observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Ο Παϊπέτης - ναι , Πάτρα κλπ ήταν αυτος με το σχίσμα ..εδω- κάτω- μετα τη μεση >>
αμα μπλεξω με τετοια τι μπορει να παθω?
εχω με στοά Κούπερ και στοά Σπυρομήλιου κανει;θελω να μπω στις στοες
οποιος εχει κονε με μασονια ας στειλει πμ
υπαρχουν και γυναικες. Υπαρχουν καθαρα αντρικα, γυναικεια και μεικτα ταγματα .mono αντρες μασονοι υπαρχουν?
φιλε εγω μια φορα μπηκα κι αραξα. την ειχα δει περιεργα τοτε και δεν σηκωνα πολλα πολλαΚαι δεν θα μπεις ποτε σε στοα μονο από περιεργεια..αλλα και να μπεις θα φυγεις γρηγορα.
δεν καταλαβα τι εννοειςφιλε εγω μια φορα μπηκα κι αραξα. την ειχα δει περιεργα τοτε και δεν σηκωνα πολλα πολλα
αν αυτό καταλαβες... θα απογοητευτειςαν ήμουν πάντως Αθήνα θα γραφόμουν χαλαρά στην στοά...
αλληλουποστηρίζονται πολύ με δουλειές και τέτοια ;)
έχει χρήμα η υπόθεση
αν αυτό καταλαβες... θα απογοητευτεις
αφου τα ξερεις από πρωτο χερι ..σαν τους μάρτυρες του ιεχωβά λειτουργούν ...
υποστιρίζει ο ένας τον άλλο και οι κάνουν χρυσές δουλειές μεταξύ τους ;)
αφου τα ξερεις από πρωτο χερι ..
τι άλλο θα ακουσω σημερα Θεε μου
σαν τους μάρτυρες του ιεχωβά λειτουργούν ...
υποστιρίζει ο ένας τον άλλο και οι κάνουν χρυσές δουλειές μεταξύ τους ;)
επειδή υπαρχουν γιατροι και δικηγοροι , αυτό τι σημαινει? υπαρχουν και απλοι ταμιες, κρεοπωληδες , κτλπ.εσύ γιατί λες να βουλοδέρνουν εκεί μέσα γιατροί και δικηγόροι..
για να το φιλοσοφούν ?
για τα κονέκσιονς
επειδή υπαρχουν γιατροι και δικηγοροι , αυτό τι σημαινει? υπαρχουν και απλοι ταμιες, κρεοπωληδες , κτλπ.
Εάν δεν ξερεις μην πουλας πνευμα.
Θα στο πω και αλλιως: Αν εχεις αναγκη από ιατρο η δικηγορο, και ενας φιλος σου είναι, και μαλιστα καλος, δεν θα τον χρησιμοποιησεις?
Και ΝΑΙ πολύ πανε να μαθουν 10 πραγματα, αλλα πανε για περιεργεια , αλλοι γιατι ΝΟΜΙΖΟΥΝ θα εχουν και γαμω τα κονεκσιονς όπως λες.
Κοινωνια Αγγέλων δεν είναι ! Στην εκκλησια κάθε Κυριακη πανε καλοι και αγαθοι ανθρωποι? Όχι, αυτό τι σημαινει ότι φταιει η Εκκλησια?
Σοβαρεψου λιγο
Καλυτερα από μενα αποκλειεται να ξερεις.μαν δεν έκρινα αν είναι καλοί οι κακοί.. ούτε με νοιάζει αυτό
είναι όμως μια μικρή κοινωνία ανθρώπων που υποστιρίζει ο ένας τον άλλο .. που το κακό ?
όσο για το τι μελετάνε και που ακριβώς βασίζοντε φιλοσοφικά οι δομές τους θα μου επιστρέψεις να το ξέρω καλλίτερα από σένα
Καλυτερα από μενα αποκλειεται να ξερεις.
Και πολύ αμφιβαλλω αν υπήρξες ποτε τεκτονας