TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.495
Γιατί ενοχλείς τη κοπέλα καργιόλη;ναι μη σε χασουμε εεε ?
ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ
Αγάπη μου ήθελα να πω
Γιατί ενοχλείς τη κοπέλα καργιόλη;ναι μη σε χασουμε εεε ?
ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ
Ωωωω να σου γαμ
ευτυχως το'σωσες και θα σου φερθω με ευγενια... μετααααααααααααααΓιατί ενοχλείς τη κοπέλα καργιόλη;
Αγάπη μου ήθελα να πω
Είσαι πρέσβειρα καλής θέλησης των μασαζερι ?Άχχχ.... Μακάρι να ήξερες τι είμαι κ τι κάνω για την ανθρωπότητα αδερφέ μου... αλλά δυστυχώς δεν αρκεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ρε κάνε δουλειά....
Ωωωω να σου γαμ
Απόψε δεν θέλω ευγένεια...ευτυχως το'σωσες και θα σου φερθω με ευγενια... μεταααααααααααααα
Διψαει η σουφρα του για στριφογυριστη μελιτζανα για να το θεσω επιστημονικα.Δώσε μια ανάλυση φιλοσοφική όμως....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρακαλώ;
Από εσένα τίποτα.Καυλωσες μανίτσαμ;
Άστο αυτό το χαζό με την κιθάρα το τυραννάς πόσο καιρό... εμένα ρωτα ότι θες.
ρωτα τον να σου σου πει τι φ. διαμετρο εχει η κωλοσουφριδα του, για να ξερεις ποσο σταφ να παρεις να τον πασαληψεις. μη ξεμεινεις και σε πει και ξεφτιλοαματουρι.Ωωωω να σου γαμ
Τις μελιτζανες εβαλε στο ματι, βαλτες στο νερο για ξεπικρισμα.Σε λατρεύω ρεεεεε..
Να ξέρεις με έστειλε στην κουζίνα μου...λες να ξέρει κάτι η έχει πέσει πείνα;αν είναι να του βγάλω συσσίτιο να τον βοηθήσω τον άνθρωπο
Ναι...εεε να του δώσουμε όλοι μαζί πολλά χέρια βοηθείας να βρει παρηγοριά ο άνθρωπος ρε συΔιψαει η σουφρα του για στριφογυριστη μελιτζανα για να το θεσω επιστημονικα.
ετοιμασου τοτε για πολυΑπόψε δεν θέλω ευγένεια...
Θέλω τα άλλα τα περίεργα έχω πολύ ενέργεια και κάπου πρέπει να την βγάλω μετααααααααα
Γιατί αν είναι πίκρα δεν μπαίνουν εύκολα???Τις μελιτζανες εβαλε στο ματι, βαλτες στο νερο για ξεπικρισμα.
Απόψε τελειώνω 01:20 θα αντέξεις την αναμονή.... έχω ακόμα δύο πίπες κ έρχομαι.... κλαιωωωω ρεεεετοιμασου τοτε για πολυ
Γιατι μαλλον γλυκαθηκε απο την πρωτη φορα και δεν εχει σταματησει, μην του το χαλασουμε.Γιατί αν είναι πίκρα δεν μπαίνουν εύκολα???
Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω ώρες ώρες όμως
οχι ρε...η θεραπευτριαΠοια, η γυναικωτη η γιαρμας;
Α, αυτη κωλο δε βλεπει ουτε με κυαλι. Αλλα πλεον της βρηκαμε ευκαιρο λαχταριστο ορθανοιχτο φιλιστρι….. κωλοσουφριδιοχι ρε...η θεραπευτρια