Cherno_Bill
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 934
- Πόντοι
- 81
υπαρχει το λινκ με το αρθρο που γραφει τετοια;Το φαινόμενο nasosblog και incognito μέλος του bou το τερμάτισε! Στο blog του έχει γράψει αυτολεξεί για 'πολύ στενό παντελόνι της Τατιάνας που διαγράφει το μουνάκι της' και η ίδια τον είχε πρόσφατα καλεσμένο και του φαιρόταν με σεβασμό. Επίσης η Τάτη πολλές φορές αφήνει να την βρίζουν χυδαία στο insta και δεν μπανναρει. Ίσως να καυλώνει κι από πάνω. Τέλος ο Νάσος μπορεί να ασχοληθεί με μουνάκια και μετά να αλλάξει σε σοβαρό και βαρύ ρεπορτάζ σε χρόνο dt!
Βρε Νάσο δεν ξέρετε για cameltoe εκεί στην Αλεξανδρούπολη να το ταγκάρεις έτσι;!!!
Ίσως τα παίρνει από την συνεργαζόμενη ιστοσελίδα, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο αν αυτός τα πρωτογράφει στο blog του.υπαρχει το λινκ με το αρθρο που γραφει τετοια;
δε μου κανει εντυπωση που δε σβηνει προκλητικα σχολια η τατυ...ειναι γνωστο και φαινεται οτι γουσταρει
Σωστή ελλεινιδα η Τατι. Πήγε γαμηθηκε για εκδίκηση (πριν πει το αντίο) έπειτα το μετάνιωσεΜετανιωμένη για την απιστία που έχει κάνει στη ζωή της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου.
«Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο»
να πηδάς Τάτυ, αξια ανεκτίμητηΜετανιωμένη για την απιστία που έχει κάνει στη ζωή της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου.
«Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο»
Από ποια εκπομπή?Upskirt
Κάτι από "Δυναστεία"...Επιτέλους καλοκαιρινή Τάτι.
Οπώς γράφει και στο τραπέζι, από το Τατιάνα live είναι, την τελευταία της δηλαδή εκπομπή.Από ποια εκπομπή?
απο ποια ημερομηνια εννοω ειναι το upskirt;Οπώς γράφει και στο τραπέζι, από το Τατιάνα live είναι, την τελευταία της δηλαδή εκπομπή.