Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
λυπαμαι που θα ειμαι εγω αυτος που θα σου το πει αλλα...

μαλλον δεν ξερεις να παιζεις. τυχη ειναι να χασεις 1,2,3 φορες συνεχομενες αλλα το να μην μπορεις να παρεις πανω απο 1-2 παιχνιδια στα 7 κατι αλλο φταιει..
και ομωσ εδω και 2 βδομαδεσ τον κερδιζω συνεχεια αυτον που με κερδιζε και μαλιστα με βαρια σκορ . απο οτι εχω καταλαβει ειναι σαν τροχοσ και γυρναει το ζαρι :dancing:

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
επισησ ενα αλλον γερο το καλοκαιρι παιξαμε 4-5 φορεσ και τον κερδιζα τωρα τελεευτα με κερδιζει αυτοσ 4 φορεσ λεσ και αντιστρεφονται οι ρολοι :think:

oMeraklis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
επισησ ενα αλλον γερο το καλοκαιρι παιξαμε 4-5 φορεσ και τον κερδιζα τωρα τελεευτα με κερδιζει αυτοσ 4 φορεσ λεσ και αντιστρεφονται οι ρολοι :think:

αν ο άλλος φέρνει και ότι τον βολεύει. είναι πολύ δύσκολο να τον ανταγωνιστείς!

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παλι σημερα εχασα απο τον γερο ρε πουστη μου 3 φορεσ δεν ξερει που του παν τα 4 και κερδιζει  :headbang:
2-3 φευγα μου τα πηρε χωρισ να μπω καν μεσα 6 πορτο στισ 3 πρωτεσ ζαριεσ :headbang:και αλλα 2 παιχνιδια στο μαζεμα με 2πλεσ
:headbang:ηθελα να ξερα αναπηροσ η κουλοσ ειμαι :headbang:και τι μου λεει 90τα100 ειναι η τεχνικη.
εγω πιστευω 70-30 καθαρα ζαρι. οσοι θελουν ασ γραψουν τι πιστευουν για καταποσο τυχερο ειναι αυτο το γαμωπαιχνιδο

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ρε παιδια ολο χανω συνεχεια παλι ρε πουστη μου δεν μπορω να το πιστεψω δεν εχω καθολου ζαρι  :uglystupid: θα παω σε ψυχιατρο μου φενεται

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
παιδια ποσεσ ζαριεσ υπαρχουν στο ταβλι εχω διαφωνια με εναν λεει ειναι 36 εγω λεω 21 εσεισ τι λετε?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ρε παιδια εχασα κτεσ απο ενα γερο 5-2 σκορ δεν ειχα πολλυ ευνοηκο ζαρι αυτοσ ειχε καπωσ ποιο ευνοηκο ειχαμε παιξει και περσυ μια φορα και τον ειχα κερδισει 5-4 κτεσ με κερδισε και μου πηρε και την διαφορα τερματων :headbang:
σαν παικτησ αυτοσ ειναι αρκετα καλοσ τον εχω παρακολουθησει πωσ παιζει και οταν μου πε να παιξουμε ειχα ανχοσ γιατι ειναι καλοσ αλλα ειναι κ λιγο ζαρακιασ εγω πιστευω επιδη ειχα ανγχοσ εχασα γιατι αμα εχεισ αρνητικη ενεργεια ολα πανε στραβα.
εγω πιστευω οτι το ταβλι ειναι κ θεμα ψυχολογιασ δεν μπορω να το εξηγισω οταν εχω ανγχοσ η φοβαμαι δεν μου ρχεται το ζαρι .
εσεισ πιστευεται οτι παιζει ρολο η ψυχολογια στο ταβλι ? οποιοσ θελει ασ γραψει κατι ευχαριστω

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
βάλε τις ζαριές κάτω και μετρα τις

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.633
Πόντοι
8.345
95% τεχνη 5% τυχη

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ρε παιδια ολο χανω συνεχεια παλι ρε πουστη μου δεν μπορω να το πιστεψω δεν εχω καθολου ζαρι  :uglystupid: θα παω σε ψυχιατρο μου φενεται

Είσαι στο σωστό σάιτ.

Εφημερεύει καθημερινά όλο και κάποιος γιατρός εδώ....

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Τυχη 10%...Τεχνικη 90%.... πανε κατσε σε οποιοδηποτε καφενειο και παιξε ταβλι με εναν παππου... Δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισεις,αν του παρεις κανα 2 παιχνιδια και αυτα πολυ δυσκολα...
Πολυ μεγαλο ρολο παιζει η τεχνικη... Θυμαμαι παρτιδα με ενα φιλαρακι μου, που μου επιασε την "παραμανα"...
Γυρισα την παρτιδα και του το πηρα,και μαλιστα "διπλο".....
Σωστη επιλογη κινησεων θελει...
καλα θα με τρελανεται ολοι τι λετε ρε παιδια για ταβλι μιλαμε με ζαρια παιζεται

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
καλα θα με τρελανεται ολοι τι λετε ρε παιδια για ταβλι μιλαμε με ζαρια παιζεται

Τα ζάρια είναι τέχνη, μικρέ
Γι'αυτό εγκατέλειψα τάβλι, χρηματιστήριο και επικίνδυνες επενδύσεις και παίζω μόνο μπαρμπούτι πούναι και σίγουρο   :cheesy:

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
σημερα επαιξα με εναν ασχετο και εχασα 5-3 δεν ειχα ιδιατερη ορεξη ειχα κ ανγχοσ . το ταβλι ειναι κ ψυχολογια εσεισ τι λετε?
προχθεσ τον ιδιο ασχετο τον κερδισα 7-2 που ειμουν καλα ψυχολογικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom