Δεν τις θυμάμαι τώρα όλες τις ειδικότητες , αλλά στην δικιά μας ηλεκτρονικοι υπολογιστών όπως επίσης και στις ηλεκτρονικοι τηλεοράσεων και μηχανικοι αυτοκινήτων , νομίζω δεν είχε τίποτα απο κορίτσια , στις υπόλοιπες όλο και κάτι θα είχεΣε ποια ειδικότητα έχει πολλα; να πάω να γραφτω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέλος το σχολείο, επιτέλους μια νέα αρχή!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 382
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Η μεγαλύτερη μαλακία στη ζωη ειναι οι φρασεις
' βαζω στόχους'
' βάλε στόχους '
Μεγάαααλη χαζομάρα.
μπαινεις σε καλουπι και χανεις το παρων που πρεπει να τα εχει ολα.
γενικως , για να βγαλεις κανα φραγκο πρεπει να σαι λαμογιο να κανεις παρανομιες και να ανακατευτεις με κόμματα.
επικαιρο παραδειγμα ειναι ο τράγκας
' βαζω στόχους'
' βάλε στόχους '
Μεγάαααλη χαζομάρα.
μπαινεις σε καλουπι και χανεις το παρων που πρεπει να τα εχει ολα.
γενικως , για να βγαλεις κανα φραγκο πρεπει να σαι λαμογιο να κανεις παρανομιες και να ανακατευτεις με κόμματα.
επικαιρο παραδειγμα ειναι ο τράγκας
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.808
- Πόντοι
- 6.166
Διαφορετικεσ μικροσ εκανε γαμησετα δεν γραφονταιΜετά τα 18 δεν έκανες αλητειες?
Με το πρώτο άκυρο από συμφοιτήτριά σου, εδώ μέσα θα έρθεις για συμβουλή και οι μπουρδελιάρηδες θα σου συστήνουν ποια πουτάνα είναι καλύτερη για να χάσεις την παρθενιά σου. Καθώς και να μην σκοτίζεσαι, γιατί όλες οι γκόμενες εκεί έξω είναι προβληματικές και μόνο οι πουτάνες αξίζουν.Είμαστε μια καλή παρέα κατά βάθος, το φόρουμ εμένα μου φαίνεται εφ όλης της ύλης , ανταλλαγή απόψεων κλπ
Θα διαβάζεις απόψεις ατόμων που έχουν φάει τα μούτρα τους εκεί έξω και θα νομίζεις ότι κάνεις ανταλλαγή απόψεων σε θέματα εφόλης της ύλης.
Αθώο μου παιδί.
5. Και μην ξεχνάς, ότι μπορείς να ονερευτείς μπορείς να το κάνεις. Και άσε τους στενόμυαλους και κομπλεξικους της κοινωνίας. Σκέψου σαν να μην υπάρχει αποτυχία....
Ωραίος Begood. Απλά respect.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Μα το bou δεν είναι μόνο για τις γυναίκες, εδώ για ο'τι θες μιλάμε, και από ότι κατάλαβα πολλοί εδώ μέσα δεν είστε υπέρ του αγοραίου έρωτα στις νεαρές . Ελπίζω να βρω κοπέλα μέσα στο καλοκαίρι αν παίξω σωστά και να μην μείνω μπακουρι για πολύ καιρό ακόμα γιατί μετά δυσκολέψει το πράγμαΜε το πρώτο άκυρο από συμφοιτήτριά σου, εδώ μέσα θα έρθεις για συμβουλή και οι μπουρδελιάρηδες θα σου συστήνουν ποια πουτάνα είναι καλύτερη για να χάσεις την παρθενιά σου. Καθώς και να μην σκοτίζεσαι, γιατί όλες οι γκόμενες εκεί έξω είναι προβληματικές και μόνο οι πουτάνες αξίζουν.
Θα διαβάζεις απόψεις ατόμων που έχουν φάει τα μούτρα τους εκεί έξω και θα νομίζεις ότι κάνεις ανταλλαγή απόψεων σε θέματα εφόλης της ύλης.
Αθώο μου παιδί.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
τωρα που θα πας πανεπιστημιο, θα μας γνωρισεις καμια φοιτητρια να γαμησουμε?Μα το bou δεν είναι μόνο για τις γυναίκες, εδώ για ο'τι θες μιλάμε, και από ότι κατάλαβα πολλοί εδώ μέσα δεν είστε υπέρ του αγοραίου έρωτα στις νεαρές . Ελπίζω να βρω κοπέλα μέσα στο καλοκαίρι αν παίξω σωστά και να μην μείνω μπακουρι για πολύ καιρό ακόμα γιατί μετά δυσκολέψει το πράγμα
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
ρε τύποι τι "καταστροφή" διαβάζω....
μηδενίσατε τα πάντα, μέχρι και τη φιλία.
get a life
μηδενίσατε τα πάντα, μέχρι και τη φιλία.
get a life
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
πανεπιστημιακός φίλε?είναι χάσιμο χρόνου το σχολείο !!!!!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Στο ψητό εσυ ε;τωρα που θα πας πανεπιστημιο, θα μας γνωρισεις καμια φοιτητρια να γαμησουμε?
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Κοίτα εγώ θα ψαχτω από ηλικίες 15-18 φέτος, οπότε δύσκολο να βρω για σένατωρα που θα πας πανεπιστημιο, θα μας γνωρισεις καμια φοιτητρια να γαμησουμε?
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Έχω ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο αποτρίχωση με ένα μηχάνημα σαν λέιζερ (όχι αλεξανδριτη κάτι πιο καινούργιο που πονάει λιγότερο) και μας λένε ότι θα πάρει πολύ καιρό να φύγουν εντελώς οι τρίχες, κάνω σε όλα τα σημεία εκτός από όρχεις, κώλο στήθος κοιλιά πλάτη είπα να κάνω μέχρι να φύγουν εντελώς και χέρια πόδια αραίωση, αξίζει την αναμονή λέτε? Όρχεις να τους κάνω αποτρίχωση και αυτούς η όχι ? Επίσης κάτι τελευταίο, στη πλάτη με την αποτρίχωση βγάζω κάτι σπυράκια τα οποία έχουν φύγει αλλά έχει μείνει λίγο το σημάδι που έχουν αφήσει, πως μπορεί να φύγει το σημάδι του σπυριου? Το γράφω εδώ γιατί στο άλλο θρεντ της αποτρίχωσης θα είναι δύσκολο να μου απαντήσουν
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.077
- Πόντοι
- 3.556
τύπε παλι καλα που το διευκρινησεςΠαιδιά να κάνω μια ερώτηση? Έχω ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο αποτρίχωση με ένα μηχάνημα σαν λέιζερ (όχι αλεξανδριτη κάτι πιο καινούργιο που πονάει λιγότερο) και μας λένε ότι θα πάρει πολύ καιρό να φύγουν εντελώς οι τρίχες, κάνω σε όλα τα σημεία εκτός από όρχεις, κώλο στήθος κοιλιά πλάτη είπα να κάνω μέχρι να φύγουν εντελώς και χέρια πόδια αραίωση, αξίζει την αναμονή λέτε? Όρχεις να τους κάνω αποτρίχωση και αυτούς η όχι ? Επίσης κάτι τελευταίο, στη πλάτη με την αποτρίχωση βγάζω κάτι σπυράκια τα οποία έχουν φύγει αλλά έχει μείνει λίγο το σημάδι που έχουν αφήσει, πως μπορεί να φύγει το σημάδι του σπυριου? Το γράφω εδώ γιατί στο άλλο θρεντ της αποτρίχωσης θα είναι δύσκολο να μου απαντήσουν
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ξυρίζεις κώλο τύπε? Δεν μας τα ειχες πει αυταΠαιδιά να κάνω μια ερώτηση? Έχω ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο αποτρίχωση με ένα μηχάνημα σαν λέιζερ (όχι αλεξανδριτη κάτι πιο καινούργιο που πονάει λιγότερο) και μας λένε ότι θα πάρει πολύ καιρό να φύγουν εντελώς οι τρίχες, κάνω σε όλα τα σημεία εκτός από όρχεις, κώλο στήθος κοιλιά πλάτη είπα να κάνω μέχρι να φύγουν εντελώς και χέρια πόδια αραίωση, αξίζει την αναμονή λέτε? Όρχεις να τους κάνω αποτρίχωση και αυτούς η όχι ? Επίσης κάτι τελευταίο, στη πλάτη με την αποτρίχωση βγάζω κάτι σπυράκια τα οποία έχουν φύγει αλλά έχει μείνει λίγο το σημάδι που έχουν αφήσει, πως μπορεί να φύγει το σημάδι του σπυριου? Το γράφω εδώ γιατί στο άλλο θρεντ της αποτρίχωσης θα είναι δύσκολο να μου απαντήσουν
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Ναι δεν είμαι γκέι είχα υπερβολικά πολύ τρίχα στο σώμα μου, ορμονικό πρόβλημαΞυρίζεις κώλο τύπε? Δεν μας τα ειχες πει αυτα
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
τζίμι γκανγκ μπανγκ ο άλλος ο προπονηταράς έφαγε 13 χρόνιαΚοίτα εγώ θα ψαχτω από ηλικίες 15-18 φέτος, οπότε δύσκολο να βρω για σένα
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Πολλοί προπονητές δυστυχώς έχουν κατηγορηθεί για παιδεραστία δε μου φαίνεται παράξενοτζίμι γκανγκ μπανγκ ο άλλος ο προπονηταράς έφαγε 13 χρόνια
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
τζίμι το σχόλιο δεν είχε "στόχο" τον προπονητήΠολλοί προπονητές δυστυχώς έχουν κατηγορηθεί για παιδεραστία δε μου φαίνεται παράξενο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Απο 15 ετων ειναι οκ ρε τύπετζίμι γκανγκ μπανγκ ο άλλος ο προπονηταράς έφαγε 13 χρόνια
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Ισχύει αυτόΑπο 15 ετων ειναι οκ ρε τύπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53