Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Οχι αν ειχε ερθει θα την αφηνα να τη φαει ολη δεν ειμαι τσιπηςνομισα καμια χοντρη ελλεηνιδα ηρθε σπιτι σου
Οχι αν ειχε ερθει θα την αφηνα να τη φαει ολη δεν ειμαι τσιπηςνομισα καμια χοντρη ελλεηνιδα ηρθε σπιτι σου
δεν θα ειχες και αλλη επιλογη μαν......οι χοντρες οταν ειναι για γλυκα δεν αστειευονταιΟχι αν ειχε ερθει θα την αφηνα να τη φαει ολη δεν ειμαι τσιπης
δεν θα ειχες και αλλη επιλογη μαν......
Αυτο μπορει να τις εντυπωσιαζει αλλα το αλλο τις ηδονιζει πραγματικα... ;)
Oταν υποστηριξα κάποτε οτι ο γαμος ειναι εκκλησιαστικο μυστηριο, πεσανε καποιοι να με φανε, λεγοντας οτι ειναι απλως συμβαση προς την πολιτεια (Τομιτο).
Ποιος σου ειπε οτι ειμαι φανατικος της θρησκειας και της εκκλησιας?Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο σουρεαλιστικό στη ζωή. Άνθρωποι που γράφουν σε σάιτ για πουτάνες, δηλ. που πηγαίνουν με αυτές, να εμφανίζονται ως Χριστιανοί. Αν η Εκκλησία με τα μυστήρια και την ηθική της έχει δίκιο, τότε θα πάτε στην κόλαση. Η μόνη λογική, ξαναλέω λογική (τι μαλακίες λέω κι εγώ τώρα) ευχή που μπορεί να κάνει ένας μπουρδελιάρης και μια πόρνη, είναι να εύχεται να μην υπάρχει η κόλαση, ειδάλλως θα είναι μέσα στα καζάνια της για όλη την αιωνιότητα, όταν πεθάνει.
λαθος εισαι μαν.....το οτι παμε στα μπουρδελα δεν σημαινει οτι ειμαστε ανηθικοι......απλα ειμαστε αμαρτωλοι....και καποτε θα μετανοησουμε για τις αμαρτιες μας.....ο αμετανοητος μονο δεν σωζεταιΔεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο σουρεαλιστικό στη ζωή. Άνθρωποι που γράφουν σε σάιτ για πουτάνες, δηλ. που πηγαίνουν με αυτές, να εμφανίζονται ως Χριστιανοί. Αν η Εκκλησία με τα μυστήρια και την ηθική της έχει δίκιο, τότε θα πάτε στην κόλαση. Η μόνη λογική, ξαναλέω λογική (τι μαλακίες λέω κι εγώ τώρα) ευχή που μπορεί να κάνει ένας μπουρδελιάρης και μια πόρνη, είναι να εύχεται να μην υπάρχει η κόλαση, ειδάλλως θα είναι μέσα στα καζάνια της για όλη την αιωνιότητα, όταν πεθάνει.
Μετά τον τρίτο γάμο ναι.
Πριν την ΕΟΚ δεν υπηρχε διαζυγιο?Ο ίδιος ο Χριστός έχει απαγορεύσει το διαζύγιο, εκτός από περίπτωση πορνείας (εννοεί το κεράτωμα). Ους ο Θεός συνέζευξε άνθρωπος μη χωριζέτω. Δεν πάει να είσαι αλκοολικός και να τη δέρνεις, αυτή πρέπει να σε αντέξει. Δεν πάει να έχει γίνει μια γκρινιάρα που δεν σου κάθεται με τίποτα? πρέπει να κάνεις υπομονή. Η Εκκλησία αναγκάζεται να δώσει διαζύγιο, γιατί άΛλαξαν οι νόμοι όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ.
Πριν την ΕΟΚ δεν υπηρχε διαζυγιο?
Το οτι καποιος δεν τηρει κατα γραμμα τους ''κανονες'' του χριστιανισμου δεν σημαινει οτι μεσα του δεν πιστευει σε καποιον θεο.Εγω προσωπικα δεν πιστευω σε εκκλησιες και οτιδηποτε εχουν φτιαξει τα λαμογια του κοσμου για να αρπαζουνε λευτα απο τον κοσμακη και να διατηρουνε τα προνομια τους.Αυτο δεν με σταματα απο το να πιστευω σε μια ανωτερη δυναμη που δεν εχει καμια σημασια πως την ονομαζω.Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο σουρεαλιστικό στη ζωή. Άνθρωποι που γράφουν σε σάιτ για πουτάνες, δηλ. που πηγαίνουν με αυτές, να εμφανίζονται ως Χριστιανοί. Αν η Εκκλησία με τα μυστήρια και την ηθική της έχει δίκιο, τότε θα πάτε στην κόλαση. Η μόνη λογική, ξαναλέω λογική (τι μαλακίες λέω κι εγώ τώρα) ευχή που μπορεί να κάνει ένας μπουρδελιάρης και μια πόρνη, είναι να εύχεται να μην υπάρχει η κόλαση, ειδάλλως θα είναι μέσα στα καζάνια της για όλη την αιωνιότητα, όταν πεθάνει.
Αυτο παλι, που μερικοι πιστευουν οτι οποιος πηδαει πουτανες πιστευει υποκριτικα στο θεο, δεν μπορω να το καταλαβω. Καθολου ομως.Το οτι καποιος δεν τηρει κατα γραμμα τους ''κανονες'' του χριστιανισμου δεν σημαινει οτι μεσα του δεν πιστευει σε καποιον θεο.Εγω προσωπικα δεν πιστευω σε εκκλησιες και οτιδηποτε εχουν φτιαξει τα λαμογια του κοσμου για να αρπαζουνε λευτα απο τον κοσμακη και να διατηρουνε τα προνομια τους.Αυτο δεν με σταματα απο το να πιστευω σε μια ανωτερη δυναμη που δεν εχει καμια σημασια πως την ονομαζω.
Αυτο παλι, που μερικοι πιστευουν οτι οποιος πηδαει πουτανες πιστευει υποκριτικα στο θεο, δεν μπορω να το καταλαβω. Καθολου ομως.
Εγω πιστευω στην megan fox που αντικειμενικα ειναι θεα!!πιστευεις στον θεο ή στις πουτανες τυπε ?
εσενα σε βλεπω ηδη εχεις πιασει καλη θεση πρωτο καζανι εξω δεξιαπιστευεις στον θεο ή στις πουτανες τυπε ?
Δηλαδη?πιστευεις στον θεο ή στις πουτανες τυπε ?
Καθε μερα κανουμε (η δεν κανουμε..και η απραξια μπορει να βλαψει καποιον) 100 χειρωτερα πραγματα απο την ''πονρια''.Στην τελικη αν η πορνια συντελειτε απο 2 ενιληκα και απο κοινου συνενεση...ατομα...γιατι ειναι αμαρτια??? Μεγαλυτερη αμαρτια ειναι να βλεπουμε τον κουτσο να ζητιανεθει στο πεζοδρομιο και να του κλεινουμε επιδεικτικα το τζαμι...Αυτο παλι, που μερικοι πιστευουν οτι οποιος πηδαει πουτανες πιστευει υποκριτικα στο θεο, δεν μπορω να το καταλαβω. Καθολου ομως.