Νέα

Τέλος το σχολείο, επιτέλους μια νέα αρχή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τί έχει χάσει δηλαδή;
Έχει χάσει το παιχνίδι, την καυλάντα. Μου το λέει κιόλας δεν ξέρει πως να μιλήσει σε γκόμενα και δεν έχει και την άνεση μετά από 6 χρόνια με την ίδια. Τον ευνούχισε. Του ζήταγε παιδί η τρελή και ήταν 25 τότε!!! Και άμα ξαναγυρίσει πίσω η άλλη είναι τόσο μαλάκας που θα κάτσει. Γιατί ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ. Ούτε άσχημος είναι, ούτε φτωχός.

Στα μπουρδέλα δεν πάει, δεν του έχω κάνει καν συζήτηση γιατί ξέρω τι άτομο είναι. Είναι ένα χρόνο αγάμητος.
Βολεύτηκε τόσα χρόνια στη ζωή του σχεσάκια που όλα κυλούσαν ρόδινα.

Δεν έζησε μεθύσια με φίλους, διακοπές με "μπακουροπαρέα" όπως λες, λες και είναι κάτι κακό...

Αντρικές συζητήσεις.....μιλάμε μερικές φορές και λες και μιλάω σε 17χρονο που έχει βγει δύο φορές έξω νύχτα.

Ο μαλθακός σχεσάκιας ΠΑΝΤΑ κάνει ΜΠΑΜ ότι είναι άπειρος από την ζωή.
Εσείς συνεχίστε να ψάχνετε μπας και καπαρώσετε μία γυναίκα για το υπόλοιπο της ζωής σας...καλά θα πάει αυτό, ναι!

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Έχει χάσει το παιχνίδι, την καυλάντα. Μου το λέει κιόλας δεν ξέρει πως να μιλήσει σε γκόμενα και δεν έχει και την άνεση μετά από 6 χρόνια με την ίδια. Τον ευνούχισε. Του ζήταγε παιδί η τρελή και ήταν 25 τότε!!! Και άμα ξαναγυρίσει πίσω η άλλη είναι τόσο μαλάκας που θα κάτσει. Γιατί ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ. Ούτε άσχημος είναι, ούτε φτωχός.

Στα μπουρδέλα δεν πάει, δεν του έχω κάνει καν συζήτηση γιατί ξέρω τι άτομο είναι. Είναι ένα χρόνο αγάμητος.

Δεν έζησε μεθύσια με φίλους, διακοπές με "μπακουροπαρέα" όπως λες, λες και είναι κάτι κακό...

Αντρικές συζητήσεις.....μιλάμε μερικές φορές και λες και μιλάω σε 17χρονο που έχει βγει δύο φορές έξω νύχτα.

Εσείς συνεχίστε να ψάχνετε μπας και καπαρώσετε μία γυναίκα για το υπόλοιπο της ζωής σας...καλά θα πάει αυτό, ναι!
Εγώ φασουλες θέλω με διάφορες, όχι σχέσεις μακροχρόνιες, μόνο νεανικές ερωτικές εμπειρίες χωρίς δεσμεύσεις πάνω στον ενθουσιασμό και τη τρέλα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ωππππππ....
να και μια καλή συμβουλή.
τζίμ δώσε στον καλόγερο 100 ευρώ για την επίσκεψη-διάγνωση και κλείσε account πάραυτα !!
Γρηγορότερα από αυτόν θα φύγω, τύπε μου. Έχει και η υπομονή τα όρια της εδώ μέσα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.746
Πόντοι
3.656

Εντάξει ρε φίλε,λες και τα μεθύσια με φίλους και οι διακοπές μπακουροπαρέα είναι κάτι τρομερό και φοβερό που πρέπει να ζήσεις.Σιγά τα ωά.Εγώ θα τα αντάλλαζα όλα αυτά για να έχω περισσότερες εμπειρίες με γκόμενες

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγώ φασουλες θέλω με διάφορες, όχι σχέσεις μακροχρόνιες, νεανικές ερωτικές εμπειρίες χωρίς δεσμεύσεις πάνω στον ενθουσιασμό και τη τρέλα
Καλά, εδώ κάποιοι δεν μπορούν να βρουν ΜΙΑ και αν την βρουν θα την κλειδαμπαρώσουν να μην φύγει. Μην λες για πολλές και διάφορες φασούλες τόσο απότομα εδώ μέσα. Να ζεις, να δοκιμάζεις και να μαθαίνεις. Ο κολλημένος μόνο στάσιμος μένει.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Εγώ φασουλες θέλω με διάφορες, όχι σχέσεις μακροχρόνιες, νεανικές ερωτικές εμπειρίες χωρίς δεσμεύσεις πάνω στον ενθουσιασμό και τη τρέλα

Καλά, τράβα στην ημερήσια ενημέρωση να μάθεις τα κατατόπια, και άσε τον ενθουσιασμό και την τρέλα :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εντάξει ρε φίλε,λες και τα μεθύσια με φίλους και οι διακοπές μπακουροπαρέα είναι κάτι τρομερό και φοβερό που πρέπει να ζήσεις.Σιγά τα ωά.Εγώ θα τα αντάλλαζα όλα αυτά για να έχω περισσότερες εμπειρίες με γκόμενες
Γιατι, εκανες μεθυσια με φιλους και διακοπες μπακουροπαρέα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά, τράβα στην ημερήσια ενημέρωση
για χεσιμο?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εσύ μάλλον θα τα αντάλλαζες και για να είχες ΜΙΑ μακροχρόνια σχέση μόνο και μόνο για να έχεις κάποια δίπλα σου.Θα τα ξέγραφες όλα, φίλους κτλπ, γιατί μπορεί ΟΥΤΕ τους κατάλληλους φίλους να βρήκες ούτε να μέθυσες ποτέ. Και δεν μιλάω για το μεθύσι αυτό καθαυτό, αλλά την όλη καφρίλα που συνεπάγεται.
Δεν έχετε δοκιμάσει πολλά πράγματα στα οποία συμβουλεύετε και τους άλλους να μην κάνουν, χωρίς να έχετε καν άποψη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσύ Αρτέμη τράβα καμια μαλακια με τον Κούλη και μην ασχολείσαι με μας
Καταλαβα, ούτε αυτο δε εκανες
Συνεχισε την επιτυχημενη πορεια σου, μην ακους κανεναν, εμεις θελουμε το κακο σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσύ μάλλον θα τα αντάλλαζες και για να είχες ΜΙΑ μακροχρόνια σχέση μόνο και μόνο για να έχεις κάποια δίπλα σου.Θα τα ξέγραφες όλα, φίλους κτλπ, γιατί μπορεί ΟΥΤΕ τους κατάλληλους φίλους να βρήκες ούτε να μέθυσες ποτέ.
Εγω παλι απο την πλευρα μου θα ανταλλαζα αρκετες σχεσεις μου, για να μπορούσα να ξαναπαω μπακουροπαρεα με τα φιλαρακια διακοπες.
Η πλακα, η ανεμελια, ο χαβαλες στο απογειο του.
Διακοπές με γκομενα ισον δεσμευση. Με φιλαρακια ισον πραγματικες διακοπες.
Αλλά που να το καταλαβουν αυτο καποιοι αγαμητοι που εχουν θεοποιησει το μουνι και θα ανταλλασσαν ακομη και ενα νεφρο για μια γκομενα

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καλά, εδώ κάποιοι δεν μπορούν να βρουν ΜΙΑ και αν την βρουν θα την κλειδαμπαρώσουν να μην φύγει. Μην λες για πολλές και διάφορες φασούλες τόσο απότομα εδώ μέσα. Να ζεις, να δοκιμάζεις και να μαθαίνεις. Ο κολλημένος μόνο στάσιμος μένει.
Μα δεν είμαι κολλημένος, γι'αυτό και δε θέλω σχέσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.746
Πόντοι
3.656
Εσύ μάλλον θα τα αντάλλαζες και για να είχες ΜΙΑ μακροχρόνια σχέση μόνο και μόνο για να έχεις κάποια δίπλα σου.Θα τα ξέγραφες όλα, φίλους κτλπ, γιατί μπορεί ΟΥΤΕ τους κατάλληλους φίλους να βρήκες ούτε να μέθυσες ποτέ.

Τότε δεν θα το αντάλλαζα,γιατί κι εγώ σαν μαλάκας πίστευα σε φιλίες.Τώρα όμως που περάσαν τα χρόνια και οι περισσότεροι απ'αυτούς τους 'φίλους' αποδείχτηκαν τελικά περαστικοί,θα το αντάλλαζα σίγουρα

Χίλιες φορές αναμνήσεις με σχέσεις και γκόμενες παρά αναμνήσεις με μπακουροεξόδους και μπακουροδιακοπές

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ρε παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο? Άμα κάποιος πάει διακοπές την παρέα δεν μπορεί κιόλας να γαμησει σε κάνα one night stand η κάτι τέτοιο? Θέλω να πω ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.746
Πόντοι
3.656
Ρε παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο? Άμα κάποιος πάει διακοπές την παρέα δεν μπορεί κιόλας να γαμησει σε κάνα one night stand η κάτι τέτοιο? Θέλω να πω ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο

Μπορεί,αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον σου

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μα δεν είμαι κολλημένος, γι'αυτό και δε θέλω σχέσεις.
Δεν μιλάω αποκλειστικά για σένα, αλλά καλό είναι να τα ακούς και εσύ.

Εγω παλι απο την πλευρα μου θα ανταλλαζα αρκετες σχεσεις μου, για να μπορούσα να ξαναπαω μπακουροπαρεα με τα φιλαρακια διακοπες.
Η πλακα, η ανεμελια, ο χαβαλες στο απογειο του.
Διακοπές με γκομενα ισον δεσμευση. Με φιλαρακια ισον πραγματικες διακοπες.
Αλλά που να το καταλαβουν αυτο καποιοι αγαμητοι που εχουν θεοποιησει το μουνι και θα ανταλλασσαν ακομη και ενα νεφρο για μια γκομενα
Το θέμα είναι τι κάνεις και με την παρέα σου όταν είσαι 20 και 25 και 30. Ποια είναι η παρέα σου. Έχεις να πάρεις από αυτούς; Έχεις να δώσεις;
Αν είναι να μαζεύεστε 5 μίζεροι και να παίζετε επιτραπέζια, άστο καλύτερα. Βρες ένα μουνί και παντρέψου και ζήσε έτσι μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Τότε δεν θα το αντάλλαζα,γιατί κι εγώ σαν μαλάκας πίστευα σε φιλίες.Τώρα όμως που περάσαν τα χρόνια και οι περισσότεροι απ'αυτούς τους 'φίλους' αποδείχτηκαν τελικά περαστικοί,θα το αντάλλαζα σίγουρα

Χίλιες φορές αναμνήσεις με σχέσεις και γκόμενες παρά αναμνήσεις με μπακουροεξόδους και μπακουροδιακοπές
Δεν γίνεται να "ανταλλάζεις" στα λόγια έτσι καταστάσεις και πράγματα...

Και εγώ θα ήθελα να ανταλλάξω τους "φίλους" που έχω ξεγράψει για 2 εκατομμύρια ευρώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πες τα ρε φιλε. Ασε την νεανικη λογικη σου να υπερισχυσει, και μην ακους τον καθε λουζερ που θελει να εχει και αποψη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το θέμα είναι τι κάνεις και με την παρέα σου όταν είσαι 20 και 25 και 30. Ποια είναι η παρέα σου. Έχεις να πάρεις από αυτούς; Έχεις να δώσεις;
Αν είναι να μαζεύεστε 5 μίζεροι και να παίζετε επιτραπέζια, άστο καλύτερα. Βρες ένα μουνί και παντρέψου και ζήσε έτσι μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Εχω παει διακοπες και με μπακουροπαρεα και με γυναικα.
Τις διακοπες με τα φιλαρακια, που παιζαμε ηλεκτρονικα στις 6 τα χαραματα μετα απο μπακουρομεθυσια, δεν τα ξεχναω με τιποτα. Μακαρι να ειχα κανει άλλα τοσα κι αλλα τοσα.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καθόλου εναντίον οι πιθανότητες σου. Είναι σίγουρα πιο εύκολο να γνωρίσεις κάποια σε διακοπές παρά οπουδήποτε αλλού, ειδικά μόνο για πήδημα.

Προσοχή όμως, μέσα στη τύφλα σου πάντα κράνος γιατί έτσι την πάτησε κολλητός που μου εξιστορούσε πως την έριξε και πως έγινε το σκηνικό γεμάτος χαρά κάτω στο νησί και κάτι μήνες μετά έτρεχε για να θεραπεύσει τα κονδυλώματα. Ελληνίδα αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom