siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Τι λίγοι... εγώ είμαι υπό εξαφάνιση... μέχρι και ο Νίτρος προσφέθηκε να με προστατέψειγιαυτο ειμαστε λιγοι ρε σια δεν το χεις καταλαβει?![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τι λίγοι... εγώ είμαι υπό εξαφάνιση... μέχρι και ο Νίτρος προσφέθηκε να με προστατέψειγιαυτο ειμαστε λιγοι ρε σια δεν το χεις καταλαβει?![]()
θελουν χιουμορ... αλλα να μην το ριχνουμε και τελειως στην πλακα
θελουν αντριλικι... αλλα να μην το παρακανουμε κιολας
θελουν να ειμαστε ευαισθητοι... αλλα να μην δειχνουμε αδυναμιες
θελουν να τις προσεχουμε... αλλα να μην τρεχουμε και πισω απ το βρακι τους
θελουν (οπως εγραψε μια κοπελλια εδω) να τον εχουμε και 20 ποντους!!!
ελεος κοριτσια![]()
περαν της πλακας παντως αυτο ειναι το βασικο ζητουμενο νομιζω....το να μη σταματας να σκεφτεσαι απορροφουμενος απο την καθημερινοτητα....η δουλεια ειναι ενας τομεας, οι σχεσεις αλλος, η οικογενεια τριτος....η προσωπικη μας βελτιωση ομως ειναι ανεαη οσο συνεχιζουμε να την καλλιεργουμε και προκειμενου να γινεται αυτο πρεπει να μη σταματαμε να σκεφτομαστε![]()
Θελω τις γνωμες σας
Αυτο που μετραει για να ριξεις καποια τι ειναι σημερα?
Να εισαι ομορφος κ οταν ανοιγεις το στομα σου να λες 1000 μπαρουφες?
Να εισαι μετριος μ αυτοπεποιθηση κ χιουμορ?
ΤΙ πιστευετε?
(μερικα παραδειγματα εγραψα)
τελικα δε μου εξηγησατε....συζηταμε για το τι θελουμε απο εναν αντρα?? αυτο ειναι σε αλλο θρεντ!!! ή μιλαμε γενικοτερα κοινωνικοπολιτικα για το τι εχει σημασια την σημερον ημεραν?
Το κακό βέβαια είναι ότι άμα βελτιώεσαι δεν σου το συγχωρούν οι βολεψάκηδες και οι τεμπέληδες που μένουν πίσω... το έχουμε και παράδοση αυτό στο Ελλάντα...
ε κοινως να ειμαστε ισορροπημενοι ρε παιδια ολοι μας![]()
![]()
μεγαλη κουβεντα ειπατε κυρια μουνιτσα... πραγμα που δυσκολευομαι να καταφερω στη ζωη μου σαν γνησιος διδυμος![]()
αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι κατιγορουμε τους αλλουσ(τις ελληνιδες).ΤΕΛΟΣ.ουτε τα λεφτα φταινε ουτε τπτ.
δικαιολογιες μπορουμε να βρουμε 1000
Το thread το ανοιξα για να δω αν αυτο που πιστευω ισχιει
Οτι αμα εισαι ομορφος ολα σ σ συγχωρουνται κ δν εχουν σημασια
Μονο η ομορφια μετραει.
Υψος , πλατες, μαλλια, χερια, κωλος.
Κι ας μην εχεις μυαλο,
Κι ας μην εχεις μια απο λεφτα.
Συμφωνω.Μονο η ομορφια μετραει.
Υψος , πλατες, μαλλια, χερια, κωλος.
Κι ας μην εχεις μυαλο,
Κι ας μην εχεις μια απο λεφτα.
A αρχισαμε τις εξαιρεσεις !!!Το ξέρω...αλλά στην συγκεκριμένη, δεν παίζει ρόλο. She is on fire...constantly.
Κάτι σαν τον Larry Bird! LOL![]()
αυτο ηθελες να μαθεις rakos και γραφαμε ολο το βραδι?Το thread το ανοιξα για να δω αν αυτο που πιστευω ισχιει
αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι κατιγορουμε τους αλλουσ(τις ελληνιδες).ΤΕΛΟΣ.ουτε τα λεφτα φταινε ουτε τπτ.
δικαιολογιες μπορουμε να βρουμε 1000
Το thread το ανοιξα για να δω αν αυτο που πιστευω ισχιει
εχω επηρεαστει απο τοτε που ο νικολακης μου εβαζε μαζωνακη στο ραδιο μπουρδελα..Σαν το μαζωνακη μιλας τελευταιως εσυ δεσποινις να το κοιταξεις![]()
:-* :-* :-*εχω επηρεαστει απο τοτε που ο νικολακης μου εβαζε μαζωνακη στο ραδιο μπουρδελα..
αυτος φταιει... αυτος να ακουσει παρατηρηση![]()