γεια σασ και παλι σημερα επαιξα με εναν παιχτη που επαιζε backgammon το ταβλι για αυτον ειναι το παθοσ του ειναι αρκετα
λεπτομερησ παικτησ αλλα και απολυτοσ στισ αποψεισ του πανω στο ταβλι με κερδισε 5-0 στο πρωτο σετ τον κερδιζω 5-4 στο δευτερο εγω κ με ξανακερδιζει 5-0 εχασα με συνολικο σκορ 14-5 κατι που κατα την αποψη μου ειναι πλασματικο το σκορ δεν λεω
επρεπε να χασω αλλα 2 με τρια παιχνιδια μου τα εκλεψε κυριολεξικα αυτοσ ειναι 60 χρονων κ παιζει ταβλι απο τα 12 οπωσ μου ειπε κ ειναι αρωστοσ με αυτο το παιχνιδι μου πε πωσ κανενασ παιχτησ εκτοσ του backgammon δεν το εχει κερδισει σε διαρκεια και αυτο ειναι αληθεια οσεσ φορεσ τον εχω δει να παιζει βγαινεισ κερδισμενοσ εκαι στο καφε που παμε κ παιζουμε επισησ μου πε για μενα οτι παιζω (ταβλακι) και πωσ στα 100 παιχνιδια δεν υπαρχει περιπτωση να τον περασω
εγω κατα την αποψημου ειμαι ενασ αρκετα δυνατοσ παικτησ αυτοσ απλοσ εχει ποιο εμπειρια γιατι επαιζε σε πρωταθληματα αλλο εγω πιστευω οτι μπορω να κερδισω οποιοδηποτε παικτη αν το ζαρι ειναι 50-50 αλλα το 14-5 με πηραξε ρε πουστη μου . εσεισ τι λετε την
επομενη φορα που θα παιξουμε θα καταφερω να τον παρω
ο πουστησ τα υπολογιζει ολα λεπτομεροσ μου πε πωσ αν καταφερω να τον κερδισω εστω 2 φορεσ την ιδια μερα θα κοψει το ταβλι . δεν ξερω αν θα τα καταφερω επισησ μου ειπε πωσ οι πορτεσ ειναι το παιχνιδι τησ στρατιγηκησ και το ποιο τεχνικο το φευγα κ το πλακωτο λεει ειναι ανυπαρκτα μπροστα στισ πορτεσ κατι που το βρισκω πολλυ παραξενο εσεισ τι λετε?