Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.622
Πόντοι
29.667
Χθες ήταν η πρώτη μέρα που εργαζόταν η Ζωή σαν free agent. Έκανε κάποιος ραντεβού μαζί της;;;

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
μια και δουλευε η ζωιτσα μεχρι πριν τις καραντινες εκει , το μουσες το μασατζιδικο εγινε στουντιο με δυο κοπελες

sssniper

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Like
53
Πόντοι
0
Χθες ήταν η πρώτη μέρα που εργαζόταν η Ζωή σαν free agent. Έκανε κάποιος ραντεβού μαζί της;;;
Έχω κι εγώ την ίδια απορία, το ΠΣΚ πέρασε, αν έχει κανείς καμιά πληροφορία/περιγραφή των υπηρεσιών ας κάνει την ευγενική κατάθεση ψυχής στο νήμα :)

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486
Αποριες:
1. Η Ζωη εχει αγγελια?
2. Εχουμε φωτογραφιες?
3. Περα απο το μασαζ εχει και μπριζολα?
4. Το κοστος για φουλ προγραμμα?

skipper1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι οτι αν δε ζησεις την «τρελα» της δεν εχεις δει τιποτα!Αφου δν την προλαβες στα μασατζιδικα οσο εργαζοταν…πας κ ζεις τη συναντηση!Πληροφοριες αναλυτικες δν νομιζω να γραψουν οι fan της…

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Αποριες:
1. Η Ζωη εχει αγγελια?
2. Εχουμε φωτογραφιες?
3. Περα απο το μασαζ εχει και μπριζολα?
4. Το κοστος για φουλ προγραμμα?
1)όχι
2)Στο νετ μπορεί να βρεις κάποια,αλλά δύσκολα
3)Ναι αλλά σε αυτό που σου προσφέρει, η μπριζόλα είναι το λιγότερο!
4)δεν θυμάμαι

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Περεξηγημενη έννοια το Ταντρα. Εγω όταν ρωτησα τη Ζωή τι ακριβώς κάνει κατάλαβα ότι επεκτείνει τον χρόνο μέχρι να χύσεις με κάποιο σταμ´ατα ξεκίνα μασαζαροντας τον προστάτη απ εξω συγκρατώντας το χυσιμο. Προσπαθώ να τα πω απλά για να συνεννοηθούμε γιατί αυτά τα βουδιστικά κλπ. εγω προσωπικα δεν τα πολυ καταλαβαινω.....
Κατα τα αλλα η κοπελα δεν φιλαει και δεν τα παίρνει στο στόμα. Ακόμη και το στοματικο είναι απο πάνω με χείλη και γλώσσα κυρίως. Και το λεκτικό παει σύννεφο.....

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486
Καλα που το ειπατε παιδια.... να παρω το προγραμμα με τα 60.... να μεινει ο προστατης μου στην ησυχια του.... :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Περεξηγημενη έννοια το Ταντρα. Εγω όταν ρωτησα τη Ζωή τι ακριβώς κάνει κατάλαβα ότι επεκτείνει τον χρόνο μέχρι να χύσεις με κάποιο σταμ´ατα ξεκίνα μασαζαροντας τον προστάτη απ εξω συγκρατώντας το χυσιμο. Προσπαθώ να τα πω απλά για να συνεννοηθούμε γιατί αυτά τα βουδιστικά κλπ. εγω προσωπικα δεν τα πολυ καταλαβαινω.....
Κατα τα αλλα η κοπελα δεν φιλαει και δεν τα παίρνει στο στόμα. Ακόμη και το στοματικο είναι απο πάνω με χείλη και γλώσσα κυρίως. Και το λεκτικό παει σύννεφο.....
Για να καταλάβεις, σου ερεθίζει τον προστάτη και χυνεις χωρίς καν να χρειαστεί να στον ακουμπήσει

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Καλα που το ειπατε παιδια.... να παρω το προγραμμα με τα 60.... να μεινει ο προστατης μου στην ησυχια του.... :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Κοίτα θα έρθει η στιγμή που θα στον ψιλαφησει ο γιατρός, οπότε γιατί να μη το δοκιμάσεις με τη ζωη; μια χαρα θα περάσεις

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Για να καταλάβεις, σου ερεθίζει τον προστάτη και χυνεις χωρίς καν να χρειαστεί να στον ακουμπήσει
Άρα το αντίθετο απο αυτο που νόμιζα/καταλαβα.....αυτο που λες πιστεύω ότι ταιρειαζει περισσότερο με το στυλ της.....
Αν καποιος φαν εχει αλλη αποψη ας το γραψει για να γλυτωσουμε τη γάτα απο την περιέργεια.....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
να πάρεις με τα 80€
Δεν πονάει μην στεναχωρίεσαι:)
Και το στοματικό είναι καλό!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.093
Πόντοι
3.506
Μπα,λογικα πουλι της ριχνεις με 60 και με 80 παιζει πιο τελετουργεια μασαζ καυλωτικο και σεξακι βουδιστικων προδιαγραφων.

Ισως κανω και λαθος αλλα η ταντρα η πραγματικη αυτο ειναι,βεβαια με πολυ ερωτισμο και φιλια μιας και λεγεται οτι δε φιλαει η λεγαμενη...
Οχι ρε συ, το τάντρα είναι ερωτισμός και αιθησιασμός στο 100% , ο οργασμός είναι απλώς το αποτέλεσμα και δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο θα γίνει... εντάξει πιο εφικτό είναι να το κάνεις με την κοπέλα σου, αλλά και υπο διαφορετικές συνθήκες μπορεί να γίνει, να ξέρεις θέλει φουλ φαντασία και foreplay και από τους δυο και φυσικά άνεση χρόνου ! Προφανώς και μια σχετική οικειότητα με την κοπέλα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ξερω τι ειναι η ταντρα φιλε,το δεν ξερω πηγαινε στην ερωτηση του φιλου που παρεθεσα.

Νταξει για πραγματικη ταντρα θελει Ασια μερια μη γελιομαστε, παντως το γεγονος του οχι φιλια κλπ ειναι 180 μοιρες απο τον ορισμο της ταντρα ,φανταζομαι πως η εν λογω κοπελα θα κανει μαλαξεις απαλα σε ερωτογενεις ζωνες και edging ισως περιμενουμε καποιο info για νεα βαση και τηλ μιας και την εχω στο στοχαστρο 1-2 χρονια τωρα.
εχω γράψει κριτική πρόσφατα.
Εννοώ 3 μηνες πίσω.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
Μάλλον η διαφορά της τιμής είναι θέμα χρόνου. Στην τάντρα ή ταξίδι που το αποκαλεί αργείς λιγάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom