Καλησπέρα
@a.step και σε όλα τα μέλη ( όχι τα μούφα) απλά μία ενημερωσούλα ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι παίζει.
Σε παλαιότερους χρόνους εργαζόμουν με το telegram και το viber αλλά και με άλλη μία γραμμή η οποία ήταν για το εξωτερικό πελάτες του εξωτερικού. Αλλά φυσικά και με όλα τα social, forum ,facebook, instagram, tik tok ,με όλους τους τρόπους πλέον εγώ δεν το έχω ανάγκη αυτό.
Και επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία 4 χρόνια πάρα πολλοί εδώ στο forum, πολλά σεβαστά πραγματικά για μένα ΜΕΛΗ έχουν αποχωρήσει από το forum και πολύ καλά έκαναν και όλα τα χρόνια μιλάμε μόνο ιδιωτικά μεταξύ μας χωρίς να ξέρει κανείς τι γίνεται.....
Όπως και πολλές γυναίκες όλων των υπηρεσιών έχουν αποχωρήσει μέσα σε μία νύχτα από το forum χωρίς ούτε ενα αντίο παίκτες.
Και επειδή έχει γίνει όλο το forum μπάτε σκύλοι αλέστε με πρόμο, νταβατζίδες, γλυκανάλατους, αγαπούληδες, κλώνους και troll
(εσκεμμένα όλα αυτά )
και μετά από επικοινωνία με τους admin έγινε και το τραγικό, υπάρχει η επικοινωνία με e-mail όποιος θέλει να το στείλω να το δείτε ... μας ανακοινώθηκε ότι πρέπει να δίνουμε εμείς οι εργαζόμενες 200€ το μήνα στο forum για να έχουμε τον έλεγχο στα νήματά μας και ότι δεν μπορούν να το "διαχειριστούν" ενώ παλαιότερα μπορούσαν... νταβατζιλίκι εγώ το λέω...
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μία χαρά μπορούν να τα διαχειριστούν όλα εγώ έχω 3 επιχειρήσεις πέραν του μασάζ και τόσους εργαζόμενους και τόσους πελάτες και μπορώ και τα κουμαντάρω ένα forum δεν μπορούν να διαχειριστούν ?
Ξεκάθαρα λοιπόν δεν θέλουν για τους προφανείς λόγους. Ολα γίνονται επίτηδες και επιτρέπονται όλα.... γιατί πιστεύουν μέχρι εκεί πάει ο νους τους ότι θα μας εξαναγκάσουν να πληρώσουμε το 200άρι το μήνα στο forum.
Και για αυτό το λόγο αφήνουν να σουλατσάρουν όλοι αυτοί οι επιτήδειοι.
Ενώ πλέον υπάρχουν όλα τα μέσα + τρόποι να εργαστεί όποια θέλει.
4 χρόνια ζητάγαμε από τους admin μία καρτέλα κρητικών και δεν γινόταν... πόσες αναφορές έχουν κάνει πελάτες σε συγκεκριμένους ανθρώπους και δεν γινόταν πάλι να βγουν εκτός αναρωτηθεί τα λοιπόν..
Από τη στιγμή λοιπόν που όλοι οι δικοί μου πελάτες έχουν βγει εκτός συνειδητά κ οικειοθελώς γιατί έχουν καταλάβει τι παίζει στο forum και θα βγουν κι άλλοι και κάνουν κουμάντο τα νταβατζιλικια εμένα δεν με χωράει το forum εδώ ούτε με αντιπροσωπεύει η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.
Για αυτό το λόγο έχουμε φύγει πολλές και θα φύγουν κι άλλες.
Και εργαζόμαστε με διαφορετικούς τρόπους εγώ προσωπικά το έχω ξαναπεί δεν έχω ανάγκη την διαφήμιση από το μπουρδέλα.
Όποιος θέλει μας βρίσκει στο viber κ στο telegram και εκεί που έχουμε συνεννοηθεί ιδιωτικά.
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε τι έγραψα......Νταβατζακους να τους πληρώνω δεν έχω ανάγκη δεν μου χρειάζονται.
Κάποτε ήταν ένα forum δωρεάν αναρτήσεων και η κάθε κοπέλα μπορούσε να γράψει τις υπηρεσίες της και να δουλέψει με μέλη που έμπαιναν σε διαδικασίες να καθαρίσουν τα νήματα κ κάποτε οι admin ασχολιόντουσαν ,τα μέλη που υπήρχαν ήταν πραγματικά και έπαιρναν υπηρεσίες και έγραφα αληθινές κριτικές δεν σπάμαραν επίτηδες ....Δεν το άφησαν όπως ήταν θα το βρουν μπροστά τους στο μέλλον.
Έχω πάνω από 120 μηνύματα που γράφουν άνθρωποι προσωπικά σε μένα φοβόμαστε να γράψουμε κριτικές κ σχόλια μας την πέφτουν και με ιδιωτικά μηνύματα και δημόσια με σκοπό να χάνονται οι κριτικές και οι αναρτήσεις στις πίσω σελίδες.. και γαμάνε τα νήματα όλων επίτηδες. Γνωρίζετε πόσα σχόλια και κριτικές έχουν γράψει πελάτες μου και δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ δεν εγκρίθηκαν ποτέ.... αναρωτηθείτε και για αυτό..
Να μην παίζει πολυ ΤΕΑ και diamonds στο forum ΔΕΝ τους συμφέρει αφού δεν μας πληρώνει το 200άρι το νταβατζιλίκι.....
Τα φιλιά μου
ΤΕΑ.
VIBER MESSAGE και telegram όποιος θέλει
6979398952