alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Φυσικα ισχύει. Ο νομος το λεει. Απο το 1950.Ισχύει αυτό
Φυσικα ισχύει. Ο νομος το λεει. Απο το 1950.Ισχύει αυτό
Ωραία κομπλέ τότεΦυσικα ισχύει. Ο νομος το λεει. Απο το 1950.
τέτοια πες του να πάει στα 13...Απο 15 ετων ειναι οκ ρε τύπε
Τι να σου πω ρε τύπε, οταν ημουν 18 εμεις ειχαμε αλλες προτεραιοτητες απο το να βρουμε ασφαλη μεθοδο να ξυρισουμε τον κωλο μαςΩραία κομπλέ τότε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για την αποτρίχωση δε μου είπατε τι να κάνω
δηλαδη ρε τυπε εσυ τωρα που τελειωσες το σχολειο, θα αρχισεις να την πεφτεις σε κοριτσια απο το σχολειο????Κοίτα εγώ θα ψαχτω από ηλικίες 15-18 φέτος, οπότε δύσκολο να βρω για σένα
ξανα 3η λυκειου τον βλεπω τον τυποτζίμι το σχόλιο δεν είχε "στόχο" τον προπονητή
Εγω ειπα αυτο που λεει ο νομος, οτι απο 15 ειναι οκ.τέτοια πες του να πάει στα 13...
Σε σχολή αισθητικής πέρασες τυπαρα μου;Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Έχω ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο αποτρίχωση με ένα μηχάνημα σαν λέιζερ (όχι αλεξανδριτη κάτι πιο καινούργιο που πονάει λιγότερο) και μας λένε ότι θα πάρει πολύ καιρό να φύγουν εντελώς οι τρίχες, κάνω σε όλα τα σημεία εκτός από όρχεις, κώλο στήθος κοιλιά πλάτη είπα να κάνω μέχρι να φύγουν εντελώς και χέρια πόδια αραίωση, αξίζει την αναμονή λέτε? Όρχεις να τους κάνω αποτρίχωση και αυτούς η όχι ? Επίσης κάτι τελευταίο, στη πλάτη με την αποτρίχωση βγάζω κάτι σπυράκια τα οποία έχουν φύγει αλλά έχει μείνει λίγο το σημάδι που έχουν αφήσει, πως μπορεί να φύγει το σημάδι του σπυριου? Το γράφω εδώ γιατί στο άλλο θρεντ της αποτρίχωσης θα είναι δύσκολο να μου απαντήσουν
δε θέλει και πολλά το "παιδί"Εγω ειπα αυτο που λεει ο νομος, οτι απο 15 ειναι οκ.
Αν κάνει κατι άλλο, ειναι δικο του θεμα
Ε καλά για 1-2 μικρότερες τι πειράζει? Εντάξει 3 δύσκολο πες μέχρι 2. Δεν το βρίσκω παράλογοδηλαδη ρε τυπε εσυ τωρα που τελειωσες το σχολειο, θα αρχισεις να την πεφτεις σε κοριτσια απο το σχολειο????
φφφφφττττττοοοοουυυυυυυυυυυυυυ σου ρε πουστη μου, πεσαμε σε καργιολη....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ξανα 3η λυκειου τον βλεπω τον τυπο
Ηρέμησε μέχρι 15 πάω ξέρωδε θέλει και πολλά το "παιδί"
Άμα κάποιος είχε πολύ τρίχα δεν τον πείραζε δηλαδή?Τι να σου πω ρε τύπε, οταν ημουν 18 εμεις ειχαμε αλλες προτεραιοτητες απο το να βρουμε ασφαλη μεθοδο να ξυρισουμε τον κωλο μας
Τιμη μας και καμαρι μας, ανοιγαμε και το πουκαμισο να φανείΆμα κάποιος είχε πολύ τρίχα δεν τον πείραζε δηλαδή?
Μα οι γυναίκες δεν σιχαίνονται την πολύ τρίχα υποτίθεται?Τιμη μας και καμαρι μας, ανοιγαμε και το πουκαμισο να φανεί
Ε καλά για 1-2 μικρότερες τι πειράζει? Εντάξει 3 δύσκολο πες μέχρι 2. Δεν το βρίσκω παράλογο
Θα πάει και μέσα με αποτριχωμένο κωλαράκι..........όνομα και πράμα τζίμης γανγκμπανγκτζίμι γκανγκ μπανγκ ο άλλος ο προπονηταράς έφαγε 13 χρόνια
Εντάξει ηρέμησε θα βρω συνομηλικες η μεγαλύτερες και για σαςκαι εμεις πως θα γνωρισουμε φοιτητριες?
τζαμπα σε σπουδασαμε?
Τη γλυτώνω σύμφωνα με το νόμοΘα πάει και μέσα με αποτριχωμένο κωλαράκι..........όνομα και πράμα τζίμης γανγκμπανγκ
Ναι ε?Μα οι γυναίκες δεν σιχαίνονται την πολύ τρίχα υποτίθεται?
Άλλο μούσι και άλλο τρίχα στο σώμα όμως, δηλαδή να αφήσω και την τρίχα στους όρχεις? Τι να πω...Ναι ε?
Γι αυτο μεχρι πριν 1-2 χρονια η σούπερ μοδα ηταν να εχουν οι νεοι αντρες κατι μούσια σαν αρχιμανδριτες?
Τύπε μου αντι να υιοθετείς ανοητα προτυπα που λενε οι διαφοροι κορεκτίλες, βούτα μεσα στη ζωη και αποκτησε δικη σου αποψη για το τι συμβαινει. Θα εκπλαγεις οταν θα αντιληφθεις οτι πολλα απο αυτα που σου σερβιρονται σαν αδιαμφισβητητες αληθειες, ειναι κολοσσιαιες σαχλαμαρες
Τύπε "αρχιδια" λεγονται, δεν εισαι στο σαιτ της εκκλησιας, τι "ορχεις" μας λεςΆλλο μούσι και άλλο τρίχα στο σώμα όμως, δηλαδή να αφήσω και την τρίχα στους όρχεις? Τι να πω...
Εντάξει στα αρχιδια λοιπόνΤύπε "αρχιδια" λεγονται, δεν εισαι στο σαιτ της εκκλησιας, τι "ορχεις" μας λες
Την αλήθεια είπα φίλε. Πλέον τα «εκπαιδευτικά» συστήματα σκοτώνουν τα όνειρα των παιδιών. Ε όχι ρε δεν υπάρχει ταβάνι!!! Όλα είναι στο μυαλό μαζί και οι αντιλήψεις μας..
Ωραίος Begood. Απλά respect.