Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 856K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.630
Πόντοι
456
ωραίες φωτό...ωραίες χειλάρες....αντέ και εις ανώτερα....(να μας ποστάρεις φωτό όπου θα το ρουφάς το καύλι! :buck2:)... και χρόνια σου πολλά...ΣΚΟΡΠΙΝΑ....να χαρίζεις όμορφες-καυλιάρικες στιγμές στα αγόρια σου!
Υγεία πάνω απ'όλα ....μιας και πέρασες την περιπέτεια σου...πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει τπτ πιο σημαντικό από αυτό!

Τα φιλιά μου... :*:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Ολα τα...πανέρια πανω σου φωνάρα απαιχτη!!!!Αντε και με χρυσο δίσκο...π(ι)ες τα ολα ομορφα και δυνατα...με βαθεια ερμηνεια!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

apokol

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει @vais77 ..... εφόσον δεν ανεβάζεις εσύ υλικό θα σου ανεβάσω ένα μικροοοοο μέρος απ την συνεδρία μου πριν λίγα λεπτά....Με το μικρόφωνο είπαμε 3 τραγουδάκια μπαμ μπαμ ... καλη απόλαυση
❣️❣️❣️❣️
Πωπω... θες να σου κάνω εγώ ένα μασαζακι??

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.630
Πόντοι
456
Και για τους μεσημεριανούς εκλεκτούς λίγο πιο Funky Gourmet pop-up με την απαραίτητη σαλτσούλα για το τέλος......
Οι....καβλιτερες επφάνειες σκληρης κι αδιάκοπης εργασίας!!!!Μετα την ταλαιπωρια...να έρχεται το άπλωμα της κατάλληλης...ενυδατικης κρέμας!!!!Ολες οι δόξες πάνω σου λεμε...ΠΑΝΑΞΙΑ!!!!!

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.631
Πόντοι
1.436
Εντάξει @vais77 ..... εφόσον δεν ανεβάζεις εσύ υλικό θα σου ανεβάσω ένα μικροοοοο μέρος απ την συνεδρία μου πριν λίγα λεπτά....Με το μικρόφωνο είπαμε 3 τραγουδάκια μπαμ μπαμ ... καλη απόλαυση
❣️❣️❣️❣️
Μάλιστα..... Μόλις κοίταξα το book μου και είναι άδειο. Οπότε υπάρχει χρόνος τελικά για να σου προσφέρω μια συνέδρια.... Χαχαχαχα

• Χαχα

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
2.992
Πόντοι
456
❣️❣️❣️❣️
Αν αυτό το έχεις σε video θα πήγαινε για βραβείο χρυσού φοίνικα

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom