Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τα διαζυγια και η καυση των νεκρων σας πειραζει και οχι οτι διαχειριζεται μια τεραστια περιουσια και αντι να δωσει μεχρι και το τελευταιο ευρω στους αδυναμους και στους ανυμπορους κανει επιλεκτικες φιλανθρωπιες ενω σαν σκληροπηρινικοι χριστιανοι θα επρεπε να ζουν με ενα κοματι ψωμι και νερο αυτοι τεντωνουν τις κοιλιες τους και κυκλοφωρουν με 20 κιλα χρυσαφι πανω τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι. Και αν γινει δημοψηφισμα, ο λαος που μαζεψε 4 εκατομμυρια υπογραφες για τις ταυτοτητες, θα ψηφισει υπερ  του διαχωρισμου  :jerking:
Τα ιδια λεγανε και για την Βασιλεια.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
α γαμήσου μωρή μαλακισμένη :)
Ευχαριστω πολύ, ξερεις οσοι ανθρωποι τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας απολαμβανουμε το σεξ, δεν το θεωρούμε κατι κακο.
Αλλα τι σου λεω τωρα....????
:)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τα ιδια λεγανε και για την Βασιλεια.
Φαντασου ομως οτι με τον Κωνσταντινο αποντα επι 7 χρονια και χωρις να ελθει καν στην Ελλαδα και με τον Καραμανλη να σφυριζει αδιαφορα, πηρε 34%.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ευχαριστω πολύ, ξερεις οσοι ανθρωποι τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας απολαμβανουμε το σεξ, δεν το θεωρούμε κατι κακο.
Αλλα τι σου λεω τωρα....????
:)

τι μου λες μαλακίες μου λες :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Φαντασου ομως οτι με τον Κωνσταντινο αποντα επι 7 χρονια και χωρις να ελθει καν στην Ελλαδα και με τον Καραμανλη να σφυριζει αδιαφορα, πηρε 34%.
Ναι και με τις φοροαπαλαγες,τις τεραστιες περιουσιες,το βατοπαιδι,τα σκανδαλα,θα σου πω εγω τι θα παρει η εκκλησια.
αλλα δεν υπαρχει ενας πολιτικος που θα το κανει,γιατι αρχιδια του ο λαος που πειναει.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι και με τις φοροαπαλαγες,τις τεραστιες περιουσιες,το βατοπαιδι,τα σκανδαλα,θα σου πω εγω τι θα παρει η εκκλησια.
αλλα δεν υπαρχει ενας πολιτικος που θα το κανει,γιατι αρχιδια του ο λαος που πειναει.

μαν γιατί λες να μην το κάνουν οι πολιτικοί?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Δεν ήρθε ο ίδιος αλλά το χρήμα που έριξε σε φυλλάδες κτλ. μια χαρά έφτασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom