Νέα

Τάντρα μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.535
Πόντοι
5.646
εμπειρια περυσινη δηλαδη περιπου 12 μηνες πριν , δεν θυμαμαι ακριβως. Αλλιως τα περιμενα απο το site , το οποιο ειναι πολυτελες , αλλιως τα βρηκα... ειπα, θα πληρωσω την πολυτελεια.... αλλα , η πολυτελεια δεν υπηρχε...ηταν ενα απλο διαμερισμα... νορμαλ υπηρεσιες σε ακριβο περιτυλιγμα.... δεν ειχα κακη εμπειρια , αλλα θα εβρισκα τα ιδια πολυ πιο φτηνα...υπερεκτιμημενη
Άρα μάλλον από τις εμπειριες συμπαικτών δεν δικαιολογεί τη τιμή

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
εμπειρια περυσινη δηλαδη περιπου 12 μηνες πριν , δεν θυμαμαι ακριβως. Αλλιως τα περιμενα απο το site , το οποιο ειναι πολυτελες , αλλιως τα βρηκα... ειπα, θα πληρωσω την πολυτελεια.... αλλα , η πολυτελεια δεν υπηρχε...ηταν ενα απλο διαμερισμα... νορμαλ υπηρεσιες σε ακριβο περιτυλιγμα.... δεν ειχα κακη εμπειρια , αλλα θα εβρισκα τα ιδια πολυ πιο φτηνα...υπερεκτιμημενη
Αυτήν την αίσθηση έχω και εγώ ...πάντως έχει φτιάξει πολύ ωραία σελίδα

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0
Από τότε όμως δεν αποκλείεται να έκαναν μια δυνατή ανακαίνιση του χώρου, γιατί όχι και των υπηρεσιών, αλλά αυτό είναι άγνωστο

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Από τότε όμως δεν αποκλείεται να έκαναν μια δυνατή ανακαίνιση του χώρου, γιατί όχι και των υπηρεσιών, αλλά αυτό είναι άγνωστο
ζητείται εθελοντής ! αστειεύομαι ,μαύρο στις πανάκριβες μούφες.

• Like
Αντιδράσεις: scola

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0
ζητείται εθελοντής ! αστειεύομαι ,μαύρο στις πανάκριβες μούφες.
Αν κάτι ήταν όντως πολυτελές, έδινε καλή διάρκεια χρόνου π.χ. 90’-100’ και είχαν άριστη γνώση του αντικειμένου, τότε θα άξιζε έστω και μια στο τόσο να πας, για ένα ζεστό τσάι … :wink:

• Like

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
μπορει... αλλα ή σεβεσαι τον πελατη , ή οχι...δεν αλλαζει αυτο... μπορει να ξαναπαω για να διαπιστωσω....αλλα δεν το βλεπω , υπαρχουν πολλα καλυτερα... θα καλοδεχομασταν , φανταζομαι , να πας εσυ suneros , και να μας κανεις μια κριτικη....απο μενα , σου λεω δεν θα χασεις ! μονο καποια ευρωπουλα παραπανω , ισως ...

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
Αν κάτι ήταν όντως πολυτελές, έδινε καλή διάρκεια χρόνου π.χ. 90’-100’ και είχαν άριστη γνώση του αντικειμένου, τότε θα άξιζε έστω και μια στο τόσο να πας, για ένα ζεστό τσάι … :wink:
για αριστη σιγουρα οχι !!! με εγγυηση !!! γνωση ομως ναι ! δεν ειναι απατη ... προσφερει υπηρεσιες...το μονο ειναι το κοστος που "δαγκωνει" καπως...

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786
Unpopular opinion: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Tantra massage στην Ελλάδα.

Όχι, το να στον παίξει με χάρη, να σου τριφτεί, να σου βάλει δάχτυλο δεν είναι tantra.

Έχω πάρει Ζωές, Τέες, κτλ. κι ενώ πέρασα πολύ καλά, δεν το θεωρώ tantra.

Ελπίζω να μην ξεκινήσω πόλεμο :grin:

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0
μπορει... αλλα ή σεβεσαι τον πελατη , ή οχι...δεν αλλαζει αυτο... μπορει να ξαναπαω για να διαπιστωσω....αλλα δεν το βλεπω , υπαρχουν πολλα καλυτερα... θα καλοδεχομασταν , φανταζομαι , να πας εσυ suneros , και να μας κανεις μια κριτικη....απο μενα , σου λεω δεν θα χασεις ! μονο καποια ευρωπουλα παραπανω , ισως ...
Στα υπόψη και σ’ευχαριστώ φίλε scola, αλλά είπαμε σιγά - σιγά, μια στο τόσο …

• Χαχα

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0

Όχι, το να στον παίξει με χάρη, να σου τριφτεί, να σου βάλει δάχτυλο δεν είναι tantra.

Κάνε tantra όχι πόλεμο, αλλά άραγε τελικά τι να είναι το αυθεντικό tantra, γνωρίζει κανείς εν Ελλάδι να μας πει ;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
Κάνε tantra όχι πόλεμο, αλλά άραγε τελικά τι να είναι το αυθεντικό tantra, γνωρίζει κανείς εν Ελλάδι να μας πει ;
Και γνωρίζω , όπως επίσης και ξέρω να σε στείλω εκεί που γνωρίζουν. Αλλά δεν έχει καμία σχέση απολύτως με όλα όσα ψάχνουμε εμείς εδώ στο φόρουμ. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετη σε έννοια η αυθεντική φιλοσοφία της τάντρα με αυτό που εμείς εδώ μέσα θεωρούμε τάντρα

Ετοιμάσου, βλέπω τους αγαπητικούς των κορασίδων να αρματώνονται:cheesy::cheesy:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Έχει γραψει κατι σχετικό η Έλενα στο Μπακνανα ισχυριζόμενη ότι είναι στο ρεπερτόριο της.....και επειδή αυτη δεν γράφει μαλακιες .....ίσως είναι μια πρόταση...

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0
Και γνωρίζω , όπως επίσης και ξέρω να σε στείλω εκεί που γνωρίζουν. Αλλά δεν έχει καμία σχέση απολύτως με όλα όσα ψάχνουμε εμείς εδώ στο φόρουμ. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετη σε έννοια η αυθεντική φιλοσοφία της τάντρα με αυτό που εμείς εδώ μέσα θεωρούμε τάντρα

Αν κατάλαβα καλά, τόσο εσύ φίλε Περαματιώτη όσο και ο φίλος mamoulakis μιλάτε για κάτι που έχει σχέση με την αυθεντική φιλοσοφία της τάντρα (θεωρία ίσως) που δυστυχώς δεν γνωρίζω ,,,,, ενώ εμείς εδώ μιλάμε για κάτι πιο απλό, χειροπιαστό και γήινο (πράξη ίσως), που ίσως να είναι και λάθος …

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Αυτό είναι με την tantra... όλες σού λένε "Αυτή είναι η tantra, εισαι δεν ξερεις, και νομίζεις πως είναι κάτι άλλο"

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21

Έχεις δίκιο φίλε εχω ασχοληθεί με ταντρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται εδώ... είναι θεραπεία Όχι καυλαντα

I’m_Goldfingers

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
32
Πόντοι
0
σαβατο δεν δουλευει.παρε αυριο....
Καλησπέρα! Εάν καλέσατε το Σάββατο, το τηλ όντος είναι απενεργοποιημένο γιατί είμαι εκτός δουλειάς. Υπόλοιπες ημέρες 11:30-20:00. Θα ήθελα να διευκρινήσω κάτι πολύ σημαντικό για να μην χάνει χρόνο κανένας από εμάς: είμαι επαγγελματίας μασέρ με πολύχρονη προϋπηρεσία, κάνω πολύ αποτελεσματικό μασάζ στο πολύ καλό, καθαρό και ατμοσφαιρικό χώρο με επαγγελματικό εξοπλισμό και συνεργάζομαι με τους ανθρώπους οποίοι ψάχνουν ειδικά για ποιοτικό μασάζ + Lingam&Tantric τεχνικές που δεν προσφέρει σχεδόν κανένας άλλος και ΜΟΝΟ. Εάν κάποιος ψάχνει να βρει εικοσάχρονη κοπελίτσα - πορνόμοντέλο και να διασκεδάσει μια ώρα στη προεδρική σουίτα του Χίλτον με 50€, ας ψάχνει και εύχομαι καλή επιτυχία. Μιλάμε για δυο τελείως διαφορετικές υπηρεσίες, μασάζ είναι μασάζ, σεξ-διασκέδαση είναι σεξ-διασκέδαση, να μην τα μπερδεύουμε.

Συνημμένα

• AC0486B9-28F1-4F94-86A9-3A19B632939C.jpeg
    AC0486B9-28F1-4F94-86A9-3A19B632939C.jpeg
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 259

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom