Νέα

Τάνια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Krotor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
άντε πήγαινε να γαπηθείς

kala eisai teleiws malakas

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]ουτε τα greeklish επιτρεπονται, ουτε βριζουμε και τους συνομιλητες μας..[/color]
[/quote][QUOTE="Krotor, post: 489434"]
kala eisai teleiws malakas

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]ουτε τα greeklish επιτρεπονται, ουτε βριζουμε και τους συνομιλητες μας..[/color]
[/quote]

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Γλυκιά μου transsilvia οποιαδήποτε πληροφορία για τις transs εντός, και εκτός Ελλάδος είναι σημαντική!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ετσι αποφεύγονται τυχών παρεξηγήσεις!!  Εχω και μία μικρή τάση να τα θέλω όλα όσο γίνεται ποιό γρήγορα!!  ;) ;) :) :)

γεια σου συλβια και απο μενα δικιο εχει ο φιλος. Βλεπω οτι εχεις πολλες γνωριμιες και ξερεις πολλα μηπως μπορεις να βοηθησεις κ εμενα ? Επειδη ειναι λιγο προσωπικες πληροφοριες καλυτερα να σε ρωτησω με πμ..

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου συλβια και απο μενα δικιο εχει ο φιλος. Βλεπω οτι εχεις πολλες γνωριμιες και ξερεις πολλα μηπως μπορεις να βοηθησεις κ εμενα ? Επειδη ειναι λιγο προσωπικες πληροφοριες καλυτερα να σε ρωτησω με πμ..
και τι ειμαι εγω βρε???????????????????????ο χρυσος οδηγος των τραβεστι?μηπως να αρχισω να σας κοβω κοστουμια για την ενημερωση? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:πολυ στο τζαμπα το ριξατε τελευταια

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
οχι και χρυσος οδηγος ... κατι σαν το 11880 καλυτερα ...χιχιχιχι
και τι ειμαι εγω βρε???????????????????????ο χρυσος οδηγος των τραβεστι?μηπως να αρχισω να σας κοβω κοστουμια για την ενημερωση? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:πολυ στο τζαμπα το ριξατε τελευταια

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
είναι και γαμώ τα άτομα η Σύλβια. Πρέπει να ανοιχτεί δικό της "θέμα".

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
είναι και γαμώ τα άτομα η Σύλβια. Πρέπει να ανοιχτεί δικό της "θέμα".
δεν χρειαζετε να γινει κατι τετοιο μωρο μου....δεν ειμαι τοσο πολυ( ψωναρα) ωστε να θελω  δικο μου θεμα...παντος σε ευχαριστω που το πρωτηνες

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν χρειαζετε να γινει κατι τετοιο μωρο μου....δεν ειμαι τοσο πολυ( ψωναρα) ωστε να θελω  δικο μου θεμα...παντος σε ευχαριστω που το πρωτηνες

Σχεδόν για όλες υπάρχει ένα θέμα (όπως το λες) γιατί όχι και για εσένα.  :) :) :) :)
Για να μας δίνει και info Free!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;) ;)

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
όποιος ξέρει ας της ανοίξει, αλλοιώς θα προσπαθήσω εγώ, νομίζω το είχα κάνει παλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom