openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Καντης ένα τηλ ή μνμ βαιμπερ καιι θα σου απαντήσει μυστη μουΓνωρίζει κανείς αν η Ζωή επέστρεψε Αθήνα και σε ποιον χώρο δέχεται τώρα;
Καντης ένα τηλ ή μνμ βαιμπερ καιι θα σου απαντήσει μυστη μουΓνωρίζει κανείς αν η Ζωή επέστρεψε Αθήνα και σε ποιον χώρο δέχεται τώρα;
δουλευει πισω απο Ζαφολια...με 80 ευρωΓνωρίζει κανείς αν η Ζωή επέστρεψε Αθήνα και σε ποιον χώρο δέχεται τώρα;
Τελευταία φορά που την επισκέφτηκα τον χειμώνα, ήταν πίσω από Άρειο Πάγο αλλά μου είχε πει ότι ψάχνει αλλού γιατί δεν την ικανοποιούσε ο χώρος. Παλιό διαμέρισμα χωρίς κλιματισμό κ θυμάμαι ότι από το μπάνιο ως το δωμάτιο είχα ξεπαγιασει.το προσπαθούσε πάντως με θερμαντικά σώματα. Εγώ προτιμούσα τον χώρο στο Κολωνάκι που είχε παλιότερα. Ελπίζω ο νέος χώρος που ψάχνει να είναι ακόμα καλύτεροςΓνωρίζει κανείς αν η Ζωή επέστρεψε Αθήνα και σε ποιον χώρο δέχεται τώρα;
Παιδια καλησπερα, μπορει καποιος να μου στειλει σε πριβε μηνυμα το τηλεφωνο της Ζωής; Ευχαριστω.
Φιλε μου δυστυχως, η σελιδα εχει χαθει.
εμένα μου ανοίγει κανονικάΦιλε μου δυστυχως, η σελιδα εχει χαθει.
τεράστια απώλεια η 60ελα Τάντρα....Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στον χώρο της στο κέντρο.
Κάθε λεπτό που κάθεσαι μαζί της είναι ένα υπέροχο ταξίδι.
Το μασαζ της , πάρα πολύ καλό τα υπόλοιπα που σου κάνει είναι απίστευτα.
Δυστυχώς μάλλον θα φύγει απο την Ελλάδα απ ότι είπε.
Καλά η ηλικία ,καλύτερα ομως οι υπηρεσίες ...τεράστια απώλεια η 60ελα Τάντρα....
post 1307. δλδ 5 ποστ πριν στην ιδια σελιδα. Ανοιξε το συνημενο screenshot και θα βρεις το τηλεφωνο της Ζωης.Αν και παλιός στο σάιτ πολυ νέος στα μηνύματα αν ξέρει κάποιος τρόπο Επικοινωνίας μαζί της θα ήμουν υπόχρεος
δε σε κάνει παλιό η ημερομηνία εγγραφής, αλλά η συμμετοχή.Αν και παλιός στο σάιτ πολυ νέος στα μηνύματα αν ξέρει κάποιος τρόπο Επικοινωνίας μαζί της θα ήμουν υπόχρεος
τωρα του βάζεις δύσκολα. ο τύπος βαρέθηκε να διαβάσει το πάνω μερος της ίδιας σελίδας, κι εσυ τον στέλνεις να ψαξει 10 σελίδες πίσω. χαχααχαχαΝα είσαι καλά φίλε κουμανιδα αλλά για να δώσω στο φιλο τεντερ69 άλλη μια βοήθεια πήγαινε στην σελίδα 56 του νήματος το έχει γράψει η ίδια το τηλέφωνο θα το βρεις εκεί .Σου εύχομαι το καλύτερο .
Ρε εσυ tender σορρυ που περνω το θάρρος και ρωτάω , έχεις ενγραφη ρε μαν απ το 2010 και έχεις ποστάρει μόνο 2 ποστ και αυτά εδώ πριν λίγες ώρες , 12 χρόνια που ήσουν ρε μαν φυλακη στη Βηρυτο σε απομόνωση και δεν είχες ίντερνετ και pc ?? Λύσε μου αν θες αυτό το ερώτημα ρε εσυΑν και παλιός στο σάιτ πολυ νέος στα μηνύματα αν ξέρει κάποιος τρόπο Επικοινωνίας μαζί της θα ήμουν υπόχρεος
Αν ειναι ετσι να μας επιστρέψεις πίσω τα λεφτά.Ευχαριστώ για την βοηθεια όσο για το παλιός αναφέρομαι όχι μόνο στην εγγραφή στο σάιτ αλά και στις αναζητήσεις που κάνουμε (κάνουμε;; χαχαχα κι εσυ μαζι εννοεις;) όλοι εδώ και βρίσκουμε αυτό που μας αρέσει ! (Ας πούμε και πολύ πολυ πριν τριανφυλοπουλου ) όσοι είναι παλιοί συναθλητές θα καταλάβουν