Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.093
Πόντοι
11.146
Ρε παιδιά....ρε παιδιά όμως....
...και παλι καλα να λες! Αν του επετρεπε η ελαστικοτητα και η ευλυγισια του σωματος, θα επαιρνε και πιπα μονος του, οποτε θα χαιρετουσατε!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
...και παλι καλα να λες! Αν του επετρεπε η ελαστικοτητα και η ευλυγισια του σωματος, θα επαιρνε και πιπα μονος του, οποτε θα χαιρετουσατε!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Άσε έχω πολλά.... για πολύ γέλιο σου λέω όμως....ο Μπρους Λι κ ο Ιντιάνα Τζόουνς μαζί

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
Λοιπόν...
Άντε άλλο ένα...
Υπόθεση πρώτη
1. Η μας πέρασε για εστιατόριο/ξενοδοχείο κ θέλει να κάνει κράτηση.
2. Η κέρδισε το τζόκερ και λέει ας πάρουν κ τα κορίτσια τιποτα..
3. Η είμαι πολύ μουναρα τελικά
4. Η έχει μπερδέψει το μασάζ με τις συνοδούς.
5. Η ψάχνει για νύφη.. οπότε θα έχει κ μονόπετρο στάνταρντ.
6. Η θέλει να με πηδήξει για ένα πιάτο φακές... Γιατί είχε κ συνέχεια την οποία δεν μου επιτρέπουν οι αρχές μου να ανεβάσω δημόσια..
Τα συμπεράσματα... δικά μας.

Συνημμένα

• IMG_20221020_142146.jpg
    IMG_20221020_142146.jpg
    153,9 KB · Εμφανίσεις: 103

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
Άμα σπάσει ο αυχένας δεν μπορείς να κινηθείς.... Σπάει ο αυχένας του κ μένει με τα αρχιδια στα μάτια... είναι δύσκολο αυτό θέλει αυτοσυγκέντρωση..
Έκλαψα ρεεεεε
Ναι ρε αθλούμενοι ναιιιιιι

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.093
Πόντοι
11.146
Λοιπόν...
Άντε άλλο ένα...
Υπόθεση πρώτη
1. Η μας πέρασε για εστιατόριο/ξενοδοχείο κ θέλει να κάνει κράτηση.
2. Η κέρδισε το τζόκερ και λέει ας πάρουν κ τα κορίτσια τιποτα..
3. Η είμαι πολύ μουναρα τελικά
4. Η έχει μπερδέψει το μασάζ με τις συνοδούς.
5. Η ψάχνει για νύφη.. οπότε θα έχει κ μονόπετρο στάνταρντ.
6. Η θέλει να με πηδήξει για ένα πιάτο φακές... Γιατί είχε κ συνέχεια την οποία δεν μου επιτρέπουν οι αρχές μου να ανεβάσω δημόσια..
Τα συμπεράσματα... δικά μας.
...μπααααα μαλλον ραντεβου ηθελε αλλα με την αργκο εδω μεσα (καλαμακι, φραπε, μπριζολα) μπερδευτηκε ο ανθρωπος και στο εριξε συνθηματικο. Και "μπρεκφαστ" ηθελε και "δειπνο" φουλλ! :cheesy::cheesy::cheesy:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
...μπααααα μαλλον ραντεβου ηθελε αλλα με την αργκο εδω μεσα (καλαμακι, φραπε, μπριζολα) μπερδευτηκε ο ανθρωπος και στο εριξε συνθηματικο. Και "μπρεκφαστ" ηθελε και "δειπνο" φουλλ! :cheesy::cheesy::cheesy:
Όχι ρε .. αφού σου λέω είχε κ συνέχεια ο διάλογος
Πενταστερο ξενοδοχείο.
Μου κάνει το δείπνο
Κοιμάμαι εκεί..
Μασάζ.
Ξυπνάω
Τρώω πρωινό
Μασάζ πάλι...
Μου έχει βγάλει πρόγραμμα τι νομίζεις..
Το ότι θα βγω με το ένα πόδι στην ανατολή και το άλλο στη δύση βέβαια δεν το έγραψε... Τα εύκολος εννοούμενα παραλείπονται..... Θα το σκεφτώ στα 85 plus... Να ξανά νιώσω κλαίω

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Πενταστερο ξενοδοχείο.
Μου κάνει το δείπνο
Κοιμάμαι εκεί..
Μασάζ.
Ξυπνάω
Τρώω πρωινό
Μασάζ πάλι...
Το ότι θα βγω με το ένα πόδι στην ανατολή και το άλλο στη δύση βέβαια δεν το έγραψε... Τα εύκολος εννοούμενα παραλείπονται..... Θα το σκεφτώ στα 85 plus... Να ξανά νιώσω κλαίω
Να μην σε κουράζει σου φτιάχνει και το πρόγραμμα και φουλ φαγητο τι άλλο θες!!!αχαχαχαχ

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.093
Πόντοι
11.146
Πενταστερο ξενοδοχείο.
Μου κάνει το δείπνο
Κοιμάμαι εκεί..
Μασάζ.
Ξυπνάω
Τρώω πρωινό
Μασάζ πάλι...
...και μην ξεχνας οτι η σωστη διατροφη εχει 5 "γευματα" την ημερα! Οποτε μετα το διημερο θα ξανασυναντιοντουσαν τα ποδια σου :cheesy::cheesy::cheesy:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.363
Πόντοι
8.815
Πενταστερο ξενοδοχείο.
Μου κάνει το δείπνο
Κοιμάμαι εκεί..
Μασάζ.
Ξυπνάω
Τρώω πρωινό
Μασάζ πάλι...
Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα κανουν συνοδοι και μαλιστα πληρωνονται και πολυ καλα. Αλλα εσυ εισαι σε αλλο τομεα,καινουριος ο κυριος μαλλον.

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα κανουν συνοδοι και μαλιστα πληρωνονται και πολυ καλα. Αλλα εσυ εισαι σε αλλο τομεα,καινουριος ο κυριος μαλλον.
Πίστεψέ με πολύ παλιό μέλος ο κύριος..... μια χαρά ξέρει

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Μεσημεριανή συνέδρια σήμερα με Λυδία και ίριδα για τέσσερα χερια...ήρθανε τα κορίτσια μιλήσαμε λίγο και περάσαμε στο μπάνιο...σαν βασιλιάς εκεί μέσα μέσα και πρώτο τελείωμα να φύγει το στρες...έπειτα περάσαμε στον κρεβάτι και το μασάζ..πρώτη φορά δοκίμασα με τέσσερα χέρια και ητανε απίστευτο...δεν ήξερα που .α εστιασω την απολαυση στα χέρια στα πόδια στα σώματα που πηγαίνανε πάνω κάτω...κάτι μαγικό....έπειτα γύρισα ανάσκελα για ερωτικό μασαζακι να ανάψουμε τα αίματα για τα καλά...τριψιματα φιλιά χάνεσαι...και δεύτερο τελείωμα με την ίριδα χαμηλά και την Λυδία να βγάζει ποτάμια καθώς την έγλυφα...έπειτα πάλι μπάνακι και χαλάρωση...απίστευτη εμπειρία δεν βλέπω την ώρα για επομενη συναντηση!!!όποιος δεν το έχει κάνει αξίζει με χίλια να δοκιμασει

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
Μεσημεριανή συνέδρια σήμερα με Λυδία και ίριδα για τέσσερα χερια...ήρθανε τα κορίτσια μιλήσαμε λίγο και περάσαμε στο μπάνιο...σαν βασιλιάς εκεί μέσα μέσα και πρώτο τελείωμα να φύγει το στρες...έπειτα περάσαμε στον κρεβάτι και το μασάζ..πρώτη φορά δοκίμασα με τέσσερα χέρια και ητανε απίστευτο...δεν ήξερα που .α εστιασω την απολαυση στα χέρια στα πόδια στα σώματα που πηγαίνανε πάνω κάτω...κάτι μαγικό....έπειτα γύρισα ανάσκελα για ερωτικό μασαζακι να ανάψουμε τα αίματα για τα καλά...τριψιματα φιλιά χάνεσαι...και δεύτερο τελείωμα με την ίριδα χαμηλά και την Λυδία να βγάζει ποτάμια καθώς την έγλυφα...έπειτα πάλι μπάνακι και χαλάρωση...απίστευτη εμπειρία δεν βλέπω την ώρα για επομενη συναντηση!!!όποιος δεν το έχει κάνει αξίζει με χίλια να δοκιμασει
Σε ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη κριτική σου.
Αχχχχχ τι έχεις να πάθεις την επόμενη μαζί μου... Δεν θα επιστρέψεις από ταξίδι?? Βιταμίνες πάρε το Εκαβ θα το καλέσω εγώ. Να γελάμε κ να περνάμε όμορφα.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη κριτική σου.
Αχχχχχ τι έχεις να πάθεις την επόμενη μαζί μου... Δεν θα επιστρέψεις από ταξίδι?? Βιταμίνες πάρε το Εκαβ θα το καλέσω εγώ. Να γελάμε κ να περνάμε όμορφα.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
Ε που θα πάει το άτιμο θα περάσει...ότι βιταμίνη υπάρχει θαβτην πάρω!!!αχαχαχ.να σαι καλά και έτσι πάντα να γελάμε όσο μπορούμε...

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
Λοιπόν... κάτι πολύ σοβαρό.
Επειδή ακούγονται κάποια πράγματα πολύ άσχημα και ταυτόχρονα πολύ σοβαρά για κάποιες θεραπεύτριες κ όχι μόνο. Ευτυχώς όχι από την δική μου ομάδα. Εμείς σύμφωνα με την γραμμή την δική μου κάνουμε όλες τις εξετάσεις κάθε 3 μήνες για ευνόητους λόγους. Καλό θα ήταν να ζητάτε εξετάσεις απ'τις κύριες γιατί κυκλοφορούν πολλά κ επικίνδυνα για όλους μας.
Με σεβασμό κ ευθύνη σε εμάς κ σε εσάς Τέα.

Συνημμένα

• IMG_20221021_225936.jpg
    IMG_20221021_225936.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 110
  • IMG_20221021_225837.jpg
    IMG_20221021_225837.jpg
    121,1 KB · Εμφανίσεις: 103
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ωραία η εμπειρια και η κριτικη απο την συνάντηση σου με Λυδια και Ίριδα απο την ομάδα της Τεας !!
Σε μια πρόταση έγραψες το καλύτερο σημείο .., " δεν ήξερα που να εστιάσω την απόλαυση " και … " τριψιματα φιλιά , χάνεσαι " !! Αυτή είναι ακριβώς η αίσθηση με όλη την ομάδα !
Τα δίνουν όλα για να φύγεις απο το ραντεβού απόλυτα ικανοποιημένος

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.093
Πόντοι
11.146
Λοιπόν... κάτι πολύ σοβαρό.
Επειδή ακούγονται κάποια πράγματα πολύ άσχημα και ταυτόχρονα πολύ σοβαρά για κάποιες θεραπεύτριες κ όχι μόνο. Ευτυχώς όχι από την δική μου ομάδα. Εμείς σύμφωνα με την γραμμή την δική μου κάνουμε όλες τις εξετάσεις κάθε 3 μήνες για ευνόητους λόγους. Καλό θα ήταν να ζητάτε εξετάσεις απ'τις κύριες γιατί κυκλοφορούν πολλά κ επικίνδυνα για όλους μας.
Με σεβασμό κ ευθύνη σε εμάς κ σε εσάς Τέα.
...παρακολουθουσα το θεμα επειδη βρισκομαι με την συγκεκριμενη κοπελα. Η ολη ιστορια ηταν μια ψευδης, ανανδρη και στημενη επιθεση προς την κοπελα, πετωντας λασπη κ οτι βγει! Προς τιμη της η κοπελα αντεδρασε αμεσα, δημοσιευοντας αποτελεσματα εξετασεων!
Σαφως βεβαια κ πρεπει ολοι μας να ειμαστε προσεκτικοι, ειτε τα κοριτσια, ειτε οι πελατες και αν υπαρχει κατι επιληψιμο πρεπει ΑΜΕΣΩΣ να αναφερεται δημοσια για τους επομενους! :hi:

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Ωραία η εμπειρια και η κριτικη απο την συνάντηση σου με Λυδια και Ίριδα απο την ομάδα της Τεας !!
Σε μια πρόταση έγραψες το καλύτερο σημείο .., " δεν ήξερα που να εστιάσω την απόλαυση " και … " τριψιματα φιλιά , χάνεσαι " !! Αυτή είναι ακριβώς η αίσθηση με όλη την ομάδα !
Τα δίνουν όλα για να φύγεις απο το ραντεβού απόλυτα ικανοποιημένος
Ακριβώς έτσι είναι θέλουνε να σε κάνουνε να περάσεις τέλεια και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος...και το καταλαβαίνεις αυτό κατά την διάρκεια της συνεδρίας...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ακριβώς έτσι είναι θέλουνε να σε κάνουνε να περάσεις τέλεια και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος...και το καταλαβαίνεις αυτό κατά την διάρκεια της συνεδρίας...
Και πράγματι ισχύει το γεγονός ότι όταν σε περιποιούνται και οι δυο χάνεις το περιβάλλον και δεν ξέρεις ποια είναι που , τι κάνει , ποιο μέλος χρησιμοποιεί , με ποιο τρόπο και που … έτσι απλώς σταματάς να προσπαθείς να καταλάβεις και αφήνεσαι στα χέρια - πόδια - σώματα τους - στόματα τους για να φτάσει η κορύφωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom