελλάδα και να βρω δουλειά για εταιρία στο εξωτερικό, remote δηλαδή, αλλά θα μένω Ελλάδα, και στη τελική δε θέλω να γίνω πλούσιος, μια άνετη ζωή θέλω να έχω, η remote εργασία είναι της μόδας ειδικά για δουλειές προγραμματισμού, μισθός εξωτερικού και ζωή στην Ελλάδα, τι καλύτερο?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.063
Πόντοι
3.556
Παιδιά πάντως εγώ και τώρα θέλω να κάνω πράγματα, το ότι θα επιδιώξω γκόμενες είναι το μόνο σίγουρο, θα γνωρίσω κόσμο, θα ασχοληθώ με το αντικείμενο μου και μόνος μου, θα γυρίσω την Αθήνα, γενικά έχω πολλά στο μυαλό μου και για τη σχολή και για μετά. Εγώ προσωπικά θέλω να μείνω Ελλάδα και να βρω δουλειά για εταιρία στο εξωτερικό, remote δηλαδή, αλλά θα μένω Ελλάδα, και στη τελική δε θέλω να γίνω πλούσιος, μια άνετη ζωή θέλω να έχω, η remote εργασία είναι της μόδας ειδικά για δουλειές προγραμματισμού, μισθός εξωτερικού και ζωή στην Ελλάδα, τι καλύτερο?
τυπαρα γιατι δεν μιλας με μέλος καλογερο που ειναι σινιορ στέλεχος γκράντε μοττε ριβιέρα να σου δωσει δυο συμβουλές για επαγγελματικά μεντορινγκ κλπ

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
τυπαρα γιατι δεν μιλας με μέλος καλογερο που ειναι σινιορ στέλεχος γκράντε μοττε ριβιέρα να σου δωσει δυο συμβουλές για επαγγελματικά μεντορινγκ κλπ
Εντάξει μου έχει δώσει και αυτός συμβουλές

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Ζωη στο εξωτερικο,πολυ καλυτερο.Εκτος και αν θες να πληρωνεις στους κουληδες την βενζινη 5€.

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
Απλά τα πράγματα .........ζήσε την ζωη σου και κατάφερε να αγαπήσεις τον τροπο που την ζεις !
Τα οιπολοιπα (Κλάιν Μάιν) ....ειναι για γαρνιτούρα !

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Ωχ κατάλαβα...Σε βλέπω να περιμένεις κι εσύ fuel pass για να πας Μεταξουργείο.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ωχ κατάλαβα...Σε βλέπω να περιμένεις κι εσύ fuel pass για να πας Μεταξουργείο.
Όχι ρε φίλε είπαμε, δε σημαίνει ότι άμα μείνω εδώ είμαι κατεστραμμένος υπερβολές, αν έχεις μισθό εξωτερικού σε Ελλάδα μια χαρά ζεις

Ζωη στο εξωτερικο,πολυ καλυτερο.Εκτος και αν θες να πληρωνεις στους κουληδες την βενζινη 5€.
Με μισθό εξωτερικού δεν υπάρχει κανένας Κούλης

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Κάποιο πολύ μικρό κόμμα γιατί δεν ασχολούμαι με πολιτικά
Έτσι , το να ψηφίσεις ένα απο τα κόμματα που δεν τα αναφέρουν καν στα κανάλια (στις δημοσκοπήσεις τους) είναι το καλύτερο πιστεύω , αυτό λέω να κάνω και εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom