Νέα

Τελικά....οι άντρες ικανοποιούν τις γυναίκες....;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα povel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.704
Πόντοι
19.485
Ηδη εχουν ακουστει,γραφετε συνεχεια ποστ με μια γραμμη,το θρεντ εφτασε 3 σελιδες μαλακιες(συμπεριλαμβανομενου και της δικιας μου..),τις τελευταιες μερες ολα τα θρεντ ακολοουθουν αυτη τη γραμμη,οσα πηγα να διαβασω αυτες τι μερες που ελειπα δεν τα ολοκληρωσα.

Ηρεμηστε παιδιααα!!Εχετε ξεσαλωσει.

Οσο δεν υπάρχει αντίλογος τι θες να κάνουμε? Να γράψουμε έκθεση?

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
EvilPlasma δίκιο έχει ο LION7 και εσύ έχεις δίκιο. Το θέμα είναι να κάνουμε χαβαλέ αλλά να ακούγεται και κάτι σωστό.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Mερικές "εξαιρέσεις" οοοοοό,τι και να κάνεις μένουν πάντοτε ανικανοποίητες...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτές λέγονται λεσβίες που δεν το έχουν καταλάβει

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ηδη εχουν ακουστει,γραφετε συνεχεια ποστ με μια γραμμη,το θρεντ εφτασε 3 σελιδες μαλακιες(συμπεριλαμβανομενου και της δικιας μου..),τις τελευταιες μερες ολα τα θρεντ ακολοουθουν αυτη τη γραμμη,οσα πηγα να διαβασω αυτες τι μερες που ελειπα δεν τα ολοκληρωσα.

Ηρεμηστε παιδιααα!!Εχετε ξεσαλωσει.

Φιλε τη γνωμη μου την ειπα παραπανω, αν θες και αλλο "Οχι δεν τις ικανοποιουν στο μεγαλυτερο ποσοστο." απλα δε το λεει κανενας. αυτο ειναι.ολοι προσπαθουν ομως. οταν τα δυο φυλα μαθουν να μιλουν μεταξυ τους τοτε θα ικοανοποιηθουν και οι δυο. τελος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
ρε βατοπεδι που ισε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ευτυχως οι περισσοτεροι πεφτουν σε παγιδες και δεν καταλαβαινουν πως η ικανοποιηση μιας γυναικας στο κρεββατι ειναι μια υποθεση οχι τοσο απλη αλλα σε καμμια περιπτωση τοσο πολυπλοκη...ολα στη ζωη,μα ΟΛΑ ειναι θεμα εμπειριας και διαθεσης...και λιγο παρατηρησης....
Με εμπειρια και καλη διαθεση πετυχενη σε μεγαλο βαθμο,δεν χρειαζεται βιασυνη,και οχι γρηγορη εκσπερματωση το βασικοτερο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645

Ρε παικτη,ειπαμε μια δυο μαλακιες,αλοιμονο,μετα απο κει πιστευω οτι το θεμα ψοφαει.

Για ελα στη θεση καποιο που θα διαβασει μετα το θεμα (γιατι στην ουσια αυτο ειναι το φορουμ,γιατι αλλιως ειναι τσατ) τι εχει να τραβηξει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.704
Πόντοι
19.485
EvilPlasma δίκιο έχει ο LION7 και εσύ έχεις δίκιο. Το θέμα είναι να κάνουμε χαβαλέ αλλά να ακούγεται και κάτι σωστό.

Ναι χωρίς γυναικεία άποψη ΔΕΝ παίζει να ακουστεί κάτι σωστό και να ακουστεί θα ναι μαλακία, συμφωνώ με τον avatar! Tα cosmogirls του site είναι για λίγα θρεντ (άσε που να πουν οι αγάμητες πώς ικανοποιούνται είναι κάπως άκυρο) άσε που ετοιμάζονται από τώρα για την έξοδο του Σαββάτου

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι χωρίς γυναικεία άποψη ΔΕΝ παίζει να ακουστεί κάτι σωστό και να ακουστεί θα ναι μαλακία,

Εγώ που έχω γυναικεία άποψη αλλά έχω συμφωνήσει με πολλούς εδώ μέσα; Πάλι μαλακίες λέω γαμώτο;

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
χαλαρώστε. Από ότι βλέπετε τα θρεντς, όλα σχεδόν ισοπεδωνονται τελευταίως.φταίμε εμείς που δεν ακούγεται κάτι σωστό. κανείς άλλος. Και χαλαρά, ειρήνη μεταξύ μας...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φυσικά κ μας ικανοποιούν,αλλιώς δεν θα τους γουστάραμε.. :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.704
Πόντοι
19.485
ΟΚ γυναίκα είσαι! Το θέμα είναι να ακουστούν κάποιες απόψεις, εσύ είσαι απλώς 1και μόνο άποψη!

Επισκέπτης
λυπαμαι αλλα ειστε χαζοι αν νομιζετε οτι θα σας πει μια γκομενα τι γουσταρει απο το ιντερνετ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom