billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.030
- Πόντοι
- 5.956
Υποθέτω και rimjob για δροσερά αγόρια!A...με μια απαραιτητη διευκρινηση!!!!.....Δεν θα προσφερει πληρεις υπηρεσιες, παρα μονο μασσαζ και handjob
Υποθέτω και rimjob για δροσερά αγόρια!A...με μια απαραιτητη διευκρινηση!!!!.....Δεν θα προσφερει πληρεις υπηρεσιες, παρα μονο μασσαζ και handjob
Λουλες δλδ!!!Υποθέτω και rimjob για δροσερά αγόρια!
Στο τηλέφωνο του γραφείου αυτό έχει ?Ε Λ Ε Ο Σ
Στην αναρτηση μου #1.457 υπαρχει συνημενο το screenshot "Kαταγραφη1.PNG", ανοιξε την και θα δεις ....Στο τηλέφωνο του γραφείου αυτό έχει ?
Είναι κι αυτο μια τέχνη! χαχαχαΥποθέτω και rimjob για δροσερά αγόρια!
Συναγωνιστή είμαι εντελώς καινούργιος σε αυτά κάλεσα τον συγκεκριμένο αριθμό αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει. Αν μπορείς στείλε μου σε pm το τηλέφωνο της.Στην αναρτηση μου #1.457 υπαρχει συνημενο το screenshot "Kαταγραφη1.PNG", ανοιξε την και θα δεις ....
καλώς ήρθες!Συναγωνιστή είμαι εντελώς καινούργιος σε αυτά κάλεσα τον συγκεκριμένο αριθμό αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει. Αν μπορείς στείλε μου σε pm το τηλέφωνο της.
οπως η τζενη απο ιταλιαΑπό πότε Ελληνιδα η Ζωή???
γύρισε ΗράκλειοΒλέπω ότι μιλάτε για το τηλέφωνο της Ζωής, είναι Αθήνα;;;
Αν ειναι να κανει μονο φραπε ας κατσει εκειγύρισε Ηράκλειο
Συμφωνώ απόλυταΑν ειναι να κανει μονο φραπε ας κατσει εκει
Δηλαδή σεξ δεν έχει;
Τότε δεν
Ε ναιΣυμφωνώ απόλυτα
Δες ανάρτηση 1457Τηλέφωνο της ζωής έχει κανείς..?
Τώρα που αρχίζει να χαλάει ο καιρός και να φεύγουν οι τουρίστες από τα νησιά, λογικά σιγά σιγά θα γυρίσει, έτσι θέλω να πιστεύω!!!επιστρέφει η Ζωή στην Αθήνα;
Για τις παπαριες που λες συμφωνώ, λέει μεγάλες μαλακιες, αλλά για το μασάζ διαφωνώ κάνει καλό μασάζ, όπως και τα υπόλοιπα!!!Καλα πως κάνετε έτσι, σιγά το, μασαζ που προσφέρει...ασε που κατά τη διάρκεια σου λέει ένα καρο παπαριες.