Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Καλησπέρα όχι δεν είναι αυτό αυτό που λες είναι άλλη τεχνική
Σου κρατάει τα αυτιά πολύ καλο να το δοκιμάσεις.. στα βουλώνει με τα χέρια του να μην ακούς ρε φίλε και σου λέει άσε τον έλεγχο σε μένα αφήνεις το κεφάλι σου ελεύθερο.... Όχι ότι εγώ μην μπερδευτούμε τώρα
.
Και απλά πας με εμπιστοσύνη και με σταυρό.. και αφήνεσαι ..όλα τα περιθώρια ανοιχτά.. στόμα ανοιχτό Γενικά όλα ανοιχτά και πραγματικά δοκίμασε το ρε φίλε ε δεν κάνω πλάκα ... βάλε μια τύπισσα να σου κάνει αυτό και να της γάμας τα αυτιά αυτή όμως να είναι παραδομένη στα χέρια σου ρε παιδί μου... Είναι πολύ ερωτική φάση Δεν σου κάνω πλάκα.. μη γελάς αλήθεια λέω
.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Ντω μεταξυ το Τεα μπορει να ειναι κ απ'το Θεοδωρα. Μπαμ κανει οτι ηθελε να δωσει το ονομα.
Λοιπόν... μια άλλη ιστορία για το ΤΕΑ..
Το όνομα Τέα μου το έδωσαν οι φίλοι/πελάτες/πελάτες παλιά μέλη του μπου...
Πώς έγινε λοιπόν...
Όταν ξεκίνησα στην Πεύκη δεν είχα βάλει όνομα είχα βάλει ολιστικές ενεργειακές θεραπείες...οι πρώτοι πελάτες τότε ήταν τα παλιά ονόματα του μπου...
Ήρθαν για τσεκ και γράφτηκαν κριτικές και ο χαμός τότε.... Δεν γινόταν να είναι το κορίτσι χωρίς όνομα... Οπότε μέσα από σχόλια τους τότε δημόσια.... θεά... , Ξωτικό... δεν είσαι απ'αυτόν τον πλανήτη,κλπ... άρχισαν να στέλνουν μηνύματα για να κλείσουν συνέδριες κ ζητούσαν την θεά.... ένα χρόνο αργότερα όταν πήγα στα γραφεία.. άρχισαν να ζητούν την θεά επικρατούσε τότε πανικός με τα τηλέφωνα οπότε άρχισαν να μου λένε θεά δεν γίνεται να βάλεις ως όνομα... Κ και αναγκαστικά Εσείς οι ίδιοι με βαφτίσατε Τέα. Οπότε το όνομα σας ανήκει είστε νονοί μου ..κ όσο αφορά τον τίτλο δεν προσπαθώ να τον υποστηρίξω απλά είμαι αληθινή κ διάφανη απέναντι σας. Οπότε σιγά σιγά θα προσπαθήσω να σας λύσω τα διάφορα κομμάτια του μυστηρίου....κ τις αλήθειες πίσω από αυτό.
Ευγνώμων για άλλη μια φορά για όσους με ξέρουν ως ιστορία για τον σεβασμό κ που με εκτιμήσατε ως άνθρωπο πάνω από όλα,ως γυναίκα,ως θεραπεύτρια,ως παιδί πολλές φορές....ως οντότητα.
Σας Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Εγώ θα έλεγα απλά ότι προέρχεται από το Αριστέα. :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: TEA

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Πώς έγινε λοιπόν...
Όταν ξεκίνησα στην Πεύκη δεν είχα βάλει όνομα είχα βάλει ολιστικές ενεργειακές θεραπείες...οι πρώτοι πελάτες τότε ήταν τα παλιά ονόματα του μπου...
Ήρθαν για τσεκ και γράφτηκαν κριτικές και ο χαμός τότε.... Δεν γινόταν να είναι το κορίτσι χωρίς όνομα... Οπότε μέσα από σχόλια τους τότε δημόσια.... θεά... , Ξωτικό... δεν είσαι απ'αυτόν τον πλανήτη,κλπ... άρχισαν να στέλνουν μηνύματα για να κλείσουν συνέδριες κ ζητούσαν την θεά.... ένα χρόνο αργότερα όταν πήγα στα γραφεία.. άρχισαν να ζητούν την θεά επικρατούσε τότε πανικός με τα τηλέφωνα οπότε άρχισαν να μου λένε θεά δεν γίνεται να βάλεις ως όνομα... Κ και αναγκαστικά Εσείς οι ίδιοι με βαφτίσατε Τέα. Οπότε το όνομα σας ανήκει είστε νονοί μου ..κ όσο αφορά τον τίτλο δεν προσπαθώ να τον υποστηρίξω απλά είμαι αληθινή κ διάφανη απέναντι σας. Οπότε σιγά σιγά θα προσπαθήσω να σας λύσω τα διάφορα κομμάτια του μυστηρίου....κ τις αλήθειες πίσω από αυτό.
Ευγνώμων για άλλη μια φορά για όσους με ξέρουν ως ιστορία για τον σεβασμό κ που με εκτιμήσατε ως άνθρωπο πάνω από όλα,ως γυναίκα,ως θεραπεύτρια,ως παιδί πολλές φορές....ως οντότητα.
Παντως βασικος εκ των νονων, ειναι ο κυριος που πραγματικά σε βαπτισε με υγρο πυρ στο αφτί σου... Χαχαχα... Την καλησπέρα μου στην ομήγυρη..... Ειμαι κ εγω ενας εκ των παλαιών εκ Πεύκης, αν κνοχιβτοσο δραστήριος εδω μεσα....
Ειναι απλα περιττο να επαναλαμβάνω και εγω τα των υπηρεσιών της κοπελας.. Απλα.. Ενεργειακά αλλου... Τοσο απλα... Θενξ με μεγαααααλη καθυστέρηση στην ιδια... Θα επαναληφθεί αμα τη επιστροφή, νεα βάπτιση..... Κάποιος θυμάται πως τον κοιταζες.... Χωρις να ειναι εξωπραγματικος.....

TheRealMandigo

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουν 2016
Κριτικές
13
Like
1.651
Πόντοι
1.071
Τεα είσαι ωραία !

See you in September :angel:

• Αγάπη
OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Δεν έχεις μάθει να αγαπάς πρέπει να του πεις.
Είναι ψυχρός εκτελεστής ρε δεν έχει συναισθήματα μόνο τρύπες βλέπει και το Χώνει.. είναι προδότης
καταδότης εκπρόσωπος και αντιπρόσωπος.,. Δεν με θέλει δεν καταλαβαίνεις?? Δεν είναι ποτέ διαθέσιμος, τον κλείνουνε με ατζέντα calls girl... Αυτές το πήραν μακριά μου αυτές
αν ήθελες θα με κράταγες:sunglasses:

• Λύπη

GIORGIO222

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Οκτ 2016
Κριτικές
16
Like
2.356
Πόντοι
1.191
Το αξίζεις κορίτσι μου...:hi:

• Αγάπη

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Παντως βασικος εκ των νονων, ειναι ο κυριος που πραγματικά σε βαπτισε με υγρο πυρ στο αφτί σου... Χαχαχα... Την καλησπέρα μου στην ομήγυρη..... Ειμαι κ εγω ενας εκ των παλαιών εκ Πεύκης, αν κνοχιβτοσο δραστήριος εδω μεσα....
Ειναι απλα περιττο να επαναλαμβάνω και εγω τα των υπηρεσιών της κοπελας.. Απλα.. Ενεργειακά αλλου... Τοσο απλα... Θενξ με μεγαααααλη καθυστέρηση στην ιδια... Θα επαναληφθεί αμα τη επιστροφή, νεα βάπτιση..... Κάποιος θυμάται πως τον κοιταζες.... Χωρις να ειναι εξωπραγματικος.....
❤️

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
αν ήθελες θα με κράταγες:sunglasses:
Άσε με γιατί τα πήρα πολύ άσχημα ρε... ρε φίλε να λένε για τον κώλο σου να ρωτήσουν εμένα.. κι άλλες 300 που έχεις πάει μαζί τους... Αν είναι ο Alp άντρας ή όχι...τι να πω ρε συ

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.258
Πόντοι
1.011
Εγώ πάντως με την Τέα, μόνο "ταντρικά" ραντεβού έχω καταφέρει να κάνω. :D::buck2::smiling-face-with-heart-eyes:

Όλο το συζητάμε και ποτέ δεν έχω καταφέρει να συναντηθούμε.

Anyway και αυτό έχει τη πλάκα του.

Θα ξαναπροσπαθήσω τον Σεπτέμβριο. Που θα πάει!

Αλλά από τις άλλες κοπέλες του diamonds, μόνο καλά λόγια έχω να πω.

• Like
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Άσε με γιατί τα πήρα πολύ άσχημα ρε... ρε φίλε να λένε για τον κώλο σου να ρωτήσουν εμένα.. κι άλλες 300 που έχεις πάει μαζί τους... Αν είναι ο Alp άντρας ή όχι...τι να πω ρε συ
ρε συ εδώ μέσα έχει ανθρώπους που αναρωτίεσαι αν ψηφίζουν και γιατί έχουν αυτό το δικαίωμα.
Με τον συγκεκριμένο γελάει κάθε λογικό μέλος του bou, είναι αγαπούλης μια εκδιδόμενης αλλά ζει Θεσσαλονίκη και δυστυχώς μένει πάντα με το πουλί στο χέρι.
Βλάκας που καμια φορά ντρέπομαι για το γλέντι που του κάνω.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
ρε συ εδώ μέσα έχει ανθρώπους που αναρωτίεσαι αν ψηφίζουν και γιατί έχουν αυτό το δικαίωμα.
Με τον συγκεκριμένο γελάει κάθε λογικό μέλος του bou, είναι αγαπούλης μια εκδιδόμενης αλλά ζει Θεσσαλονίκη και δυστυχώς μένει πάντα με το πουλί στο χέρι.
Βλάκας που καμια φορά ντρέπομαι για το γλέντι που του κάνω.
Έχω ξενερώσει απίστευτα.
Έχουν σπαμαρει και έχουμε κάνει εμείς τα ζώα όλοι το ίδιο όλα τα νήματα εντάξει okay.
Τέλος πάντων εγώ το έχω δει πολύ light... Σου είπα μία που μπήκα τώρα γιατί τώρα είχα χρόνο, γιατί θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους και να πω κάποια πράγματα, να γελάσουμε ρε γαμώτη λίγο,να πούμε αλήθειες, να περάσουμε λίγο καλά έστω και από δω μέσα ας πούμε..
Την δημοσιότητα και τη διαφήμιση δεν τη χρειάζομαι και το ξέρεις αλλά βλέπω πολλά θέματα ο κόσμος κρίμα... δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς τελικά ούτε για την πλάκα του.
Ούτε στα σοβαρά.

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Έχω ξενερώσει απίστευτα.
Έχουν σπαμαρει και έχουμε κάνει εμείς τα ζώα όλοι το ίδιο όλα τα νήματα εντάξει okay.
Τέλος πάντων εγώ το έχω δει πολύ light... Σου είπα μία που μπήκα τώρα γιατί τώρα είχα χρόνο, γιατί θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους και να πω κάποια πράγματα, να γελάσουμε ρε γαμώτη λίγο,να πούμε αλήθειες, να περάσουμε λίγο καλά έστω και από δω μέσα ας πούμε..
Την δημοσιότητα και τη διαφήμιση δεν τη χρειάζομαι και το ξέρεις αλλά βλέπω πολλά θέματα ο κόσμος κρίμα... δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς τελικά ούτε για την πλάκα του.
Ούτε στα σοβαρά.
εχει σωστά μέλη, σοβαρά, που μπαίνουν για να βρουν καλό μασάζ, σεξ κτλ κτλ, απευθύνεσαι σε αυτούς απλά όπως και στην ζωή θα πρέπει να κουμαντάρεις και τους χαζούς

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.329
Πόντοι
4.546
Τι έχουμε εδώ? :coffee::coffee:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
εχει σωστά μέλη, σοβαρά, που μπαίνουν για να βρουν καλό μασάζ, σεξ κτλ κτλ, απευθύνεσαι σε αυτούς απλά όπως και στην ζωή θα πρέπει να κουμαντάρεις και τους χαζούς
Δες το και από την άλλη μεριά για λίγο θα κλάψεις...
Το γεγονός ότι όλοι αυτοί εντός αλλά και εκτός που δεν είναι μέλη και είναι πολλοί αυτοί όλοι αυτοί έρχονται σε μένα, στη Στεφ, στη ζωή σε όλα τα κορίτσια εμείς τι χειρισμό πρέπει να κάνουμε πιστεύεις;; Για αυτό σου λέω εδώ είναι ένα φόρουμ okay.. το ζόρι είναι όταν τους έχεις μπροστά σου... Και τελικά αντί για συνεδρία κάνεις ψυχανάλυση, προσπαθείς να με βοηθήσεις όσο μπορείς όσο είναι δυνατόν γιατί το IQ δεν επιτρέπει πάντα, να σου πετάει λεφτά ο άλλος στη μούρη να σου λέει πόσα θες να σε γαμησω απ'όλες τις τρύπες; Να μετριούνται όλα μόνο με χρήμα, να σου λέει ο άλλος.... έλα μωρέ Τέα τώρα...τι χέρι,τι στόμα...τι στην μουναρα σου δεν θα καταλάβεις τιποτα τελειώνω στο δευτερόλεπτο σαν να μην έγινε.... Και όταν απαντώ.... έχεις δίκιο ρε συ δεν το είχα σκεφτεί έτσι.
Όλα τρύπες είναι πάμε να σου βάλω λίγο το κεφάλι στην τουαλέτα να σε στραπωναρω κ μια γρήγορη ρε πεθαμένε δεν θα καταλάβεις τιποτα όλα τρύπες είναι... Ώπα εκεί μαζεύονται... Αν όλα τρύπες κάτσε να σε γαμησω μια γρήγορη μωρέ.... άσε γιατί είναι τόσα πολλά...που θα πρέπει να φτιάξετε νήμα με τα πάθη μας...τα δύσκολα είναι όταν έχεις κάνει μέσα στη ζέστη τρελό δρομολόγιο, φαγητό νερό στο δρόμο ταξί διπλή ταρίφα....κ εσύ στο Πέμπτο ραντεβου κ σου σκάει τέτοιο ραπάνοβλημα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Όχι πολλά πράγματα.
Από μαγειρευτά και κατσαρόλας
Δύο μερίδες λαχανοντολμάδες έμειναν , μία σουτζουκάκια ρύζι, παστίτσιο μία.
Της ώρας είχαμε μπριζόλες αλλά τελείωσαν... Κάτι λίγες δηλαδή...
Μπιφτέκι γεμιστό με ροκφόρ.
Λοοοοκάνικο με πράσο.
Από ψάρι ή έμεινε μόνο γλώσσα
Αλλά το βλέπω να φεύγει όπως είναι.
Τι να πω ρε αδερφέ ας παραγγέλνεις νωρίτερα
Να έχω και εγώ να σου στείλω μία μεγαλύτερη ποικιλία.

Να σαι καλά.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.329
Πόντοι
4.546
Όχι πολλά πράγματα.
Από μαγειρευτά και κατσαρόλας
Δύο μερίδες λαχανοντολμάδες έμειναν , μία σουτζουκάκια ρύζι, παστίτσιο μία.
Της ώρας είχαμε μπριζόλες αλλά τελείωσαν... Κάτι λίγες δηλαδή...
Μπιφτέκι γεμιστό με ροκφόρ.
Λοοοοκάνικο με πράσο.
Από ψάρι ή έμεινε μόνο γλώσσα
Αλλά το βλέπω να φεύγει όπως είναι.
Τι να πω ρε αδερφέ ας παραγγέλνεις νωρίτερα
Να έχω και εγώ να σου στείλω μία μεγαλύτερη ποικιλία.

Να σαι καλά.
Εκτός από καλή επαγγελματίας, και καλή μαγείρισσα! Βλέπω ότι προετοιμάζεις το έδαφος για τον Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν οι ουρανοί (και όχι μόνο)! :hi:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.497
Εκτός από καλή επαγγελματίας, και καλή μαγείρισσα! Βλέπω ότι προετοιμάζεις το έδαφος για τον Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν οι ουρανοί (και όχι μόνο)! :hi:
Όχι προετοιμάζω το έδαφος για αναχώρηση μου αλλαγή πλεύσης
..χαχχα
Πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς σκέφτεται μία γυναίκα....
Άσε γιατί ο Σεπτέμβρης θα είναι πολύ δύσκολος για πάρα πολύ κόσμο Και πίστεψέ με το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς...
Γιατί σου μαγείρεψα και δεν το θυμάμαι;; Γιατί κάνω κάτι τέτοια εγώ που κ που... Μέχρι και πλυντήριο βάζουμε και απλώνουμε ρούχα σε εργένηδες, τους πάμε ταπεράκι φαγητό.... πίστεψέ με δεν το κάνω promo.. οι ουρανοί ανοιχτοί ήταν πάντα.. απλά οι άνθρωποι δεν βλέπουν το πέπλο της τύφλωσης τεράστιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom