Ντω μεταξυ το Τεα μπορει να ειναι κ απ'το Θεοδωρα. Μπαμ κανει οτι ηθελε να δωσει το ονομα.
Λοιπόν... μια άλλη ιστορία για το ΤΕΑ..
Το όνομα Τέα μου το έδωσαν οι φίλοι/πελάτες/πελάτες παλιά μέλη του μπου...
Πώς έγινε λοιπόν...
Όταν ξεκίνησα στην Πεύκη δεν είχα βάλει όνομα είχα βάλει ολιστικές ενεργειακές θεραπείες...οι πρώτοι πελάτες τότε ήταν τα παλιά ονόματα του μπου...
Ήρθαν για τσεκ και γράφτηκαν κριτικές και ο χαμός τότε.... Δεν γινόταν να είναι το κορίτσι χωρίς όνομα... Οπότε μέσα από σχόλια τους τότε δημόσια.... θεά... , Ξωτικό... δεν είσαι απ'αυτόν τον πλανήτη,κλπ... άρχισαν να στέλνουν μηνύματα για να κλείσουν συνέδριες κ ζητούσαν την θεά.... ένα χρόνο αργότερα όταν πήγα στα γραφεία.. άρχισαν να ζητούν την θεά επικρατούσε τότε πανικός με τα τηλέφωνα οπότε άρχισαν να μου λένε θεά δεν γίνεται να βάλεις ως όνομα... Κ και αναγκαστικά Εσείς οι ίδιοι με βαφτίσατε Τέα. Οπότε το όνομα σας ανήκει είστε νονοί μου ..κ όσο αφορά τον τίτλο δεν προσπαθώ να τον υποστηρίξω απλά είμαι αληθινή κ διάφανη απέναντι σας. Οπότε σιγά σιγά θα προσπαθήσω να σας λύσω τα διάφορα κομμάτια του μυστηρίου....κ τις αλήθειες πίσω από αυτό.
Ευγνώμων για άλλη μια φορά για όσους με ξέρουν ως ιστορία για τον σεβασμό κ που με εκτιμήσατε ως άνθρωπο πάνω από όλα,ως γυναίκα,ως θεραπεύτρια,ως παιδί πολλές φορές....ως οντότητα.
Σας Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς.