Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
ρε συ εδώ μέσα έχει ανθρώπους που αναρωτίεσαι αν ψηφίζουν και γιατί έχουν αυτό το δικαίωμα.
Με τον συγκεκριμένο γελάει κάθε λογικό μέλος του bou, είναι αγαπούλης μια εκδιδόμενης αλλά ζει Θεσσαλονίκη και δυστυχώς μένει πάντα με το πουλί στο χέρι.
Βλάκας που καμια φορά ντρέπομαι για το γλέντι που του κάνω.
Ρε μαλέα, για κουτσομπόλα του σαιτ δεν έχεις πέσει μέσα ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ρε μαλέα, για κουτσομπόλα του σαιτ δεν έχεις πέσει μέσα ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
συ είπες κουτσομπόλα όχι εγώ.
Σε δυο πράγματα έπεσα μέσα, το ένα είναι η ηλικια του και το ξέρει με πμ και το άλλο θα το μάθεις εν ευθέτω χρόνω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
συ είπες κουτσομπόλα όχι εγώ.
Σε δυο πράγματα έπεσα μέσα, το ένα είναι η ηλικια του και το ξέρει με πμ και το άλλο θα το μάθεις εν ευθέτω χρόνω
Μεγάλη κουτσομπόλα και μεγαλύτερη ανακατώστρα. Τεσπα, μη χαλάμε και αυτό το νήμα, φαίνεται ωραίο τυπάκι η Τέα.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.573
Πόντοι
2.256
Λοιπόν... μια άλλη ιστορία για το ΤΕΑ..
Το όνομα Τέα μου το έδωσαν οι φίλοι/πελάτες/πελάτες παλιά μέλη του μπου...
Πώς έγινε λοιπόν...
Όταν ξεκίνησα στην Πεύκη δεν είχα βάλει όνομα είχα βάλει ολιστικές ενεργειακές θεραπείες...οι πρώτοι πελάτες τότε ήταν τα παλιά ονόματα του μπου...
Ήρθαν για τσεκ και γράφτηκαν κριτικές και ο χαμός τότε.... Δεν γινόταν να είναι το κορίτσι χωρίς όνομα... Οπότε μέσα από σχόλια τους τότε δημόσια.... θεά... , Ξωτικό... δεν είσαι απ'αυτόν τον πλανήτη,κλπ... άρχισαν να στέλνουν μηνύματα για να κλείσουν συνέδριες κ ζητούσαν την θεά.... ένα χρόνο αργότερα όταν πήγα στα γραφεία.. άρχισαν να ζητούν την θεά επικρατούσε τότε πανικός με τα τηλέφωνα οπότε άρχισαν να μου λένε θεά δεν γίνεται να βάλεις ως όνομα... Κ και αναγκαστικά Εσείς οι ίδιοι με βαφτίσατε Τέα. Οπότε το όνομα σας ανήκει είστε νονοί μου ..κ όσο αφορά τον τίτλο δεν προσπαθώ να τον υποστηρίξω απλά είμαι αληθινή κ διάφανη απέναντι σας. Οπότε σιγά σιγά θα προσπαθήσω να σας λύσω τα διάφορα κομμάτια του μυστηρίου....κ τις αλήθειες πίσω από αυτό.
Ευγνώμων για άλλη μια φορά για όσους με ξέρουν ως ιστορία για τον σεβασμό κ που με εκτιμήσατε ως άνθρωπο πάνω από όλα,ως γυναίκα,ως θεραπεύτρια,ως παιδί πολλές φορές....ως οντότητα.
Σας Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς.
αχαχαχαχα εχεις πολύ μεγάλη φαντασία πάντως

και το όνομα Άδωνις βγαίνει από το Αντώνης που στα greeklish γραφεται Adonis που στα ελληνικά διαβάζεται και σαν Αδονις άρα Άδωνις

Το Τέα (εις το καλλιτεχνικότερον) ή αλλιώς πιο σωστά ,Θέα, προέρχεται είτε από το Θεοπλάστη είτε από το Θεοδούλη

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Μεγάλη κουτσομπόλα και μεγαλύτερη ανακατώστρα. Τεσπα, μη χαλάμε και αυτό το νήμα, φαίνεται ωραίο τυπάκι η Τέα.
ωραίο άσχημο εσύ θα έπαιρνες? Ασε μην απαντήσεις...:birdman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Είπαμε, σε τίποτα δεν έχεις πέσει μέσα. Υπάρχουν κάποιοι που κρατάνε την πραγματική ζωή τους για πάρτη τους.
μου φτάνει που καθαρισε το νήμα του μασάζ, που ξεβρακώθηκαν κάποιοι στην Στεφανία και ηρεμήσαμε και που ξεφτιλίστηκαν αυτοί στην υπογραφή μου.
Μου φτάνει που μου είναι όρθια να γαμάω , να έχω υγεία κι όταν μου την μπαίνεις να μπορώ να σου απαντάω.
α και καθαρος ουρανός αστραπές δεν φοβάται, πολλοί πήγαν να με λοιδορήσουν αλλά πήρανε τα @@ μου.
Καληνύχτα.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Το Τέα (εις το καλλιτεχνικότερον) ή αλλιώς πιο σωστά ,Θέα, προέρχεται είτε από το Θεοπλάστη είτε από το Θεοδούλη
Καλημέρα !!!
Ωραία η διατύπωση σας ... αλλά...
Αν κ δεν νομίζω ότι το όνομα το έδωσαν η το κοίταξαν με αυτή την οπτική από την ρίζα των λέξεων, σίγουρα ήταν άλλα τα κριτήρια χωρίς να γνωρίζουν το πραγματικό μου όνομα....

Το έγραφαν ως:ΘΕΑ/THEA.

Thea is a feminine given name, an alternate spelling of the Greek goddess Theia. The name may also be a short form of Theodora, Dorothea, Theodosia, Athena, Althea, or Cynthia.

Δεν δόθηκε σε σύνδεση με το πραγματικό μου όνομα αλλά με χαρακτηριστικά και ποιότητες
Μιας γυναίκας που παρέχει υπηρεσίες.

Τώρα αν εσείς θέλετε να με φωνάζετε Αλέκο, Γιολάντα, Βλαντιμίρ η οτιδήποτε άλλο σας άρεσει... Ακούω απ'το ένα αυτί πάντα σε διάφορα ονόματα.

Ελπίζω να σας έλυσα την απορία.
Κ για του λόγου το αληθές μπορούν να βγουν και να το πουν και οι ίδιοι που έδωσαν το όνομα ότι δεν πρόκειται περί φαντασίας αλλά περί ιστορίας.

Υγεία
Γαλήνη
Ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού.....

Να έχουμε όλοι μία υπέροχη μέρα!!!

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.846
Πόντοι
446
Αν υπάρχει κοπέλα 1.60 με 1.65 γουστάρω συνεδρία...δεν είμαι και το πρώτο μπόι χαχα και προτιμώ τις πετιτ κοντές χαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Αν υπάρχει κοπέλα 1.60 με 1.65 γουστάρω συνεδρία...δεν είμαι και το πρώτο μπόι χαχα και προτιμώ τις πετιτ κοντές χαχα
Καλημέρα
Γ***** Θα σε απογοητεύσω μόνο άλογα έχουμε...
Κλαίωωω ρεεεε

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Καλησπέρα.
Ίριδα
Λυδία
Τέα
Και από Σεπτέμβρη βλέπουμε...αν αξίζει κάτι θα το έχετε.
Ότι έχω υποσχεθεί αυτό κ κάνω.
Καλύτερα μικρή σταθερή όμαδα με υπηρεσίες κ περιποίηση παρά φολες κ πολλές σε ένα γραφείο... δεν έχει νόημα ούτε για εσάς κ για τη τσέπη σας ούτε κ για μένα αν δεν ακολουθούν την φιλοσοφία μας/σας. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ εσείς με κρατάτε κ εγώ μαζί σας είμαι
Βιογραφικά πολλά... αλλά... πίστεψέ με δεν κάνουν για τίποτα, βαριούνται να κάνουν μασάζ, λειτουργούν ως αρπακτικά σας βρίζουν και από πάνω... οπότε δεν... ότι περάσει τα τεστ το κρατάμε. Ξέρετε εσείς. φιλώ πολύ όμως!!!
Από τα πιο αληθινά και σοβαρά σχόλια που έχουν γραφτεί στο bou, ever!!!! :hi:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Εντάξει θα κάνω τον τζόκεϋ Βάμος για ιππόδρομο
Κλαίωωωω πρωί-πρωί τώρα πίνω και καφέ Δεν έχω ξυπνήσει ακόμα... Όλες είναι από 1.64 και πάνω ρε συ.... Το καλύτερο μας Είναι το 1,68. Ένα μέτρο και ένα milko υπολόγισε όχι το χάρτινο ,το milko μπουκάλο.
Σε φιλώ καλημέρα!!!

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Είπαμε, σε τίποτα δεν έχεις πέσει μέσα. Υπάρχουν κάποιοι που κρατάνε την πραγματική ζωή τους για πάρτη τους.
δες την δικια μου υπογραφη που ειναι της αληθειας ...
τσεκουρι στους ρουφιανους λεμε ...:rockon::rockon::rockon:

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.846
Πόντοι
446
Κλαίωωωω πρωί-πρωί τώρα πίνω και καφέ Δεν έχω ξυπνήσει ακόμα... Όλες είναι από 1.64 και πάνω ρε συ.... Το καλύτερο μας Είναι το 1,68. Ένα μέτρο και ένα milko υπολόγισε όχι το χάρτινο ,το milko μπουκάλο.
Σε φιλώ καλημέρα!!!
Μια χαρά ύψος θα πάρω το 1.64 είναι στα κυβικά μου Χάχα.. όταν ο θεουλης μοίραζε ύψος κράταγα ομπρέλα ☂️

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Από τα πιο αληθινά και σοβαρά σχόλια που έχουν γραφτεί στο bou, ever!!!! :hi:
Καλημέρα καλημέρα πίνω καφέ και μιλάμε!!!
Όπως τα γράφεις... Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή... Ας λέμε αλήθειες ας είμαστε αυθεντικοί, ας είμαστε διάφανοι και ειλικρινείς ακόμα και να χάσουμε κατά κόσμον... κερδισμένοι είμαστε.
Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι κοντά μας.
Φιλώ καλημέρα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε!!!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Μια χαρά ύψος θα πάρω το 1.64 είναι στα κυβικά μου Χάχα.. όταν ο θεουλης μοίραζε ύψος κράταγα ομπρέλα ☂️
Αγάπη... Ελπιζω να το λες για αστείο τώρα αυτό να κάνεις χιούμορ... Υγεία Έχουμε ;;
αυτό είναι το σημαντικό γάμω και το ύψος και το μέγεθος της πούτσας, κ την ομορφιά, όλα είναι εσωτερική κατάσταση... Πίστεψέ με λατρεύω τους άσχημους ανθρώπους είναι οι πιο όμορφες ψυχές. Μία χαρά είμαστε όλοι αρκεί να έχουμε υγεία και ψυχική και πνευματική ηρεμία. Τα υπόλοιπα είναι γούστα.
Σε φιλώ.
Καλημέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom