Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
εγω εχω κερδισει παιχνιδι στο πλακωτο ο αντιπαλοσ μου πιασε την μανα και το χασε μονο .με τα βλαστιμαγε αυτο για να συμβει ειναι μια στισ χιλιεσ εφτακοσιεσ φορεσ
:rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγω εχω κερδισει παιχνιδι στο πλακωτο ο αντιπαλοσ μου πιασε την μανα και το χασε μονο .με τα βλαστιμαγε αυτο για να συμβει ειναι μια στισ χιλιεσ εφτακοσιεσ φορεσ

πως έγινε αυτό ρε παίκτη ?? που το πήγε το πούλι όταν σου ξεπλάκωσε την μάνα ?? το έβγαλε έξω από το τάβλι ??/

η μοναδική περίπτωση είναι ισοπαλία αν ο αντίπαλος είναι τόσο μαλάκας και αφήσει να του πιάσεις την μάνα...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
:o :o :o και το κέρδισες κιόλας! :2funny: :2funny: :2funny:

trampoukos_120kg

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ακουστε και τη γνωμη ενος ειδικου (ειμαι αποδεδειγμενα ο ενας απο τους καλυτερους παιχτες στην ελλαδα ) , το ταβλι κατα 90% ειναι τεχνη και 10% τυχη .. εγω στα 5 ας πουμε δε χανω απο κανεναν . η τυχη ειναι σιγουρα δικαιολογια

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
πως έγινε αυτό ρε παίκτη ?? που το πήγε το πούλι όταν σου ξεπλάκωσε την μάνα ?? το έβγαλε έξω από το τάβλι ??/

η μοναδική περίπτωση είναι ισοπαλία αν ο αντίπαλος είναι τόσο μαλάκας και αφήσει να του πιάσεις την μάνα...
εφερε ασουσ στο μαζεμα και εγω τον ειχα κλησει και δεν μαζευε και μαζευε τουσ ασσουσ με ξεπλακωσε τα αλλα πουλια τα ειχε ολα στο εξαρι και γω ειχα πορτα στο πενταριτου μολισ με ξεπλακωσε στο μαζεμα πρεπει να φερα 8 διπλεσ

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

μήπως εννοείς την παραμάνα???? γιατί αν σου έπιασε τη μάνα και του την έπιασες και εσύ είναι ισοπαλία

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
εφερε ασουσ στο μαζεμα και εγω τον ειχα κλησει και δεν μαζευε και μαζευε τουσ ασσουσ με ξεπλακωσε τα αλλα πουλια τα ειχε ολα στο εξαρι και γω ειχα πορτα στο πενταριτου μολισ με ξεπλακωσε στο μαζεμα πρεπει να φερα 8 διπλεσ
θεωρητικα γινεται αυτο που λεει ο φιλος !! αλλα να μη ριχμεις ζαρι !! να παιζεις μιλητο ζαρι , δλδη οτι εσυ γουσταρεις

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αγωνιστικό τάβλι είναι μόνο οι πόρτες

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
επισησ αν απαντηθουν ερωτηματα ποσο τισ 100 ειναι τυχη το ταβλι ?
εχω πιστευω σε δυο ισαξιουσ παικτεσ ειναι 100 τα 100 το ζαρι εννοω να ξερουν και 2 ταβλι.αμα ο αλλοσ δεν ξερει τοσο καλα 8 στισ 10 θα χασει.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ρε παιδια παιζω ταβλι με εναν που δεν ξερει πολλυ καλα ταβλι και εδω και 1 μηνα με κερδιζει καθε μερα με βαρια σκορ 7-0 7-1 πωσ γινεται να τον ευνοει τοσο πολλυ στο πλακωτο δεν μπορω να τα πιασω σπανια στο φευγα μπαινω δευτεροσ και καταυδρωμενοσ στο μαζεμα μαζευω πρωτοσ και μου το περνει με διπλεσ για να του παρω παιχνιδι πρεπει να εχω μαζεψει 10 πουλια για να το εξασφαλισω.
πωσ γινεται να υπαρχει τετοια ευνοια ζαριου ειναι απιστευτο δεν μπορω να το εξηγισω :oεγω ποτε δεν νευριαζα αλλα κτεσ ευριζα διαολουσ αντιχριστουσ τετοιο ζαρι ουτε διαολοσ να τα νε  τρομερο πραμα .
οποιοσ εχει παθει κατι αναλογο ασ γραψει. :uglystupid:

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
παλι σημερα εχασα παλι τα ιδια εδω και ενα μηνα εχω απελπιστει σκεφτομαι να το κοψω :think:

oMeraklis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
ρε παιδια παιζω ταβλι με εναν που δεν ξερει πολλυ καλα ταβλι και εδω και 1 μηνα με κερδιζει καθε μερα με βαρια σκορ 7-0 7-1 πωσ γινεται να τον ευνοει τοσο πολλυ στο πλακωτο δεν μπορω να τα πιασω σπανια στο φευγα μπαινω δευτεροσ και καταυδρωμενοσ στο μαζεμα μαζευω πρωτοσ και μου το περνει με διπλεσ για να του παρω παιχνιδι πρεπει να εχω μαζεψει 10 πουλια για να το εξασφαλισω.
πωσ γινεται να υπαρχει τετοια ευνοια ζαριου ειναι απιστευτο δεν μπορω να το εξηγισω :oεγω ποτε δεν νευριαζα αλλα κτεσ ευριζα διαολουσ αντιχριστουσ τετοιο ζαρι ουτε διαολοσ να τα νε  τρομερο πραμα .
οποιοσ εχει παθει κατι αναλογο ασ γραψει. :uglystupid:

λυπαμαι που θα ειμαι εγω αυτος που θα σου το πει αλλα...

μαλλον δεν ξερεις να παιζεις. τυχη ειναι να χασεις 1,2,3 φορες συνεχομενες αλλα το να μην μπορεις να παρεις πανω απο 1-2 παιχνιδια στα 7 κατι αλλο φταιει..

loumidis15

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Θελει και τυχη και τεχνη... Ακομα θυμαμαι πριν 2 χρονια που επεζα πλακωτο με τον κολλητο μου και εσπασα στα 2 το γαμωταβλι!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Με ειχε και τον ειχα φαει παραμανα , και ειχαμε ο καθενας περιπου 12-13 πουλια πανω στην παραμανα και ετυχε και αρχιζαμε να σπαμε συνεχομενα....- και παει και μου φερνει 3 συνεχομενες φορες ασσακια.... ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ  :orchestra: :orchestra:  .... Ε αυτο ηταν...
και να λεει και το αλλο το μαλακιστιρι απο διπλα, τι με νοιαζει εμενα , εγω κουναω τα ζαρια και τετοια... και να χασκογελαει  :effemine: :effemine: :effemine: ...

Καψιμο το ταβλι παντως.. χανω την αισθηση του χρονου παιζοντας ταβλακι ....

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
εχασα 3 παρτιδεσ 7-6 ,7-3,και 5-3 δεν νομιζω φιλε να μην παιζω καλα με οσουσ παιζω μου λενε οτι παιζω καλα ο τυποσ που
παιζω εχει τετειο ζαρι που μπορει να σε τρελανει αλλα εδω και εβδομαδεσ εχει τρωμερη γκινια αφου και ο ιδιοσ το παραδεχεται δεν μπορω να το εξηγισω  :think:

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
αυτα ειναι τα κτεσινα σκορ ενα δυο παιχνιδια του περνω συνηθωσ ενταξει με κερδιζει και 7-0 αλλα οχι συχνα

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ρε αδερφε δεν ρωτουσες καλυτερα τους αριθμους του Τζοκερ!

υπαρχει απαντηση σε αυτο! ?

:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom