TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.449
Πάλι θα μου Βάλεις φίμωτρο και θα με δέσεις στα σκοτεινά;της σιωπης και της ησυχιας.
Φοβουμαι
Πάλι θα μου Βάλεις φίμωτρο και θα με δέσεις στα σκοτεινά;της σιωπης και της ησυχιας.
καλα δε χρειαζεται να λες δημοσια, το τι κανουμε... μεταααααααααααααα.Πάλι θα μου Βάλεις φίμωτρο και θα με δέσεις στα σκοτεινά;
Φοβουμαι
Ρε συ έχω στεναχώρια πάλι με κάτι που έγινε.....Δεν πιστεύω τίποτα, πολυεργαλείο είσαι, νυχού, πεντι-μανι, μαγειρεύεις λαδερά, εξομολογήσεις κάνεις, εξορκισμό κάνεις, αλλάζεις και κανένα φίλτρο/λάδια, μια χαρά είσαι, κάνεις για τη δουλειά, θα σε ειδοποιήσουμε.
Το λαδερό δεν ξέρω από μουσική, σίγουρα ταιριάζει φίνα και με μια σαλάτα κρεατικών.
Όλο μεεεετααα λες....τι ώρα θα σχολάσεις απόψε δεν λες...καλα δε χρειαζεται να λες δημοσια, το τι κανουμε... μεταααααααααααααα.
θες να πανε τα πμ σε τριψηφιο αριθμο ?
ΡιχτοΡε συ έχω στεναχώρια πάλι με κάτι που έγινε.....
πες ωρα εσυ και μη σε απασχολει για τιποτα, θα τα κανονισω ολα ασαπ.Όλο μεεεετααα λες....τι ώρα θα σχολάσεις απόψε δεν λες...
Που είσαι πάλι;;
Έχω στεναχωρηθεί
Ασαπ τι είναι;πες ωρα εσυ και μη σε απασχολει για τιποτα, θα τα κανονισω ολα ασαπ.
τη μασκα μη ξεχασεις... τα αλλα δε με ενδιαφερουν
Γι αυτό σκας; Πούτσα μαςΈχω στεναχωρηθεί
Γιατί ένας από πάνω....κ ενώ τον γουστάρω ρε παιδί μου ξέρεις είναι γάμω τα παιδιά...
Λέει ότι εσύ κ εγώ είμαστε φιλενάδες...
Δεν είμαστε φιλενάδες ρε barock
Επειδή δηλαδή στα λέω όλα και μιλάμε συνέχεια, πίνουμε καφέ μαζί κ καθαρίζεις εσύ πάντα το μαγαζί στο τέλος....
Είμαστε φιλενάδες;
Έχω στεναχώρια πάλι...
ΑsΑσαπ τι είναι;
Τι γλώσσα μιλάς μωρέ;
Πόσες μπύρες έχεις πιει;
Θα σε μυρίσω όταν έρθεις σπίτι.... αυτοί οι φίλοι σου φταίνε με τα ποδόσφαιρα κ τους μπάφους θέλουν να μας χωρίσουν στο διάλο πιααα
Γιώργαρε, ξέρεις ποιό είναι το αντίθετο του asap να υποθέσω.....Αs
Σoon
Αs
Πossible
1
δε βλεπω μπαλα, ουτε καπνιζω.
δε μπορουν.
κατι αλλο ?
τελειωνε με το σφουγγαρισμα πρωτα.Γιώργαρε, ξέρεις ποιό είναι το αντίθετο του asap να υποθέσω.....
Θα το κάνω τ.α.π.α.τελειωνε με το σφουγγαρισμα πρωτα.
You are my everythingΑs
Σoon
Αs
Πossible
1
δε βλεπω μπαλα, ουτε καπνιζω.
δε μπορουν.
κατι αλλο ?
Μας;Γι αυτό σκας; Πούτσα μας
You are my everything
Αγάπη μου ναι....
Δεν είναι ώρα ρε
μα τι σιφουνας εισαι... ποτε προλαβες και ρωτησεις τα συμπεθερια καλε ?Αγάπη μου ναι....
Η μαμά κ ο μπαμπάς είπαν να γίνει κ λίγο περισσότερο παραδοσιακά ο γάμος ..
Εγώ δεν θέλω.... αλλά....