Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πιστευω τις γαμανε
αν δεν τις γαμανε αποδεικνυεται ακομα περισσοτερο η θεωρια μου γιατι παρα το οτι δεν τις γαμανε αυτες μενουν μαζι τους
νομιζω?
σιγά το κατόρθωμα βρήκαν γυναίκα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και μιας και μιλαμε για αμαξια παρτε ολη την καυλα του μηχανοκινητου μαζεμενη ολη σε ενα αυτοκινητο....!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 13

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
πιστευω τις γαμανε
αν δεν τις γαμανε αποδεικνυεται ακομα περισσοτερο η θεωρια μου γιατι παρα το οτι δεν τις γαμανε αυτες μενουν μαζι τους
νομιζω?
Κανεις απο αυτους που εδειξες δεν κραταει την γυναικα του με το γαμισι.Ουτε και με τον χαρακτηρα.Μη σου πω οτι δεν ζουν καν σα ζευγαρι απλα μενουν μαζι και δημιουργουν απλα μια μπισνα για διαφιμηση.(μιλαω για τον κυριακου και τον αλλον..οχι για τον μαλακοκουραμπιε της μενεγακη,αυτος ειναι απλα πουθενας)  :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Σιγουρα,αλλα τουλαχιστον εκανε κατι για να βοηθησει τον κοσμο..κατι ειναι και αυτο.Καποιος πειρε βοηθεια για οποιο λογο και να το κανει αυτη.

Και με την λατζα θα βοηθουσε καποιους να πιουνε ενα ποτηρι νερο απο καθαρο ποτηρι.

Fair enough.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Συνημμένα

• Antonis.jpg
    Antonis.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 12

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πρόσφατα έδειξες καλό χαρακτήρα αν και πασιονάρια ...
τώρα πας στα παλίά ;;;;
Έχω άριστο χαρακτήρα κ δεν αναιρω τα παλιά.έξαλλοι εσύ λες ότι βαριέσαι την γκομενα κ προτιμάς σκοπευτήριο.οπότε η ειναΙ μπουρουχα η εσύ δεν πολύ μπορείς.διάλεξε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και με την λατζα θα βοηθουσε καποιους να πιουνε ενα ποτηρι νερο απο καθαρο ποτηρι.

Fair enough.
Δεν ειναι ακριβως το ιδιο.Αλλες περνουν πλουσιους κολογερους και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να πηγαινουν για ψωνια και για καβλαντα.Δε σου λεω οτι δε το κανει και αυτη.Απλα στην διαδικασια βοηθαει και κανεναν.Ειναι αξιοτημο οπως και να το δεις.Ποσοι απο εμας εχουμε κανει φιλανθροπιες..στον βαθμο που θα μπορουσαμε?

Επισκέπτης
Έχω άριστο χαρακτήρα κ δεν αναιρω τα παλιά.έξαλλοι εσύ λες ότι βαριέσαι την γκομενα κ προτιμάς σκοπευτήριο.οπότε η ειναΙ μπουρουχα η εσύ δεν πολύ μπορείς.διάλεξε

Αυτό είπα μωρή χαμούρα ;;;;;
Δηλαδή πρέπει να γαμιούνται συνέχεια 2 άνθρωποι ;;;;;;

Θα σου πω καμιά χοντράδα .....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτό είπα μωρή χαμούρα ;;;;;
Δηλαδή πρέπει να γαμιούνται συνέχεια 2 άνθρωποι ;;;;;;

Θα σου πω καμιά χοντράδα .....
τι πας τότε σκ με την γκομενα; Να σου φυλάει τι δωμάτιο;πάρε τον χοντρό φίλο σου κ πάνε

Επισκέπτης
τι πας τότε σκ με την γκομενα; Να σου φυλάει τι δωμάτιο;πάρε τον χοντρό φίλο σου κ πάνε

Μωρή χαμούρα .........

48 ΩΡΕΣ θα γαμάς ;;;;

Αν 2-3 ώρες κάθε μέρα ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
πάει να πεις ότι δεν γαμάς ;;;;

Τι πίνουν ρε πούστη ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω που γαμαω 2-3 ωρες και την υπολοιπη μερα κανω κατι αλλο....πρεπει να νιωθω μειονεκτικα???? :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom