Νέα

Τεκτονισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcturus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
εγώ μπλεγμένος με θρησκείες ? αυτό μου έλειπε  :2funny:
δεν χρειάζετε να υπήρξε κάποιος τέκτονας για να αναγνωρίζει μια αντιγραφή της προτεσταντικής ηθικής-θεολογίας σε συνδοιασμό με 1002 αιρετικές διαστρεβλώσεις γνωστών θρησκείων  :P

anyway γνώμμη μου και δεν αλλάζει, δεν έχω καμιά κόντρα μαζί σου..
Από τι στιγμη που δεν ξερεις, γιατι εκφερεις γνωμη? Μιλα για αλλα θεματα που ξερεις. Και μην πετας ανόητες θεωριες γιατι εκτειθεσαι.
Ποια Θρησκεια? Δεν είναι Θρησκεια, φιλοσοφικο ιδρυμα είναι .

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Από τι στιγμη που δεν ξερεις, γιατι εκφερεις γνωμη? Μιλα για αλλα θεματα που ξερεις. Και μην πετας ανόητες θεωριες γιατι εκτειθεσαι.
Ποια Θρησκεια? Δεν είναι Θρησκεια, φιλοσοφικο ιδρυμα είναι .

για συγκεκριμένο ηθικό-φιλοσοφικό κώδηκα μίλησα, όχι για θρησκεία..
που παρεμπιπτόντως αν είσαι άθεος δεν μπορείς να είσαι μέλος σε αυτό το καθαρά φιλοσοφικό ίδρυμα

τώρα από πότε τα φιλοσοφικά ιδρύματα απαιτούν από τα μέλη τους να ανοίκουν σε κάποια θρησκεία και να δηλώνουν πίστη σε κάποιο θεό δεν ξέρω...
η μάλλον ξέρω  :grin:

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
για συγκεκριμένο ηθικό-φιλοσοφικό κώδηκα μίλησα, όχι για θρησκεία..
που παρεμπιπτόντως αν είσαι άθεος δεν μπορείς να είσαι μέλος σε αυτό το καθαρά φιλοσοφικό ίδρυμα

τώρα από πότε τα φιλοσοφικά ιδρύματα απαιτούν από τα μέλη τους να ανοίκουν σε κάποια θρησκεία και να δηλώνουν πίστη σε κάποιο θεό δεν ξέρω...
η μάλλον ξέρω  :grin:
Προυποθεση να μπεις είναι να πιστευεις στην υπαρξη του Θεου, τι δεν καταλαβαίνεις?
Και από την στιγμη που δεν εχεις μπει ποτε στο χωρο, τι καθεσαι και λες? Καλα διαβασε τις διαφορες θεωριες συνομωσίας και ελα να πουλήσεις πνευμα, μεχρι εκει εισαι.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Προυποθεση να μπεις είναι να πιστευεις στην υπαρξη του Θεου, τι δεν καταλαβαίνεις?
Και από την στιγμη που δεν εχεις μπει ποτε στο χωρο, τι καθεσαι και λες? Καλα διαβασε τις διαφορες θεωριες συνομωσίας και ελα να πουλήσεις πνευμα, μεχρι εκει εισαι.

μάλιστα..
φιλοσοφικό ίδρυμα που δεν έχει σχέση με θρησκεία η θρησκευτική θεολογία-ηθική αλλά προυποθεση για να μπεις είναι να πιστευεις στην υπαρξη του Θεου
οκ εγώ δεν ξέρω τίποτα :grin:

...

και όχι δεν είμαι από τους τύπου που σου λένε ότι διαβάζουν στα μπλογκ..
και σίγουρα δεν δαιμονοποιώ κάτι για να μην παρεξηγουμαι

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Λοιπον η Αληθεια περι τεκτονσμου είναι η εξης
Ολοι αυτοι μαζευονατι εκει και βιαζουν παρθενες και πινουν αιμα μικρων παιδων
Τελευταια βεβαια υπαρχει ένα πρόβλημα ..δεν βρισκονατι παρθενες καθως τις εχουν ξεπαρθενεψει τα μελη του μπουρδελα
για αυτό και εχει παρει την κατω βολτα ...
ετσι η μεγαλη στοα εδωσε την αδεια να φερνουν και κανενα βιζιτονι για γινεται τζερτζελες

Τωρα αν ο καποδιστριας η ο κολοκοτρωνης ηταν η όχι τεκτονες ..αν καποιος ξερει λιγα πραγματάκια στα αγαλματα τους όχι μονο φαινεται η ιδιοτητα αλλα και ο βαθμος ...

Από οσο εχω καταλαβει ... υπαρχουν τεκτονες που δεν θα αποκαλυψουν ποτε την ιδιοτητα τους σε οποιον και οποιον
Τεκτονες της πλακας που δεν καταλαβαν ουτε που μπηκαν ουτε γιατι μπηκαν
Αυτοι που πολύ θα ηθελαν να γινουν τεκτονες αλλα δεν τους παιρνει με τιποτα
και οι ασχετοι που απλα παραφιλολογουν....

αντε καλημερες

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
μάλιστα..
φιλοσοφικό ίδρυμα που δεν έχει σχέση με θρησκεία η θρησκευτική θεολογία-ηθική αλλά προυποθεση για να μπεις είναι να πιστευεις στην υπαρξη του Θεου

Δηλαδη οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι δεν μιλησαν περι Θεου (Δημιουργο αρχη)? Δηλαδη στη φιλοσοφια δεν μιλας για τετοι θεματα? τοσο αστοιχείωτος πια?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

δεν ξέρω αν το κάνουν αλλα το ταλμούδ που έχει ακόμα οπαδούς - και εντός στοάς- μια χαρά αναφέρει τέτοιες πρακτικές  :)
είναι γελοίο αλλά αυτά υπάρχουν γραμένα σε ιερά εβραϊκά κείμενα (ταλμούδ όπως ανέφερα-πχ τα blood libels)  μας αρέσει δεν μας αρέσει

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Τελευταια βεβαια υπαρχει ένα πρόβλημα ..δεν βρισκονατι παρθενες καθως τις εχουν ξεπαρθενεψει τα μελη του μπουρδελα
για αυτό και εχει παρει την κατω βολτα ...
ετσι η μεγαλη στοα εδωσε την αδεια να φερνουν και κανενα βιζιτονι για γινεται τζερτζελες

Τωρα αν ο καποδιστριας η ο κολοκοτρωνης ηταν η όχι τεκτονες ..αν καποιος ξερει λιγα πραγματάκια στα αγαλματα τους όχι μονο φαινεται η ιδιοτητα αλλα και ο βαθμος ...

Από οσο εχω καταλαβει ... υπαρχουν τεκτονες που δεν θα αποκαλυψουν ποτε την ιδιοτητα τους σε οποιον και οποιον
Τεκτονες της πλακας που δεν καταλαβαν ουτε που μπηκαν ουτε γιατι μπηκαν
Αυτοι που πολύ θα ηθελαν να γινουν τεκτονες αλλα δεν τους παιρνει με τιποτα
και οι ασχετοι που απλα παραφιλολογουν....

αντε καλημερες
το λυσαμε το πρόβλημα με τις παρθενες. κάθε μερα στηνόμαστε εξω από σχολεια και κεντρα μεταναστών. Ασε που καναμε κονε με ΙΣΙΣ και μας φερνουν ότι θελουμε.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
μάλιστα..

Δηλαδη οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι δεν μιλησαν περι Θεου (Δημιουργο αρχη)? Δηλαδη στη φιλοσοφια δεν μιλας για τετοι θεματα? τοσο αστοιχείωτος πια?

Φιλε ο τεκτονισμος δεν κανει διαχωρισμο σε θρησκείες απλα ζηταει από τα μελη του να πιστευουν σε ένα θεο
Υπαρχουν στοες στην Ινδια ας πουμε που υπαρχουν χριστιανοι , βουδιστες , μωαμεθανοι , ινδουιστες και εβραιοι ολοι μαζι
Σου λεει κατι αυτό ?

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
δεν ξέρω αν το κάνουν αλλα το ταλμούδ που έχει ακόμα οπαδούς - και εντός στοάς- μια χαρά αναφέρει τέτοιες πρακτικές  :)
είναι γελοίο αλλά αυτά υπάρχουν γραμένα σε ιερά εβραϊκά κείμενα (ταλμούδ όπως ανέφερα-πχ τα blood libels)  μας αρέσει δεν μας αρέσει
εσυ ξερεις για ταλμουδ και ότι εχει οπαδους εντος των στοων ΧΩΡΙΣ όμως να εχεις μπει ποτε σε στοα?
Μπραβο μαντικες ικανότητες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μάλιστα..

καταρχήν μάθε να μιλάς χωρίς να προσβάλεις τον συνομιλητή σου που δεν σε υποχρέωσε να απαντήσεις και μετά κρίνε τον
αυτό το πάθος και οι υψηλοί τόνοι μόνο γνώση επί του θέματος δεν προδίδουν  :)

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
καταρχήν μάθε να μιλάς χωρίς να προσβάλεις τον συνομιλητή σου που δεν σε υποχρέωσε να απαντήσεις και μετά κρίνε τον
αυτό το πάθος και οι υψηλοί τόνοι μόνο γνώση επί του θέματος δεν προδίδουν  :)
κσταρχην απαντα σε αυτό που σου εγραψα και ασε τι ξερω και τι δεν ξερω.
Και δεν σε προσβαλλα. Ερχεσαι εδώ και γραφεις ότι ναναι, δεν εχεις ανοιξει ποτε ένα βιβλιο στη ζωη σου, εκτος από θεωριες συνομωσίας, και ερχεσαι και πουλας πνευμα . Ασε που νομιζεις ότι ξερεις περι τεκτονισμου χωρις να ησουν ποτε. Δεν εχεις ιδεα για αυτό παψε να ασχολείσαι με θεματα που δεν γνωρίζεις και κυριοτερο που δεν καταλαβαίνεις.

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1

εγώ μπλεγμένος με θρησκείες ? αυτό μου έλειπε  :2funny:
δεν χρειάζετε να υπήρξε κάποιος τέκτονας για να αναγνωρίζει μια αντιγραφή της προτεσταντικής ηθικής-θεολογίας σε συνδοιασμό με 1002 αιρετικές διαστρεβλώσεις γνωστών θρησκείων  :P

Και επειδή το παιζεις εξυπνος εξηγησε σε ολους τι θες να πεις με αυτό. Κανε μια αναλυση για να σου απαντησω και εγω πιο σοβαρα.
αντε περιμενω

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ψυχραιμια παιδια ..καλα τα πατε σε γενικες γραμες δεν χρειαζονται νευρα και αντιπαραθέσεις ,,,κανει κακο και είναι και Παρασκευη

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Ψυχραιμια παιδια ..καλα τα πατε σε γενικες γραμες δεν χρειαζονται νευρα και αντιπαραθέσεις ,,,κανει κακο και είναι και Παρασκευη
Εχεις δικιο, αλλα να εκφερουν γνωμη χωρις να ξερουν τεσπα.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Κοιτα χειρωτερο από την αγνοια είναι η ημιμαθεία ...
Το κακο με το διαδυκτιο είναι ότι ο κάθε ενας μπενει και μπορει να γραψει ότι θελει ...
Οποτε εκει χρειαζεται λιγο φιλτραρισμα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
κσταρχην απαντα σε αυτό που σου εγραψα και ασε τι ξερω και τι δεν ξερω.
Και δεν σε προσβαλλα. Ερχεσαι εδώ και γραφεις ότι ναναι, δεν εχεις ανοιξει ποτε ένα βιβλιο στη ζωη σου, εκτος από θεωριες συνομωσίας, και ερχεσαι και πουλας πνευμα . Ασε που νομιζεις ότι ξερεις περι τεκτονισμου χωρις να ησουν ποτε. Δεν εχεις ιδεα για αυτό παψε να ασχολείσαι με θεματα που δεν γνωρίζεις και κυριοτερο που δεν καταλαβαίνεις.

αφού μιλάμε βάση προσωπικής κρίσης και όχι αντικειμενικά πάμε..

επιδή καταλαβαίνω και γνωρίζω (και όχι από κάτι που απλά διάβασα  :grin: ) μου είναι αδύνατο να πάρω την φάση γενικά στα σοβαρα...
δεν υπάρχει κάτι άξιο σοβαρότητας σε αυτά τα θέματα που αναφέρεις πως και καλά δεν γνωρίζω και δεν καταλαβαίνω
μόνο πίπες και παραμύθια κρύβοντε πίσω από όλα αυτά κατα γνώμμη μου με σκοπό τα κονέκσιονς
πίπες και παραμύθια...

καλή σου μέρα  :)

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
αφού μιλάμε βάση προσωπικής κρίσης και όχι αντικειμενικά πάμε..

επιδή καταλαβαίνω και γνωρίζω (και όχι από κάτι που απλά διάβασα  :grin: ) μου είναι αδύνατο να πάρω την φάση γενικά στα σοβαρα...
δεν υπάρχει κάτι άξιο σοβαρότητας σε αυτά τα θέματα που αναφέρεις πως και καλά δεν γνωρίζω και δεν καταλαβαίνω
μόνο πίπες και παραμύθια κρύβοντε πίσω από όλα αυτά κατα γνώμμη μου με σκοπό τα κονέκσιονς
πίπες και παραμύθια...

καλή σου μέρα  :)
μετα από αυτή την απαντηση παω πασο. Με καλυψες απολυτα όπως και στους περισσοτερους πιστευω. Αφου γνωρίζεις ότι δεν γνωρίζεις , εισαι σε καλο δρομο

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Τόση φασαρία για κάτι καραγκιόζηδες που μαζεύονται στο Royal Olympic στις στήλες του Ολυμπίου Διός και κάνουν κάτι γελοίες τελετές με σπαθάκια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom