Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αλλα εχω σχεδιο μαν οταν ερχοντε γκομενακια σπιτι δεν τους δινω ιον...τους φτιαχνω κρεπες σοκολατα η περνω 2λιτρο παγωτο να εχουν τρωνε να χορτασουνε... :knockinb:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μουνοπαγηδα...

Συνημμένα

• 1064263_597863820282219_37651536_o.jpg
    1064263_597863820282219_37651536_o.jpg
    307,3 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Oταν υποστηριξα κάποτε οτι ο γαμος ειναι εκκλησιαστικο μυστηριο, πεσανε καποιοι να με φανε, λεγοντας οτι ειναι απλως συμβαση προς την πολιτεια (Τομιτο).

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο σουρεαλιστικό στη ζωή. Άνθρωποι που γράφουν σε σάιτ για πουτάνες, δηλ. που πηγαίνουν με αυτές, να εμφανίζονται ως Χριστιανοί. Αν η Εκκλησία με τα μυστήρια και την ηθική της έχει δίκιο, τότε θα πάτε στην κόλαση. Η μόνη λογική, ξαναλέω λογική (τι μαλακίες λέω κι εγώ τώρα) ευχή που μπορεί να κάνει ένας μπουρδελιάρης και μια πόρνη, είναι να εύχεται να μην υπάρχει η κόλαση, ειδάλλως θα είναι μέσα στα καζάνια της για όλη την αιωνιότητα, όταν πεθάνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο σουρεαλιστικό στη ζωή. Άνθρωποι που γράφουν σε σάιτ για πουτάνες, δηλ. που πηγαίνουν με αυτές, να εμφανίζονται ως Χριστιανοί. Αν η Εκκλησία με τα μυστήρια και την ηθική της έχει δίκιο, τότε θα πάτε στην κόλαση. Η μόνη λογική, ξαναλέω λογική (τι μαλακίες λέω κι εγώ τώρα) ευχή που μπορεί να κάνει ένας μπουρδελιάρης και μια πόρνη, είναι να εύχεται να μην υπάρχει η κόλαση, ειδάλλως θα είναι μέσα στα καζάνια της για όλη την αιωνιότητα, όταν πεθάνει.
Ποιος σου ειπε οτι ειμαι φανατικος της θρησκειας και της εκκλησιας?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
λαθος εισαι μαν.....το οτι παμε στα μπουρδελα δεν σημαινει οτι ειμαστε ανηθικοι......απλα ειμαστε αμαρτωλοι....και καποτε θα μετανοησουμε για τις αμαρτιες μας.....ο αμετανοητος μονο δεν σωζεται

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Μετά τον τρίτο γάμο ναι.  :grin:

Ο ίδιος ο Χριστός έχει απαγορεύσει το διαζύγιο, εκτός από περίπτωση πορνείας (εννοεί το κεράτωμα). Ους ο Θεός συνέζευξε άνθρωπος μη χωριζέτω. Δεν πάει να είσαι αλκοολικός και να τη δέρνεις, αυτή πρέπει να σε αντέξει. Δεν πάει να έχει γίνει μια γκρινιάρα που δεν σου κάθεται με τίποτα? πρέπει να κάνεις υπομονή. Η Εκκλησία αναγκάζεται να δώσει διαζύγιο, γιατί άΛλαξαν οι νόμοι όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ο ίδιος ο Χριστός έχει απαγορεύσει το διαζύγιο, εκτός από περίπτωση πορνείας (εννοεί το κεράτωμα). Ους ο Θεός συνέζευξε άνθρωπος μη χωριζέτω. Δεν πάει να είσαι αλκοολικός και να τη δέρνεις, αυτή πρέπει να σε αντέξει. Δεν πάει να έχει γίνει μια γκρινιάρα που δεν σου κάθεται με τίποτα? πρέπει να κάνεις υπομονή. Η Εκκλησία αναγκάζεται να δώσει διαζύγιο, γιατί άΛλαξαν οι νόμοι όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ.
Πριν την ΕΟΚ δεν υπηρχε διαζυγιο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το οτι καποιος δεν τηρει κατα γραμμα τους ''κανονες'' του χριστιανισμου δεν σημαινει οτι μεσα του δεν πιστευει σε καποιον θεο.Εγω προσωπικα δεν πιστευω σε εκκλησιες και οτιδηποτε εχουν φτιαξει τα λαμογια του κοσμου για να αρπαζουνε λευτα απο τον κοσμακη και να διατηρουνε τα προνομια τους.Αυτο δεν με σταματα απο το να πιστευω σε μια ανωτερη δυναμη που δεν εχει καμια σημασια πως την ονομαζω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το οτι καποιος δεν τηρει κατα γραμμα τους ''κανονες'' του χριστιανισμου δεν σημαινει οτι μεσα του δεν πιστευει σε καποιον θεο.Εγω προσωπικα δεν πιστευω σε εκκλησιες και οτιδηποτε εχουν φτιαξει τα λαμογια του κοσμου για να αρπαζουνε λευτα απο τον κοσμακη και να διατηρουνε τα προνομια τους.Αυτο δεν με σταματα απο το να πιστευω σε μια ανωτερη δυναμη που δεν εχει καμια σημασια πως την ονομαζω.
Αυτο παλι, που μερικοι πιστευουν οτι οποιος πηδαει πουτανες πιστευει υποκριτικα στο θεο, δεν μπορω να το καταλαβω. Καθολου ομως.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.379
Πόντοι
12.756
Αυτο παλι, που μερικοι πιστευουν οτι οποιος πηδαει πουτανες πιστευει υποκριτικα στο θεο, δεν μπορω να το καταλαβω. Καθολου ομως.

πιστευεις στον θεο ή στις πουτανες τυπε ?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Καθε μερα κανουμε (η δεν κανουμε..και η απραξια μπορει να βλαψει καποιον) 100 χειρωτερα πραγματα απο την ''πονρια''.Στην τελικη αν η πορνια συντελειτε απο 2 ενιληκα και απο κοινου συνενεση...ατομα...γιατι ειναι αμαρτια??? Μεγαλυτερη αμαρτια ειναι να βλεπουμε τον κουτσο να ζητιανεθει στο πεζοδρομιο και να του κλεινουμε επιδεικτικα το τζαμι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom