pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
εγω εχω κερδισει παιχνιδι στο πλακωτο ο αντιπαλοσ μου πιασε την μανα και το χασε μονο .με τα βλαστιμαγε αυτο για να συμβει ειναι μια στισ χιλιεσ εφτακοσιεσ φορεσ
εγω εχω κερδισει παιχνιδι στο πλακωτο ο αντιπαλοσ μου πιασε την μανα και το χασε μονο .με τα βλαστιμαγε αυτο για να συμβει ειναι μια στισ χιλιεσ εφτακοσιεσ φορεσ
:o :o :o και το κέρδισες κιόλας!εγω εχω κερδισει παιχνιδι στο πλακωτο ο αντιπαλοσ μου πιασε την μανα και το χασε μονο .με τα βλαστιμαγε αυτο για να συμβει ειναι μια στισ χιλιεσ εφτακοσιεσ φορεσ
εφερε ασουσ στο μαζεμα και εγω τον ειχα κλησει και δεν μαζευε και μαζευε τουσ ασσουσ με ξεπλακωσε τα αλλα πουλια τα ειχε ολα στο εξαρι και γω ειχα πορτα στο πενταριτου μολισ με ξεπλακωσε στο μαζεμα πρεπει να φερα 8 διπλεσπως έγινε αυτό ρε παίκτη ?? που το πήγε το πούλι όταν σου ξεπλάκωσε την μάνα ?? το έβγαλε έξω από το τάβλι ??/
η μοναδική περίπτωση είναι ισοπαλία αν ο αντίπαλος είναι τόσο μαλάκας και αφήσει να του πιάσεις την μάνα...
θεωρητικα γινεται αυτο που λεει ο φιλος !! αλλα να μη ριχμεις ζαρι !! να παιζεις μιλητο ζαρι , δλδη οτι εσυ γουσταρειςεφερε ασουσ στο μαζεμα και εγω τον ειχα κλησει και δεν μαζευε και μαζευε τουσ ασσουσ με ξεπλακωσε τα αλλα πουλια τα ειχε ολα στο εξαρι και γω ειχα πορτα στο πενταριτου μολισ με ξεπλακωσε στο μαζεμα πρεπει να φερα 8 διπλεσ
τι εννοεισ αγωνιστικο ?Αγωνιστικό τάβλι είναι μόνο οι πόρτες
τι εννοεισ αγωνιστικο ?
παλι σημερα εχασα παλι τα ιδια εδω και ενα μηνα εχω απελπιστει σκεφτομαι να το κοψω
ρε παιδια παιζω ταβλι με εναν που δεν ξερει πολλυ καλα ταβλι και εδω και 1 μηνα με κερδιζει καθε μερα με βαρια σκορ 7-0 7-1 πωσ γινεται να τον ευνοει τοσο πολλυ στο πλακωτο δεν μπορω να τα πιασω σπανια στο φευγα μπαινω δευτεροσ και καταυδρωμενοσ στο μαζεμα μαζευω πρωτοσ και μου το περνει με διπλεσ για να του παρω παιχνιδι πρεπει να εχω μαζεψει 10 πουλια για να το εξασφαλισω.
πωσ γινεται να υπαρχει τετοια ευνοια ζαριου ειναι απιστευτο δεν μπορω να το εξηγισω :oεγω ποτε δεν νευριαζα αλλα κτεσ ευριζα διαολουσ αντιχριστουσ τετοιο ζαρι ουτε διαολοσ να τα νε τρομερο πραμα .
οποιοσ εχει παθει κατι αναλογο ασ γραψει.