Με τη σειρα μου κι εγω να κανω καποια σχολια για την προ ημερων συναντηση μου με τον κοριτσαρο ...
Ορμωμενος κι απο τα θετικα σχολια των συναγωνιστων , εκλεισα ραντεβου απογευμα καθημερινης κι αποδειχθηκε σοφη επιλογη καθως η διαφορα της με ενα τιμιο studio ειναι οτι η φαση δεν παει ορμηξτε,φορτωστε,τελειωστε/ψεκαστε
αλλα η Ζωη σε φερνει πιο κοντα της με την κουβεντα της, τη ζεστασια της και την τρελα της. Τεσπα, ωραια ολα αυτα στα του αγωνα επελεξα προγραμματακι μιας ωρας που εφτασε ευκολα στη 1,5 περιπου χωρις κανενα αγχος. Αφου εκανα το καθιερωμενο ντουζακι με καθαρη πετσετα+σφραγισμενες παντοφλες στο φτωχο πλην τιμιο ''φτωχικο'' της με αφησε να επιλεξω μεταξυ ταντρας και πιο πορνο καταστασεων. Με πολυ ορεξη πηγα στη 2η επιλογη και η μαχη περιλαμβανε στριπτιζ πολυ αισθησιακο, κουβεντουλες χαμηλοφωνες με ωραια αισθηση καθολη τη διαρκεια απο εκεινη, στοματικο ελευθερο με καραμελωμα all over the place, μασαζ για χαλαρωμα των αισθησεων οπου και εδωσε ρεστα η Ζωη με τις κινησεις του σωματος της και των ποδιων της ιδιαιτερα, και μετα οταν πια τα πραγματα ηταν turbo
σκουφακι, σεξ με τα ποδια της Ζωης ψηλα με την αισθηση μεσα στο μουνακι της πολυ σφιχτη και σαφως καυλωτικη, ξανα ξαπλα στο μασαζοκρεβατο για 69 ατελιωτο γλυψιμο στις τρυπες της κι εκεινη να ρουφαει το εργαλειο χωρις ελεος οπου και καταληξαμε με CIM
Συμπερασματικα μια πολυ καλη επιλογη με το δωρο των 70 euros/ωρα να θεωρειται οντως VFM κι απο μενα αφου ενα τρελαμενο και ακρως καυλωμενο 40+ μωρο με καλοσχηματισμενο σφιχτο σωμα και στηθος(καθοτι λατρης) 3αρι φτιαγμενο αλλα μαλακο να σε περιποιειται και με το παραπανω χωρις μα μου και ιστορια... Μικρο αρνητικο το οτι δε φιλαει σχεδον καθολου για τους GFE λατρες.