kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δεν θα τον δειρει μαν,απλα θα τον ριξει απο την κουνια που κοιμαται
σε κουνια κοιμαται ντεν εχει κρεβατι?
δεν θα τον δειρει μαν,απλα θα τον ριξει απο την κουνια που κοιμαται
ναι σε ξυλινη κουνιασε κουνια κοιμαται ντεν εχει κρεβατι?
Σημερα εινα η τελευταια μερα στη ''φυλακη''ακομα ονλαιν εισαι??
οσο και να θες δεν σου λεω , γιατι θα μου σκασεις με τους κηδεμονες σου
μην με καρφωσεις στους δικους σου plsssss...
Σημερα εινα η τελευταια μερα στη ''φυλακη''
Απο αυριο περπαταω και παλυ (σα κουτσος..αλλα τι να κανεις )
οχι αν δουλευα σε τσιρκο θα χτυπαγα λιγοτεροσε τσιρκο δουλευες μαν και την επαθες?
ρε μαν εχεις ανοιξει πολλα μετωπα....δεν φοβασαι μηπως δωσω την αιπι σου στον λαιον και ρθει σπιτι σου και σου χτυπησει την μπαλοκονοπορτα κατα τις 3 που κοιμασαι;
γιατί δεν βάζεις αυτό για άβαταρ
εγω νομιζω οτι απλα εχει μια εξυπνη σιτα απο την λαικη να παραμερισεις...Για να μπω σπίτι του πρέπει να περάσω μέσα από τους 30 σεκιούριτι και το τελευταίας τεχνολογίας συναγερμό με,λέιζερ που έχει τοποθετήσει
Για να μπω σπίτι του πρέπει να περάσω μέσα από τους 30 σεκιούριτι και το τελευταίας τεχνολογίας συναγερμό με,λέιζερ που έχει τοποθετήσει
εγω νομιζω οτι απλα εχει μια εξυπνη σιτα απο την λαικη να παραμερισεις...
εγω νομιζω οτι απλα εχει μια εξυπνη σιτα απο την λαικη να παραμερισεις...
χοντροΉ τετοιο
Για να μπω σπίτι του πρέπει να περάσω μέσα από τους 30 σεκιούριτι και το τελευταίας τεχνολογίας συναγερμό με,λέιζερ που έχει τοποθετήσει
Δεν αγοράζουμε από λαϊκή...αλλά από τον τύπο "έξυπνη σίτα",μόνο... ;)εγω νομιζω οτι απλα εχει μια εξυπνη σιτα απο την λαικη να παραμερισεις...
ρε μαν εχεις ανοιξει πολλα μετωπα....δεν φοβασαι μηπως δωσω την αιπι σου στον λαιον και ρθει σπιτι σου και σου χτυπησει την μπαλοκονοπορτα κατα τις 3 που κοιμασαι;
γιατί δεν βάζεις αυτό για άβαταρ
πες την αληθεια οτι σημερα κλειδωσες το πατζουρι απο φοβοουτε την μαντρα δεν φτανει να πηδηξει ο κοντος που να μπει και μεσα , η φιλιππινεζα θα τον πιασει ρε μαλακα που ειναι 1,50 και θα τον βγαλει νοκ αουτ
γιατι αυτα θα τα βαλω στο κωλο σου αλβανομαστορα ;)