Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Που είναι η κριτική σου μετά από δύο υπέροχες συνεδρίες με την ίριδα οεοοοο???
Εεεε ???
Πώς θα υπάρξει ενημέρωση?
Περιμένουμε υπέρ αναλυτική περιγραφή κ ενημέρωση αλλιώς δεν σου μιλάω.
Όπως λες και εσύ... περιμένουμε να σε διαβάσουμε πως κ πώς.
1-0
Οπότε η ισοφάριση και 1-1 θα γίνει Μάρτιο!!ααχχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Αυτόν τον χάμουλη περιμένω...τέσσερα χέρια με φουλ έξτρα.. να σαι καλά και τα αξίζετε όλα τα ωραία που γράφονται εδώ μέσα!!!
Και ναι!!!
Χαρίζουμε κύριοι....
Το επόμενο είναι:
Τρεις θεραπεύτριες κ ένας εσύ.... έτσι γιατί μπορώ ρε φίλε...κ το καλύτερο?? Το τρίτο πρόσωπο σε αυτή τη σχέση είμαι ( εγώ)... Και το θες ακόμα καλύτερο??? Εγώ δωρεάν... Χωρίς χρέωση η τρίτη θεραπεύτρια!!!
3-1 κέρδισα.
Σε έφτιαξα πολύ καλά νομίζω.

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Όσο για μεταξύ μας θα αργήσει δυστυχώς γτ λόγω δουλειάς θα λειπω εξωτερικό μέχρι Μάρτιο...αλλά θα το βρούμε τότε!!!

Και ναι!!!
Χαρίζουμε κύριοι....
Το επόμενο είναι:
Τρεις θεραπεύτριες κ ένας εσύ.... έτσι γιατί μπορώ ρε φίλε...κ το καλύτερο?? Το τρίτο πρόσωπο σε αυτή τη σχέση είμαι ( εγώ)... Και το θες ακόμα καλύτερο??? Εγώ δωρεάν... Χωρίς χρέωση η τρίτη θεραπεύτρια!!!
3-1 κέρδισα.
Αυτό είναι γκολ από τα αποδυτήρια...δε γυρνάει ούτε με γερανό!!αχααχαχ...κρίμα που φεύγω ταξίδι...αλλά τον Μάρτιο θα τα δεχτώ τα γκολακια

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Γιατί γελάει ο @james034 ... Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω...τι έπαθες παιδάκι μου απόψε??

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Αυτό είναι γκολ από τα αποδυτήρια...δε γυρνάει ούτε με γερανό!!αχααχαχ...κρίμα που φεύγω ταξίδι...αλλά τον Μάρτιο θα τα δεχτώ τα γκολακια
Ναι ρε η προσφορά ισχύει... Πάρε αδιάβροχα καλύμματα γιατί χαμός με το sguirting experience βρέχει παντού ήρθε το φθινόπωρο

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Ναι ρε η προσφορά ισχύει... Πάρε αδιάβροχα καλύμματα γιατί χαμός με το sguirting experience βρέχει παντού ήρθε το φθινόπωρο
Ξες αυτό είναι η αδυναμία μου!!!δώσε μου squirt και ας μην μαμησω ποτέ,γι αυτο και εκλεισα και Λυδία!!!ολα βεβαια μετα απο ενα υπερτελειο μασαζ...

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.774
Πόντοι
10.395
Γιατί γελάει ο @james034 ... Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω...τι έπαθες παιδάκι μου απόψε??
Καλησπέρα αγαπητή! :smiling-face-with-heart-eyes:

Γελάω με τις ατάκες σου, τι άλλο;
Λες να χάζεψα; Δεν είναι αστεία αυτά που λες; :buck2:

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Καλησπέρα αγαπητή! :smiling-face-with-heart-eyes:

Γελάω με τις ατάκες σου, τι άλλο;
Λες να χάζεψα; Δεν είναι αστεία αυτά που λες; :buck2:
Και όμως είναι σοβαρά.... πολύ σοβαρά,με μεγάλη σοβαρότητα συμβαίνουν όλα...
sexy look GIF

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.774
Πόντοι
10.395
Γιατί γελάει η @TEA ...
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω!!
Tι έπαθες παιδάκι μου απόψε????
:rockon::buck2::rockon::buck2:

• Χαχα

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.774
Πόντοι
10.395
Το έγραψα αφού μου απάντησες (και καλά)…τώρα απάντηση ήντουνα ευτούνη???? :O

:buck2:

• Χαχα

Atux

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
562
Πόντοι
301
Για όσους θέλουν, όλες οι κριτικές έχουν ανέβει στο προφίλ της ΤΕΑ στα μηνύματα προφίλ.

• Αγάπη

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.388
Πόντοι
8.815
Και ναι!!!
Χαρίζουμε κύριοι....
Το επόμενο είναι:
3-1 κέρδισα.
Τωρα αληθεια θα ρωτησω χωρις ιχνος ειρωνειας,καλα οι δυο οκ,η τριτη τι θα κανει? Δε λεω γαματο να εχεις 3 γυναικες να σε χουφτωνουν δωθε κειθε,αλλα υπερβολη δεν ειναι? Εγω αν θα κλεισω,ετσι μια φορα για να εχω αποψη και να γραψω και μια κριτικη,θα ειναι μονο μαζι σου.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.487
Τωρα αληθεια θα ρωτησω χωρις ιχνος ειρωνειας,καλα οι δυο οκ,η τριτη τι θα κανει? Δε λεω γαματο να εχεις 3 γυναικες να σε χουφτωνουν δωθε κειθε,αλλα υπερβολη δεν ειναι? Εγω αν θα κλεισω,ετσι μια φορα για να εχω αποψη και να γραψω και μια κριτικη,θα ειναι μονο μαζι σου.
Και όμως το τρίο το ζητάνε πολύ κ τα τέσσερα χέρια κ το μασάζ σε ζευγάρια έχει την τρέλα του κ βγάζει περίεργα γούστα... Βάλε λίγο φαντασία πίστεψέ με όλες είμαστε ταυτόχρονα πολύ απασχολημένες καθ όλη τη διάρκεια... λεπτομέρειες... όταν θα γραφτεί δημόσια κριτική.
Καλό βράδυ

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.388
Πόντοι
8.815
Και όμως το τρίο το ζητάνε πολύ κ τα τέσσερα χέρια κ το μασάζ σε ζευγάρια έχει την τρέλα του κ βγάζει περίεργα γούστα... Βάλε λίγο φαντασία πίστεψέ με όλες είμαστε ταυτόχρονα πολύ απασχολημένες καθ όλη τη διάρκεια... λεπτομέρειες... όταν θα γραφτεί δημόσια κριτική.
Καλό βράδυ
Δεν εχω αμφιβολια για την επιτυχια της τριαδας σου,εχω αμφιβολια για το πουλι που μετα τη συνεδρια θα χρειαστει χωσιμο σε νερο με παγακια κ γυψο

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Καλό βράδυ
Πρέπει να το δοκιμάσουμε και το τρίο αλλιώς δεν μπορούμε να έχουνε άποψη...αλλά σίγουρα θα είναι τέλειο να υπάρχει ένας χαμουλης να μην ξέρεις που να πρωτοπιασεις..

• Αγάπη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom