Νέα

Τελικα...τι ειναι γυναικέια ΟΜΟΡΦΙΑ????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Που θα παει πατερ, θα ερθει και αυτο. Την :priest: σου πατερ!
Η ομορφια της γυναικας και το σεξ ειναι ο λογος που διαιωνιζετε το ειδος πατερ... για σεξ πας, παντρεμενος με παιδια βρισκεσαι ενα πρωι...
Οποιος δημιουργησε τον κοσμο ηξερε τι εκανε πολυ καλα.... Και ο αντρας φυσικα βλεπει μονο το τυρι....οχι την παγιδα.
Την  :priest: σου παλι πατερ...
Για να μιλησω σοβαρα, ας βρω εναν ανθρωπο της προκοπης να ταιριαζουμε, και δεν με νοιαζουν τα μικροελαττωματα, οι παραξενιες λογω φυλου, ή η αλλοπροσαλη συμπεριφορα λογω ορμονων! Εξαλλου και αυτη θα πρεπει να κανει αντιστοιχες υποχωρησεις στις δικες μου ιδιαιτεροτητες και ελαττωματα. Σε αντιθεση με την συγχρονη ελληνιδα, δεν βλεπω τη σχεση σαν παιχνιδι εξουσιας. Αλλα σαν κοινο ταξιδι. Ετσι μου ειναι αδιαφορα ολα τα αλλα...

Εδώ παίζω και εγώ αλλά μάλλον θα ψάχνουμε πολύν καιρόν!!! :rolleyes:
Ευλόγησοοοον μας!!! :priest: :priest: :priest:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Που θα παει πατερ, θα ερθει και αυτο. Την :priest: σου πατερ!
Η ομορφια της γυναικας και το σεξ ειναι ο λογος που διαιωνιζετε το ειδος πατερ... για σεξ πας, παντρεμενος με παιδια βρισκεσαι ενα πρωι...
Οποιος δημιουργησε τον κοσμο ηξερε τι εκανε πολυ καλα.... Και ο αντρας φυσικα βλεπει μονο το τυρι....οχι την παγιδα.

Την  :priest: σου παλι πατερ...

Για να μιλησω σοβαρα, ας βρω εναν ανθρωπο της προκοπης να ταιριαζουμε, και δεν με νοιαζουν τα μικροελαττωματα, οι παραξενιες λογω φυλου, ή η αλλοπροσαλη συμπεριφορα λογω ορμονων! Εξαλλου και αυτη θα πρεπει να κανει αντιστοιχες υποχωρησεις στις δικες μου ιδιαιτεροτητες και ελαττωματα. Σε αντιθεση με την συγχρονη ελληνιδα, δεν βλεπω τη σχεση σαν παιχνιδι εξουσιας. Αλλα σαν κοινο ταξιδι. Ετσι μου ειναι αδιαφορα ολα τα αλλα...
εγραψεσ!!!
αφιερωμα!!
περι ομορφιάσ!!

Επισκέπτης
Λουκ τελικά θα την πέσω χωρίς να ακούσω την εμπεριστατωμένη γνώμη σου,κρίμααα!!!  :-
Καληνύχτα σας :sleeping:!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Όμορφη είναι η γυναίκα που θα σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ο μοναδικός άνδρας στον κόσμο!

james!!!!

(άρπα την παπαζόλο! γράφω και γω φιλοσοφίες)! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
γ την αποψη του φιλτατου παιχτουρα.

αυτήν?

Τι ειναι γυναικεια ομορφια λιγο δυσκολο να σου απαντησω...τι ειναι γυναικα ομως ευκολο.Γυναικα ειναι ολο το αχρηστο πραγμα γυρω απο το μουνι.

χαχαχαχαχαχαχχα!

αστειεύεται πιστεύω!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ax!
βιαστικές γυναίκες!

αύριο μπορεί να προσθέσει και κάνα μπουτάκι! :rolleyes:

(μέχρι εκεί! δεν νομίζω ότι έχει άλλο)! :grin: :grin: :grin: :grin:
ε ναι..τα αλλα κλαιν...βυζακι μουνακι ποδαρακι...στομα γ πιπες...τελος...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τι να τις κανεις?! :uglystupid:
να σε κοιτάνε όταν.... :pipa1:

και τέλος να μη μιλάει πολύ! :rockon: :rockon:

Λούκρι! πλάκα-πλάκα σκιαγραφήσαμε εδώ την τέλεια γυναικα! :2funny: :2funny: :2funny:

μάγκες! καλή επιτυχία! :rockon: :rockon:

(κι άμα τη βρείτε στην ελληνική επικράτεια εμένα να με   :shit:) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
Γυνακια ομορφια ε???? Λοιπον Κωλαρα, φατσα τρελλη , μουνι γλυκο και ποτε σπασαρχυδο μαγκες...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να σε κοιτάνε όταν.... :pipa1:

και τέλος να μη μιλάει πολύ! :rockon: :rockon:

Λούκρι! πλάκα-πλάκα σκιαγραφήσαμε εδώ την τέλεια γυναικα! :2funny: :2funny: :2funny:

μάγκες! καλή επιτυχία! :rockon: :rockon:

(κι άμα τη βρείτε στην ελληνική επικράτεια εμένα να με   :shit:) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με φωναξες? :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom