kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Ωραία. Τώρα πείτε ποιος έχει μερσεντες κ τύπο ώστε να δούμε ποιος θα γαμησει
εγω εχω μαζντα σου κανει?
Τυπο ''τυπου αντρα''?Ωραία. Τώρα πείτε ποιος έχει μερσεντες κ τύπο ώστε να δούμε ποιος θα γαμησει
Ο απόλυτος έχει και άπλα πίσω να σε ξαπλώσει.Ωραία. Τώρα πείτε ποιος έχει μερσεντες κ τύπο ώστε να δούμε ποιος θα γαμησει
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Τωρα ναι,αν βαλεις το 65αρι διπλα σε ενα συμβατικο αυτοκινητο θα του ανοιξει δευτερη κολοτριπιδα..αλλα αν το βαλεις διπλα στην μ3 η ακομα και στο ταπεινο ρσ4...νομιζω πως υστερει...
εγω εχω μαζντα σου κανει?
1. οι λεφταδεςΠαντος στην ερωτηση τελικα ποιος πηδαει σημερα δεν καταφεραμε να δωσουμε μια τελικη απαντηση...
Ε μη ψαρωνεις απο τυπους...σημερα και η κουτση μαρια εχει μερσεντες...τις χαριζουν...παντος οποιος θελει επειδη εγω ετσι και αλλιως ειμαι καθηλομενος στο σπιτι για τις επομενες 2 βδομαδες του νοικιαζω τη μερσεντες μου για να κανει τη μουρη του στην εριναλ και λογο μπουρδελοαλλυλεγκυης θα του κανω και καλη τιμηΤι τύπο μερσεντες
Μονο με αυτο το οχημα γαμας τη σημερον ημερα
respect fiat tipo ειχε και ψηφιακο ταχυμετρο,πολυ προχω για την εποχη του
Σωστος! Δεν κανει για αμαξι..αλλα ειναι στημενο για πιστα.Τα c63 ειναι σενταν....αυτο τα λεει ολα.Εμενα προσωπικα δε μαρεσει η m3 ουτε μου αρεσει που ο καθε μπαρμπαμητσαρας πουλησε το χωραφι του και πειρε μια m3 να την καταστρεψει στους κατσικορδομους.Και εγω πρωτιμω τα c63 αλλα δε θα τα επερνα ποτε για την Ελλαδα.η μ3 είναι μόνο για χεράδες επιπέδου ... χανς στούκ ...
οι κωλομπαρόβιοι που την οδηγούν συνήθως στην ελλάδα
δεν πιάνουν μία ....
το c63 γαμάει .......
το έχει γνωστός μου ........
μια οποιαδήποτε 911 , παίρνει τα βρακιά σε όλα αυτά,
αλλά δεν έχει καμία χρηστικότητα ως αυτοκίνητο .......
ούτε για να πας στο σκοπευτήριο δεν κάνει ........
με πινακιδες?
Ε μη ψαρωνεις απο τυπους...σημερα και η κουτση μαρια εχει μερσεντες...τις χαριζουν...παντος οποιος θελει επειδη εγω ετσι και αλλιως ειμαι καθηλομενος στο σπιτι για τις επομενες 2 βδομαδες του νοικιαζω τη μερσεντες μου για να κανει τη μουρη του στην εριναλ και λογο μπουρδελοαλλυλεγκυης θα του κανω και καλη τιμη
1. οι λεφταδες
2. οι παρλαπιπες (μπουρουμπουρου, ψιλοαλητεια, χιουμορ)
3. οι ομορφοι
με αυτη τη σειρα
respect fiat tipo ειχε και ψηφιακο ταχυμετρο,πολυ προχω για την εποχη του
οι λεφταδες δεν εχουν χρονο να γαμησουν φιλε...δουλευουν1. οι λεφταδες
2. οι παρλαπιπες (μπουρουμπουρου, ψιλοαλητεια, χιουμορ)
3. οι ομορφοι
με αυτη τη σειρα
2.οι παρλαπιπες (μπουρουμπουρου, ψιλοαλητεια, χιουμορ)
1.οι λεφταδες
3. οι ομορφοι
με αυτη τη σειρα