fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Και πανακριβο αμαξι και πανακριβο σπιτι και μια περιουσια ενω εγω την πουτσα μου και 20-50 ευρω!
Είναι πολύ καλύτερο να έχεις πάει με πολλές.Υπάρχουν δύο milestones.Το ένα είναι η πρώτη γκόμενα και το άλλο οι πρώτες 10.Μετά την πρώτη όλα γίνονται ευκολότερα και μετά τις 10 πολύ πιο εύκολα.Ενας σημαντικός λόγος είναι οτι αποκτάς εμπειρία του χρονικού βάθους.Ξέρεις δηλαδή τα στάδια γνωριμία,ραντεβού,σεξ και μπορείς να επιλέξεις πολύ καλύτερα τους κατάλληλους στόχους χωρίς να χάνεις το χρόνο σου και μαθαίνεις να προγραμματίζεις καλύτερα τις κινήσεις ανάλογα με τα resources.Επίσης γίνεσαι πολύ καλύτερος σε τεχνικά θέματα.
γαμα εσυ ρωσσιδες με 5 ευρω τυπε,που απο μεσα τους λενε αντε μαλακα τελειωνε περιμενει και αλλος,καλυτερα ειναι
Πολυ σωστος αγαπητε!!
Να συμπληρωσω οτι μαθαινεις και ποτε να τις ξεφορτωνεσαι ωστε να μην δενονται πολυ, και μετα εχουμε κλαμματα και τραβηγματα...
Πωπω οι σουπερ γαμιαδες που για παρτη τους οι γκομενες κοβουν φλεβα!
Πωπω οι σουπερ γαμιαδες που για παρτη τους οι γκομενες κοβουν φλεβα!
....και αποκτα καποια περισσοτερη υπομονη στο να διαχειριζεται τις γυναικειες υστεριες....
θα συμφωνησω σ΄αυτο.Εάν κάποια του ζαλίζει τα αρχίδια, δεν έχει ανάγκη να την διαχειριστεί ή να την ανεχτεί. Απλά πάει στην επόμενη.
Xm...δεν νομίζω. Αυτό που νιώθει ότι μπορεί να κάνει ένας άντρας που έχει πάει με πολλές, είναι ακριβώς το αντίθετο. Δλδ, ΔΕΝ χρειάζεται να έχει υπομονή για υστερίες. Εάν κάποια του ζαλίζει τα αρχίδια, δεν έχει ανάγκη να την διαχειριστεί ή να την ανεχτεί. Απλά πάει στην επόμενη.
Ναι, λίγο το χεις?
Μεγαλη μαγκια το να χωριζεις οταν πρεπει. Σαν κύριος, χωρις αλληλοβρισιδια και κακιες.
Xm...δεν νομίζω. Αυτό που νιώθει ότι μπορεί να κάνει ένας άντρας που έχει πάει με πολλές, είναι ακριβώς το αντίθετο. Δλδ, ΔΕΝ χρειάζεται να έχει υπομονή για υστερίες. Εάν κάποια του ζαλίζει τα αρχίδια, δεν έχει ανάγκη να την διαχειριστεί ή να την ανεχτεί. Απλά πάει στην επόμενη.
Ναι, λίγο το χεις?
Μεγαλη μαγκια το να χωριζεις οταν πρεπει. Σαν κύριος, χωρις αλληλοβρισιδια και κακιες.
σε ολα τα θρεντ την ιδια ατακα λες μας τα εχεις πρηξει
σε ολα τα θρεντ την ιδια ατακα λες μας τα εχεις πρηξει
και πηδάει τις υπαλλήλους του.
Αυτός τύπε είναι εβερεστ...
ζητειται κυριος χαχαχα
πρωτα ειναι το χρημα και μετα η γκομενα...
η γκομενα θα παει με αυτον στην εταιρια που θα την βολεψει και οχι με τον εργατη ;)