Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (12 μέλη και 37 επισκέπτες)

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.648
Πόντοι
456
ωραίες φωτό...ωραίες χειλάρες....αντέ και εις ανώτερα....(να μας ποστάρεις φωτό όπου θα το ρουφάς το καύλι! :buck2:)... και χρόνια σου πολλά...ΣΚΟΡΠΙΝΑ....να χαρίζεις όμορφες-καυλιάρικες στιγμές στα αγόρια σου!
Υγεία πάνω απ'όλα ....μιας και πέρασες την περιπέτεια σου...πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει τπτ πιο σημαντικό από αυτό!

Τα φιλιά μου... :*:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Ολα τα...πανέρια πανω σου φωνάρα απαιχτη!!!!Αντε και με χρυσο δίσκο...π(ι)ες τα ολα ομορφα και δυνατα...με βαθεια ερμηνεια!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

apokol

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Εντάξει @vais77 ..... εφόσον δεν ανεβάζεις εσύ υλικό θα σου ανεβάσω ένα μικροοοοο μέρος απ την συνεδρία μου πριν λίγα λεπτά....Με το μικρόφωνο είπαμε 3 τραγουδάκια μπαμ μπαμ ... καλη απόλαυση
❣️❣️❣️❣️
Πωπω... θες να σου κάνω εγώ ένα μασαζακι??

• Χαχα

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.648
Πόντοι
456
Και για τους μεσημεριανούς εκλεκτούς λίγο πιο Funky Gourmet pop-up με την απαραίτητη σαλτσούλα για το τέλος......
Οι....καβλιτερες επφάνειες σκληρης κι αδιάκοπης εργασίας!!!!Μετα την ταλαιπωρια...να έρχεται το άπλωμα της κατάλληλης...ενυδατικης κρέμας!!!!Ολες οι δόξες πάνω σου λεμε...ΠΑΝΑΞΙΑ!!!!!

• Χαχα

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.649
Πόντοι
1.436
Εντάξει @vais77 ..... εφόσον δεν ανεβάζεις εσύ υλικό θα σου ανεβάσω ένα μικροοοοο μέρος απ την συνεδρία μου πριν λίγα λεπτά....Με το μικρόφωνο είπαμε 3 τραγουδάκια μπαμ μπαμ ... καλη απόλαυση
❣️❣️❣️❣️
Μάλιστα..... Μόλις κοίταξα το book μου και είναι άδειο. Οπότε υπάρχει χρόνος τελικά για να σου προσφέρω μια συνέδρια.... Χαχαχαχα

• Χαχα

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
3.000
Πόντοι
456
❣️❣️❣️❣️
Αν αυτό το έχεις σε video θα πήγαινε για βραβείο χρυσού φοίνικα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.527
Και κατι ρομαντικό για απόψε με την ευχή μην βιώνουν μοναξιά οι υπέροχες μπάλες σας....γιατί η μοναξιά απειλεί σοβαρά την υγεία τους...
Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Με υγεία, χιούμορ κ ΚΑΥΛΕΣ !!!

ΤΕΑ
❣️❣️❣️

Συνημμένα

• Video.Guru_20241109_000813863.mp4
    45,7 MB · Εμφανίσεις: 0

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.241
Πόντοι
736
μου εμφανιστηκε telegram της τεας, νομιζω οτι θα τα λεμε πολυ ωραια και απο εκει, ευελπιστω σε φωτο και κινκυ εκμυστερευσεις της

• Like

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.527
Καλησπέρα @a.step και σε όλα τα μέλη ( όχι τα μούφα) απλά μία ενημερωσούλα ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι παίζει.
Σε παλαιότερους χρόνους εργαζόμουν με το telegram και το viber αλλά και με άλλη μία γραμμή η οποία ήταν για το εξωτερικό πελάτες του εξωτερικού. Αλλά φυσικά και με όλα τα social, forum ,facebook, instagram, tik tok ,με όλους τους τρόπους πλέον εγώ δεν το έχω ανάγκη αυτό.
Και επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία 4 χρόνια πάρα πολλοί εδώ στο forum, πολλά σεβαστά πραγματικά για μένα ΜΕΛΗ έχουν αποχωρήσει από το forum και πολύ καλά έκαναν και όλα τα χρόνια μιλάμε μόνο ιδιωτικά μεταξύ μας χωρίς να ξέρει κανείς τι γίνεται.....
Όπως και πολλές γυναίκες όλων των υπηρεσιών έχουν αποχωρήσει μέσα σε μία νύχτα από το forum χωρίς ούτε ενα αντίο παίκτες.
Και επειδή έχει γίνει όλο το forum μπάτε σκύλοι αλέστε με πρόμο, νταβατζίδες, γλυκανάλατους, αγαπούληδες, κλώνους και troll
(εσκεμμένα όλα αυτά )
και μετά από επικοινωνία με τους admin έγινε και το τραγικό, υπάρχει η επικοινωνία με e-mail όποιος θέλει να το στείλω να το δείτε ... μας ανακοινώθηκε ότι πρέπει να δίνουμε εμείς οι εργαζόμενες 200€ το μήνα στο forum για να έχουμε τον έλεγχο στα νήματά μας και ότι δεν μπορούν να το "διαχειριστούν" ενώ παλαιότερα μπορούσαν... νταβατζιλίκι εγώ το λέω...
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μία χαρά μπορούν να τα διαχειριστούν όλα εγώ έχω 3 επιχειρήσεις πέραν του μασάζ και τόσους εργαζόμενους και τόσους πελάτες και μπορώ και τα κουμαντάρω ένα forum δεν μπορούν να διαχειριστούν ?
Ξεκάθαρα λοιπόν δεν θέλουν για τους προφανείς λόγους. Ολα γίνονται επίτηδες και επιτρέπονται όλα.... γιατί πιστεύουν μέχρι εκεί πάει ο νους τους ότι θα μας εξαναγκάσουν να πληρώσουμε το 200άρι το μήνα στο forum.
Και για αυτό το λόγο αφήνουν να σουλατσάρουν όλοι αυτοί οι επιτήδειοι.
Ενώ πλέον υπάρχουν όλα τα μέσα + τρόποι να εργαστεί όποια θέλει.
4 χρόνια ζητάγαμε από τους admin μία καρτέλα κρητικών και δεν γινόταν... πόσες αναφορές έχουν κάνει πελάτες σε συγκεκριμένους ανθρώπους και δεν γινόταν πάλι να βγουν εκτός αναρωτηθεί τα λοιπόν..
Από τη στιγμή λοιπόν που όλοι οι δικοί μου πελάτες έχουν βγει εκτός συνειδητά κ οικειοθελώς γιατί έχουν καταλάβει τι παίζει στο forum και θα βγουν κι άλλοι και κάνουν κουμάντο τα νταβατζιλικια εμένα δεν με χωράει το forum εδώ ούτε με αντιπροσωπεύει η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.
Για αυτό το λόγο έχουμε φύγει πολλές και θα φύγουν κι άλλες.
Και εργαζόμαστε με διαφορετικούς τρόπους εγώ προσωπικά το έχω ξαναπεί δεν έχω ανάγκη την διαφήμιση από το μπουρδέλα.
Όποιος θέλει μας βρίσκει στο viber κ στο telegram και εκεί που έχουμε συνεννοηθεί ιδιωτικά.
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε τι έγραψα......Νταβατζακους να τους πληρώνω δεν έχω ανάγκη δεν μου χρειάζονται.
Κάποτε ήταν ένα forum δωρεάν αναρτήσεων και η κάθε κοπέλα μπορούσε να γράψει τις υπηρεσίες της και να δουλέψει με μέλη που έμπαιναν σε διαδικασίες να καθαρίσουν τα νήματα κ κάποτε οι admin ασχολιόντουσαν ,τα μέλη που υπήρχαν ήταν πραγματικά και έπαιρναν υπηρεσίες και έγραφα αληθινές κριτικές δεν σπάμαραν επίτηδες ....Δεν το άφησαν όπως ήταν θα το βρουν μπροστά τους στο μέλλον.
Έχω πάνω από 120 μηνύματα που γράφουν άνθρωποι προσωπικά σε μένα φοβόμαστε να γράψουμε κριτικές κ σχόλια μας την πέφτουν και με ιδιωτικά μηνύματα και δημόσια με σκοπό να χάνονται οι κριτικές και οι αναρτήσεις στις πίσω σελίδες.. και γαμάνε τα νήματα όλων επίτηδες. Γνωρίζετε πόσα σχόλια και κριτικές έχουν γράψει πελάτες μου και δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ δεν εγκρίθηκαν ποτέ.... αναρωτηθείτε και για αυτό..
Να μην παίζει πολυ ΤΕΑ και diamonds στο forum ΔΕΝ τους συμφέρει αφού δεν μας πληρώνει το 200άρι το νταβατζιλίκι.....
Τα φιλιά μου
ΤΕΑ.
VIBER MESSAGE και telegram όποιος θέλει
6979398952

Τελευταία τροποποίηση:

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Και κατι ρομαντικό για απόψε με την ευχή μην βιώνουν μοναξιά οι υπέροχες μπάλες σας....γιατί η μοναξιά απειλεί σοβαρά την υγεία τους...
Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Με υγεία, χιούμορ κ ΚΑΥΛΕΣ !!!

ΤΕΑ
❣️❣️❣️
φουλ ερεθιστικη η αισθηση αναπνοης στην τρυπα ...ρισπεκτ τεα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.527

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Respect και ιδιωτικά μόνο πλέον δεν χρειάζεται να γράφεις εδώ.
VIBER MESSAGE
6979398952
α σορρυ ειδα τα ποστ που εκανες με τον πεοθηλασμο και σε παρεξηγησα εισαι χαμηλοβλεπουσα .....

GregPap13

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα @a.step και σε όλα τα μέλη ( όχι τα μούφα) απλά μία ενημερωσούλα ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι παίζει.
Σε παλαιότερους χρόνους εργαζόμουν με το telegram και το viber αλλά και με άλλη μία γραμμή η οποία ήταν για το εξωτερικό πελάτες του εξωτερικού. Αλλά φυσικά και με όλα τα social, forum ,facebook, instagram, tik tok ,με όλους τους τρόπους πλέον εγώ δεν το έχω ανάγκη αυτό.
Και επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία 4 χρόνια πάρα πολλοί εδώ στο forum, πολλά σεβαστά πραγματικά για μένα ΜΕΛΗ έχουν αποχωρήσει από το forum και πολύ καλά έκαναν και όλα τα χρόνια μιλάμε μόνο ιδιωτικά μεταξύ μας χωρίς να ξέρει κανείς τι γίνεται.....
Όπως και πολλές γυναίκες όλων των υπηρεσιών έχουν αποχωρήσει μέσα σε μία νύχτα από το forum χωρίς ούτε ενα αντίο παίκτες.
Και επειδή έχει γίνει όλο το forum μπάτε σκύλοι αλέστε με πρόμο, νταβατζίδες, γλυκανάλατους, αγαπούληδες, κλώνους και troll
(εσκεμμένα όλα αυτά )
και μετά από επικοινωνία με τους admin έγινε και το τραγικό, υπάρχει η επικοινωνία με e-mail όποιος θέλει να το στείλω να το δείτε ... μας ανακοινώθηκε ότι πρέπει να δίνουμε εμείς οι εργαζόμενες 200€ το μήνα στο forum για να έχουμε τον έλεγχο στα νήματά μας και ότι δεν μπορούν να το "διαχειριστούν" ενώ παλαιότερα μπορούσαν... νταβατζιλίκι εγώ το λέω...
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μία χαρά μπορούν να τα διαχειριστούν όλα εγώ έχω 3 επιχειρήσεις πέραν του μασάζ και τόσους εργαζόμενους και τόσους πελάτες και μπορώ και τα κουμαντάρω ένα forum δεν μπορούν να διαχειριστούν ?
Ξεκάθαρα λοιπόν δεν θέλουν για τους προφανείς λόγους. Ολα γίνονται επίτηδες και επιτρέπονται όλα.... γιατί πιστεύουν μέχρι εκεί πάει ο νους τους ότι θα μας εξαναγκάσουν να πληρώσουμε το 200άρι το μήνα στο forum.
Και για αυτό το λόγο αφήνουν να σουλατσάρουν όλοι αυτοί οι επιτήδειοι.
Ενώ πλέον υπάρχουν όλα τα μέσα + τρόποι να εργαστεί όποια θέλει.
4 χρόνια ζητάγαμε από τους admin μία καρτέλα κρητικών και δεν γινόταν... πόσες αναφορές έχουν κάνει πελάτες σε συγκεκριμένους ανθρώπους και δεν γινόταν πάλι να βγουν εκτός αναρωτηθεί τα λοιπόν..
Από τη στιγμή λοιπόν που όλοι οι δικοί μου πελάτες έχουν βγει εκτός συνειδητά κ οικειοθελώς γιατί έχουν καταλάβει τι παίζει στο forum και θα βγουν κι άλλοι και κάνουν κουμάντο τα νταβατζιλικια εμένα δεν με χωράει το forum εδώ ούτε με αντιπροσωπεύει η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.
Για αυτό το λόγο έχουμε φύγει πολλές και θα φύγουν κι άλλες.
Και εργαζόμαστε με διαφορετικούς τρόπους εγώ προσωπικά το έχω ξαναπεί δεν έχω ανάγκη την διαφήμιση από το μπουρδέλα.
Όποιος θέλει μας βρίσκει στο viber κ στο telegram και εκεί που έχουμε συνεννοηθεί ιδιωτικά.
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε τι έγραψα......Νταβατζακους να τους πληρώνω δεν έχω ανάγκη δεν μου χρειάζονται.
Κάποτε ήταν ένα forum δωρεάν αναρτήσεων και η κάθε κοπέλα μπορούσε να γράψει τις υπηρεσίες της και να δουλέψει με μέλη που έμπαιναν σε διαδικασίες να καθαρίσουν τα νήματα κ κάποτε οι admin ασχολιόντουσαν ,τα μέλη που υπήρχαν ήταν πραγματικά και έπαιρναν υπηρεσίες και έγραφα αληθινές κριτικές δεν σπάμαραν επίτηδες ....Δεν το άφησαν όπως ήταν θα το βρουν μπροστά τους στο μέλλον.
Έχω πάνω από 120 μηνύματα που γράφουν άνθρωποι προσωπικά σε μένα φοβόμαστε να γράψουμε κριτικές κ σχόλια μας την πέφτουν και με ιδιωτικά μηνύματα και δημόσια με σκοπό να χάνονται οι κριτικές και οι αναρτήσεις στις πίσω σελίδες.. και γαμάνε τα νήματα όλων επίτηδες. Γνωρίζετε πόσα σχόλια και κριτικές έχουν γράψει πελάτες μου και δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ δεν εγκρίθηκαν ποτέ.... αναρωτηθείτε και για αυτό..
Να μην παίζει πολυ ΤΕΑ και diamonds στο forum ΔΕΝ τους συμφέρει αφού δεν μας πληρώνει το 200άρι το νταβατζιλίκι.....
Τα φιλιά μου
ΤΕΑ.
VIBER MESSAGE και telegram όποιος θέλει
6979398952
Και πολύ καλά έκανες! Δεν έχει πλέων καμία ουσία όλο αυτό που γίνεται εδώ μέσα ποιο πολύ είναι το κράξιμο παρά οι αληθινές κρητικές καλές ή κακές.. ο καθένας έχει την γνώμη του και πρέπει να είναι σεβαστή αλλά άλλο μια "κακή" κρητική γιατί δεν πέρασα καλά ή δεν ταιριάζουμε ή οτιδήποτε παρά αυτό που γίνεται εδώ μέσα πλέων.. Και θα έρθουν τώρα και θα πουν από κάτω μα καλά είσαι νέο μέλος τι μας λες τώρα.. Είχα παλιότερα άλλο λογαριασμό και είχα κάποιες κρητικές μετά είχα αρκετό καιρό να μπω γενικότερα μιας και είχα σταματήσει το μασάζ και όταν ξανά ξεκίνησα ήταν μπλοκαρισμένος ο λογαριασμός και έκανα καινούργιο. Τεσπά δεν ενδιαφέρερουν τόσο αυτά αλλά το γεγονός ότι έχει χαλάσει το φόρουμ και γι'αυτό εγώ και πόλοι άλλοι δεν γράφουμε πλέων απλά παρακολουθούμε διακριτικά. Την Τέα την γνωρίζω πολλά χρόνια και προτιμώ να μιλάω ιδιωτικά από το να ακούω την κάθε μαλακία εδώ μέσα..

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.527
α σορρυ ειδα τα ποστ που εκανες με τον πεοθηλασμο και σε παρεξηγησα εισαι χαμηλοβλεπουσα .....
Και εγώ sorry δεν κατάλαβα ότι είσαι ένας από τους μπαγλαμάδες που παίζουν το πουλάκι τους στο πληκτρολόγιο και δεν διαβάζουν αναρτήσεις μετά το κατάλαβα sorry bro.
Παρεξήγηση θα το ξεπεράσεις

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Και εγώ sorry δεν κατάλαβα ότι είσαι ένας από τους μπαγλαμάδες που παίζουν το πουλάκι τους στο πληκτρολόγιο και δεν διαβάζουν αναρτήσεις μετά το κατάλαβα sorry bro.
Παρεξήγηση θα το ξεπεράσεις
α καταλαβα νομιζεις θα κλεισεις το bou επειδη τολμησαν (ακου εκει κατι πραγματα ) να σου ζητησουν προμηθεια...διαβασα το σεντονι σου και πεθανα στα γελια που γραφες για νταβατζιλικια ΕΣΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom