ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.252
- Πόντοι
- 5.006
Πίσω από τον αρειο πάγο εννοεί..τι είναι το ΑΠ φίλε?
Πίσω από τον αρειο πάγο εννοεί..τι είναι το ΑΠ φίλε?
Πίσω από τον αρειο πάγο εννοεί..
Έλα πμευχαριστώ φίλε μου! τσούκου τσούκου πλησιάζει χωροταξικά τη Στεφανία!
Καμμία Δυτικά? Νοτιοδυτικά????
οταν λες απλο προγραμμα ? δλδ τι υπηρεσιες ,ποση ωρα και ποσο στοιχισε ?Πέρασμα απο Ζωίτσα στο νεο της χώρο (πίσω απο ΑΠ). Λόγω έλλειψης χρόνου πήρα το απλό πρόγραμμα. Ανεπανάληπτη εμπειρία. Είναι εντελώς χαρισματική σε αυτό που κάνει κ σου αποπνέει μια ηρεμία κ οικειότητα που δύσκολα συναντάς σε αυτό το χώρο. Όμορφο, καυλερό προσωπάκι, επικεντρώθηκα εκεί, αφέθηκα στα μαγικά της χέρια κ δεν έδωσα βάση στα υπόλοιπα. Ο προστάτης αν ήταν πρόσωπο, θα ήταν φίλος της σίγουρα. Όντως μιλάει πολύ, αλλά εμένα δεν με χάλασε. Άξια. Ναναι καλά γιαυτό που κάνει.
οταν λες δαχτυλο τι εννοεις ???????????????? 1 ωρα 60 ευρω το συνολον ?60 ευρω
2 εκτονωσεις (πιπα, δαχτυλο)
Μασαζ
Σεξ δεν ηθελα εγω
Πρέπει να είναι 45-50, αλλά πολύ καλοδιατηρημένη!ξερουμε τι ηλικιας ειναι περιπου η Ζωή?
ΕυχαριστώΠρέπει να είναι 45-50, αλλά πολύ καλοδιατηρημένη!
Παίζει πολύ (αν θες) με τον προστάτη σου, γενικότερα δουλεύει τα δάχτυλά της πιο πολύ απο το στόμα της. Είναι όμως Γυναικάρα, το κορμί της δεν είναι συνηθισμένο κορμί της ηλικίας της και πολύ αξιόλογη στο τι παίρνει σε σχέση με το τι δίνει. Θέλει μεγάλο κόπο να μην σε κάνει να χύσεις με ορμήοταν λες δαχτυλο τι εννοεις ???????????????? 1 ωρα 60 ευρω το συνολον ?
ΚαλησπεραΈλα πμ
Για μια ωρα αγαπητε..για μια ωρα!ξαναρωταω ...για μια ωρα 60 ευρω ?
Oxι ειναι στο χωρο της.αρ.παγο!!!Τελικά η Ζωή άφησε τον προσωπικό της χώρο και ξαναγύρισε στη Στουρνάρη;