Επισκέπτης
ενω εσυ σχετικοσ με τι??
το πλακωτο δε θελει τεχνη?
ενω εσυ σχετικοσ με τι??
99% τυχη(ζαρι) 1% τεχνη(σιγα την τεχνη)
mallon glitose k aftos
k sta dika mas
Kαλέ μου φίλε είσαι μακριά νυχτωμένος, το τάβλι απαιτεί πάρα πολλές εγκεφαλικές λειτουργείες και στηρίζεται πάρα πολύ στα μαθηματικά και στην στατιστική. Ισως δεν ξέρεις πολλά για το τάβλι, και φτάνεις να λες πράγματα που δεν ισχύουν99% τυχη(ζαρι) 1% τεχνη(σιγα την τεχνη)
το παιχνιδι των τεμπεληδων,δεν απαιτηται καμια εγκεφαλικη λειτουργια,εκτοσ του να ξερεισ να μετρασ.
το παιχνιδι αυτων που δεν τουσ ενδιαφερει οτι ενοχλουν(σιγουρα θα εχει τυχει σε ολουσ μεσημεριατικα η μεσανυχτα καποιοι βλαμενοι να κοπανανε τα πουλια και τα ζαρια)...
εεε οχι κ νε το συγκρινετε με το σκακι.....εεελεοοοσ
τυπε πρεπει να σε πηγαινουν τρενακι στο αθλημα γι αυτο το απαξιωνεις ετσι σκληρα....σκακι δεν ειναι ,αλλα οχι και ετσι οπως τα γραφεις..χαχαχαχαχαχα ειπαμε ρε παιχτη....99% τυχη(ζαρι) 1% τεχνη(σιγα την τεχνη)
το παιχνιδι των τεμπεληδων,δεν απαιτηται καμια εγκεφαλικη λειτουργια,εκτοσ του να ξερεισ να μετρασ.
το παιχνιδι αυτων που δεν τουσ ενδιαφερει οτι ενοχλουν(σιγουρα θα εχει τυχει σε ολουσ μεσημεριατικα η μεσανυχτα καποιοι βλαμενοι να κοπανανε τα πουλια και τα ζαρια)...
εεε οχι κ νε το συγκρινετε με το σκακι.....εεελεοοοσ
στο ταβλι πρεπει να παιζεισ σωστα τισ ζαριεσ οτι θελει εγκεφαλικεσ κηνισεισ πολλυ λιγεσ ειναι αυτεσ εγωKαλέ μου φίλε είσαι μακριά νυχτωμένος, το τάβλι απαιτεί πάρα πολλές εγκεφαλικές λειτουργείες και στηρίζεται πάρα πολύ στα μαθηματικά και στην στατιστική. Ισως δεν ξέρεις πολλά για το τάβλι, και φτάνεις να λες πράγματα που δεν ισχύουν
αμα εχει ο αλλοσ ευνοηκο ζαρι και ο καλοσ στραβο οτι και να κανει θα χασει φιλε. ο καλοσ ο παικτεισ φενεται στο μετρημα και στα σημεια που πιανουν η μεγαλεσ ζαριεσΟ καλός ο ταβλαδωρος δεν ειναι μονο αυτος που κανει στανταρ κινησεις. Ειναι αυτος που οταν πεφτει σε καποιον με τυχερο ζάρι, παιζει απροβλεπτες κινησεις. Εκει ειναι η τέχνη-να μπορει να προσαρμοζεται.
το πλακωτο φιλε μου πιστευω οτι ειναι το ποιο καλο απο τα τρια θελει ποιο πολλυ στατιγηκη το φευγα θελει ποιο πολλυ σκεψη και η πορτεσ τακτικη στανταρ ζαριεστο πλακωτο δε θελει τεχνη?
επισησ ασ απαντηθουν αποψεισ με πια σειρα παιζονται τα παιχνιδια πορτεσ πλακωτο φευγα η φευγα πλακωτο πορτεσ και στα ποσα στα 5στα 7?
ενταξη αλλη παιζουν πρωτα τισ πορτεσ αλλη το φευγα αλλα συνηθωσ φευγα πρωτα . τωρα στο επαγγελματικο ταβλι παιζουν μονο πορτεσ κατι που το βρισκω παραξενο επισησ πετανε τα ζαρια με ποτηρι και εχουν και μια μαλακια που τη λενε βιδοΣτα παρείστικα η σειρά είναι φεύγα, πλακωτό, πόρτες. Στο μέτρημα στο φεύγα η πρώτη ζαριά μετράει, δηλαδή αυτός που θα φέρει το μεγαλύτερο παίζει αυτό που έφεραν τα ζάρια. Ετσι χάνει το πλεονέκτημα να φέρει πεντάρες.
Επίσης υπάρχει και το γκιουλμπαχάρ ή γιούλ. Παίζεται σαν φεύγα, απλώς μετά την τρίτη ζαριά, όποιος φέρει διπλή παίζει όλες τις διπλές από κει και πάνω, δηλ φέρνεις 4άρες και παίζεις +4άρες +5αρες και +6άρες. Αν δεν έχεις συνεχίζει ο άλλος πχ έφερες 4αρες, παίζεις 4άρες και έχεις 3 πεντάρες, ο άλλος συνεχίζει παίζει την τέταρτη πεντάρα και τις εξάρες
Στο επαγγελματικό τάβλι, όπου δεν πιάνεις ζάρια με το χέρι, μετράνε πιθανότητες, στατιστική.
Στα υπόλοιπα μετράει το λέγειν, η ψυχολογία, ο μεζές
Φιλαράκος που παίζει πολύ καλό τάβλι, όποτε του βάλω όπερα και σιγοτραγουδάω, δεν σταυρώνει παιγνίδι.
ετσι ακριβωςτο πλακωτο φιλε μου πιστευω οτι ειναι το ποιο καλο απο τα τρια θελει ποιο πολλυ στατιγηκη το φευγα θελει ποιο πολλυ σκεψη και η πορτεσ τακτικη στανταρ ζαριεσ
υπαρχουν 2 ωραια ρητα
- ο καθενας φτιαχνει την τυχη του μονος του
- η τυχη (τψν αλλων) ειναι η δικαιολογια τψν loosers
Kαλέ μου φίλε είσαι μακριά νυχτωμένος, το τάβλι απαιτεί πάρα πολλές εγκεφαλικές λειτουργείες και στηρίζεται πάρα πολύ στα μαθηματικά και στην στατιστική. Ισως δεν ξέρεις πολλά για το τάβλι, και φτάνεις να λες πράγματα που δεν ισχύουν
τυπε πρεπει να σε πηγαινουν τρενακι στο αθλημα γι αυτο το απαξιωνεις ετσι σκληρα....σκακι δεν ειναι ,αλλα οχι και ετσι οπως τα γραφεις..χαχαχαχαχαχα ειπαμε ρε παιχτη....
υγ ....που να σε παιξει πυροσβεστης...αυτοι μιλανε και στο ζαρι!
στο ταβλι πρεπει να παιζεισ σωστα τισ ζαριεσ οτι θελει εγκεφαλικεσ κηνισεισ πολλυ λιγεσ ειναι αυτεσ εγω
που παιζω 15 χρονια ταβλι ειχα παιξει με εναν ασχετω τελεισ πορτεσ πλακωτο φευγα και με πηρε 7-0 μονο μετο ζαρι
ξεκηναγε με 5αρεσ στο φευγα και 1-2 εγω. στο πλακωτο 6-5 εγω 6-6 αυτοσ αντε παιξε μετα οσο καλο ταβλι και αν ξερεισ!!!
φιλε και εγω στην αρχη ελεγα δεν εχει ενδιαφερον επαιζα σπανια αλλα ειχα καφετερεια που ερχοντουσαν πελατεσ μονο για το ταβλι καθε μερα λιωσημο 6-7 ωρεσ την ημερα ολοι ταβλι επαιζαν και με κολησαν και μενα το μικροβιο μεχρι που καταντησα να παιζω ολοι μερα ειναι καλο παιχνιδι εχει τι φαση του . η τυχη για εμενα στο ταβλι ειναι 70/30 το ζαρι αυτη ειναι η γνωμη μου αλλοι πιστευουν το αντιθετο σιγουρα παιζει ρολο και η τακτικη και ο χηρισμοσ τον πουλιον αλλα οτι παιζεται με ζαρια ειναι και τυχερο!!Ζητημα αν θα εχω παιξει 2-3 φορες….δεν εχει κανενα ενδιαφερον για εμενα..και επιμενω είναι τυχη
Για απντηστε εδώ(βεβαια δεν πολυκαταλαβαινω τις κινησεις,αλλα απαντηστε εσεις οι ειδικοι)
αυτο που λεσ οργανωνε και επαιρνε αποφασεισ στην διαρκεια του παιχνιδιου για ποιο παιχνιδι μηλασ χαρτια η ταβλι?Έχω παίξει τάβλι άπειρες φορές,ήταν από τ αγαπημένα μου χόμπι
Λέω ήταν γιατί εδώ δεν έχω φίλους που ν ασχολούνται με το σπορ σε σχέση με το χωριό μου όταν πήγαινα για διακοπές
Αν δεν είχα συναντήσει και παίξει μ Επαγγελματία χαρτοπαίκτη θα έλεγα ότι σε μεγάλο ποσοστό ειναι τύχη
Παίζοντας όμως μ αυτόν δεν πίστευα κυριολεκτικά στα μάτια μου τον τρόπο με τον οποίο κατεύθυνε,οργάνωνε και έπαιρνε αποφάσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού
εθνικο σπορ τον ελληνων ντεμπελιδων .