ωπα παιζει και τετοιο?εγω νομιζα κατι σαν body to body ειναι η φασηΚαι να συμπληρώσω μόνο η Ζωή.. Ρωτάς άλλες αν κάνουν τάντρα και σου λένε βεβαίως βάζω κωλοδάχτυλο..
Η Ζωάρα το έχει..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τάντρα μασάζ στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 267
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Αν κσι η φωτογραφία που είχε πριν λίγο καιρό δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα …στείλε στο deluxe και θα σου στείλουν φωτό!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
deluxeΣε ποια δνση είναι η Ζωή;
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
TantraZoe το έλεγε και το όνομα !ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΖΩΗ
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Όχι δεν έχουν χώρο. Είναι γραφείο μασάζ κάτι οίκον, στέλνουν δηλαδή την κοπέλα στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο.Μου είπαν στο Viber ότι έρχονται στο χώρο του πελάτη. Δεν έχουν δικό τους;
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 456
δυστυχως δεν εχει πλεον χωρο δικο της .αν ειχε θα το καταλαβαιναμε απο την ουρα που θα ειχε απ' εξω .
μονο χερι...τιποτε αλλο... ακριβη...Τέτοιο κάνει... Μόνο χέρι βάζει όχι με το στόμα λέει ..
Επειδη με τρωει να μαθω... Υπαρχει καποιος που να εχει κανει Ταντρα με καποια απο τις παραπανω κυριες να μας πει με οσο περισοτερες λεπτομερειες γινεται την ολη φαση?
Ειμαι κυριως του NURU αλλα σκεφτομαι καιρο τωρα το ΤΑΝΤΡΑ.
Ευχαριστω εκ των προτερων !
tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα σε όλους!!!!
Gamikos_Papatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Με ενδιαφέρει και εμένα ψάχνω αλλά δεν έχω βρει άκρη εάν έχεις κάτι στείλε pmΕπειδη με τρωει να μαθω... Υπαρχει καποιος που να εχει κανει Ταντρα με καποια απο τις παραπανω κυριες να μας πει με οσο περισοτερες λεπτομερειες γινεται την ολη φαση?
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Η τέα λες που ήταν σε κάποια φάση και στο μασάζ LUX? Diamonds εννούμε αυτό στην μακαρίου? Δεν βλέπω καμία Τέα στο site. Έχει άλλο όνομα? Από patricia έχουμε καμία εμπειρία?Εκτός από την ταντραΖωη , επίσης η Έλενα ( Μπακνανα 47 ) , η Τεα ( diamonds) , Patricia Sundari( Instagram ) , φωτογραφία και σε γραφείο
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
diamondsmassage.gr sto instagram kai facebook και όχι της Μακαρίου στην Δάφνη .Η τέα λες που ήταν σε κάποια φάση και στο μασάζ LUX? Diamonds εννούμε αυτό στην μακαρίου? Δεν βλέπω καμία Τέα στο site. Έχει άλλο όνομα? Από patricia έχουμε καμία εμπειρία?
Στην σελίδα του massage lux υπάρχει ακόμα φωτογραφία της Πατρίτσιας και της Τέας
Φακουδάκι πάνω δεξιά ,γράφεις το όνομα που σε ενδιαφέρει στην μπάρα αναζήτησης και έχεις μαζεμένες τις πληροφορίες
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Ευχαριστώ πολύ! Για Ναόμι από diamondsmassage.gr ξέρουμε τίποτα?diamondsmassage.gr sto instagram kai facebook και όχι της Μακαρίου στην Δάφνη .
Στην σελίδα του massage lux υπάρχει ακόμα φωτογραφία της Πατρίτσιας και της Τέας
Φακουδάκι πάνω δεξιά ,γράφεις το όνομα που σε ενδιαφέρει στην μπάρα αναζήτησης και έχεις μαζεμένες τις πληροφορίες
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Δεν είναι διαθέσιμη από το κατάστημα . Αν την βρεις κάπου ενημέρωσε.Ευχαριστώ πολύ! Για Ναόμι από diamondsmassage.gr ξέρουμε τίποτα?
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Απεχώρησε όπως γράφει ο OlddogΕυχαριστώ πολύ! Για Ναόμι από diamondsmassage.gr ξέρουμε τίποτα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 232
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 27K