You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τατιάνα Στεφανίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 569K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ωραίο.
Δεν νομίζω ότι τα προωθούμε εμείς. Είναι μια mutual κατάσταση σε μια κουρασμένη και απογοητευμένη κοινωνία. Κάτι να διασκεδάσει το κεφάλι μας και αυτό προσφέρουν. Πάντως είναι ωραίοι. Τους διαφημίζουν και τους κράζουν. Αλλά κάτι κοριτσάκια μια χαρά κάθονταν στη παραλία να τους κάνουν massage με τη κάμερα. Θα μαζευτούμε 5-6 να κάνουμε ένα τριμελλές συνεργείο και στην υπηρεσία της ενημέρωσης
Δεν νομίζω ότι τα προωθούμε εμείς. Είναι μια mutual κατάσταση σε μια κουρασμένη και απογοητευμένη κοινωνία. Κάτι να διασκεδάσει το κεφάλι μας και αυτό προσφέρουν. Πάντως είναι ωραίοι. Τους διαφημίζουν και τους κράζουν. Αλλά κάτι κοριτσάκια μια χαρά κάθονταν στη παραλία να τους κάνουν massage με τη κάμερα. Θα μαζευτούμε 5-6 να κάνουμε ένα τριμελλές συνεργείο και στην υπηρεσία της ενημέρωσης
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
χαχαχα αυτο που λες το ειχα δει καποια στιγμη.. που κ καλα βαλανε μια επιτροπη να βγαλει την ωραιοτερη της παραλιας... κ αυτες αλλο που δε θελανε
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Εμένα μου θυμίζει την κακή μάγισσα/βασίλισσα του παραμυθιού. Παγερή/απωθητική ομορφιά και totally rotten. Μακριά...
η κακη μαγισσα της δυσης... μ εκεινο το ψυχρο βλεμμα... η ντοροθυ ποια ειναι ομως?
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Μιλάει από τη μύτη και αυτό την κάνει παραπάνω εκνευριστική
Μη νομίζεις πάντως ότι πολλοί άντρες δεν εξιτάρονται από status, εξουσία κλπ
Ειδικά οι σκουπιδιάρηδες, ψυκτικοί, οικοδόμοι κλπ...
Θα μαζευτούμε 5-6 να κάνουμε ένα τριμελλές συνεργείο και στην υπηρεσία της ενημέρωσης
Μήπως είσαι ο Βαμβακούλας;
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Μου είναι τόσο αντιπαθής η συγκεκριμένη γυναίκα που δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη για την εμφανισή της.
Την θεωρώ αρχικατίνα της τηλεόρασης...και με εκνευρίζει πολύ αυτό το ηλίθιο στυλάκι της με το ξύλινο χαμόγελο που είναι λες και της χώσαν ρόπαλο στον κώλο.
Την θεωρώ αρχικατίνα της τηλεόρασης...και με εκνευρίζει πολύ αυτό το ηλίθιο στυλάκι της με το ξύλινο χαμόγελο που είναι λες και της χώσαν ρόπαλο στον κώλο.
Μου είναι τόσο αντιπαθής η συγκεκριμένη γυναίκα που δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη για την εμφανισή της.
Φιλε αν και ψιλο συγγενης που ειναι στην οικογενεια μου το ιδιο πιστευω και εγω!Πολυ κρυοκωλη γυναικα !Αστα!
Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
Η γλώσσα του σώματος στις ανωτέρω φωτογραφίες μου θυμίζει κάτι τριανταπεντάχρονες με διδακτορικό από τη Σορβόννη και "ψαγμένα" (από το Marie Claire) γούστα στον κινηματογράφο και το design, με ευρωπαϊκή κουλτούρα και επίπεδο, κοσμοπολίτισσες, με μουράτη δουλειά και αυτοκίνητο της εταιρείας...
...οι οποίες...
...στη γαμήλια δεξίωση της παλιάς τους συμμαθήτριας...
...μόλις μπει Πλούταρχος (ή τελοσπάντων ό,τι πουστομπουζουκέ ακούγεται σήμερα) πετάνε τη μάσκα (και τα πανάκριβα παπούτσια τους) κι αρχίζουν μισομεθυσμένες τις ζεϊμπεκιές και τα "άλα" και τα άγαρμπα τινάγματα των ποδιών, ενώ σου ρίχνουν "μοιραίες" ματιές όλο "νόημα" (μπλιαχ), με τον ιδρώτα να σκουραίνει το πρόσωπο, με τα χνώτα να βρωμούν αλκοόλ (βότκα ή κοκταίηλ) και τσιγάρο (Davidoff φυσικά), τα πόδια να αναδίδουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά της κλεισούρας στα παπούτσια (διαφορετική από την κλασική ποδαρίλα) ενώ ένα γύρω οι φιλενάδες τους (αμφοτέρων των φύλων) τις αποθεώνουν στα γόνατα χτυπώντας παλαμάκια.
Η υπαρξιακή χυδαιότητα της σύγχρονης Ελλάδας.
Τι ευτυχία να ζεις χωρίς τηλεόραση εδώ και οκτώ χρόνια.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
...οι οποίες...
...στη γαμήλια δεξίωση της παλιάς τους συμμαθήτριας...
...μόλις μπει Πλούταρχος (ή τελοσπάντων ό,τι πουστομπουζουκέ ακούγεται σήμερα) πετάνε τη μάσκα (και τα πανάκριβα παπούτσια τους) κι αρχίζουν μισομεθυσμένες τις ζεϊμπεκιές και τα "άλα" και τα άγαρμπα τινάγματα των ποδιών, ενώ σου ρίχνουν "μοιραίες" ματιές όλο "νόημα" (μπλιαχ), με τον ιδρώτα να σκουραίνει το πρόσωπο, με τα χνώτα να βρωμούν αλκοόλ (βότκα ή κοκταίηλ) και τσιγάρο (Davidoff φυσικά), τα πόδια να αναδίδουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά της κλεισούρας στα παπούτσια (διαφορετική από την κλασική ποδαρίλα) ενώ ένα γύρω οι φιλενάδες τους (αμφοτέρων των φύλων) τις αποθεώνουν στα γόνατα χτυπώντας παλαμάκια.
Η υπαρξιακή χυδαιότητα της σύγχρονης Ελλάδας.
Τι ευτυχία να ζεις χωρίς τηλεόραση εδώ και οκτώ χρόνια.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Μήπως είσαι ο Βαμβακούλας;
Ο βαμβγαμούλας
Εμένα μου θυμίζει την κακή μάγισσα/βασίλισσα του παραμυθιού. Παγερή/απωθητική ομορφιά και totally rotten. Μακριά...
Αυτά είναι τα ωραία. Με ένα μαστιγιάκι...
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Εγώ πάλι παιδιά νομιζω οτι κατα βάθος, ολοι μας θα θέλαμε να είμαστε ανάμεσα στα πόδια της. Τωρα αν ειναι εξυπνη η χαζη ομορφη η ασχημη, νομιζω πως βαθια μεσα μας το ξερουμε καλα το τι είναι.
Προσωπικα δεν με ξετρελαίνει. το παιζει χαζη, ενώ στην πραγματικότητα πρέπει να ειναι πανεξυπνη. Όπως και όλες αυτες που θεωρούμε IQ κουνουπιδιού.
Πιστευω πως μονο με το σεξ δεν κρατας τοσα χρονια ενα ποστο τοσο σημαντικο σε ενα σταθμο.
Επίσης η Στεφανίδου ηταν κατα τη γνωμη μου ΘΕΑ οταν παρουσιαζε ειδησεις στην ΕΤ 1.
Μετα σαν πουτανα την κανανε.
Προσωπικα δεν με ξετρελαίνει. το παιζει χαζη, ενώ στην πραγματικότητα πρέπει να ειναι πανεξυπνη. Όπως και όλες αυτες που θεωρούμε IQ κουνουπιδιού.
Πιστευω πως μονο με το σεξ δεν κρατας τοσα χρονια ενα ποστο τοσο σημαντικο σε ενα σταθμο.
Επίσης η Στεφανίδου ηταν κατα τη γνωμη μου ΘΕΑ οταν παρουσιαζε ειδησεις στην ΕΤ 1.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω ειδικα για το οτι πολυ θα ηθελα να ημουν μεσα στα ποδια της!!!Εγώ πάλι παιδιά νομιζω οτι κατα βάθος, ολοι μας θα θέλαμε να είμαστε ανάμεσα στα πόδια της. Τωρα αν ειναι εξυπνη η χαζη ομορφη η ασχημη, νομιζω πως βαθια μεσα μας το ξερουμε καλα το τι είναι.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Η φωτο αυτη αναδεικνυει και χειλακια specialok φιλε μου γουστα ειναι αυτα...αλλα το βλεμμα της μονο ψυχρο δε το λες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 23K