Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
Εδώ πέρα αν το αναγνωρίζεις αυτό είναι δικό σου Post το έχεις γράψει την Τρίτη και γράφεις... Δεν είναι εκτός το κορίτσι δικό σου Post από την Τρίτη ...
Δεν είναι εκτός δουλειάς (εκτός χώρου)που εστί ενεργή στις υπηρεσίες της οσονούπω δεν τα παράτησε ποτέ break πήρε. δεν είναι εκτός χώρου!!! στο επόμενο post γράφει ότι είναι εκτός Ελλάδος και ότι επιστρέφει Νοέμβρη περισσότερα όταν θα και όποτε... διαβάστε τα με τη σειρά παρακαλώ ευχαριστώ..
Το παρακάτω ποστ τι λέει....?? Δεν διαβάζουμε αποσπάσματα διαβάζουμε τη σειρά των post

Συνημμένα

• Screenshot_2022-10-29-14-37-47-742_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-10-29-14-37-47-742_com.android.chrome.jpg
    460,8 KB · Εμφανίσεις: 123
Τελευταία τροποποίηση:

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Δεν είναι εκτός δουλειάς το κορίτσι σημαίνει το εκτός στο επόμενο post γράφει ότι είναι εκτός Ελλάδος διαβάστε τα με τη σειρά παρακαλώ ευχαριστώ..
Το παρακάτω ποστ τι λέει....?? Δεν διαβάζουμε αποσπάσματα διαβάζουμε τη σειρά των post
Επειδή λες να διαβάζουμε τη σειρά τα μηνύματα σου λέω λοιπόν και εγώ την 67 σελίδα...
Johnyrotten γράφει : το επιβεβαίωσα μόλις και εγώ ΕΚΤΟΣ Ελλάδος.
από κάτω του απαντάει ο josex : Αν και αργοπορημένα check....
και εσύ απο κατω γραφεις ακριβως :Δεν είναι εκτός το κορίτσι μας .
Άρα βάση τη γράφουν ακριβώς από πάνω και εσυ απαντάς σημαίνει... δεν είναι εκτός Ελλάδος ... Ενταξη και δε είναι και πρωί να πούμε ότι νυσταζουμε και δε ξέρουμε τη διαβάζουμε

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
Επειδή λες να διαβάζουμε τη σειρά τα μηνύματα σου λέω λοιπόν και εγώ την 67 σελίδα...
Άρα βάση τη γράφουν ακριβώς από πάνω και εσυ απαντάς σημαίνει... δεν είναι εκτός Ελλάδος ... Ενταξη και δε είναι και πρωί να πούμε ότι νυσταζουμε και δε ξέρουμε τη διαβάζουμε
Ωραία.
Υπάρχει ανάλυση παραπάνω λοιπόν ώστε να είμαστε ξεκάθαροι ελπίζω να ενημερωθήκαν όλοι και να μην υπάρχουν απορίες δεν έχω καταλάβει τώρα το θέμα σου.. θα έρθει και θα το δούμε οσονούπω..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
και τι θες ρε μαλακα τωρα μας ζαλισες τα παπαρια; Να ανοιξουνε τα gps για να δεις που ειναι;
ελα τραβα γαμησου και να επιστρεψεις στις 7 του μηνα να μαθεις τα νεα.
Αιντε, σπασικλα ζαλιζοπουτσα 3 ωρες το λιβανιζεις

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Ωραία.
Υπάρχει ανάλυση παραπάνω λοιπόν ώστε να είμαστε ξεκάθαροι ελπίζω να ενημερωθήκαν όλοι και να μην υπάρχουν απορίες δεν έχω καταλάβει τώρα το θέμα σου.. θα έρθει και θα το δούμε οσονούπω..
Όχι μη μας λες κιόλας ότι δε ξέρω τη διαβάζω..Και δε σου είπα ότι έκλεισε σε συζητήσεις ειναι και με σένα και με άλλους χώρους απλά καλό είναι να είναι πάλι ενεργεί γιατί μας έχουν φλομώσει η ξέπετες και κάθε μία που έρχεται στη Ελλάδα για να τα οικονομήσει και να τη κανει

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
και τι θες ρε μαλακα τωρα μας ζαλισες τα παπαρια; Να ανοιξουνε τα gps για να δεις που ειναι;
Σε λάτρεψα εσένα... Πραγματικά δεν έχει νόημα αυτό που κάνει εν τω μεταξύ άλλα Τι να πεις τώρα...
Να χαμε να λέγαμε είναι η φάση του τύπου... υπομονή να επιστρέψει το κορίτσι να βγάλει ανακοίνωση ρε παιδιά στο φόρουμ τόσο απλό.
Πραγματικά όμως ρε παιδί μου τι ωραία που το έγραψες σε πέντε γραμμές με κάλυψες και με καυλωσες ταυτόχρονα... Δεν μπορούσα να εκφραστώ Έτσι μπράβο σου.. άντε να ρθει η ζωή να γίνει χαμούλης

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Εγώ δε σε έβρισα αλλά έτσι δείχνει το επίπεδο σου . Εκτός αν σου προσβάλω τη φίλη σου

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
Όχι μη μας λες κιόλας ότι δε ξέρω τη διαβάζω..Και δε σου είπα ότι έκλεισε σε συζητήσεις ειναι και με σένα και με άλλους χώρους απλά καλό είναι να είναι πάλι ενεργεί γιατί μας έχουν φλομώσει η ξέπετες και κάθε μία που έρχεται στη Ελλάδα για να τα οικονομήσει και να τη κανει
Εντάξει υπομονή είπαμε μέχρι τις 7 του μηνός που θα συναντηθούμε... το ζόρι σου και τον τρόπο σου για αντιπαράθεση δεν το καταλαβαίνει κανείς βέβαια...η υπομονή είναι Αρετή να ξέρεις και η καλή προαίρεση...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δε σε έβρισα αλλά έτσι δείχνει το επίπεδο σου . Εκτός αν σου προσβάλω τη φίλη σου
Γιατί δεν βλέπεις πρώτα τον τρόπο γραφής σου να κάνεις λίγο αυτοκριτική στον εαυτό σου ρε παιδί μου... Για να φτάσει στο σημείο ο άλλος να σου μιλήσει έτσι πάει να πει ότι σπας α******
Ευγένεια και ωραίος γραπτός λόγος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... Εσύ μου την έπεσες ότι δεν είναι έτσι και εσύ ξέρεις χαλάρωσε okay.. σου μιλάει έτσι ο άνθρωπος γιατί το ξεφτίλισες το θέμα εντάξει το ξεχείλωσες εντελώς έλεος

Συνημμένα

• IMG_20221029_145652.jpg
    IMG_20221029_145652.jpg
    251,5 KB · Εμφανίσεις: 69

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.793
Πόντοι
4.496
Κάνουμε συζήτηση για άνοιγμα φυσικού χώρου μαζί, καλύτερες τιμές, καλύτερες υπηρεσίες...
Δεν θα ήθελα να πω κάτι ακόμα μέχρι να επιστρέψει η ζωή αρχές Νοεμβρίου να κάνουμε συνάντηση κ μακάρι να υλοποιηθεί η ιδέα μας.
Θα σας ενημερώσω κ εγώ κ η ζωή μόλις πάρουμε απόφαση τι κ πως.... σίγουρα όμως αν γίνει συμφέρει πολύ όλους μας.
Φαντάζομαι θα μας καλέσετε στα εγκαίνια!!!

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Εντάξει υπομονή είπαμε μέχρι τις 7 του μηνός που θα συναντηθούμε... το ζόρι σου και τον τρόπο σου για αντιπαράθεση δεν το καταλαβαίνει κανείς βέβαια...η υπομονή είναι Αρετή να ξέρεις και η καλή προαίρεση...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί δεν βλέπεις πρώτα τον τρόπο γραφής σου να κάνεις λίγο αυτοκριτική στον εαυτό σου ρε παιδί μου... Για να φτάσει στο σημείο ο άλλος να σου μιλήσει έτσι πάει να πει ότι σπας α******
Ευγένεια και ωραίος γραπτός λόγος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... Εσύ μου την έπεσες ότι δεν είναι έτσι και εσύ ξέρεις χαλάρωσε okay.. σου μιλάει έτσι ο άνθρωπος γιατί το ξεφτίλισες το θέμα εντάξει το ξεχείλωσες εντελώς έλεος
Αν και Πρέπει κάποιος να χαλαρώσεις αυτός είσαι εσύ χαλαρώσε γιατί βλέπω οτι έχεις μεγάλη έπαρση και κάποια νομίζεις ότι είσαι εσύ και το φιλαράκι σου . Εδώ είναι χώρος για να λέμε τις απόψεις μας αν θες να μιλάς μόνη σου μιλάς το δικό σου νήμα αν έχεις

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.793
Πόντοι
4.496
Κάτσε να έρθει το κορίτσι μας να δούμε τι έχει στο μυαλό της κ θα σας κάνουμε κ εγκαίνια μόνο για τα μέλη του μπου.
Θα ήθελα να ξέρω κι εσύ τι έχεις στο (βρώμικο) μυαλό σου!!! :buck2:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.793
Πόντοι
4.496

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Το γνωρίζω...την έχουμε αυτή την πληροφορία... κάτι άλλο??
Αρα ο Ζαρος ειναι κλωναρι ειτε της Ζωης ή της Τεας, διαλεγετε και παιρνετε

• Χαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Εγω παλι ακομα προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως κερδισες που μας εγραψες με καθε λεπτομερεια το δρομολογιο της Ζωης. Αληθεια τωρα.

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
Εγω παλι ακομα προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως κερδισες που μας εγραψες με καθε λεπτομερεια το δρομολογιο της Ζωης. Αληθεια τωρα.
Έχω λιώσει στο γέλιο..
Λοιπόν.. πιθανές αιτίες:
1.Έχει εργαστεί σε δρομολόγια πλοίων, τρένων, λεωφορείων,τραμ, μετρό η ήταν όνειρο του να εργαστεί σε αυτά και του μείνε..
2. Έχει πάρει το θέμα της Ρωσίας πολύ σοβαρά ποθεί να γίνει πολεμικός ανταποκριτής βλέπει πολύ τηλεόραση και το βγάζει σε γραπτό κείμενο ως τρόπος έκφρασης στο μπου.
3. Θέλει να μας γνωστοποιήσει ότι γνωρίζει κάθε μας κίνηση κ ότι είναι μέσα στα πράγματα.
4. Ότι έχει προσωπική πρόσβαση στα δρομολόγια κ τις αποφάσεις μας λόγω πελατειακης σχέσεις.
5. κόντρα για την κόντρα οπότε κόμπλεξ και το υπέρ εγώ.. εγώ ξέρω τύπου δεν θα μας πεις εσύ τώρα τι κ πως...
6. Το κόμπλεξ του εξυπνακια εγώ θα σας πω τι συμβαίνει για εγώ ξέρω.
Κ η λίστα δεν θα σταματήσει ποτέ γιατί οι λόγοι πάνε σε βαθύτερα στρώματα του συνειδητού κ υποσυνείδητου του ασθενούς.
7….. ρε το βρήκα... Θέλει να γίνει σοφέρ της κούκλας ίσως κ boyfriend

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom