karaflo trixompalaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 206
Τέα από καρδιάς να περάσεις καλά,πιες κ για μένα μια μπιρα
Διεθνη καριερα!!!!!Κάνε διόρθωση ρε....
Καυλοπαιδο ο @anthotypos ρεεεεε
Καλημέρα σας.Γνώμη για ιριδα; Ξέρουμε αν κάνει squirt?
Να ρωτήσο κάτι πως συνάδει η υποτακτική παρουσία με το αυταρχικό?Καλημέρα σας.
Λυδία κ Τέα κάνουν sguirting.
Irida extra :
Blowjob
Hands job
Foot job
69
Fingers touch
Dirty talk
Lesbian play
Τέσσερα χέρια
Υποτακτική παρουσία
Αυταρχικό
School girl
Συνάδει εκ του αποτελέσματος δοκιμάστηκε κ στους δύο ρόλουςΝα ρωτήσο κάτι πως συνάδει η υποτακτική παρουσία με το αυταρχικό?
απο πρωκτικο πως τα πατε ρε κοριτσια?Συνάδει εκ του αποτελέσματος δοκιμάστηκε κ στους δύο ρόλους
Με πελάτες . εξ αρχής φαινόταν ότι της βγαίνει το κοριτσάκι, ντροπαλή,το υποτακτικό,το school girl, της άρεσε να την καθοδηγούν...στην πορεία κ πολύ πρόσφατα μάλιστα ζήτησε πελάτης να δει το αντίστροφο άνετη, δυναμική,με πρωτοβουλίες και λοιπά που ζητήθηκαν οπότε εκεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας είδαμε ότι μπαίνει άνετα κ στα δύο πράγμα που μας εξέπληξε ευχάριστα.
Πάντα υπάρχει ένα δυναμικό στους ανθρώπους μέχρι να έρθει η ευκαιρία,η στιγμή να βγει να αναδυθεί, να εξελιχθεί... έτσι κι αλλιώς είμαστε ομάδα που μας αρέσει ο πειραματισμός.
Είναι τόσο βαρετό κ μονότονο είτε είναι άντρας είτε γυναίκα να είναι ερωτικά, σεξουαλικά μέσα σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο.
Ξεκίνησε από τα βασικά που παίζονται ,ερωτισμός, παιχνίδια, εναλλαγές ,τρέλα στο παιχνίδι στις συνεδρίες και κάποια στιγμή μπορεί να προστεθο'υν και τα άλλα που πολλοί επιθυμούν .Δεν ξέρω πολλές θεραπεύτριες που ξεκινούν με αυτό που ρωτάς ειδικά στο μασάζ. Σε call girls okαπο πρωκτικο πως τα πατε ρε κοριτσια?
Μια χαρά εσύ?απο πρωκτικο πως τα πατε ρε κοριτσια?
Ποσες φορες κάναμε λάθη εν θερμώ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Και σε αυτό που λες για τον τρόπο σκέψης των γυναικών που μας βασανίζει.Φίλε μου καλησπέρα.
Είμαι νέος μέλος, αλλά παρακολουθώ το site πάρα πολλά χρόνια. Σε ηλικία όχι τόσο νέος, αλλά ούτε και γέρος.
Θα παραθέσω κάτι καθαρά συμβουλευτικά, λόγω εμπειρίας. Το πρώτο που επιθυμώ να επισημάνω είναι πως η άποψη που έχω αποκομίσει για την Τέα, χωρίς να έχω συνευρεθεί μαζί της, αλλά μόνο από τα γραφόμενά της, είναι άκρως θετική. Αυτό, διότι έχει συγκροτημένο λόγο που δείχνει ωριμότητα και καλλιέργεια. Για τις υπηρεσίες της δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, διότι δεν τις έχω δοκιμάσει. Μένω στις κριτικές που υπάρχουν για την εν λόγω κοπέλα. καθώς και για τις συνεργάτιδές της.
Γνωρίζω πως ο τρόπος σκέψης των γυναικών, και επομένως και τρόπος που τις καταθέτουν, διαφέρει κατά πολύ από αυτόν των ανδρών. Η κοπέλα απάντησε, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, δείχνοντας και εύθυμο χαρακτήρα. Αν θέλεις τη συμβουλή μου είναι η εξής: Δεν πρέπει ποτέ να αντιδράς άμεσα σε όσα κάνει, ακούς ή διαβάζεις από μια γυναίκα. Να μην αντιδράς, δηλαδή, εν θερμώ. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου πριν αντιδράσεις. Και στα γράφει αυτά κάποιος που έχει μετανιώσει πολλές φορές που έπραξε εν θερμώ. Οι λόγοι που μπορεί μια γυναίκα να κάνει ή να λέει κάτι μπορεί να είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς που εσύ φαντάζεσαι.
Όλα όσα αναφέρω είναι με καλή πρόθεση και εντελώς φιλικά.
Καλές γιορτές σε όλους μας με υγεία και ευτυχία.
Είναι αλήθεια αυτό. Έχω αντιδράσει εν θερμώ πάρα πολλές φορές και όλες το έχω μετανιώσει γιατί αδίκησα. Μετά από καιρό το κατάλαβα, αλλά ήταν, πλέον, αργά. Αυτά είναι μαθήματα που πρέπει να τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη για να βελτιωνόμαστε σαν άνθρωποι και σαν άντρες.Ποσες φορες κάναμε λάθη εν θερμώ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Και σε αυτό που λες για τον τρόπο σκέψης των γυναικών που μας βασανίζει.
Τον δικό σου στον έσκιζαν πάντως.Μια χαρά εσύ?
Εεεε ναι ρε συ λογικό....Τον δικό σου στον έσκιζαν πάντως.
Ποιοι τυπε;;Τον δικό σου στον έσκιζαν πάντως.
Εδω τρως εδω πινεις.....Μια χαρά εσύ?
τυπογραφικο λαθος φιλε,ενα ν παραπανω μπηκε,εγω θα γουσταρα να σκισω την κυρια Τεα.Ποιοι τυπε;;
Οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα όταν πληκτρολογήσεις τον αριθμό του κινητού και κλείσεις συνάντηση …τυπογραφικο λαθος φιλε,ενα ν παραπανω μπηκε,εγω θα γουσταρα να σκισω την κυρια Τεα.
Φίλε θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά.τυπογραφικο λαθος φιλε,ενα ν παραπανω μπηκε,εγω θα γουσταρα να σκισω την κυρια Τεα.
Καλησπέρα!!!!Καλημέρα σε όλους